H Άντζελα Δημητρίου είδε τους ρεπόρτερ και έφυγε τρέχοντας - Οι νέες αναρτήσεις της Όλγας Κιουρτσάκη

Συνεχίζεται το μπαράζ δηλώσεων: O Γιώργος Λιάγκας αποκαλυψε την ρητή εντολή της Άντζελας Δημητρίου στο νυχτερινό μαγαζί: «Να τους διώξετε» - Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ας βγάλουμε τα πρόσωπα γιατί δεν θέλω να πω σκληρά πράγματα» - Κατερίνα Καινούργιου: «Η Άντζελα δεν τα βγάζει τα λεφτά; Ό, τι θέλει θα τα κάνει. Τους παρείχε και το σπίτι» - Γρηγόρης Εκμαλιάν: «Η Άντζελα στην Αμερική ξόδεψε 3000 δολάρια σε μια μέρα»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Οι ρεπόρτερ των τηλεοπτικών εκπομπών περίμεναν υπομονετικά την Άντζελα Δημητρίου, έξω από το νυχτερινό κέντρο που θα εργάζεται από αύριο.

Η τραγουδίστρια είδε τους δημοσιογράφους, απάντησε με ευγένεια και έφυγε τρέχοντας μέσα στο μαγαζί.

Πιο συγκεκριμένα λοιπόν, στο Barbarella Live όπου αναμένεται να κάνει πρεμιέρα αύριο 8/2 μαζί με τον Δήμο Αναστασιάδη, συνάντησαν οι δημοσιογράφοι την Άντζελα Δημητρίου η οποία αρνήθηκε να σχολιάσει την κόντρα που έχει με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη.

Εκείνη, με ευγένεια το μόνο που είπε ήταν: «όλα καλά, όλα καλά. Να είστε καλά. Γεια σας».

Οι νέες ανατήσεις της Όλγας Κιουρτσάκη

Μέρες μετά από αυτή τη συνέντευξη κόλαφο η Όλγα Κιουρτσάκη δημοσίευσε βίντεο με τις φωτογραφίες της ενώ μια φωνή λέει, μεταξύ άλλων: «Ξέρεις το όνομά μου, όχι την ιστορία μου. Μπορείς να δεις το χαμόγελό μου, όχι τον πόνο μου. Μπορείς να διαβάσεις τα χείλη μου, όχι τη σκέψη μου» στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα

Ακολούθησε βίντεο με την συνάντηση της προγιαγιάς με το μωρό

Και μια συρραφή από βίντεο με την Άντζελα Δημητρίου να μιλά δημόσια για την κόρη της

Άλλη μια μέρα που το θέμα της Άντζελας Δημητρίου με την κόντρα της με την κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη, σχολιάστηκε στην εκπομπή του Alpha. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με αφορμή κάποιες δηλώσεις που ακούστηκαν στον αέρα ότι ο γαμπρός της τραγουδίστριας κουβαλούσε τα πράγματά της, δεν δίστασε να πει την άποψή της.

«Ας βγάλουμε τα πρόσωπα από τις καταστάσεις γιατί δεν θέλω να πω σκληρά πράγματα. Το να βάζεις διαχειριστή στα οικονομικά σου κάποιον άλλο και να σου βάζει και χέρι και όρια... Αν ισχύει... Τώρα αυτό για το νερό δεν το πιστεύω», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Αν ισχύει όλο αυτό γιατί εγώ έμαθα ότι ο Φώτης είναι πάρα πολύ καλό παιδί και εδώ και δύο μήνες έχει πιάσει και δουλειά», τόνισε σε άλλο σημείο.

Μια πληροφορία από την πρόβα τζενεράλε της Άντζελας Δημητρίου χθες στο Barbarella αποκάλυψε σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας στο #ToPrwino. Όπως εξομολογήθηκε ο παρουσιαστής, η τραγουδίστρια έδωσε εντολή στους μετρ και στους ανθρώπους στην υποδοχή του μαγαζιού, πως αν δουν να έρχεται ο γαμπρός της ή Γρηγόρης Εκμαλιάν (κουμπάρος του ζευγαριού), να τους διώξουν. Τόνισε, επίσης, πως αν μπουν μέσα στο μαγαζί, η ίδια θα κατέβει από την πίστα.

«Εγώ έχω ρεπορτάζ που θα σας το μεταδώσω. Το γνωρίζω και το δίνω αποκλειστικά εγώ εδώ από την εκπομπή. Μαζεύτηκαν χθες όλοι οι συνεργάτες του μαγαζιού και η Άντζελα τούς είπε ένα πράγμα και το άκουσαν όλοι. Έχω καλές σχέσεις με το μαγαζί και μου το μετέφεραν παραπάνω από δύο άτομα.

Τους είπε η Άντζελα “σε δυο ανθρώπους στέλνω ένα μήνυμα και το λέω εδώ σε εσάς, στους μετρ, στους πορτιέρηδες και σε όσους είναι στην πόρτα του μαγαζιού. Έτσι και μπει στο μαγαζί ο γαμπρός μου ο Φώτης ή ο κύριος Εκμαλιάν που βγαίνει στα κανάλια, εγώ θα κατέβω από την πίστα. Να τους διώξετε”. Είπε μόνο γι’ αυτά τα δύο πρόσωπα και όχι για την κόρη της», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Στον αέρα της εκπομπής #FaysTime βγήκε σήμερα ο Γρηγόρης Εκμαλιάν, κουμπάρος της Όλγας Κιουρτσάκη και του Φώτη Λώση. Ο ίδιος κλήθηκε να απαντήσει και για τη ρητή εντολή που έδωσε η Άντζελα Δημητρίου, να μην του επιτρέψουν να μπει στο Barbarella.

Ο Γρηγόρης Εκμαλιάν, αφού γέλασε, είπε: «Συγγνώμη, το άλλο ανέκδοτο με τον Τοτό το έχετε ακούσει; Είπε κανείς ότι θα πάμε στο Barbarella να δούμε την Άντζελα Δημητρίου; Χθες πήρα την Άντζελα τηλέφωνο και μου το έκλεισε στα μούτρα.

Από εκεί και πέρα, δεν υπήρχε κανένα πρόγραμμα να πάμε στο Barbarella, λόγω αυτού του προβλήματος που υπάρχει. Αλλά αν πάω εγώ ένα βράδυ σαν πελάτης, με ποιο δικαίωμα θα με διώξουν;».

Ο Γρηγόρης Εκμαλιάν, κουμπάρος της Όλγας Κιουρτσάκη και του Φώτη Λώση μίλησε και στο #StarBreackfast: «Η Άντζελα στην Αμερική ξόδεψε 3000 δολάρια σε μια μέρα»

Την δικηγόρο της Άντζελας Δημητρίου, Βάσια Καπερνάρου, φιλοξένησαν σήμερα 7/2 στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Μετά τα όσα έχουν ακουστεί για την τραγουδίστρια και την κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη, η παρουσιάστρια, δεν δίστασε να πει την άποψή της.

«Το διάβασα χθες στα sites και δεν το αντιλήφθηκα πολύ καλά... Την κατηγορούσαν ότι παίρνει ρούχα; Στην τελική ποιος τα βγάζει τα λεφτά; Η Άντζελα δεν τα βγάζει; Ό, τι θέλει θα τα κάνει... Συγνώμη κυρία Καπερνάρου, αν θέλετε να με βοηθήσετε σε αυτό...», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου και λίγη ώρα μετά συνέχισε:

«Η άλλη πλευρά λέει ότι έπαιρνε χρήματα από την κοινή εταιρία η Άντζελα για να παίρνει ρούχα. Όταν του πληρώνει τα πάντα (σ.σ: του γαμπρού της), πρέπει να τον έχει και με μισθό; Τα πράγματα έχουν μπερδευτεί. Η Άντζελα τους παρείχε το σπίτι και τα πάντα. Θα πρέπει να τους δίνει και έξτρα; Το σπίτι είναι της κυρίας Δημητρίου και το παρέχει στην κόρη της. Ξέρετε πόσα ζευγάρια με παιδιά δεν έχουν ούτε σπίτι; Έχω άδικο σε αυτό που λέω; Δεν ξέρω».

«Απ΄ότι κατάλαβα το πρόβλημα ξεκινάει από τον γαμπρό όχι από το παιδί της. Μήπως, θα έλεγα, να κάνανε μια συνάντηση οι δυο τους, η Άντζελα με την Όλγα. Όταν κάποιος βγάζει πιο πολλά χρήματα από την υπόλοιπη οικογένεια ή τους ζει όλους, οι άλλοι έχουν τη νοοτροπία ότι τους ανήκουν όλα. Και πρέπει αυτόν τον άνθρωπο να τον αρμέξουμε, να του πάρουμε τα πάντα, να κάνει τα πάντα για εμάς, να μην κάνει τίποτα για τον εαυτό του γιατί μας ανήκουν. Όταν βλέπω τέτοιες νοοτροπίες, ειλικρινά δεν ξέρω τι να πω...», είπε στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Άντζελα Δημητρίου και ο Δήμος Αναστασιάδης ξεκινούν εμφανίσεις σε νυχτερινό μαγαζί και η τραγουδίστρια ήταν απούσα από τη συνέντευξη τύπου. Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος της απουσίας της; 

Και μπορεί να ειπώθηκε ότι η τραγουδίστρια επέλεξε να μην εμφανιστεί στη συνέντευξη τύπου που δόθηκε το βράδυ της Δευτέρας 5/2 με αφορμή τη συνεργασία με τον Δήμο Αναστασιάδη μιας και έχει πάρει μεγάλη έκταση το θέμα με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη και τον γαμπρό της, Φώτη Λώση και σίγουρα οι δημοσιογράφοι θα την ρωτούσαν για τη ρήξη της σχέσης τους, όμως ο πραγματικός λόγος είναι άλλος σύμφωνα με το #PrwinoSoysou.

Ο λόγος που η Άντζελα Δημητρίου ήταν απούσα από τη συνέντευξη Τύπου με τον Δήμο Αναστασιάδη ήταν για να βρεθεί κοντά σε δικό της πρόσωπο που την είχε ανάγκη.

Να σας θυμίσουμε ότι ο Δήμος Αναστασιάδης ανέφερε στην κάμερα του #HappyDay: «Είναι μια συνεργασία που έχει να μου δώσει πάρα πολλά και αυτό που παρουσιάζουμε στον κόσμο είναι κάτι ξεχωριστό. Η συνεργασία μας είναι πάρα πολύ καλή. Η Άντζελα είναι ένας άνθρωπος extra large, ένας άνθρωπος που δεν κρατάει τίποτα για τον εαυτό του, θα τα δώσει όλα 100%. Όποιος την ξέρει, ξέρει ότι είναι ανοιχτή και ακομπλεξάριστη».

Και για τη ρήξη της σχέσης της Άντζελας Δημητρίου με την κόρη και τον γαμπρό της, είπε: «Δεν θα ήθελα να κάνω κάποιο σχόλιο. Είναι ένα πολύ προσωπικό ζήτημα και ως γονιός δεν θα ήθελα να κάνω κάποιο σχόλιο. Είναι κάτι που έχει να κάνει με την Άντζελα και την οικογένειά της».

Ο Γιώργος Λεβεντάκης, δήμαρχος Τριφυλίας, πρώην σύντροφος της Άντζελας Δημητρίου μίλησε στο #ToPrwino: «Η Άντζελα για μένα είναι ότι καλύτερο έχω γνωρίσει πρώτα σαν άνθρωπο και μετά σαν τραγουδίστρια»

Δειτε Επισης

Η Άννα Βίσση ξαναβρέθηκε στην αγκαλιά της κόρης της, Σοφίας Καρβέλα στη Νέα Υόρκη
Mariah Carey: «Στα 12 μου, η αδελφή μου με νάρκωσε Valium και κοκαΐνη και προσπάθησε να με πουλήσει σε προαγωγό»
Ο Γιώργος Αμούτζας τρέχει στο Ράλι Ακρόπολις: «Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα»
Θάνος Μπίρκος: «Μου έχουν πει να κάνω δίαιτα, πλέον απαντώ: βάλε κρεμούλα γιατί έχεις σπάσει»
Τον δεύτερο γιο τους βάπτισαν η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης
Εβελίνα Παπούλια και Γιώργος Λιάντος ξανά μαζί, 23 χρόνια μετά τον χωρισμό τους!
«Μετά το περιστατικό με τον Γιάννη Γιοκαρίνη πήγαμε σε ψυχίατρο, παίρνει φαρμακευτική αγωγή»
Ερωτευμένη η πρώην φιναλίστ του #GNTMgr & νυν παίκτρια στο #SurviviorGR – Το βίντεο με τον σύντροφό της
Φώτης Ιωαννίδης: «Έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου ο έρωτας. Έχω μια ευημερία, μια ηρεμία και περνάω καλά»
Σπύρος Μπιμπίλας: «Είμαι ανενεργός σεξουαλικά, εδώ και πολλά χρόνια δεν μ’ ενδιαφέρει»