Ο Γρηγόρης Γκουντάρας «δίκασε με νόμο» για Καινούργιου & Μπάρκα και «έριξε δημόσιο άκυρο», «ευχή & κατάρα»

Mετά τους Τσιμτσιλή, Γεωργιάδης, Αρναούτογλου και Μελέτη, ο Γρηγόρης Γκουντάρας πήρε ανοιχτά θέση μέσα: «ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν κανείς το παραμικρό με πρώην φίλου ή φίλης σου. ΝΟΜΟΣ» - Γιώργος Λιάγκας: «H Δανάη Μπάρκα έπρεπε να προσέχει… Θα μου πεις, δεν κρατήθηκε»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Τα τελευταία 24ωρα η Δανάη Μπάρκα και η Κατερίνα Καινούργιου βρίσκονται στο επίκεντρο της επικαιρότητας λόγω της σχέσης τους με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν το περασμένο Σαββατοκύριακο, όταν κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο στιγμιότυπα με την παρουσιάστρια του #PameDanai να ανταλλάσσει παθιασμένα φιλιά με τον εφοπλιστή – επιχειρηματία σε γνωστό γκέι κλαμπ της Αθήνας.

Σε αυτό το σημείο να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Φίλιππος Τσαγκρίδης υπήρξε πρώην σύντροφος της Κατερίνας Καινούργιου, η οποία υπήρξε πρώην φίλη της Δανάης Μπάρκα -την οποία και έκανε unfollow από το Instagram μετά από τον ντόρο που προκλήθηκε στα social media λόγω της σχέσης που φαίνεται ότι έχει δημιουργηθεί ανάμεσά τους. Μάλιστα, η οικοδέσποινα του #SuperΚατερίνα ήταν εκείνη που είχε γνωρίσει τον Φίλιππο Τσαγρκίδη στην Δανάη Μπάρκα.

Και ενώ μέχρι τώρα καμία από τις δύο δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια για το εν λόγω θέμα, ο Γρηγόρης Γκουντάρας φαίνεται πως πήρε ανοιχτά θέση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Tweeter.

Πιο συγκεκριμένα, ο συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου έδειξε ξεκάθαρα πως είναι με το μέρος της, ρίχοντας με τον τρόπο του το «καρφί» του στην Δανάη Μπάρκα.

«Επειδή ακούω και διαβάζω διαφορά… ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν κανείς το παραμικρό με πρώην φίλου ή φίλης σου. ΝΟΜΟΣ», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

240228093900_goudaras

Ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε ξανά τα παθιασμένα φιλιά της Δανάης Μπάρκα και του πρώην συντρόφου της Κατερίνας Καινούργιου, εφοπλιστή Φίλιππου Τσαγκρίδη, με αφορμή την εξομολόγηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο παρουσιαστής τόνισε ότι η Δανάη Μπάρκα θα έπρεπε να είναι πιο υποψιασμένη ενώ αναφέρθηκε και στην ανάρτηση του Γρηγόρη Γκουντάρα επί του θέματος…

«Θα πω και κάτι. Ο παπαράτσι κάνει τη δουλειά του και το καταλαβαίνω. Για μένα το μεγάλο πρόβλημα είναι ο κοινός θνητός που σηκώνει το κινητό και κάνει τον παπαράτσι. Και μετά παίρνει τις εφημερίδες και τα σάιτ και διαπραγματεύεται για να πάρει 1-2 κατοστάρικα. Για μένα αυτό είναι το απαράδεκτο. 

Όπως τέτοιο θύμα έπεσε και η κυρία Δανάη Μπάρκα με τον σύντροφό της που φιλιόταν δημόσια. Βέβαια πρέπει να είναι υποψιασμένη και η κυρία Μπάρκα, διότι είναι αναγνωρίσιμη. Θα έπρεπε να προσέχει. Θα μου πεις, δεν κρατήθηκε, δικαίωμά της και δεν το κρίνω… Αλλά ποιο είναι αυτό καλόπαιδο που σήκωσε ένα κινητό και απαθανάτισε ένα φιλί;» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε: «Και θα πω και κάτι. Δεν είναι ότι απαθανάτισε, τράβαγε βίντεο. Είχε το κινητό και τους τράβαγε επί ώρα, είναι τρομακτικό αυτό. Εμένα με τρομάζει. Και πήρε και ο κύριος Γκουντάρας θέση στο θέμα αυτό με μια ανάρτηση. Καλά έκανε, υπό την έννοια ότι στηρίζει την παρουσιάστρια της εκπομπής του».

Δειτε Επισης

H Ζήνα Κουτσελίνη μιλησε τους τηλεθεατές με λυγμούς: «Οι φωτεινές αγκαλιές σας με κάνουν να κοιμάμαι ήσυχα»
Σοφία Κουρτίδου & Γιάννης Σεβδικαλής οι νικητές του #J2US: «Αυτό το βραβείο είναι για όσους ζουν στο περιθώριο»
Ελένη Μενεγάκη: «Το studio άδειασε, οι καναπέδες σκεπάστηκαν, τα φώτα έσβησαν, μια τελευταία στάση στη θέση μου»
Ετεοκλής Παύλου: «Οι στίχοι είναι η ιστορία μου, ο μήνας που ήμουν σε κώμα, που ξύπνησα ανάπηρος, που είμαι εδώ»
Κυκλοφόρησε το videoclip της Ελένης Φουρέιρα για το τραγούδι «Αεροπλάνο», με guest star την Κόνι Μεταξά
Η Ήβη Αδάμου έδωσε συναυλία σε Αλικαρνασσό και Μπόντρουμ της Τουρκίας και αποθεώθηκε
Λαοθάλασσα στην Πάτρα για την Άννα Βίσση - Διέκοψε την συναυλία μετά από αλλεπάλληλες λυποθυμίες
Η Έφη Θώδη από το…«γατοξέρασμα» του Ζαριού στην σκηνή με τη Μαρίνα Σάττι
Ντάνιελ Νούρκα: «Τα χρήματα που κέρδισα στο #SurvivorGR θα μου αλλάξουν τη ζωή»
Αντίνοος Αλμπάνης και Γιώργος Παπαγεωργίου τραγουδούν αγκαλιά το «Δώδεκα» & δίνουν on stage υποσχέσεις