Οι αναρτήσεις της Ελευθερίας Ελευθερίου μετά την αποχώρηση της από το νυχτερινό κέντρο με τον Τριαντάφυλλο

Με ανάρτηση στα social media η Ελευθερία Ελευθερίου ενημέρωσε για την αποχώρησή της από το νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζονταν τους τελευταίους μήνες, δίπλα στον Τριαντάφυλλο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Κύπρια τραγουδίστρια τους τελευταίους μήνες ήταν μαζί με τον Τριαντάφυλλο σε νυχτερινό κέντρο του Πειραιά. Ωστόσο, η τραγουδίστρια γνωστοποίησε στους διαδικτυακούς φίλους της μέσω μιας ανάρτησης πως αυτή η συνεργασία έλαβε ξαφνικά τέλος.

Η ίδια απέφυγε να αποκαλύψει τον λόγο που αποχωρεί από το σχήμα και αρκέστηκε να ευχαριστήσει τους συνεργάτες της και τον κόσμο γι’ αυτό το μουσικό ταξίδι. Να σημειωθεί πως στις δημοσιεύσεις της δεν έκανε καμία αναφορά στον Τριαντάφυλλο.

«Μετά από μερικούς μήνες συνεργασίας με το μαγαζί, ήρθε η ώρα ξαφνικά να κλείσει ένας κύκλος. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που περάσατε τα βράδια σας μαζί μου μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες κάθε ΠΣΚ.

Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου στον ήχο, τα φώτα, τη σκηνή και το προσωπικό του μαγαζιού. Έρχονται νέα ξεκινήματα και να θυμάστε ότι στη ζωή μας πρέπει να κάνουμε πράγματα που μας κρατάνε ολοκληρωμένους», έγραψε χαρακτηριστικά η Ελευθερία Ελευθερίου.

240208220512_eleftheriou

Η τραγουδίστρια δημοσίευσε και σχετικό βίντεο ευχαριστώντας τους μουσικούς με τους οποίους συνεργάστηκε, χωρίς να κάνει καμία αναφορά στον Τριαντάφυλλο αλλά και τους υπόλοιπους τραγουδιστές που ολοκλήρωναν το σχήμα.

«Το μεγαλύτερο ευχαριστώ στους μουσικούς που με συνόδευσαν σε αυτό το μουσικό ταξίδι για να έχετε και εσείς και εμείς όμορφες βραδιές ψυχαγωγίας και διασκέδασης μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Η επιτυχία είναι ομαδική. Εμείς θα τα πούμε σύντομα. Εις το επανιδείν», έγραψε χαρακτηριστικά η Ελευθερία Ελευθερίου.

11

2

Με νέα ανάρτηση στο instagram το νυχτερινό μαγαζί ενημέρωσε πως οι εμφανίσεις του Τριαντάφυλλου συνεχίζονται κάθε Παρασκευή και Σάββατο 

Untitled

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»
H σπαρακτική ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου για τον θάνατο του αγαπημένου της συνεργάτη
Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα: «Ο χρόνος θα δείξει»
Αλέξανδρος Λογοθέτης: «Μεγάλωσα στην ουσία χωρίς πατέρα, ο Ηλίας δεν ήταν εκεί»
Η ανάρτηση της πρώην συζύγου της Ντέμης Γεωργίου και η απουσία της από την κηδεία της
Κώστας Μπερικόπουλος: «Παρενόχλησε την αδελφή μου ο παπάς στην κηδεία του πατέρα μας»
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»