#J2US - Το 2λεπτο τρέιλερ με το γυναικάκι, τις ξινιόλες, τον καρφίτσα & την πρεμιέρα - Η Σπυροπούλου αγνοείται

Το μεγαλύτερο party της ελληνικής τηλεόρασης, το #J2US επιστρέφει για έκτη σεζόν και το απολαυστικό «μερακλίδικο» trailer, με πρωταγωνιστές τον μοναδικό Νίκο Κοκλώνη και την αγαπημένη τετράδα των κριτών, μας προετοιμάζει για το φαντασμαγορικό show που θα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου στον Alpha!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Το trailer μας ταξιδεύει πίσω στα 60s, Σάββατο βράδυ, σε μια μπουάτ του κέντρου, όπου ο Νίκος Κοκλώνης και η Βίκυ Σταυροπούλου ετοιμάζονται σαν άλλος Μανώλης Χιώτης και Μαίρη Λίντα να διασκεδάσουν τους θαμώνες του μαγαζιού, ενώ Δέσποινα Βανδή, Σταμάτης Φασουλής και Καίτη Γαρμπή προετοιμάζονται για τη μεγάλη αυτή βραδιά!

Με έμπνευση από τη διαχρονική επιτυχία «Εσύ είσαι η αιτία που υποφέρω», Νίκος Κοκλώνης, Βίκυ Σταυροπούλου, Δέσποινα Βανδή, Σταμάτης Φασουλής και Καίτη Γαρμπή μας τραγουδούν «Πάρτε όλοι θέσεις επιτέλους τώρα ξεκινάμε, Σάββατο είναι που αλλού να πάμε, βάλτε τώρα ALPHA είναι οκτώ!» και μας μεταδίδουν τον ενθουσιασμό και τη θετική τους διάθεση για το νέο κύκλο του αγαπημένου show, που έχει αλλάξει τα Σαββατόβραδα μας!

Στα παρασκήνια του J2US, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να βρεθεί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία θα βρεθεί ξανά στη μικρή οθόνη μετά από 2 χρόνια αποχής και μάλιστα θα επιστρέψει στο πρώτο της τηλεοπτικό σπίτι, τον Alpha.

Η παρουσιάστρια που έμεινε εκτός για να αφοσιωθεί πλήρως στο παιδί της, αναμένεται να έχει τον ρόλο που είχε η Κατερίνα Στικούδη η οποία αναμένεται σε λίγες ημέρες να γίνει μητέρα για δεύτερη φορά.

Όπως φαίνεται ο νέος κύκλος του show έρχεται με εκπλήξεις καθώς τόσο στην ανακοίνωση του σταθμού όσο και στο τρέιλερ δεν εμφανίζεται η ξανθιά παρουσιάστρια.

Το “Just the 2 of Us” επιστρέφει στον Alpha το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου με ακόμα περισσότερο κέφι, μοναδικές ερμηνείες, ανατρεπτικά ντουέτα, άφθονο γέλιο και πολλές εκπλήξεις!

Δειτε Επισης

Το μήνυμα στην Μπέττυ Μαγγίρα που αποδεικνύει ότι η Μαρία Αντωνά έπεσε θύμα χάκερ
Η παρατήρηση που δέχτηκε από θρησκόληπτο follower της η Κόνι Μεταξά και η αντίδρασή της
Το πρώτο ταξίδι της Αθηνάς Οικονομάκου μετά το διαζύγιο από τον Φίλιππο Μιχόπουλο
Θοδωρής Αθερίδης και Σμαράγδα Καρύδη αγκαλιά στο ταξίδι τους στο Πήλιο
Το ισχυρό μήνυμά της Εριέττα Κούρκουλου για το Πάσχα και ο λόγος που έχει αποφασίσει να μην τρώει κρέας
Lila: «Έχω χάσει αρκετούς φίλους τον τελευταίο χρόνο και αυτό με στενοχωρεί»
Το αποκαλυπτικό φόρεμα της Ραταϊκόφσκι σε εκδήλωση για το φιλανθρωπικό ίδρυμα του βασιλιά Καρόλου
Η Έλενα Τοπαλίδου ανέβασε βίντεο που χορεύει Έμινεμ και έγραψε στην ανάρτησή της «Επιτάφιος»
Η Μπρίτνεϊ στα όρια ψυχικής κατάρρευσης-Ξυπόλυτη και τυλιγμένη με κουβέρτα την βγάζουν από ξενοδοχείο
Έπεσε η Ελλάδα στα στοιχήματα της Eurovision-Ξανά πρώτος ο Κροάτης