Οι δηλώσεις της Μικαέλας Φωτιάδη μετά την επίθεση και τον ξυλοδαρμό στην πλατεία Κολωνακίου

Η δημόσια έκκληση της Μικαέλας Φωτιάδη μετά τον ξυλοδαρμό: «Σεβαστείτε την κατάσταση μου - Δεν έχω συνέλθει ακόμη, έχω διάσειση και κενά» - «Έχω κάποιες φίλες φίδια που κάθονται και λένε για μένα πράγματα»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Μικαέλα Φωτιάδη έπεσε θύμα ξυλοδαρμού τα ξημερώματα της Δευτέρας 5 Φεβρουαρίου στην πλατεία Κολωνακίου, όπως αποκάλυψε η Τατιάνα Στεφανίδου.

Η πρώην Σταρ Ελλάς και μοντέλο του #GNTMgr ανέβασε σοκαριστικές φωτογραφίες με μώλωπες και χτυπήματα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κάνοντας αναφορά σε κάποιον «Αλεξανδράκο» που πιθανόν να υποπτεύεται.

Η εν λόγω ανάρτηση κατέβηκε λίγες ώρες αργότερα, με τη Μικαέλα Φωτιάδη να προχωρά σε νέο post που αφήνει αιχμές και μηνύματα περί εμπιστοσύνης.

Τι απαντά η Μικαέλα Φωτιάδη

Η Μικαέλα Φωτιάδη μίλησε στη Γιώτα Κηπουρού, αναφέροντας ότι δέχτηκε την επίθεση τα ξημερώματα της Δευτέρας 5 Φεβρουαρίου στην πλατεία Κολωνακίου.

«Ήμουν στην πλατεία Κολωνακίου και γυρνούσα από νυχτερινή έξοδο. Με έπιασε κάποιος από τα μαλλιά, γύρισα και τον χτύπησα κι αυτός μου έδωσε μπουνιές. Προσπάθησα να δω ποιος είναι και τότε μου έδωσε μπουνιά στη μύτη. Τον είδα πολύ θολά, πιστεύω ότι ήταν προγραμματισμένο. Μπορεί να είναι κάποιος που έχει τρελαθεί, που έχω φύγει από τη ζωή του. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που τους ενοχλεί που εγώ μιλάω πλέον. Ήμουν σε μία σχέση κι έχω πει κάποια πράγματα για τη σχέση αυτή που ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν ήθελε να μαθευτούν.

Το τελευταίο διάστημα ένιωθα ότι κάποιος με παρακολουθεί, ακόμα και έξω από το σπίτι μου. Δεν έχω συνέλθει ακόμη. Έχω διάσειση και κενά, δεν τα θυμάμαι όλα. Τρόμαξα τόσο που είδα και το περιστατικό και στον ύπνο μου» δήλωσε στο T-live η Μικαέλα Φωτιάδη.

Τι απαντά το περιβάλλον του πρώην συντρόφου της

Η Γιώτα Κηπουρού επικοινώνησε με πρόσωπο από το κοντινό περιβάλλον του πρώην συντρόφου του μοντέλου, καθώς η Μικαέλα Φωτιάδη στην ανάρτηση ανέφερε το όνομα που τυχαίνει να συμπίπτει με το όνομα του πρώην συντρόφου της, Αλέξανδρου Σπυριλιώτη.

Όπως δήλωσε το εν λόγω πρόσωπο, το μοντέλο και ο Αλέξανδρος Σπυριλιώτης δεν έχουν καμία επαφή πλέον καθώς έχουν χωρίσει τον τελευταίο 1,5 χρόνο. Μάλιστα, διευκρίνισε ότι τις τελευταίες δύο ημέρες απουσιάζει εκτός Αθηνών.

Δείτε το βίντεο στο 00:37' ΕΔΩ

Μιλώντας στην εφημερίδα #OnTime και τη Σάσα Σταμάτη, η Μικαέλα Φωτιάδη τονίζει χαρακτηριστικά: «Έχει πάρει μεγάλη έκταση το θέμα και ανησυχούν οι δικοί μου άνθρωποι. Έχω οικογένεια και έχουν όλοι σαλτάρει. Εκείνη την ώρα, έγραψα ένα όνομα σε Story πάνω στα νεύρα μου, ένα όνομα γιατί είχα τρελαθεί. Δεν θέλω να πιστεύω ότι αυτός ο άνθρωπος θα έκανε κάτι τέτοιο. Εγώ στο Instagram, το έβαλα το Story να το δουν μόνο οι στενοί φίλοι και κάποιος κακοπροαίρετος το έδωσε σε δημοσιογράφους, πριν καν προλάβω να το σβήσω. Άλλωστε, τον τελευταίο καιρό έχω μάθει ότι κυκλοφορούν πολλά “φίδια” γύρω μου».

«Είμαι συνέχεια σε μια ζαλάδα, ζαλίζομαι και κάνω εμετούς, έχω πάθει διάσειση. Δεν θέλω να ανησυχούν οι δικοί μου άνθρωποι, γιατί με παίρνουν συνέχεια τηλέφωνο. Τον τελευταίο καιρό μου έχουν συμβεί πάρα πολλά πράγματα, που δεν ξέρω ποιοι είναι δίπλα μου και ποιοι όχι. Έχω κάποιες φίλες φίδια που κάθονται και λένε για μένα πράγματα, και ίσως ήρθε η στιγμή να βγάλω κάποια πράγματα από τη ζωή μου και να κάνω μια καινούργια αρχή» συμπληρώνει η Μικαέλα Φωτιάδη.

Το θέμα πήρε τεράστια έκταση, με τους δημοσιογράφους και τις εκπομπές να μην σταματούν να τηλεφωνούν στην Μικαέλα Φωτιάδη. Η ίδια έκανε έκκληση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram να σταματήσουν να παίρνουν εκείνη και τους κοντινούς της ανθρώπους και να την αφήσουν να το ξεπεράσει.

«Παρακαλώ πολύ τις εκπομπές και τις εφημερίδες να πάψουν να παίρνουν τηλέφωνο εμένα και τους ανθρώπους μου. ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥ. Χρειάζομαι ξεκούραση και με καλείτε ασταμάτητα! Το τηλέφωνο μου δεν το κλείνω για τους δικούς μου ανθρώπους που ανησυχούν. Ότι είχα να πω το είπα εκεί που έπρεπε και θα κινηθώ νομικά ώστε να βρεθεί ο δράστης που μου επιτέθηκε» έγραψε η Μικαέλα Φωτιάδη.

mikaelafotiadi.mamamika_1707315476_3297523723350193793_598096207

Σήμερα το πρωί η Μικαέλα Φωτιάδη μιλάει πρώτη φορά τηλεφωνικά στην εκπομπή #SuperΚατερίνα για την κατάσταση της υγείας της.

«Δεν είμαι καλά, πονάει το κεφάλι μου, κάποιος με χτύπησε. Δεν κατάλαβα καν ακριβώς τι συνέβη. Γίναν όλα πολύ γρήγορα, σε κλάσματα δευτερολέπτου. Εγώ προσπάθησα να αντισταθώ, χτύπησα πολύ. Ένα άτομο με χτύπησε. Ήμουν μόνη μου. Κάποιος μου επιτέθηκε. Δεν φοβήθηκα για αυτό και αντέδρασα. Και μετά απλά σκέφτηκα ότι κάτσε, δεν ξέρεις ποιος είναι, ένας άγνωστος άνθρωπος, άστον μην έχει… Ήταν πολύ επιθετικός» περιγράφει η Σταρ Ελλάς 2015.

«Δεν έχω βγει από το σπίτι. Πρέπει κάποια στιγμή να πάω στο νοσοκομείο γιατί είναι και κάτι επικίνδυνο το κεφάλι. Προς το παρόν απλά θέλω να κοιμάμαι και να συνέλθω» αναφέρει η Μικαέλα Φωτιάδη.

Ο Νάσος Γουμενίδης που φιλοξενήθηκε στην εκπομπή έδωσε το δικό του ρεπορτάζ για το θέμα.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «δέχτηκε επίθεση έξω από το σπίτι της. Μένει μόνη της. Για ένα διάστημα συγκατοικούσε με τη Μέγκι Ντρίο. Δεν οδηγεί.

Είναι ένα ερωτηματικό γιατί δεν κάλεσε την αστυνομία και δεν πήγε στο νοσοκομείο για να στηρίξει μια μήνυση.

Ο άνθρωπος που της επιτέθηκε ήταν άγνωστος και ξένης καταγωγής και όχι κάποιος πρώην της».

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Συνέντευξη έδωσε και στο #PrwinoSousou

Η Μαρία Αλεξάνδρου, φίλη της Μικαέλας, μίλησε μαζί της.

«Είχε γίνει τόσο χάλια, είχε αδυνατίσει τόσο πολύ. Ο πρώην σύντροφός την κατέστρεψε. Της πρόσφερα δουλειά, ήθελα να τη βοηθήσω. Ξεκίνησε να υπολειτουργεί εκεί που ήταν μια χαρά. Το παράκανε με αυτόν τον άνθρωπο, της το είχα πει».

Αλλά και ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε για το θέμα:

«Μου είναι αδιανόητο κάποιος -πρώην σύντροφος από ό,τι λένε- να φτάσει στο σημείο να είναι τόσο θυμωμένος που να σηκώσει χέρι σε γυναίκα» είπε χαρακτηριστικά.

Ο μάνατζερ της Μικαέλας Φωτιάδη, Γιώργος Κουτούλιας, μίλησε και εκείνος στην εκπομπή.

«Το να χτυπηθεί στο πρόσωπο που δουλεύει με αυτό είναι θέμα. Αυτό που ξέρω είναι ότι είναι μια όμορφη γυναίκα και όποιος μπλέξει μαζί της την καψουρεύεται. Μιλήσαμε πριν από λίγο, μοιάζει να ξεπερνά το σοκ.

Ήξερα ότι υπήρχε μία σχέση που μια τα φτιάχνανε, μια τα χαλούσανε» ανέφερε.

Τηλεφωνική επικοινωνία με τη Μικαέλα Φωτιάδη είχε ο Νεκτάριος Σκαμνάκης, όταν ενημερώθηκε από τους δημοσιογράφους για τον άγριο ξυλοδαρμό της.

Ο ίδιος κάλεσε την πρώην παίκτρια του GNTM για να μάθει για την κατάσταση της υγείας της και αποκάλυψε στο Πρωινό Σουσού, όλα όσα του είπε για το βράδυ της Δευτέρας όπου έπεσε θύμα ξυλοδαρμού.

«Με ενημέρωσαν δημοσιογράφοι. Κλονίστηκα, την πήρα τηλέφωνο. Μου είπε ότι δέχτηκε επίθεση τη Δευτέρα το βράδυ από κάποιον αλλοδαπό στο Κολωνάκι. Την άκουσα τρομαγμένη, τραύλιζε. Το σκηνικό έγινε τη Δευτέρα. Βγήκε το βράδυ και κατά τις 5 έφυγε για να πάει να πάρει ταξί από την πλατεία Κολωνακίου. Ένας άνθρωπος αλλοεθνής την έπιασε από τα μαλλιά και την τράβηξε», είπε αρχικά ο Νεκτάριος Σκαμνάκης.

«Ήταν φοβισμένη, τρομαγμένη, την τράβηκε από τα μαλλιά, η ίδια αμύνθηκε με νυχιές και χτυπήματα. Αυτό τον έκανε πιο επιθετικό με αποτέλεσμα να τη χτυπήσει με γροθιές στο κεφάλι. Μετά έχασε τις αισθήσεις της. Όταν σηκώθηκε, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε να κάνει είναι να φύγει, γιατί ένιωθε πόσο στην πλάτη, τη μέση της και το κεφάλι. Μετά είδε τους μώλωπες. Πήγε σπίτι, δεν έκανε καμία κίνηση, ούτε στην αστυνομία, ούτε να πάει στο νοσοκομείο. Είναι πρησμένη παντού και θα καταφύγει στην αστυνομία και όπου χρειαστεί όταν νιώσει καλύτερα. Δεν τον γνώριζε σίγουρα», αποκάλυψε.

Δειτε Επισης

Η Άννα Βίσση ξαναβρέθηκε στην αγκαλιά της κόρης της, Σοφίας Καρβέλα στη Νέα Υόρκη
Mariah Carey: «Στα 12 μου, η αδελφή μου με νάρκωσε Valium και κοκαΐνη και προσπάθησε να με πουλήσει σε προαγωγό»
Ο Γιώργος Αμούτζας τρέχει στο Ράλι Ακρόπολις: «Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα»
Θάνος Μπίρκος: «Μου έχουν πει να κάνω δίαιτα, πλέον απαντώ: βάλε κρεμούλα γιατί έχεις σπάσει»
Τον δεύτερο γιο τους βάπτισαν η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης
Εβελίνα Παπούλια και Γιώργος Λιάντος ξανά μαζί, 23 χρόνια μετά τον χωρισμό τους!
«Μετά το περιστατικό με τον Γιάννη Γιοκαρίνη πήγαμε σε ψυχίατρο, παίρνει φαρμακευτική αγωγή»
Ερωτευμένη η πρώην φιναλίστ του #GNTMgr & νυν παίκτρια στο #SurviviorGR – Το βίντεο με τον σύντροφό της
Φώτης Ιωαννίδης: «Έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου ο έρωτας. Έχω μια ευημερία, μια ηρεμία και περνάω καλά»
Σπύρος Μπιμπίλας: «Είμαι ανενεργός σεξουαλικά, εδώ και πολλά χρόνια δεν μ’ ενδιαφέρει»