#SurvivorGR: Η τετράδα του τάκου και η ομαδική αποχώρηση των Κόκκινων από το συμβούλιο

#SurvivorGR: Οι δύο υποομάδες των Μπλε, η θιγμένη λεμονιά, ο παίκτης που ενώνει και διχάζει, η σύγκρουση Δώρας -Έλενας, το Όσκαρ Παππά, η μάχη για την 3η ασυλία και η ισοβαθμία στην κορυφή για MVP

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η τρίτη σερί ήττα των Διάσημων στις ασυλίες οδήγησε στον τάκο - χωρίς να χρειαστεί ψηφοφορία - την MVP της εβδομάδας Κατερίνα Δαλάκα, η οποία με τη σειρά της επέλεξε να πάρει μαζί της την Χρύσα Χατζηγεωργίου.

Έτσι οι δυό τους μαζί με τις Έλενα Αμανατίδου και Μαρία Αντωνά θα μονομαχήσουν το βράδυ της Τετάρτης (28/2) για την παραμονή τους στο Survivor 2024.

Το Συμβούλιο του ριάλιτι επιβίωσης σημαδεύτηκε και από την ομαδική αποχώρηση των Κόκκινων εξαιτίας της αντιμετώπισης που έτυχε η Ασημίνα Χατζηανδρέου από μέλη της Μπλε ομάδας.

Μπορεί οι Μαχητές να μπήκαν πολύ δυνατά στην 8η εβδομάδα του Survivor έχοντας εκμεταλλευτεί τους τραυματισμούς της Ασημίνας Χατζηανδρέου και του Σάββα Γκέντσογλου, όμως δεν είναι όλα ρόδινα στην καλύβα τους καθώς φαίνεται πως έχουν χωριστεί σε δύο ομάδες.

Όπως αποκάλυψε η Μαριλίνα Βακονδίου η μια παρέα αποτελείται από την ίδια, την Άιρα, την Δώρα, τον Σταμάτη και την Ιωάννα και όλοι οι υπόλοιποι αποτελούν την άλλη ομάδα, με την Χρύσα να έχει ρόλο μπαλαντέρ.

Την ίδια ώρα μια νέα κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στη Χρύσα και τον Σταμάτη και γι αυτό φαίνεται να ευθύνεται ο Τζέιμς Καφετζής, σύμφωνα με τον Ταλαδιανό.

«Στο συμβούλιο χθες νομίζω ανοίχτηκε πάλι το θέμα για το τι έχει συμβεί με εμένα, τον Τζέιμς κλπ. Αυτό ξεκίνησε με μια ψηφοφορία που για άλλους ήταν δίκαιη και για μένα άδικο. Ο Τζέιμς προσπαθεί με χίλιους τρόπους να μας πείσει πως είναι δίκαιο ότι βγήκα εγώ στην κάλπη. Προσπαθώ να καταλάβω όλα αυτά που οδηγούν και τι προσπαθεί να πετύχει ο Τζέιμς μέσα από όλα αυτά. Θεωρώ ότι όλα αυτά είναι μιλημένα από την ομάδα που έχει δημιουργηθεί στην άλλη πλευρά και ήρθαν να τα πουν. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι η Χρύσα. Τι σου έχω κάνει;».

Όσο για την ψήφο της Χρύσας εις βάρος του, είπε: «Ήσουν δίπλα μου, έχουμε περάσει μαζί τόσα, έχουμε πει τόσα και δεν ήρθες ποτέ πριν από μια ψηφοφορία να μου πεις "ξέρεις τι ρε Σταμάτη, σκέφτομαι να σε ψηφίσω". Εκεί θα σου έβγαζα το καπέλο και θα σου έλεγα "κι εγώ μαζί σου". Αλλά όχι έτσι».

«Σε ψήφισα αναγκαστικά και γύρισες να μου κρατάς μούτρα δυο εβδομάδες και σε κάθε Συμβούλιο έχουμε την ίδια συζήτηση. Κουράστηκα. Μας το παίζει θιγμένη λεμονιά. Χαλάρωσε όλοι έχουμε ψηφιστεί, ξεπέρασέ το λίγο», ήταν η αντίδραση της Χρύσας Χατζηγεωργίου στη στάση του Σταμάτη.

Δώρα, Aira και Μαριλίνα τοποθετούνται για τη διάσπαση που έχει συμβεί στην ομάδα τους

Οι εντάσεις στην Μπλε καλύβα συνεχίστηκαν και την ώρα του φαγητού, όταν και η μισή ομάδα αποφάσισε να μαγειρέψει μόνη της, χωρίς να περιμένει τους υπόλοιπους.

Ο Φάνης αντέδρασε με την κίνηση των συμπαικτών του και το γεγονός ότι κανείς δεν ρώτησε τους υπόλοιπους αν πεινάνε, αλλά ούτε τους ενημέρωσαν ότι θα μαγειρέψουν.

«Όταν παίρνεις πρωτοβουλία, πρέπει να έχεις και την απάντηση του άλλου, γιατί κι εγώ πείναγα και ο Γιάννης, αλλά δεν μας ρώτησε κανείς και αποφάσισαν μόνοι τους να φτιάξουν τις προμήθειες».

Στη συνέχεια, εξήγησε πως την πρωτοβουλία την πήρε η Μαριλίνα, ενώ τόνισε πως όλοι περνούν τις ίδιες δυσκολίες κι έχουν τις ίδιες ανάγκες.

«Η Μαριλίνα πήρε μια πρωτοβουλία χωρίς να ρωτήσει κανέναν επειδή πείναγε και θέλω να πω ότι όλοι πεινάμε, περνάμε τις ίδιες δυσκολίες, αλλά έχουμε καλή επικοινωνία», είπε.

Οι δυο υποομάδες των Μαχητών ήρθαν λίγο πιο κοντά όταν ο Τζέιμς Καφετζής χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, με τον Σταμάτη Ταλαδιανό να αναφέρει ότι κάτι κρύβει από πίσω και διχάζει την ομάδα του.

«Νομίζω ότι ο James χθες μεταφέρθηκε κάποια στιγμή στην κλινική και απουσιάζει μέχρι και τώρα. Η αλήθεια είναι ότι αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι με το που έφυγε ο James, κάποια από τα παιδιά, ο Γιώργος, η Χρύσα, ο Φάνης, ο Γιάννης ήρθαν λίγο πιο εδώ, λίγο πιο κοντά μας», σημείωσε ο Σταμάτης.

Κόκκινοι και Μπλε βρέθηκαν για ακόμα μια φορά στους στίβους μάχης με στόχο να διεκδικήσουν την τελευταία ασυλία της εβδομάδας.

Η Δώρα Νικολή και η Έλενα Αμανατίδου ήρθαν αντιμέτωπες και ξεκίνησαν να τρέχουν μέσα στις κατασκευές με το σκορ στο 3-3.

Μόνο που σε ένα κρίσιμο σημείο που έπρεπε να στρίψουν, η μία δεν είδε την άλλη και από τη μεγάλη ταχύτητα που είχαν αναπτύξει συγκρούστηκαν μετωπικά. Οι δυο παίκτριες είχαν ζαλάδα με αποτέλεσμα να πρέπει να τις δει ο γιατρός του Survivor. Η κατάστασή του δεν κρίθηκε σοβαρή και συνέχισαν το αγώνισμα, μόνο που η Δώρα έμεινε με ένα τεράστιο καρούμπαλο.

Οι δύο ομάδες πήγαν χέρι-χέρι μέχρι και το 7-7 με τον Γκιουλέκα να δίνει το προβάδισμα στους Μπλε κόντρα στον Αλέξη Παππά και από εκείνο το σημείο η ομάδα του να μένει μπροστά μπαίνοντας στα flag race προηγούμενη με 10-7.

Το μόνο που κατάφεραν οι Κόκκινοι ήταν να μειώσουν σε 11-8 με τη Δαλάκα και τον Ντάνιελ, πριν ο Σταμάτης και η Ιωάννα κάνουν το 12-8 απέναντι στους Αλέξη και Ευγενία και χαρίσουν στους Μπλε και την 3η ασυλία.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως Ντάνιελ και Δαλάκα ισοβάθμησαν για τον τίτλο του MVP, όμως η Κατερίνα είχε καλύτερα στατιστικά από την αρχή του Survivor και έτσι ήταν αυτή που πήρε στα χέρια της τη δύναμη να επιλέξει την 4η υποψήφια.

Οι Διάσημοι παραδέχτηκαν πως στο τελευταίο ματσάρισμα ο Αλέξης Παππάς και η Ευγενία Μπόρλα ήταν συνεννοημένοι με την υπόλοιπη ομάδα για να χάσουν.

Προκειμένου να πάρουν τη θέση του MVP, δεν ρίσκαραν να τρέξουν άλλα run και να ρίξουν τα στατιστικά τους. Οι πόντοι μέχρι τη νίκη ήταν αρκετοί, οπότε άφησαν τον Παππά να πάει για Οσκαρ αντί για πόντο.

«Καμιά φορά το να χάνεις είναι μεγάλο κέρδος», είπε η Κατερίνα Δαλάκα για το κόλπο των κόκκινων, ενώ στάθηκε και στο γεγονός ότι βγήκε για 3η φορά MVP, όμως βρέθηκε και για 2η φορά στον τάκο, αφού η ομάδα της ηττήθηκε και οι επιλογές ήταν περιορισμένες με αποτέλεσμα να τεθεί αυτομάτως υποψήφια.

Στο Συμβούλιο του νησιού η αντιπαράθεση ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν έντονη με αποτέλεσμα οι παίκτες της κόκκινης ομάδας να αποχωρήσουν. Οι εκατέρωθεν ειρωνείες και κατηγορίες τους οδήγησαν στην έξοδο. «Όταν τελειώσει η παιδική χαρά πείτε μας» είπαν και αποχώρησαν ως συμπαράσταση στην Ασημίνα Χατζηανδρέου που ένιωσε θιγμένη από τη συμπεριφορά των αντιπάλων της.

Οι Κόκκινοι αποχωρούν διαμαρτυρόμενοι για τη συμπεριφορά των αντιπάλων τους–Δεν επιστρέφει η Ασημίνα

Οι Κόκκινοι επέστρεψαν λίγο αργότερα χωρίς την Ασημίνα, όμως η κουβέντα περιστράφηκε γύρω από την παίκτρια των Διασήμων με τον Αλέξη Παππά να αναφέρεται στην στάση των Μπλε και τον Τζέιμς Καφετζή να βγαίνει στην αντεπίθεση.

Στη συνέχεια η MVP και τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση Κατερίνα Δαλάκα ανακοίνωσε την απόφασή της επιλέγοντας να οδηγήσει στον τάκο την Χρύσα Χατζηγεωργίου, η οποία είπε πως το περίμενε.

Η νέα αναφορά του James στην Ασημίνα κάνει έξαλλη τη Μαρία

Πως νιώθουν οι 4 κοπέλες που θα μονομαχήσουν για την παραμονή τους στο Survivor

Trailer | 28/02/2024

Δειτε Επισης

To νέο look με πολύ κοντό, punk rock μαλλί, της Άννας Βίσση - To ανατρεπτικό look στο αναπάντεχο νέο videoclip
Τρίτη σειρά του Αντρέα Γεωργίου ενισχύει την prime time ζώνη! Γιάννενα, Τζουμέρκα, Ζαγοροχώρια στο κάδρο
Tα δάκρυα της Καλομοίρας: «Ο πατέρας μου δεν ήρθε ούτε στη #Eurovision. Ήθελα το μπράβο του»
Η αποκάλυψη του Σάββα Γκέντσογλου για το φλερτ στο #SurvivorGR: «Το έκοψα για να μην το δει ο γιος μου»
To #MonAmour έσπασε τα ρεκόρ - Το 1ο γαλλικό τραγούδι στην ιστορία του #Spotify - Ανακοίνωσε World Tour
#Cannes Film Festival 2024: Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί της La Croisette
Ο Γιώργος Γιαννιάς έκανε διακοπές μαζί με την οικογένεια του στην Ρόδο και βρέθηκαν μπροστά σε καρχαρία
Έξαλλος ο Λιάγκας με την κριτική στο πρόσωπο του: «Έχουν πρόβλημα στον εγκέφαλο, να το κοιτάξουν»
Τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Σταρόβα - Ματίνα Παγώνη: «Θα γίνει γρήγορα καλά»
Ρένος Χαραλαμπίδης: «Έκλαιγα έξω από τις αίθουσες, εγκατέλειψα τα σχέδια μου, τον κινηματογράφο»