Αντρέας Γεωργίου: «Είμαι αρκετά κοντά στο να κάνω οικογένεια. Μπορεί και να είναι το επόμενο μου βήμα»

«Την κα. Άννα Μαραγκού την έχω καλέσει προσωπικά στην πρεμιέρα της σειράς, στέλνοντας μήνυμα που δεν μου απάντησε ποτέ. Δεν μου άρεσε, ότι «εκμεταλλευτήκαμε το όνομα της πόλης τους για σκοπούς κερδοφορίας». Κατ’ αρχάς κατάγομαι από την Αμμοχώστο και είναι η πόλη που μεγάλωσα και αισθάνομαι πολύ κοντά μου. Προκαλώ όποιον θέλει να δει το κοστολόγιο της σειράς. Όχι μόνο δεν είναι κερδοφόρα η σειρά, βάζουμε και από την τσέπη μας»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Καλεσμένος στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος, «Τετ Α Τετ» βρέθηκε ο Αντρέας Γεωργίου.

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη νέα σειρά, #Famagusta, για τις αντιδράσεις αλλά και τα αρνητικά σχόλια που άκουσε.

«Σκοπός μας δεν ήταν να πουλήσουμε, σκοπός μας ήταν να κάνουμε κάτι που να έχει σχέση με την πατρίδα μας μετά από τόσα χρόνια. Με τον Κούλλη και τη Βάνα θέλαμε να το κάνουμε χρόνια πριν, απλά τώρα ήρθε και κούμπωσε με τα 50 χρόνια και θεωρώ ότι ήταν το σωστό timing. Ο σκοπός ήταν να ψάξει ο κόσμος και να ψάξει τι σημαίνει Αμμόχωστος και Famagusta. Νομίζω ότι αυτό το πετύχαμε. Μετά την πρεμιέρα ένιωσα ότι βγάλαμε ασπροπρόσωπους τους ανθρώπους που εμπιστεύτηκαν εμάς και αυτή τη σειρά και επένδυσαν για αυτή», είπε αρχικά ο Αντρέας Γεωργίου.

Όσον αφορά τις αντιδράσεις στα social media, μετά την πρεμιέρα της σειράς, ο Αντρέας Γεωργίου ανέφερε: «Το γεγονός ότι λένε πολλά, όχι, δεν με πλήγωσε. Ήταν κάτι που το περιμέναμε και είναι φυσικό. Όποια δουλειά και να κάνεις, θα υπάρξουν και κάποιοι που θα την δουν με μια άλλη ματιά. Την κα. Άννα Μαραγκού (σ.σ. οι οποία και εξέφρασε δημόσια ενστάσεις) την έχω καλέσει προσωπικά στην πρεμιέρα της σειράς, στέλνοντας ένα μήνυμα στο Facebook που δεν μου απάντησε ποτέ και της ζήτησα να έρθει να δει το επεισόδιο για να έχει άποψη. Αυτό που δεν μου άρεσε είναι ότι όλοι είχαν άποψη πριν δουν τη σειρά. Εγώ ζήτησα, μέσω αρκετών ανθρώπων, να το μεταφέρουν για να έρθουν και να δουν τη σειρά ή να την δουν στον αέρα και μετά ας πουν ότι θέλουν. Εννοείται ότι έχουμε δημοκρατία και ο καθένας έχει τη γνώμη του».

«Αυτό που θέλω να τονίσω όμως είναι το σχόλιο που άκουσα και δεν μου άρεσε, ότι «εκμεταλλευτήκαμε το όνομα της πόλης τους για σκοπούς κερδοφορίας». Κατ’ αρχάς να πούμε ότι κατάγομαι από την περιοχή της Αμμοχώστου, έχω μεγαλώσει με πολλές ιστορίες από τον παππού μου για την Αμμόχωστο και είναι η πόλη που μεγάλωσα και αισθάνομαι πολύ κοντά μου. Προκαλώ όποιον θέλει να έρθει και να δει το κοστολόγιο της σειράς για να δουν ότι όχι μόνο δεν είναι κερδοφόρα η σειρά, αλλά βάζουμε και από την τσέπη μας», συμπλήρωσε ο Αντρέας Γεωργίου.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον θάνατο της γιαγιάς του που τον στιγμάτισε, αλλά και για το ενδεχόμενο να αποκτήσει τη δική του οικογένεια.

«Πέρσι έφυγε από τη ζωή η γιαγιά μου. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος για εμένα ήταν τα πάντα, οπότε νομίζω ότι δεν θα ήμουν ποτέ προετοιμασμένος. Στην κατάσταση που ήταν το τελευταίο διάστημα νομίζω θα ήταν εγωιστικό να λέω ότι θέλω να ζήσει, oπότε μέσα μου ωρίμασε η σκέψη ότι κάποια στιγμή πρέπει να φύγει. Εννοώ ότι αφού αντιμετώπισα τον θάνατο της γιαγιάς μου, δεν φοβάμαι τίποτα», είπε χαρακτηριστικά ο Αντρέας Γεωργίου.

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο να αποκτήσει δική του οικογένεια, ο Αντρέας Γεωργίου εξομολογήθηκε: «Όταν κοιτάω στο παρελθόν μου ένα πράγμα που θα μπορούσα να πω είναι το γεγονός ότι θα μπορούσα να έχω κάνει πιο νωρίς οικογένεια. Συνεχίζω να θέλω να κάνω οικογένεια, πιστεύω ότι είμαι αρκετά κοντά. Μπορεί και να είναι το επόμενο μου βήμα».

Δειτε Επισης

Γιώργος Τσαλίκης: «Να βρει η ΕΡΤ κανένα πιτσιρίκι για τη #Eurovision η Μαρίνα Σάττι δεν είναι πιτσιρίκα»
Η τρυφερή ανάρτηση του Γιώργου Λιβάνη για την Ανδρομάχη μετά την αποκάλυψη ότι θα γίνει μπαμπάς
Τρίτη σειρά του Αντρέα Γεωργίου ενισχύει την prime time ζώνη! Γιάννενα, Τζουμέρκα, Ζαγοροχώρια στο κάδρο
Tα δάκρυα της Καλομοίρας: «Ο πατέρας μου δεν ήρθε ούτε στη #Eurovision. Ήθελα το μπράβο του»
Βανδή για Μπισμπίκη: «Έγιναν όλα τόσο γρήγορα που από το σοκ δεν πρόλαβα να σκεφτώ τι μπορεί να πάθει»
Στο νοσοκομείο ο Mente Fuerte
Eπεισόδιο στο αεροδρόμιο ανάμεσα στο Λάκη Γαβαλά και τρεις καλόγερους από την Ρωσία - Το επίμαχο βίντεο
Καίτη Φίνου: «Σάπισαν τα δόντια μου, έπαθα ωχρά κηλίδα... Αν προλάβω να μην τυφλωθώ»
Η Ανδρομάχη και ο Γιώργος Λιβάνης περιμένουν το πρώτο τους παιδί - Οι πρώτες on camera δηλώσεις
Ο ένας μετά τον άλλον, οι φίλοι του Άρη Σοϊλέδη, τον αδειάζoυν δημόσια για την Μαρία Αντωνά