Κατασχέθηκαν 72 πυροβόλα όπλα και πάνω από 3.000 φυσίγγια από σπίτι του Alain Delon

Στην κατάσχεση 72 πυροβόλων όπλων και περισσότερων των 3.000 φυσιγγιών προχώρησε η γαλλική αστυνομία από το σπίτι του Alain Delon στο Ντουσί της κεντρικής Γαλλίας, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε την Τρίτη η εισαγγελία του Μονταρζίς - Ο ηθοποιός «δεν είχε κάποια εξουσιοδότηση που του επέτρεπε να κατέχει πυροβόλο όπλο»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η ίδια ενημέρωση έκανε λόγο για σκοπευτικά όπλα, κυρίως κατηγορίας Α και Β, καθώς και για συλλεκτικά όπλα. Μάλιστα, οι προκαταρκτικές έρευνες έδειξαν ότι ο γνωστός ηθοποιός «δεν είχε κάποια εξουσιοδότηση που του επέτρεπε να κατέχει πυροβόλο όπλο».

Με αυτά τα δεδομένα, η έρευνα συνεχίζεται, μεταξύ άλλων, για την κατηγορία της «παράνομης απόκτησης και κατοχής όπλων κατηγορίας Α, Β και Γ». Οι ερευνητές που βρέθηκαν στο ακίνητο του 88χρονου ηθοποιού, διαπίστωσαν επίσης την ύπαρξη πεδίου βολής.

Η εξέλιξη αυτή προέκυψε μετά την έναρξη μια άλλης εισαγγελικής έρευνας, σχετικής με τις τεταμένες σχέσεις του Alain Delon με τα παιδιά του. Το συγκεκριμένο πλαίσιο σε συνδυασμό με τις ανησυχίες για την εύθραυστη κατάσταση της υγείας του ηθοποιού, ώθησαν, σύμφωνα με τη #LeParisien, την εισαγγελία να εξετάσει λεπτομερώς το θέμα της οπλοκατοχής του Γάλλου ηθοποιού.

Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί πως, σε πρόσφατη συνέντευξή της στο #Elle, η Anouchka Delon, η κόρη του ηθοποιού, εξήγησε ότι πηγαίνει «πάντα με τον σωματοφύλακά της» στο σπίτι του πατέρας της, λόγω του πάθους που έχει για τα όπλα, προσθέτοντας ότι διατηρεί μια «αρκετά μεγάλη συλλογή».

Η Anouchka Delon πρόσθεσε, ακόμη, ότι τα αδέρφια της, όταν βρίσκονται στο Ντουσί «περπατούν οπλισμένοι στο σπίτι», πιστεύοντας ότι βρίσκονται «στην Άγρια Δύση».

Κατά πληροφοριες της #LeParisien, η μαρτυρία αυτή ώθησε τον εισαγγελέα του Μονταρζίς να ανοίξει νέα έρευνα, που είχε σαν αποτέλεσμα την κατάσχεση του «οπλοστασίου» του Alain Delon.

eyJidWNrZXQiOiJmZGMtc2l0ZXB1YmxpYy1tZWRpYS1wcm9kIiwia2V5IjoidXBsb2Fkc1wvMjAxOVwvMDVcL0FOT1VDSEtBLURFTE9OLUdFVFRZLUVBTU9OTi1NTUNDT1JNQUNLLmpwZyIsImVkaXRzIjp7InJlc2l6ZSI6eyJ3aWR0aCI6MTYwMCwiZml0IjoiY292ZXIifX19

Τους ισχυρισμούς της, όμως, αντέκρουσε με σφοδρότητα ο ετεροθαλής αδελφός της, ο Anthony Delon, όπου και χαρακτήριζε σαν «συκοφαντική» τη συνέντευξη στο #Elle.

Για την περαιτέρω εξέλιξη της υπόθεσης, ο εισαγγελέας Gaux δήλωσε στα ΜΜΕ ότι θα διεξαχθεί έρευνα για τα όπλα και τα φυσίγγια, δεδομένου δε ότι ο Alain Delon εσχάτως τελεί υπό δικαστική συμπαράσταση. Διότι, με απόφαση δικαστηρίου έχει οριστεί συμπαραστάτης προκειμένου να βοηθά τον Alain Delon στη φροντίδα της υγείας του, ενώ μαίνεται μια σφοδρή διαμάχη μεταξύ των τριών παιδιών του ηθοποιού και της συντρόφου/ιδιαιτέρας του, Hiromi Rolen.

MV5BYjk0YmU3NjMtNDk0Ny00ZTdmLTlmZDQtYmE1M2MwY2RhOTczXkEyXkFqcGdeQXVyMTkxNjUyNQ@@._V1_

Εξάλλου, η υπόθεση των όπλων συσχετίζεται, τόσο με τις ενδοοικογενειακές έριδες, όσο και με την κατάσταση της υγείας του Alain Delon, από σωματικής και πνευματικής άποψης. Μάλιστα, ο Γιασίν Μπουζρού, συνήγορος της Hiromi Rolen αναφέρει ότι «η πελάτισσά μου είναι ιδιαιτέρως ανήσυχη για το γεγονός ότι ο Alain Delon μένει χωρίς ιατροφαρμακευτική φροντίδα, με όπλα στο περιβάλλον του».

Η κατάσχεση των όπλων συνδέεται επίσης άμεσα με τον κίνδυνο που διατρέχει ο Alain Delon, ο οποίος, ως υπερήλικας και με εύθραυστη, επιδεινούμενη υγεία, βρίσκεται στο επίκεντρο της σύγκρουσης μεταξύ των τριών παιδιών του και της συμβίας του τα τελευταία χρόνια, Hiromi Rolen. Με καταγγελία τους στις αρχές, οι Anthony, Anouchka και Alain-Fabien Delon κατηγορούν τη Hiromi Rolen ότι βιαιοπραγεί κατά του πατέρα τους και τον κακοποιεί εκμεταλλευόμενη την αδυναμία του.

Κατά τους αστυνομικούς, ο άνθρωπος που αντίκρισαν εισβάλλοντας στην οικία του, έμοιαζε «με μια σκιά του Alain Delon», με το ηθικό του εντελώς καταρρακωμένο. Ο Alain Delon αναφέρει συνέχεια ότι το μόνο που επιθυμεί είναι να πεθάνει, ενώ αναφέρει συχνά την προθυμία του να αυτοκτονήσει, να τελειώσει το βίο του με ευθανασία κ.λπ. Γενικώς, ο Alain Delon στην τρέχουσα φάση βρίσκεται σε κατάσταση σωματικής και ψυχικής εξουθένωσης.

IMAGE_16633920_4000_0

Σε ό,τι αφορά στα τρία παιδιά του Alain Delon, έχουν έντονες διαφορές μεταξύ τους, παρόλον ότι ενώνονται σε ένα κοινό μέτωπο λόγω του μίσους τους για την Hiromi Rolen και της επιρροής που ασκεί στον πατέρα τους.

Πιο συγκεκριμένα, ο Anthony , η Anouchka και ο Alain-Fabien Delon, 59, 33 και 30 ετών αντιστοίχως, έχουν όλοι ακολουθήσει -τρόπον τινά- τα χνάρια του πατρός τους, ενασχολούμενοι με τον χώρο του θεάματος, ως ηθοποιοί, μοντέλα κ.λπ. Εκτός αυτών των τριών, υπήρχε τουλάχιστον ακόμη ένα τέκνο, ο Christian Aaron Boulogne, ο οποίος επέμενε ότι ήταν και αυτός γιος του Alain Delon, πλην όμως απεβίωσε το Μάιο του 2023.

alain-delon

Επίσης, τόσο ο Anthony όσο και ο Alain-Fabien Delon έχουν δημοσιεύσει εκτενώς τις αναμνήσεις από την παιδική ηλικία τους, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται δυσάρεστα, οδυνηρά περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας. Πάντως, με το δικό του τρόπο το καθένα από τα παιδιά, δείχνει ότι νοιάζεται για τον pater familiae. Εξού και τον Ιούλιο του 2023 στράφηκαν νομικά εναντίον της Hiromi Rolen, καταγγέλλοντάς την για «ψυχολογική παρενόχληση, απόκρυψη αλληλογραφίας και κακοποίηση ζώων». Από την πλευρά της η Hiromi Rolen τονίζει ότι τα τελευταία χρόνια υπήρξε διαρκώς στο πλευρό του Alain Delon, ότι η σχέση τους είναι πλήρης και υγιής, ότι κανείς δεν τον φροντίσει όπως εκείνη κ.λπ.

Λίγο αργότερα ο Anthony Delon προχώρησε σε μία, ατομική αυτή τη φορά, καταγγελία, στην οποίαν η Hiromi Rolen απάντησε με μια δική της καταγγελία. Αναφέροντας ότι υπέστη θύμα βίας από τον Anthony, ότι αποβλήθηκε από το χώρο της οικίας Alain Delon, ότι τη συκοφάντησαν και τη λήστεψαν.

Ακολούθησε αστυνομική έρευνα στο σπίτι της Hiromi Rolen και μια 6ωρη ανάκρισή της, εν τέλει όμως αφέθηκε ελεύθερη και χωρίς να απαγγελθεί εις βάρος της οποιαδήποτε κατηγορία. Σε συνεντεύξεις που έδωσε η Ρολέν, καταφέρεται εναντίον των παιδιών του Alain Delon, καταλογίζοντάς τους ποταπά συμφέροντα, ότι το μόνο ελατήριο για τις ενέργειές τους είναι η αρπαγή της πολύ μεγάλης περιουσίας του Alain Delon κ.λπ.

Ο Alain Delon, ένας αρχέτυπος γυναικοκατακτητής, καθώς υπήρξε σύζυγος και εραστής εξαιρετικά ελκυστικών γυναικών, έχει δηλώσει επανειλημμένως ότι η Hiromi Rolen είναι η «Γιαπωνέζα σύντροφός μου. Έχει σταθεί στο πλευρό μου από το 1989 που γνωριστήκαμε και ιδιαίτερα κατά την ανάρρωσή μου από το εγκεφαλικό επεισόδιο».

Παρόλ' αυτά, ο Anthony Delon επιμένει ότι η Hiromi Rolen έχει στόχο να απομυζήσει τον πατέρα του. Και οι αστυνομικοί που έκαναν έρευνα στο σπίτι της ανακάλυψαν 110.000 ευρώ σε μετρητά, πρόχειρα κρυμμένα σε ένα κουτί στο μπάνιο της.

Όμως, πριν από λίγο καιρό, στην αρχή του Ιανουαρίου 2024, ο Anthony κατηγόρησε την αδελφή του, Anouchka, ότι απέκρυψε από εκείνον την αληθινή κατάσταση της πνευματικής υγείας του Alain Delon. Η Anouchka φέρεται να κράτησε κρυφά τα αποτελέσματα 5 διαφορετικών ψυχολογικών εξετάσεων στις οποίες είχε υποβληθεί ο Alain Delon κατά το διάστημα 2019 and 2022. Η μόνη που γνώριζε ότι έγιναν αυτές οι εξετάσεις ήταν η Anouchka Delon.

Από την άποψη του Anthony Delon, «τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειχναν ότι η αντιληπτική ικανότητα του πατέρα μου φθίνει, ότι είναι ψυχικά εξασθενημένος και, επομένως, είναι ευάλωτος. Τα άτομα που συνόδευσαν τον Alain Delon στην Ελβετία όπου και υποβλήθηκε στις εν λόγω εξετάσεις, ήταν η Ανούσκα και η Hiromi Rolen. Η σιωπή της αδελφής μου έθεσε σε μεγαλύτερο κίνδυνο τον πατέρα μας. Γι' αυτό θεωρώ την Anouchka, εμμέσως, συνεργό στην κακοποίηση και τη βία, των οποίων θύμα είναι ο Alain Delon».

Η Anouchka απάντησε με αγωγή κατά του Anthony ενώ στις αλληλοκατηγορίες των δύο αδελφών ενεπλάκη και ο ίδιος ο Alain Delon υποβάλλοντας μήνυση κατά του Άντονι για δυσφήμιση, γεγονός που κοινοποίησε μέσω του δικηγόρου του. Ο Alain Delon κατηγόρησε τον Anthony ότι στοχοποίησε την Ανούσκα για να την καταστρέψει, διασπείροντας ανυπόστατες, συκοφαντικές κατηγορίες. Ο Anthony αμφισβήτησε την εγκυρότητα του νομικού διαβήματος εναντίον του, λέγοντας ότι «το πιθανότερο είναι ότι ο πατέρας μου απλώς υπέγραψε ένα χαρτί, επειδή έχει απηυδήσει πια με όλα αυτά που συμβαίνουν στην οικογένεια. Είναι δουλειά του Αγιελά».

Στις 7 Ιανουαρίου του 2024, στην αρένα του δικαστικού αγώνα έκανε την εμφάνισή του και ο τρίτος αδελφός, ο Alain-Fabien Delon. Ο οποίος συντάχθηκε με τον Anthony εναντίον της Anouchka, την οποίαν και κατηγορεί για εσκεμμένη απόκρυψη των αληθινών δεδομένων για την υγεία του πατέρα τους. Και το σίριαλ φαίνεται πως θα συνεχίζεται, με νέα επεισόδια, επ' αόριστον. Αν μη τι άλλο, όμως, ο Anthony Delon έχει διευκρινίσει σε συνέντευξή του ότι «το διακύβευμα μεταξύ μας δεν σχετίζεται με την κληρονομιά. Τα ζητήματα αυτά είναι λυμένα προ πολλού».

c602c72f543bd31990b71f9c7983249e

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»