Πύρρος Δήμας: «Είναι πολύ όμορφο και συγκινητικό που θα ξαναγίνω μπαμπάς! Περιμένω πώς και πώς»

Ο Πύρρος Δήμας αναφέρθηκε στο νέο κεφάλαιο που σε μερικούς μήνες ανοίγεται στη ζωή του μιας που θα γίνει μπαμπάς για πέμπτη φορά: «Θα είναι πασχαλινό, θα έρθει λίγο πριν το Πάσχα. Θα είναι το πέμπτο παιδάκι, δεν χρειάζεται να πάρω λεωφορείο, τα υπόλοιπα έχουν μεγαλώσει»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στην εκπομπή #ΠρωινήΖώνη του #Action24 φιλοξενήθηκε ο Πύρρος Δήμας. Ο Ολυμπιονίκης με χαρά μίλησε για το μωράκι που έρχεται αλλά και για τα μεγαλύτερα παιδιά του, κάνοντας μια αποκάλυψη.

«Είναι πολύ όμορφο και συγκινητικό που θα ξαναγίνω μπαμπάς, είναι δώρο Θεού. Περιμένω πώς και πώς, με αγωνία. Θα είναι πασχαλινό, θα έρθει λίγο πριν το Πάσχα. Θα είναι το πέμπτο παιδάκι, δεν χρειάζεται να πάρω λεωφορείο, τα υπόλοιπα έχουν μεγαλώσει», είπε αρχικά.

«Τα υπόλοιπα παιδιά μας χαίρονται πολύ. Δεν μπορούν να μεγαλώσουν το αδερφάκι τους, γιατί βρίσκονται όλα στο εξωτερικό και συνεχίζουν τις σπουδές τους. Η Μαρία, το τρίτο παιδί μου, κάνει άρση βαρών στο Σικάγο δουλεύει και κάνει και την πρακτική της και το μεταπτυχιακό της. Όλοι οι γονείς προσπαθούν, αγωνίζονται και παλεύουν για τα παιδιά τους για να έχουν ένα καλύτερο μέλλον, αυτό κάνω και εγώ. Αυτό που δεν μπορούσα να κάνω εγώ, το δίνω στα παιδιά μου. Δεν ήθελα να τους δώσω οικόπεδα, σπίτια και περιουσίες. Ήθελα να τους δώσω τη γνώση και τη μόρφωση»

«Η Αφροδίτη είναι ένας πολύ γλυκός άνθρωπος. Ήταν αθλήτρια, έχουμε πολλά κοινά, την ήξερα φυσιογνωμικά, αλλά δεν είχαμε μιλήσει ποτέ. Βρεθήκαμε σε ένα μαραθώνιο το 2021. Γνωριστήκαμε, εκεί ήρθαμε κοντά και από τότε είμαστε αχώριστοι. Είναι αυτό που λένε έρωτας κεραυνοβόλος, με έκανε χαρούμενο και να γελάω, με κάνει ευτυχισμένο», είπε σε άλλο σημείο για την σύζυγό του, Αφροδίτη Σκαφίδα.

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»