Άρης Καβατζίκης: «Έχω ψωρίαση, δεν το δημοσιοποίησα επί τούτου, έχει να κάνει με την ψυχολογία σου»

Άρης Καβατζίκης: Το αυτοάνοσο νόσημα που αντιμετωπίζει - Ο λόγος που η Ελένη Μενεγάκη κινήθηκε νομικά και κέρδισε στα δικαστήρια - Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Έβγαλαν φωτογραφία με την τότε σύντροφό μου μέσα στο δωμάτιο από το απέναντι μπαλκόνι»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Άρης Καβατζίκης βρέθηκε καλεσμένος στο #The2NightShow με τον Γρηγόρη Αρναοούτογλου.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, μεταξύ άλλων, μίλησε για το αυτοάνοσο νόσημα που αντιμετωπίζει από μικρή ηλικία.

«Έχω ψωρίαση. Εγώ δεν το δημοσιοποίησα επί τούτου. Είχα διαβάζει μία συνέντευξη του Γιώργου Χρανιώτη -αν δεν κάνω λάθος- που είχε μιλήσει για αυτό. Επειδή μιλούσαμε και το σχολιάσαμε, το μοιράστηκα κι εγώ. Επειδή το κουβαλώ από πιτσιρίκι σε πολύ συγκεκριμένα σημεία του σώματος, δηλαδή αγκώνες και γόνατα, νομίζω ότι έχει να κάνει με τη ψυχολογία σου», είπε αρχικά ο Άρης Καβατζίκης.

«Μόλις υπάρχει λίγο άγχος και στρες και επιδεινώνεται από αυτό το πράγμα που ζούμε, φουντώνει. Μόλις είσαι ήρεμος και νιώθεις ότι καλμάρεις και οι ρυθμοί πέφτουν, εξαφανίζεται. Και πάλι από την αρχή. Είναι ένα πράγμα που επανέρχεται και φεύγει», πρόσθεσε ο Άρης Καβατζίκης.

Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε για την περίοδο που ήταν διευθυντής στο ελληνικό περιοδικό #Hello, ενώ αποκαλύπτει και γιατί αναγκάστηκε να πάει στα δικαστήρια με την Ελένη Μενεγάκη.

«Έχω δηλώσει πως η η χειρότερη περίοδος της ζωής μου ήταν όταν ήμουν διευθυντής. Παρόλα αυτά λατρεύω τα περιοδικά. Χωρίς να φταις και να εμπλέκεσαι, ως διευθυντής ξαφνικά βρίσκεται να ντιλάρεις οικονομικά, διάσημα πρόσωπα. Αυτή η δοσολοψία δεν ήταν του χαρακτήρα μου, οπότε ήταν ζόρι. Δεν υπάρχει πλέον έδαφος για αυτή την κατάσταση, δεν υπάρχει το budget. Το ενδιαφέρον έχει στραφεί αλλού. Την εποχή των paparazzi στην Ελλάδα, υπήρχαν φωτογραφίες που μπορεί να κόστιζαν μέχρι 5.000 ευρώ» ανέφερε αρχικά ο δημοσιογράφος.

«Με την Ελένη είχαμε φτάσει στο δικαστήριο, όταν ήμουν διευθυντής στο περιοδικό. Είχαμε δημοσιεύσει φωτογραφίες από κάποια γενέθλια της κόρης της. Ήταν φωτογραφίες παπαράτσι που ήρθαν από πρακτορείο. Οι φωτογραφίες ήταν από μια κλειστή αίθουσα και η Ελένη κινήθηκε νομικά. Διεκδίκησε το δικαίωμά της από τη δημοσίευση των φωτογραφιών σε μια ιδιωτική στιγμή. Νομίζαμε ότι ήταν γενέθλια μέσα σε ξενοδοχείο, δεν το γνωρίζαμε. Το κέρδισε το δικαστήριο» αποκάλυψε ο Άρης Καβατζίκης.

«Πολλές φορές είχα δίλημμα και πολλές φορές δεν δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες στο περιοδικό. Ήταν μια πολύ ταλαντούχα ηθοποιός, με περγαμηνές. Όταν ήρθαν κάποιες φωτογραφίες της παραξενεύτηκα και θεώρησα χρέος μου να την ενημερώσω, μου είπε πως δεν είναι προς δημοσίευση και το σεβάστηκα» αποκάλυψε επίσης ο δημοσιογράφος.

Με αφορμή τα όσα αποκάλυψε ο Άρης Καβατζίκης για την περίοδο των περιοδικών και τους παπαράτσι, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θέλησε να αποκαλύψει για πρώτη φορά τη δική του εμπειρία και όσα έχει βιώσει στο παρελθόν.

«Εγώ πέρασα πολύ δύσκολα όταν κοιμούνται έξω από το σπίτι σου αυτοκίνητα για να περιμένουν να δούνε με ποια γυναίκα θα βγεις ή θα μπεις. Εμείς κρυβόμασταν στα πίσω καθίσματα, μπαίναμε από το γκαράζ, φορούσαμε περούκες και βάζαμε άλλα ρούχα εγώ κι η σύντροφος εκείνης της περιόδου. Ήμασταν σκεπασμένοι με κουβέρτες και είναι πράγματα που δεν τα έχω πει» είπε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Πρέπει να σου πω ότι είχα την ευκαιρία να πάρω ένα τεράστιο ποσό, που δεν το κυνήγησα ποτέ. Σε εμένα έκαναν το χειρότερο. Έβγαλαν φωτογραφία με την τότε σύντροφό μου μέσα στο δωμάτιο από το μπαλκόνι απέναντι από την πολυκατοικία που χτιζόταν. Αυτό ήταν καλοκαίρι. Ήταν καλοκαίρι και ανοιχτά τα τζάμια -όχι και σε κάποια ερωτική στιγμή. Αυτό ότι βγάζεις μέσα στο σπίτι του άλλου είναι παράνομο. Πήρα τότε στη διευθύντρια του περιοδικού και έπαθε σοκ» αποκάλυψε ο παρουσιαστής.

«Αυτό με πονούσε πολύ. Έχει τύχει να βγω με μία πολύ ωραία κυρία για φαγητό πριν από 15 χρόνια. Δημοσιεύθηκε, στενοχωρήθηκε πάρα πολύ και δεν μπόρεσα να της εξηγήσω. Καμία φορά λένε ότι το κάνεις επίτηδες γιατί ξέρεις. Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν καμία σχέση γιατί δεν ξέρουν τη δουλειά μας. Χαθήκαμε με αυτήν την κοπέλα γιατί ποτέ δεν πίστεψε ότι εγώ δεν ήξερα ότι θα δημοσιευτεί αυτή η φωτογραφία» κατέληξε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Με αφορμή τα όσα είπε ο Άρης Καβατζικής χθες στο #The2nightShow, η Ελένη Μενεγάκη έκανε σήμερα ένα μικρό σχόλιο, χωρίς ωστόσο, να πει περισσότερα.

Ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε χθες στη δικαστική διαμάχη που είχε ως διευθυντής του Hello με την Ελένη Μενεγάκη για την δημοσίευση φωτογραφιών από τα γενέθλια της κόρης της.

«Οι φωτογραφίες ήταν από κλειστή αίθουσα και η Ελένη κινήθηκε νομικά. Διεκδίκησε το δικαίωμά της στη δημοσίευση φωτογραφιών από μία ιδιωτική αίθουσα. Εμείς δεν γνωρίζαμε ότι είναι ιδιωτική αίθουσα, γνωρίζαμε ότι είναι γενέθλια κάπου, σε ξενοδοχείο. Το δικαστήριο το κέρδισε», είπε χθες ο Άρης Καβατζίκης.

Η Ελένη Μενεγάκη είπε σήμερα: «Έβλεπα σήμερα στα αποσπάσματα για την κουβέντα που έκανε ο Άρης Καβατζίκης για το δικό μου θέμα… Αγαπημένε μου, γλυκέ μου Άρη, σου στέλνω πραγματικά την αγάπη μου, γιατί ήταν πραγματικά πολύ δύσκολη περίοδος εκείνη για εμάς, λόγω του ότι ήταν σε περιοδικό.

Δεν έμεινα στο δικό μου, το δικό μου το ξέρω. Άκουγα τον Γρηγόρη που έλεγε διάφορα πράγματα, ότι κρυβόταν κλπ… Και σκεφτόμουν “αυτό το έχω κάνει εγώ; Ναι! Εκείνο; Ναι! Έχω κάνει κι άλλα για να κρυφτώ, πάρα πολλά”».

Με αφορμή τη συνέντευξη του Άρη Καβατζίκη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, η Τίνα Μεσσαροπούλου αναφέρθηκε στη δικαστική διαμάχη του με την Ελένη Μενεγάκη.

«Έγινε το 2015. Τώρα το θυμήθηκα. Πήγαν στα δικαστήρια το 2020. Επρόκειτο για τα γενέθλια της κόρης της Ελένης, Βαλέριας. Μετά είχε ξεκινήσει ένας πόλεμος με εξώδικα, με ασφαλιστικά μέτρα κτλ… Τότε η κα Λυμπέρη είχε γράψει ένα τεράστιο κείμενο κατά της Ελένης Μενεγάκη και έτσι ξεκίνησε το τέλος της φιλίας τους» είπε αρχικά η Τίνα Μεσσαροπούλου στο #HappyDay.

Στη συνέχεια, η Σταματίνα Τσιμτσιλή σημείωσε: «Εκείνες τις εποχές ήταν no1 στόχος. Την έψαχναν έξω από το σπίτι της, στο εξοχικό της, είχαν 24ωρη βάρδια… Και σου λέει: με κυνηγάς που με κυνηγάς που θεωρητικά απ’ έξω είναι νόμιμο, μέσα στο πάρτι, στον κλειστό χώρο και για το παιδί μου, βάζω μία κόκκινη γραμμή. Και καλά έκανε. Δεν το λέω για τον Άρη Καβατζίκη».

«Εδώ έχει να κάνει με τον ιδιωτικό χώρο. Η Ελένη Μενεγάκη δεν είχε ξαναφτάσει σε αυτήν την κατάσταση» πρόσθεσε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Δειτε το βιντεο στο 00:30' ΕΔΩ

Με αφορμή τη συνέντευξη του Άρη Καβατζίκη για την Ελένη Μενεγάκη και τις προσωπικές της στιγμές, ο Νίκος Γεωργιάδης αποκάλυψε στο #PrwinoSousou ένα παρόμοιο περιστατικό.

«Έχω ζήσει πιο εξτρίμ καταστάσεις. Είχε έρθει στο περιοδικό στικάκι με φωτογραφίες από διακοπές της Ελένης Μενεγάκη σε πολύ ιδιωτικές της στιγμές σε δωμάτιο ξενοδοχείου. Ήταν κλεμμένο υλικό και κατευθείαν ενημερώσαμε την ίδια και κινήθηκε εκείνη νομικά.

Της δώσαμε το στικάκι. Ήταν από φωτογραφική μηχανή.

Ήταν η εποχή που η Ελένη ήταν κάθε εβδομάδα στα εξώφυλλα».

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»
Οι πρώτες φωτογραφίες της Μαρίνας Σάττι από τις «Ικέτιδες» - Η κατάμεστη πρεμιέρα στους Δελφούς
#TemptingFortune: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στο πρώτο τρέιλερ του νέου reality
Ο Φάνης Μουρατίδης παρουσιαστής στην επιστροφή του #MoneyDrop στους τηλεοπτικούς μας δέκτες
Η πρώτη ανάρτηση και το δημόσιο «ευχαριστώ» των Maneskin μετά τη μεγάλη συναυλία τους στο ΟΑΚΑ
Νίκος Οικονομόπουλος: «Αν πούμε: Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια, θα μας θεωρήσουν χουντικούς»
#FindMeFalling: O Njoy στην πρώτη κυπριακή ταινία του Netflix!