Βασίλης Χαραλαμπόπουλος on air: «Που πας βρε μαλ@@@» – H αντίδραση της Δανάη Μπάρκα στα «γαλλικά»

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Έχω φτιάξει ασπίδα απέναντι στον βομβαρδισμό των social media και των ειδήσεων που βγαίνουν για ένα κλικ»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Καλεσμένος στην παρέα του #PameDanai ήταν ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Ο ηθοποιός αρχικά αναφέρθηκε στην αγάπη του κόσμου, η οποία τον έχει συγκινήσει βαθύτατα, ενώ αποκάλυψε πως δεν του αρέσει η αγένεια. Ένα “γαλλικό”, μάλιστα, του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου έκανε τη Δανάη Μπάρκα να «παγώσει».

«Παίρνω πολύ ωραία vibes από τον κόσμο στην καθημερινότητά μου. Όπου κι αν βρίσκομαι συναντώ ένα χαμόγελο απέναντί μου και μου αρέσει πάρα πολύ».

«Αν συναντήσω αγένεια προς τον οποιοδήποτε, εκεί τρελαίνομαι. Απεχθάνομαι τους αγενείς ανθρώπους. Απαιτώ ένα σεβασμό από τον έναν στον άλλον, το θεωρώ δεδομένο ότι πρέπει να υπάρχει μία ισορροπία στις σχέσεις των ανθρώπων. Έχουμε χίλιους λόγους να θυμώνουμε, αλλά αν τους βάλουμε αυτούς τους 1.000 λόγους σε ένα τσεπάκι και ηρεμήσουμε, λες ότι δεν υπήρχε λόγος να εκτιναχθεί όλος αυτός ο θυμός».

«Δεν μπορείς να τα αφήσεις κάποια πράγματα να συμβαίνουν σε αυτή τη ζωή, πρέπει κάποιος να κάνει τους άλλους να συνειδητοποιήσουν ότι μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα στη ζωή και στις σχέσεις των ανθρώπων. Δεν χρειάζεται να ανοίξεις το παράθυρο και να του πεις “που πας βρε μ…κα».

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Undergroud» στο θέατρο Ακροπόλ μαζί με τον Γιάννη Τσορτέκη και την Αλεξάνδρα Αϊδίνη. Η παράσταση αποτελεί διασκευή της ομώνυμης ταινίας του Εμίρ Κουστουρίτσα.

«Ήταν μεγάλη χαρά και αγωνία που θα κάναμε τη διασκευή και τη μεταφορά μίας ταινίας που ήταν ορόσημο, που αφορούσε και τον πόλεμο στην Γιουγκοσλαβία. Μέσα από την επιτυχία του Κουστουρίτσα προσπαθούμε να το μεταφέρουμε στο θέατρο και νομίζω ότι καταφέραμε να κάνουμε τον κόσμο να ενθουσιάζεται. Έχουμε όλα αυτά τα συστατικά που συνιστούν μία επιτυχία, αλλά και κάτι δυνατό, μία ιστορία που εμπεριέχει την αλήθεια των σχέσεων, της φιλίας, του πάθους και της προδοσίας»

Όσο για τον Μάρκο, τον ρόλο που υποδύεται δήλωσε:

«Δεν είμαι και πολύ κοντά στον Μάρκο, μπορεί και να είμαι στην απέναντι πλευρά. Τι πιο ενδιαφέρον για έναν ηθοποιό να κάνει ένα λαμόγιο, το οποίος όμως είναι σέρβικο λαμόγιο. Έχουμε πολλά κοινά σημεία με τους Σέρβους. Αυτοί έχουν, απ’ ότι έχω κατανοήσει, μία ιδιαίτερη τρέλα. Ακόμα και στον πόνο και στο θάνατο είναι σαν να γλεντάνε. Η ψυχή τους είναι ελεύθερη. Όταν μιλάνε για προδοσία ή θάνατο μπορούν αυτόματα και να ρίξουν έναν χορό».

Ο αγαπημένος ηθοποιός αποκάλυψε πως συνήθως βλέπει το ποτήρι μισογεμάτο και προσπαθεί να βρει το θετικό στοιχείο σε κάθε δυσκολία.

«Προσπαθώ να αισιοδοξώ και να λέω ότι θα με κάνει πιο δυνατό αυτό που μου συμβαίνει. Όταν δεν λυσσάς για κάτι, συνεχίζεις να ονειρεύεσαι και δρας, κάποια στιγμή θα σου έρθουν καλά».

Το καταφύγιο του ηθοποιού και της συζύγου του, Λίνας, βρίσκεται στις Μηλιές Πηλίου. Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος αναφέρθηκε στη χρυσή τομή στη ζωή τους, καθώς εκείνος εργάζεται στην Αθήνα και η σύζυγός του βρίσκεται στο σπίτι τους στο Πήλιο, όπου συγγράφει.

«Ευτυχώς έχει τις συνθήκες αυτές, έχει την ελευθερία της και την ηρεμία της. Από τότε που πήγαμε στο Πήλιο, στις Μηλιές, ήταν σαν να είμαστε πάντα εκεί».

Η υποκριτική & τα social media

Όσον αφορά τη δουλειά του ηθοποιού, είπε:

«Ναι μεν μπορώ να ζήσω χωρίς τη δουλειά αυτή, αλλά δεν θα ήθελα να ζήσω χωρίς αυτή. Είναι άλλο το μπορώ, άλλο το θέλω».

«Έχω φτιάξει ασπίδα απέναντι στον βομβαρδισμό των social media και των ειδήσεων. Πολλές φορές την έχουμε πατήσει οι ίδιοι διαβάζονταν έναν τίτλο, ώστε να πεις «δεν είναι δυνατόν», να πατήσεις ένα κλικ και μετά να δεις ότι δεν έχει καμία σχέση. Το να γράψουν κάτι που δεν ισχύει για σένα, δεν έγινε και τίποτα. Αν ξέρεις ότι είσαι απολύτως καθαρός δεν έγινε τίποτα».

Όπως ανέφερε ο ηθοποιός, με τα χρόνια συνειδητοποίησε πως στο χώρο αυτό δεν θα είναι ποτέ μία οικογένεια, λόγω της ματαιοδοξίας.

«Εάν τραβήξουν το χαλί κάτω από τα πόδια του μπορεί να βγάλει δόντια άμεσα ή έμμεσα. Το κακό είναι ότι όσο μοναικό επάγγελμα και να είναι έχουμε την ανάγκη από τον άλλον να κάνουμε μαζί μία δουλειά. Είσαι αναγκασμένος ακόμα και αν δεν συμπαθείς τον άλλον, όταν είσαι πάνω στην σκηνή πρέπει να είσαι σωστός επαγγελματίας απέναντί του και να τον σέβεσαι, γιατί κάνετε μαζί μία δουλειά», είπε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»
H σπαρακτική ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου για τον θάνατο του αγαπημένου της συνεργάτη
Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα: «Ο χρόνος θα δείξει»
Αλέξανδρος Λογοθέτης: «Μεγάλωσα στην ουσία χωρίς πατέρα, ο Ηλίας δεν ήταν εκεί»
Η ανάρτηση της πρώην συζύγου της Ντέμης Γεωργίου και η απουσία της από την κηδεία της
Κώστας Μπερικόπουλος: «Παρενόχλησε την αδελφή μου ο παπάς στην κηδεία του πατέρα μας»
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»