Πόλεμος ρασοφόρου Κλεομένη κατά Λιάγκα & Καινούργιου κατά αρχιμανδρίτη Σεραφείμ

Χτύπησαν οι καμπάνες στην πρωϊνή ζώνη - Ο ρασοφόρος Κλεομένης ξεσπά κατά του Γιώργου Λιάγκα: «Απαξιώ και γι’ αυτόν & για την εκπομπή του. Να σας πονέσει και να σας τσούξει» - Κατερίνα Καινούργιου σε πρωτοφανές ξέσπασμα στον αέρα με τον αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Δημητρίου: «Ντροπή σας, πάτερ, κλείστε τον!» - Καταπέλτης.ο Ανδρέας Μικρούτσικος

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Εκτός εαυτού βγήκε η Κατερίνα Καινούργιου το πρωινό της Τρίτης (27/2), όταν φιλοξένησε σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή της τον αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Δημητρίου.

Σύμφωνα με την ανάρτηση του και το βίντεο ντοκουμέντο, ο ιερωμένος δεν επέτρεψε την είσοδο στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Παύλο Χρηστίδη, σε εκδήλωση κοπής πίτας, με τη δικαιολογία πως ήταν ένας από τους βουλευτές που υπερψήφισαν το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια το προηγούμενο διάστημα στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Ο αρχιμανδρίτης κατηγόρησε τα media πως προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη από τη σοβαρότατη υπόθεση των Τεμπών, προκαλώντας την οργισμένη αντίδραση της παρουσιάστριας.

«Οδηγείτε τις υποθέσεις της επικαιρότητας μακριά από την επικαιρότητα. Σήμερα θα έπρεπε να έχετε εκεί την κυρία Καρυστιανού, όχι εμένα», παρατήρησε ο αρχιμανδρίτης Σεραφείμ.

«Δεν θα μου υποδείξετε πώς θα κάνω την εκπομπή μου και δεν ξέρετε εάν έχουμε μιλήσει με την κυρία Καρυστιανού και πότε θα έρθει, αν έρθει στην εκπομπή», απάντησε εμφανώς ενοχλημένη η Κατερίνα Καινούργιου.

«Τα Τέμπη είναι κάτι πολύ σημαντικό! Όχι, θα τον κλείσω! Θα τον κλείσω! Για να εκμεταλλεύεστε, πάτερ, τον πόνο των μανάδων και των πατεράδων που έχασαν τα παιδιά τους, θα σας κλείσω! Γιατί αυτό κάνετε αυτή τη στιγμή!», πρόσθεσε σε υψηλούς τόνους η παρουσιάστρια του Alpha.

«Είναι λαϊκιστικό και απαράδεκτο! Αυτό κάνετε αυτή τη στιγμή! Χρησιμοποιείτε τα Τέμπη ως εύκολη λύση! Ντροπή σας, πάτερ! Ντροπή σας! Είπα να κλείσει η σύνδεση, παρακαλώ!», σχολίασε έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου, ολοκληρώνοντας τη ζωντανή σύνδεση με τον ιερωμένο.

«Αν ξανακούσω, ειλικρινά, κάποιος να προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τη συζήτηση και να χρησιμοποιεί τα Τέμπη… πες μου, ρε Αντρέα, πραγματικά», είπε η Κατερίνα Καινούργιου αμέσως μετά, δίνοντας τον λόγο στον Ανδρέα Μικρούτσικο, όπου ήταν καταπέλτης.

Δείτε το βίντεο στο 00:13' ΕΔΩ

Untitled

Στο επίκεντρο βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα ο ρασοφόρος που συστήνεται ως πατέρας Κλεομένης και σύμφωνα με τον αυτοαποκαλούμενο παλαιοχριστιανό Μανώλη, είναι ο πατέρας του παιδιού της 22χρονης κόρης του.

Ο ρασοφόρος βγήκε σε ζωντανή σύνδεση από τον Ταϋγετο στο #ToPrwino, έχοντας δίπλα του τον δημοσιογράφο Γιάννη Μαλλιαρό. Όπως θα δεις παρακάτω, ξέσπασε κατά του Γιώργου Λιάγκα και της εκπομπής του, ενώ αρνήθηκε την οποιαδήποτε σχέση με την 22χρονη κόρη του παλαιοχριστιανού.

«Τέλειωσες τον πρόλογό σου; Ερωτήσεις δεν δέχομαι από τους δημοσιογράφους αυτής της εκπομπής, απαξιώ και γι’ αυτούς και για την εκπομπή τους. Δεν έχω καμία σχέση με αυτόν τον άνθρωπο, δεν τον ξέρω, δεν τον γνωρίζω, ούτε τον ίδιο, ούτε τη γυναίκα του, ούτε τα παιδιά του», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Σου λέει τις ερωτήσεις ο άλλος από μέσα έτσι; Η ερώτηση αυτή είναι δικιά σου ή του άλλου από μέσα; Απαξιώ και γι’ αυτόν τον άνθρωπο και για την εκπομπή του. Βγαίνω live επειδή το θέλω ο ίδιος, όχι επειδή το θέλετε εσείς».

Ο πατέρας Κλεομένης είπε στη συνέχεια: «Είμαι χειροτονημένος από το 2006, ως ιεροδιάκονος και ως ιερέας. Εσείς συνεχίστε να λέτε ότι είμαι ρασοφόρος. Είμαι ιερέας της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Δεν με ενδιαφέρει η εκπομπή σας. Τελειώσαμε ανθρωπάκια της νέας τάξης πραγμάτων; Σας πονάει που σας λέω βοθροκάναλα, στημένους δημοσιογράφους; Να σας πονέσει και να σας τσούξει».

Δειτε Επισης

Οι νέες δηλώσεις Λάκη Γαβαλά μετά την ομοφοβική επίθεση από τρεις μοναχούς: «Με είπαν π@@@η!»
Η θεαματική πρεμιέρα Κωνσταντίνου Αργυρού! Η μαγεία επέστρεψε στη νυχτερινή Αθήνα!
#Cannes Film Festival 2024: Όρθιο το κοινό καταχειροκρότησε για έξι ολόκληρα λεπτά τον Γιώργο Λάνθιμο!
Η πρώτη του ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μετά από τη συγκλονιστική πρεμιέρα του #Maestro 2
Γιώργος Τσαλίκης: «Να βρει η ΕΡΤ κανένα πιτσιρίκι για τη #Eurovision η Μαρίνα Σάττι δεν είναι πιτσιρίκα»
Προβλέπεται καύσωνας! Αντώνης Ρέμος - Ελένη Φουρέιρα Live στην πιο fuego νύχτα του καλοκαιριού!
To νέο πολύ κοντό, punk rock μαλλί, της Απόλυτης - To ανατρεπτικό look στο αναπάντεχο νέο videoclip
Η Μαρίνα Σάττι είναι η νέα βασίλισσα! Έσπασε όλα τα ρεκόρ & τα trends μετά τη #Eurovision - Μας πήγε τάπα!
Τρίτη σειρά του Αντρέα Γεωργίου ενισχύει την prime time ζώνη! Γιάννενα, Τζουμέρκα, Ζαγοροχώρια στο κάδρο
Tα δάκρυα της Καλομοίρας: «Ο πατέρας μου δεν ήρθε ούτε στη #Eurovision. Ήθελα το μπράβο του»