Τόνια Σωτηροπούλου: «Ανωμαλία είναι να μην είναι νόμιμο να μπορούν να παντρευτούν δύο άτομα του ίδιου φύλου»

Η απρόσμενη συνάντηση της Τόνιας Σωτηροπούλου με τον Johnny Depp: «Μου ζήτησε να του στρίψω τσιγάρο» - H ιστορία που διηγήθηκε για την Κάτια Ζυγούλη, τον Σάκη Ρουβά και τις κότες

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Καλεσμένη στo κανάλι της Zoe Pre στο Youtube βρέθηκε η Τόνια Σωτηροπούλου.

Η Κύπρια ηθοποιός μεταξύ άλλων, μίλησε για τα ομόφυλα ζευγάρια, τον γάμο αλλά και την υιοθεσία.

«Είναι ανωμαλία να μην είναι νόμιμο να μπορούν να παντρευτούν δύο άτομα του ίδιου φύλου. Ποιο κράτος; Ποιος άνθρωπος; Ποιοι σε θεσμικές θέσεις μπορούν να κρίνουν αν εγώ έχω το δικαίωμα να ζήσω με όποιον άνθρωπο θέλω και να τον παντρευτώ; Για εμένα στο μυαλό μου είναι ίσο», είπε αρχικά η Τόνια Σωτηροπούλου. 

Και συνέχισε: «Αυτό με την εκκλησία εμένα με πλήγωσε πάρα πολύ γιατί είμαι ένας άνθρωπος που πιστεύω. Δεν πιστεύω στην εκκλησία, με την έννοια του φόβου, δεν φοβάμαι μην με τιμωρήσει ο θεός, πιστεύω απλά ότι έτσι είναι η ζωή και έχει και καλές και κακές στιγμές. Όταν ένας άνθρωπος που έχει επιλέξει να συνδεθεί επαγγελματικά και να από τον κόσμο, έχοντας ένα χρίσμα του πνευματικού, δεν θα έπρεπε να προάγει το μίσος, θα έπρεπε να είναι οι πρώτοι που θα λένε ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν το δικαίωμα να αγαπάνε και να ερωτεύονται». 

«Έχω φίλους που είναι ομόφυλα ζευγάρια, προσπαθούν πολλά χρόνια με έναν έννομο τρόπο να υιοθετήσουν παιδί ή να κάνουν με παρένθετη και πραγματικά από όλους μου τους φίλους και στρέιτ ζευγάρια, δεν έχω δει κάποιον να το θέλει τόσο πολύ. Δεν μπορούμε από τη μία να μιλάμε για ισότητα και από την άλλη να λέμε ότι αυτό μας ενοχλεί», κατέληξε η Τόνια Σωτηροπούλου. 

Η Τόνια Σωτηροπούλου μίλησε και για την αναπάντεχη συνάντησή της με τον Johnny Depp,

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός ρωτήθηκε για τη συνάντησή της με τον Χολιγουντιανό ηθοποιό, ο οποίος της ζήτησε τσιγάρο ενώ βρισκόντουσαν σε ένα εστιατόριο στο Λονδίνο.

Η Τόνια Σωτηροπούλου είπε χαρακτηριστικά: «Μου έχει πάρει στριφτό τσιγάρο ο Τζόνι Ντεπ. Ήταν εντελώς τυχαίο. Ήμασταν πριν πολλά χρόνια, πάνω από 10, σε ένα εστιατόριο στο Λονδίνο. Βγαίνω έξω από το μαγαζί να κάνω ένα τσιγάρο και τότε ακόμα σχέση με τη Βανέσα Παραντί.

Μόλις ξεκινάω να στρίβω το τσιγάρο μου έρχεται και μου λέει “Χίλια συγγνώμη, μπορώ να στρίψω και εγώ ένα τσιγάρο;” και του απαντάω “Φυσικά”. Ήταν πολύ γλυκός, πήρε το τσιγάρο και έφυγε».  

Η Τόνια Σωτηροπούλου στη νέα της συνέντευξη απέδειξε με μια ιστορία από τις φωτιές του καλοκαιριού την ευαισθησία του Σάκη Ρουβά αλλά και το πόσο cool είναι η Κάτια Ζυγούλη.

HTόνια Σωτηροπούλου είναι πολύ γνωστό πως εκτός από μια πολύ καλή ηθοποιός είναι και μια γυναίκα με πολύ χιούμορ, κάτι που φαίνεται και στις συνεντεύξεις της.

Η ίδια λοιπόν, μιλώντας στην YouTuber Ζοe Pre για ακόμα μια φορά είχε να μοιραστεί μια αστεία στιγμή από τη ζωή της. Πρωταγωνιστής αυτή τη φορά ήταν ο Σάκης Ρουβάς, κάποιες κότες και μια γαλοπούλα. Τι συνέβη όμως; Όπως εξήγησε η ηθοποιός στην YouTuber γνώριζε τον Σάκη Ρουβά κοινωνικά, χωρίς να είναι φίλοι. Κάποια στιγμή λοιπόν, το καλοκαίρι του 2023 και εξαιτίας των πυρκαγιών που είχαν ξεσπάσει η καλή της φίλη Κατρίνα Τσάνταλη - γνωστή για το φιλοζωικό της έργο - είχε σώσει κάποιες κοτούλες και μια γαλοπούλα, οι οποίες είχαν κάποια εγκαύματα και κάποιος έπρεπε να τις φιλοξενήσει καθώς εκείνη δεν είχε χώρο.

Γνωρίζοντας πως ο Σάκης Ρουβάς έχει το δικό του κτήμα με αντίστοιχα ζωάκια παρακάλεσε την Τόνια Σωτηροπούλου να τον καλέσει για να φιλοξενήσει τις κοτούλες.

«Απλά έχουμε συστηθεί με τον άνθρωπο. Αυτή η "ομορφιά" κάθε καλοκαίρι, φωτιές… Μου λέει η Κατρίνα "έχω βρει κάτι κότες, τι θα κάνω, οι μισές είναι ψιλοκαμμένες. Μήπως έχεις το τηλέφωνο του Σάκη Ρουβά, έχει κήπο και κοτέτσι"» είπε αρχικά η Τόνια Σωτηροπούλου εξιστορώντας την ιστορία της για να συνεχίσει λέγοντας: «Μέσω Instagram, του γράφω "Σάκη γεια σου εύχομαι να είσαι καλά. Είναι πολύ παράλογο αυτό που θα διαβάσεις και θα καταλάβω αν δεν μου απαντήσεις. Βρήκαμε κάτι κότες και επειδή έχεις κοτέτσι μπορείς να τις φιλοξενήσεις; Θα τις πάρουμε πίσω". Μου απάντησε σαν να το περίμενε το μήνυμα αυτό "βεβαίως θα καλέσεις τη γειτόνισσά μου γιατί εμείς λείπουμε"».

Tελικά, ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη κράτησαν τις κοτούλες και τη γαλοπούλα, ενώ όπως ανέφερε η Τόνια Σωτηροπούλου η Κάτια Ζυγούλη ήταν ιδιαίτερα ενθουσιασμένη με την γαλοπούλα, αφού είχε μάθει να μπαίνει και να βγαίνει μόνη της από το κοτέτσι.

Για ακόμα μια φορά, φάνηκε πόσο cool είναι η σύζυγος του Σάκη Ρουβά αλλά και πόσο πολύ αγαπάει τα ζωάκια. Παράλληλα, όσοι παρακολούθησαν το βίντεο με την ιστορία της Τόνιας Σωτηροπούλου τόνισαν πως ο Σάκης Ρουβάς έχει μεγάλη ενσυναίσθηση και πολλές φορές βοηθάει, όπου και όποιον μπορεί χωρίς να το ξέρουν οι περισσότεροι ή να το «διαφημίζει».

Φυσικά, αυτό που έμεινε αξέχαστο σε όλους ήταν και η τέλεια μίμηση που έκανε η ηθοποιός λέγοντας τι ακριβώς της είπε η Κάτια Ζυγούλη στο τηλέφωνο για τις κότες που «ήρθαν για να μείνουν», όπως φάνηκε.

Η Τόνια Σωτηροπούλου μίλησε και στο #PameDanai για την κριτική στην Ελλάδα, τη συμμετοχή της σε ταινία του Χόλιγουντ αλλά και στο επικό #MilkyWay, και για την σχέση της με τον σύζυγό της, Κωστή Μαραβέγια.

«Πάρα πολλοί Έλληνες ηθοποιοί δουλεύουν στο εξωτερικό, πρέπει να τους θαυμάζουμε. Στην Ελλάδα δυστυχώς υπάρχει η φιλοσοφία ‘να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα’, οι άνθρωποι νιώθουν καλύτερα με την αποτυχία του άλλου. Οι κακές κριτικές στην ταινία του Λάνθιμου για μένα είναι σύνδρομο κομπλεξισμού, αισθάνομαι ντροπή», είπε αρχικά η Τόνια Σωτηροπούλου.

«Δε με αφορούν αυτά που είπαν για τη συμμέτοχη μου στο ‘Skyfall’, είναι ένας ρόλος που θα είναι για πάντα στο βιογραφικό μου. Συνήθως μου προτείνουν ρόλους της μοιραίας γυναίκας. Αυτό μου στοίχισε ρόλους και δε δούλευα για μεγάλο διάστημα», συνέχισε η ηθοποιός, και συμπλήρωσε:

«Ήρθαν σπουδαίοι ρολόι στην ζωή μου, τόσο στο ‘Milky Way’ όσο και στον ρόλο στις ‘Ψυχοκόρες’. Είμαι πολύ ευγνώμων. Εγώ τα περισσότερα χρήματά μου τα βγάζω από τις συνεργασίες μου στο Instagram και δεν ντρέπομαι. Έχω διαβάσει πολλά σεξιστικά και επιθετικά σχόλια στο Instagram. Παλαιοτέρα απαντούσα και έπεφτα στο επίπεδό τους».

Η Τόνια Σωτηροπούλου μίλησε μεταξύ άλλων για τον Κωστή Μαραβέγια.

«Η ζωή μου δεν έχει αλλάξει καθόλου με τον γάμο μου με τον Κωστή Μαραβέγια, νιώθω ασφάλεια και προστασία. Ο πιο συχνός λόγος που τσακωνόμαστε με τον Μαραβέγια είναι γιατί δεν κλείνω καλά τα καπάκια και πέφτουν όλα κάτω. Αυτό που με εκνευρίζει στον Κωστή είναι ότι είναι αφηρημένος και με ρωτάει πού βρίσκονται τα πράγματα που είναι μπροστά του», τόνισε χαρακτηριστικά.

Δειτε Επισης

Είκοσι σελίδες πόρισμα με στοιχεία για ξέπλυμα και φοροδιαφυγή για τον Αντώνη Ρέμο
Επίθεση Ρέμου στις Αρχές-«Λέτε ψέματα, παραβιάζετε τον Νόμο, δεν είμαι κατηγορούμενος, είμαι ερευνώμενος»
Ο Αντρέας Γεωργίου ποζάρει με μαγιό τον φακό της Σιμώνης Χριστοδούλου
Σοφία Μανωλάκου: «Ευτυχώς, πρόλαβα τη νόσο του Crohn σε πρώιμο στάδιο.. Στην αρχή όμως ήταν δύσκολο»
Η Δέσποινα Μοιραράκη πρωταγωνίστησε σε σκηνικό καταδίωξης στο κέντρο της Αθήνας πριν το τροχαίο;
Στο στόχαστρο της Αρχής Καταπολέμησης Εσόδων Παράνομης Δραστηριότητας δύο τραγουδιστές & παρουσιάστρια
Η Ελένη Καστάνη για τον χωρισμό της: «Τον παραμέλησα τον άντρα μου, τα πάντα παραμέλησα για το παιδί»
Αλέξης Κούγιας: «Αδιανόητο να είναι φυλακή ο Απόστολος Λύτρας. Ο Θέμης Σοφός έχει τη χειρότερη εικόνα»
Ετεοκλής Παύλου: «Οι στίχοι είναι η ιστορία μου, ο μήνας που ήμουν σε κώμα, που ξύπνησα ανάπηρος, που είμαι εδώ»
Νίκος Καρβέλας: «Σε αφυπνίζω πιστέ άνθρωπε. Δεν σου λέω να γίνεις άπιστος. Σου λέω να πιστέψεις στον Θεό»