Ο νέος διαγωνισμός της ΚΕΑΝ θα σε στείλει… στην Αθήνα μαζί με τον Λούη Πατσαλίδη!

Η ΚΕΑΝ κάνει για άλλη μια φορά πραγματικότητα το σλόγκαν της «Μες τη ζωή μαζί» μέσα από τον νέο ομώνυμο διαγωνισμό στα social media που καλεί τους χρήστες να διεκδικήσουν μια mini απόδραση γεμάτη όμορφες στιγμές και πολύ γέλιο!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στο πλευρό της έχει τον Λούη Πατσαλίδη, τον δημοφιλή stand-up κωμικό, ο οποίος ετοιμάζεται για την περιοδεία του στην Ελλάδα, αλλά δεν θα είναι μόνος… Κι αυτό γιατί η ΚΕΑΝ θα στείλει έναν/μία τυχερό/ή σε ένα διήμερο ταξίδι στην Αθήνα (05-07/03/2024) για δύο άτομα, με όλα τα έξοδα πληρωμένα, καθώς και δύο εισιτήρια για την παράσταση του Λούη Πατσαλίδη, στις 6 Μαρτίου στο Θέατρο Άλφα!

Και αφού το #MesTiZoiMazi δεν είναι ένα απλό σλόγκαν, αλλά μία ολόκληρη φιλοσοφία για να απολαμβάνουμε περισσότερο τη ζωή, ο Λούης Πατσαλίδης ντύθηκε… αρχαίος Αθηναίος φιλόσοφος για το video και το post του διαγωνισμού που τρέχουν στα social media της ΚΕΑΝ και καλούν τους χρήστες να κάνουν follow την KEAN, Like στα posts και tag σε σχόλιο το άτομο με το οποίο θέλουν να μοιραστούν το ταξίδι στην Αθήνα.

Επιπλέον, στα πλαίσια του διαγωνισμού τα social media της ΚΕΑΝ θα γεμίσουν επίσης από τις #KEANοφιλοσοφίες, κοινώς τις πάντα χιουμοριστικές συμβουλές της ΚΕΑΝ για να περνάμε όλοι καλύτερα… μες τη ζωή μαζί!

Ο διαγωνισμός θα τρέξει στο Facebook και το Instagram της ΚΕΑΝ μέχρι τις 18/02/2024, γι’ αυτό μην το φιλοσοφείτε… Πάρτε μέρος τώρα!

Δειτε Επισης

75 Χρόνια ΚΕΑΝ, 75 Χρόνια «Μες τη Ζωή Μαζί»: Δείτε το νέο τηλεοπτικό σποτ
Νέα μαλακτικά ρούχων ΕΥΡΗΚΑ SENSES. 100 πιστοποιημένες ημέρες αρώματος και φρεσκάδας!
Απολαύστε την απόλυτη περιπέτεια camping με κορυφαίο εξοπλισμό από το DECATHLON!
Ενέργεια χωρίς ζάχαρη με τα νέα προϊόντα Monster Energy Ζero Sugar!
London Essences: Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά
Νέο Deli μενού στα Caffè Nero!
Η Toyota Κύπρου στον παγκόσμιο διαγωνισμό ζωγραφικής «Toyota Dream Car» 2024
Ο Όμιλος ΠΑΠΑΠΕΛΛΗΝΑΣ αναδεικνύει τη δύναμη του "Μαζί"
Οι Φούρνοι ΖΟΡΠΑΣ στηρίζουν την Europa Donna Κύπρου με το «Μπισκότο Φροντίδας»
Dionysus Mansion: Το εστιατόριο που θέλεις να επιστρέφεις ξανά