Πασχάλης Τσαρούχας: «Έχω περάσει λιγότερο χρόνο με τα παιδιά μου απ’ όσο θα ‘θελα»

Το απρόοπτο που του συνέβη το πρωί με θαυμάστρια του Πασχάλη Τσαρούχα: «Έγινα απότομος»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Καλεσμένος στο #Στούντιο4 βρέθηκε ο Πασχάλης Τσαρούχας, όπου και συνάντησε τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ.

Ο πρωταγωνιστής της σειράς, «η Γη της Ελιάς», μίλησε για τη σειρά που παίζει, τα παιδιά και τος μητέρες τους, αλλά και την πορεία του στον χώρο.

Ο Πασχάλης Τσαρούχας μίλησε αρκετά και για τα παιδιά του, αφού ρωτήθηκε σχετικά με αυτά, αλλά και τις μητέρες των παιδιών του.

«Τι όρια να βάλεις στα παιδιά; Προσπαθώ κάποιες φορές για παιδαγωγικούς λόγους αλλά δεν.

Εγώ είμαι λίγο αντισυμβατικός σε αυτά τα πράγματα. Πιστεύω πως τα παιδιά θα έπρεπε να παίζουν μόνο μέχρι τα 18 τους, από τα 16 μέχρι τα 25 να ταξιδεύουν, χορηγούμενα από το κράτος, και στα 25 ανάλογα με αυτά που έχουν ζήσει να μας πουν τι θέλουν να κάνουν για να είναι παραγωγικοί.

Δεν μπορώ εγώ να μαλώσω με το παιδί μου για τα μαθήματα. Προσπαθώ, δεν το καταφέρνω πάντα, να σκεφτώ τι έκανα εγώ στη δική του ηλικία, κι έχω κάνει πολύ χειρότερα πράγματα.

Έχω περάσει πολύ λιγότερο χρόνο με τα παιδιά μου από όσο θα ήθελα, και αυτό το συνειδητοποιείς αφού πια έχεις χάσει τον χρόνο», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο πρωταγωνιστής της καθημερινής σειράς «Γη της ελιάς» εξήγησε τον λόγο για τον οποίο δεν έχει κυνηγήσει ο ίδιος τις συνεργασίες μέχρι σήμερα ενώ αποκάλυψε και μια άγνωστη παλαιότερη στιχομυθία με τον Σταμάτη Φασουλή.

Ειδικότερα, ο Πασχάλης Τσαρούχας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν ψάχτηκα ποτέ για δουλειές, δεν είμαι ο τύπος που θα πάρω τηλέφωνο και θα ρωτήσω «ρε παιδιά, μήπως έχετε δουλειά;». Όχι, δεν είναι αναξιοπρεπές αλλά θα πω τώρα κάτι που δεν το έχω ξαναπεί ποτέ. Το έχω πει όμως κάποτε στον Σταμάτη Φασουλή. Με είχε καλέσει για κάτι, για μια δουλειά, «δεν σε ήξερα» μου είπε και του απάντησα πως «δεν φταίω εγώ, δική σου δουλειά είναι να με ξέρεις». Δηλαδή όταν είσαι σκηνοθέτης ή παραγωγός είναι δική σου δουλειά να με ξέρεις, δεν είναι δουλειά του ηθοποιού να πηγαίνει να καλημερίζει και τα λοιπά».

«Βέβαια αυτό στην πράξη δεν ισχύει αλλά εγώ, με την ιδέα που είχα τότε στο κεφάλι μου, έτσι το είχα δει. Και έτσι θα έπρεπε να είναι και στην πραγματικότητα. Δηλαδή βγαίνουν στο επάγγελμα κάθε χρόνο πόσα παιδιά, δεν θα έπρεπε αυτοί που μοιράζουν την δουλειά να λαμβάνουν υπόψιν και το νέο αίμα;».

«Εγώ δεν έχω καμία αγωνία να με θυμάται κανείς. Η αγωνία μου είναι να έχω μια δουλειά για να πηγαίνω χρήματα στο σπίτι μου. Δεν έχω να αποδείξω κάτι στον εαυτό μου σε εργασιακό/επαγγελματικό επίπεδο» πρόσθεσε, επίσης, ο Πασχάλης Τσαρούχας στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στο καθημερινό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

Ο αγαπημένος ηθοποιός αποκάλυψε ένα περιστατικό που του συνέβη το πρωί, όταν μία γυναίκα του ζήτησε αυτόγραφο και αναγκάστηκε να γίνει απότομος.

«Σήμερα το πρωί έγινα απότομος. Ήμουν το πρωί στον δρόμο με τον αδελφό μου και προσπαθούμε να συνεννοηθούμε, εγώ πάνω στην μοτοσυκλέτα και εκείνος όρθιος. Και έρχεται μια κυρία και μου ζητάει αυτόγραφο. Της λέω δεν έχω αυτόγραφο, μου λέει εντάξει θα περιμένω. Μα της λέω δεν έχω αυτόγραφο, τι να κάνω; Και με ρωτάει «γιατί δεν έχεις;». Επειδή ο κόσμος μας βλέπει στην τηλεόραση, την ώρα που ξύνει τη μύτη του ή πλένει τα πιάτα, νομίζει ότι αν σε δει στον δρόμο θα σου δώσει και μια σφαλιάρα. Δεν είναι έτσι, όμως.

Πρέπει να υπάρχει όριο. Πρέπει να καλοκαρδίζω όλον τον κόσμο; Δεν αισθάνομαι την ανάγκη να προσβάλλω κάποιον αλλά αισθάνομαι την ανάγκη να προστατεύω τον εαυτό μου. Συζητούσαμε κάτι πολύ σοβαρό με τον αδελφό μου, ένα θέμα υγείας και έρχεται η άλλη και ζητάει αυτόγραφο και επιμένει. Μα πέφτεις στον βλάκα! Δεν μπορώ την βλακεία. Είμαστε κανονικοί άνθρωποι» αποκάλυψε ο Πασχάλης Τσαρούχας.

Δειτε Επισης

Βαθιά υπόκλιση στον κορυφαίο Μίμη Πλέσσα: «Ένας μύθος, ένας θρύλος πέρασε στην αιωνιότητα»
Νίκος Πουρσανίδης: «Σκέφτομαι με τρόπο που είναι περισσότερο γυναικείος και χαλάω την πιάτσα»
Αλέξης Κούγιας: «Έχω κάνει ένα... λάθος, να παντρευτώ μια λαμπερή γυναίκα που ήταν Σταρ Ελλάς…»
Βάνα Μπάρμπα: «Δέχομαι απειλές. Μας εκβιάζουν! Απευθύνθηκα σε αστυνομία και εισαγγελία»
Σπύρος Παπαδόπουλος: «Ζούμε τον φασισμό της... ελευθερίας, της κοινής γνώμης! Είμαι ιδεολόγος τεμπέλης!»
Η Σμαράγδα Καρύδη «φόρεσε το πιο λαμπερό της χαμόγελο» και βρέθηκε στην πρεμιέρα του Θοδωρή Αθερίδη
O Σωτήρης Κοντιζάς αποκαλύπτει τον λόγο που αποχώρησε από τα εστιατόρια του: «Θέλαμε άλλα πράγματα»
Το δημόσιο «ευχαριστώ» της Τατιάνας Μπλάτνικ «στην μία και μοναδική», Ελένη Φουρέιρα!
O αποχαιρετισμός του Μίμη Πλέσσα, από την σύζυγό του, Λουκίλα Καρρρέρ: «Καλό ταξίδι ψυχή μου, καλή αντάμωση»
Πέθανε ο σπουδαίος συνθέτης Μίμης Πλέσσας - Στις 12 Οκτωβρίου θα γιόρταζε τα 100ά του γενέθλια