Αποχώρησε από την εκπομπή η Κατερίνα Καινούργιου – Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Ελένη Χατζίδου, Κώστας Τσουρός, Μαρία Μπακοδήμου, Σταματίνα Τσιμτσιλή παίρνουν θέση για την ένταση που υπήρξε την Παρασκευή στην εκπομπή, #SuperΚατερίνα ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τον Ανδρέας Μικρούτσικο

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Κατερίνα Καινούργιου αποχώρησε από την εκπομπή εκτάκτως, καθώς ένιωθε έντονη αδιαθεσία και όπως είπε, θα χρειαστεί να μεταβεί στο νοσοκομείο, ώστε να κάνει έναν τυπικό έλεγχο.

Η παρουσιάστρια είχε αναφέρει νωρίτερα πως νιώθει ζαλάδες.

«Επιστρέψαμε. Για να εξηγήσω και να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, χρειάζεται να πάω στο νοσοκομείο και να κάνω έναν τυπικό έλεγχο για να μην είναι κάτι ανησυχητικό, που δεν θα είναι. Για να συνεχίσουμε, ευχαριστώ πάρα πολύ. Γρηγόρη κάτσε εδώ. Πάμε να συνεχίσετε» είπε η Κατερίνα Καινούργιου αναστατωμένη.

Περαστικά και καλά αποτελέσματα της ευχήθηκαν οι συνεργάτες και ο Γρηγόρης Γκουντάρας ανέλαβε τα ηνία της εκπομπής.

Να υπενθυμίσουμε οτι σε τεντωμένο σχοινί φαίνεται πως είναι πλέον η σχέση της Κατερίνας Καινούργιου και του Ανδρέα Μικρούτσικου. Οι δυο τους πολλές φορές στον τηλεοπτικό αέρα έχουν έρθει σε διαφωνία, με τους τόνους να ανεβαίνουν.

Κάτι τέτοιο συνέβη στις 1/2, και μάλιστα όχι μια αλλά δυο φορές. Ωστόσο, το θέμα δεν έμεινε εκεί αφού και στις 2/2 η Κατερίνα Καινούργιου και ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχαν έναν αρκετά έντονο διάλογο.

Την ένταση ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τον Ανδρέα Μικρούτσικο, σχολίασαν και στην εκπομπή #StarBreakfastμε την Ελένη Χατζίδου να παίρνει θέση.

«Όσο πάει γίνεται όλο και πιο προσωπικό, αφήνονται πάρα πολλά υπονοούμενα στον αέρα. Εγώ νιώθω ότι Κατερίνα Καινούργιου είναι εκτεθειμένη. Αυτό που είπε να πάνε για ένα φαγητό να το συζητήσουν, έπρεπε να έχει γίνει εδώ και πάρα πολύ καιρό από το να γίνει αυτό στον αέρα. Είναι άβολο αυτό που γίνεται», είπε και συμπλήρωσε:

«Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο, άλλο να γίνει μια φορά, να έρθεις σε αντιπαράθεση με έναν συνεργάτη σου και να ακούσεις μια προσβολή, θα κάτσεις μετά σε μια σύσκεψη να το συζητήσεις», είπε.

Η on air ένταση ανάμεσα στους δυο συνεργάτες την Παρασκευή (2-02) προκλήθηκε μετά κάποιο σχόλιό του Ανδρέα Μικρούτσικου το οποίο θεώρησε ειρωνικό η παρουσιάστρια.

Την ένταση που υπήρξε την Παρασκευή στην εκπομπή, #SuperΚατερίνα ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τον Ανδρέας Μικρούτσικο κάτι που σχολίασε η εκπομπή, #HappyDay.

Αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε: «Η Κατερίνα και ο Ανδρέας πολύ συχνά έρχονται σε αντιπαράθεση στον αέρα, δε το βλέπουμε πρώτη φορά. Είναι κάποιες στιγμές που νιώθεις άβολα. Είναι σαν να προκαλεί ο ένας τον άλλον που θα μπει τελεία. Καταλαβαίνω την Κατερίνα στο συγκεκριμένο απόσπασμα γιατί δεν ήθελε να μείνει κάποιο υπονοούμενο. Ρώταγε, “Τι εννοείς; Τι θα χάσω;”.

Καταλαβαίνω και τον Ανδρέα που μπορεί να νιώθει ότι τον διακόπτουν. Δεν το λέω για την Κατερίνα, γιατί πάντα τον σέβεται. Αλλά, είναι πολλοί άνθρωποι στον αέρα και κάποιες φορές δε μοιράζεται η μπάλα όπως θα ήθελε εκείνος…Κάποιες φορές μπορεί να το παθαίνουμε κι εμείς».

Με την Τίνα Μεσσαροπούλου να λέει: «Στο συγκεκριμένο απόσπασμα έχω την εντύπωση ότι ο Ανδρέας έψαχνε την αφορμή να δημιουργήσει μια ένταση».

Και πρόσθεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Αυτό που λες ενισχύει τα σενάρια που λένε ότι τεχνηέντως δημιουργούνται κόντρες. Εμείς απ’ όσο γνωρίζουμε – δεν είμαστε στην εκπομπή – όλα αυτά γίνονται πάνω στην κουβέντα. Ο Ανδρέας είναι παρορμητικός και η Κατερίνα βάζει τις κόκκινες γραμμές της… Όταν έχεις ένα μέγεθος σαν του Ανδρέα δε χρειάζεται να το αποδεικνύεις… Ο καθένας έχει τη δική του αλήθεια… Πάντα σε έναν καβγά ο κόσμος συντάσσεται με όλους. ».

Με την Τίνα να τονίζει: «Ο σεβασμός δεν επιβάλλεται, κερδίζεται… Εδώ εμένα μου δίνεται η εντύπωση σαν ο Ανδρέας Μικρούτσικος να ήθελε να δημιουργήσει μια ένταση».

Με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να υπογραμμίζει: «Εγώ δεν έχω καταλάβει αν πραγματικά και οι δυο θέλουν αυτή τη συνεργασία. Και την Κατερίνα δε τη βλέπω τελείως χαρούμενη ».

Τις έντονες διαφωνίες που είχαν μέσα στην εβδομάδα στον τηλεοπτικό αέρα η Κατερίνα Καινούργιου και ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολίασαν το μεσημέρι του Σαββάτου 3/2 στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα». 

«Το ότι είναι ο Ανδρέας τι σημαίνει; Δεν αμφισβητείται η αξία του. Το ότι μπορεί να έχει ένα καυστικό σχόλιο, το ξέρει όλος ο κόσμος, καλώς το έχει, και μπράβο του. Αλλά το όριο του προσβάλλουμε ο ένας τον άλλο στον αέρα μιας εκπομπής, που αρχίζει και που τελειώνει; Δεν υπάρχει ένα όριο;» είπε αρχικά η Νόνη Δούνια.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Κώστας Τσουρός, ο οποίος σχολίασε, «Εκατέρωθεν ήταν οι απειλές. Εγώ από το απόσπασμα που είδα, βλέπω ότι ξεφεύγουν λίγο τα όρια. Υπάρχει μια κατάσταση που έχουμε δει πάρα πολλές φορές. Υπάρχει μια κόντρα και μια διαφωνία ανάμεσα στον Ανδρέα και τα μέλη του πάνελ ή την παρουσιάστρια. Αυτό ως ένα σημείο είναι δεκτό και θεμιτό… Νιώθω όμως ότι πια, και από τις δυο πλευρές, γίνεται όχι για να γίνει, αλλά τους βγαίνει.

Και βγαίνει και από τις δυο πλευρές. Αυτό που θα έπρεπε να υπάρχει πίσω από την κάμερα, υπάρχει και μπροστά. Και η Κατερίνα φαίνεται ότι είναι κάπως απέναντι στον Ανδρέα, κι εκείνος προς την Κατερίνα. Και οι δυο νομίζω ότι πρέπει να βάλουν ένα όριο. Δε νομίζω ότι “φταίει” μόνο ο ένας. Από εκεί και πέρα, ναι ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι αυτός που είναι, και έχει την ιστορία που έχει και πρέπει να ξέρεις ποιον έχεις στην εκπομπή, αλλά και η Κατερίνα Καινούργιου είναι η παρουσιάστρια της εκπομπής, και είναι η Κατερίνα Καινούργιου ως άνθρωπος, δε διαχωρίζονται οι άνθρωποι με την πορεία. Αξίζουν όλοι οι άνθρωποι σεβασμό. Είναι το χαρακτηριστικό της εκπομπής τους να λύνουν τα θέματά τους στον αέρα. Απλά τώρα ξέφυγε το πράγμα».

Τον τσακωμό που είχαν η Κατερίνα Καινούργιου και ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον αέρα της εκπομπής την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου, σχολίασε η Μαρία Μπακοδήμου με τους συνεργάτες της στην εκπομπή «Γειά σου».

Όπως δήλωσε η παρουσιάστρια: «Για εμένα είναι το καλύτερο επεισόδιο και φουλ αληθινό. Δεν ήταν κάποια κόντρα για το που θα πάνε, αλλά με το ύφος που του είπε: θες να σχολιάσεις; Για εμένα αυτό το απόσπασμα ήταν τόσο αληθινό και δείχνει να ασφυκτιούν κάτω από την ίδια στέγη, αλλά ταυτόχρονα να παίρνουν και τα πλεονεκτήματα αυτής τη συνύπαρξης γιατί έχει ενδιαφέρον η διαφορετικότητά τους» και τόνισε: «Δείχνει πόσο τοξική μπορεί να γίνει η δουλειά στην τηλεόραση, που μπορεί να βγαίνει σαν αποτέλεσμα σε όποια δουλειά έχει προβολή, αλλά οι σχέσεις είναι τόσο τοξικές και τεταμένες που σε φτάνουν σε αυτό. Αυτό για εμένα ήταν τόσο αληθινό και με καθήλωσε. Δηλαδή αν ήταν για Emmy, θα του το έδινα. Succession».

Δειτε Επισης

Η πρώτη on camera δημόσια εμφάνιση του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την επιστροφή στα social media
Κόλαφος η Φαίη Σκορδά κατά Μάρκου Σεφερλή & Δημήτρη Σούρα: «Το βρίσκω πολύ επικίνδυνο!»
Η απάντησή της Κατερίνας Λιόλιου στα αρνητικά (και σε περιπτώσεις αισχρά) σχόλια για το #Διθέσιο
Η επική Shakira έφυγε από τη σκηνή επειδή θεατές τραβούσαν βίντεο κάτω από το φόρεμά της
Λεωνίδας Κουτσόπουλος: «Αν Κοντιζάς & Ιωαννίδης δεν έρθουν στην #FarmaGR, δεν θα τους μιλήσω»
Επιστρέφει ο Γιώργος Καπουτζίδης στο #TheVoiceGR! Έκλεισαν Χρήστος Μάστορας και Γιώργος Μαζωνάκης
Μέρα Πρεμιέρας: Το νέο look της Φαίης, η 12η χρονιά της Σταματίνας, τα τεχνικά προβλήματα του Παπαδάκη
Η Άννα Βίσση έκανε πρεμιέρα στην Θεσσαλονίκη με special guest stars τους Νίκο Καρβέλα και Μελίνα Ασλανίδου
Η συγκίνησή του Σάκη Ρουβά στη σκηνή του Κατράκειου: «Είναι πολύ δύσκολο να σας το περιγράψω»
#MyStyleRocksGR: Αυτές είναι οι 8... fashionistas που μπαίνουν στο reality μόδας