Η πρώτη εμφάνιση του Γιώργου Κιμούλη, μετά την τη μήνυση της Ζέτας Δούκα και την παραπομπή του σε δίκη

Τραϊάνα Ανανία: «Δεν θέλω ούτε να θυμάμαι την εμπειρία μου με τον Γιώργο Κιμούλη» - Ανδρέας Μικρούτσικος: «Υπάρχουν απλοί εργαζόμενοι που δεν θέλουν να τη βλέπουν»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Απορρίφθηκε από το δικαστήριο η αγωγή που είχε καταθέσει ο Γιώργος Κιμούλης κατά του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών αλλά και η απάντησή του στη μήνυση της Ζέτας Δούκα εις βάρος του. 

Ο ηθοποιός, να θυμίσουμε, ζητούσε από το δικαστήριο να επιδικαστεί το συνολικό ποσό των 481,227 ευρώ επικαλούμενος συκοφαντική δυσφήμηση που υπέστη από όλα όσα ακούστηκαν εις βάρος του.

Μάλιστα, οι τελευταίες πληροφορίες υποστηρίζουν πως μαζί με την απόρριψη, το δικαστήριο επέβαλε στον Γιώργο Κιμούλη να πληρώσει και τα δικαστικά έξοδα 8.222 ευρώ.

Την πρώτη του εμφάνιση μετά την παραπομπή του σε δίκη έπειτα από τη μήνυση της Ζέτας Δούκα έκανε ο Γιώργος Κιμούλης.

Ο ηθοποιός ήταν ομιλητής σε εκδήλωση σε γνωστό βιβλιοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας.

Η κάμερα του #PrwinoSousou τον πέτυχε την ώρα που ξεκλείδωνε τη μοτοσικλέτα του για να φύγει και αρνήθηκε να κάνει κάποια δήλωση πέρα από το να ευχαριστήσει τις κάμερες και τους δημοσιογράφους.

Και ο φακός της εκπομπής #SuperΚατερίνα εντόπισε τον Γιώργο Κιμούλη έξω από το θέατρο, όμως εκείνος δεν θέλησε να πει λέξη για την υπόθεση.

Αντιθέτως, ευχαρίστησε με πολλή ευγένεια τους δημοσιογράφους που είχαν συγκεντρωθεί και τον περίμεναν, τόνισε ότι βιάζεται γιατί έχει δουλειά και αναχώρησε με τη μηχανή του.

Την ευγένειά του σχολίασαν στο πάνελ της εκπομπής, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο που τον γνωρίζει προσωπικά να τονίζει πως έτσι είναι πάντα ο Γιώργος Κιμούλης και πως θέλει να μιλάει όποτε θέλει εκείνος και όχι όποτε το απαιτούν κάποιοι...

Στις πρόβες της για το τρίτο live του J2US πέτυχε η κάμερα της #SuperΚατερίνας την Τραϊάνα Ανανία οπου τοποθετείται για τον Γιώργο Κιμούλη

H ίδια τοποθετήθηκε στην εκπομπή λέγοντας: «Μόνο ένας άνθρωπος δεν φτάνει. Εμένα η μαμά μου μπορεί να με υποστηρίζει και όλη η Ελλάδα να με βρίζει».

Παράλληλα, ρωτήθηκε για την εμπειρία που είχε μαζί του και η απάντησή της ήταν φειδωλή όσο και αιχμηρή.

«Δεν θέλω ούτε να θυμάμαι την εμπειρία αυτή, Δεν με αφορά καθόλου» τόνισε χαρακτηριστικά.

Την άποψή του για την Τραϊάνα Ανανία εξέφρασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον αέρα της εκπομπής.

Ο γνωστός παρουσιαστής, με αφορμή τις δηλώσεις της ηθοποιού για την εμπειρία της από τη συνεργασία με τον Γιώργο Κιμούλη, αποκάλυψε πως υπάρχουν απλοί εργαζόμενοι του χώρου που του έχουν μεταφέρει τη χειρότερη γνώμη για εκείνην.

«Τη συγκεκριμένη ηθοποιό εγώ δεν τη γνώριζα, την έμαθα από εδώ μέσα και μάλιστα έχει έρθει καλεσμένη δύο φορές, υπάρχουν άνθρωποι, απλοί εργαζόμενοι που δεν θέλουν να τη βλέπουν», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Αν εγώ είμαι «δυστροπάτζα», μπορεί να λέω ότι δεν θέλω να το θυμάμαι. Ρώτα τους ανθρώπους του χώρου και θα πάρεις μόνο μία απάντηση και το λέω για να δούμε πώς αντιλαμβάνονται μερικοί άνθρωποι τον ρόλο τους σε σχέση με τους συνεργάτες του», τόνισε αμέσως μετά ο παρουσιαστής κατά της νεαρής ηθοποιού.

«Αυτή τη στιγμή μου λες ότι λέω ψέματα; Θα σου φέρω στο διάλειμμα δέκα ανθρώπους, όχι έναν. Αν το θεωρείς αντιδεοντολογικό, παίρνω εγώ την ευθύνη αλλά είναι αλήθεια!», αντέδρασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, όταν η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να υπερασπιστεί την Τραϊάνα Ανανία.

«Έχει έρθει δύο φορές καλεσμένη. Μετά την πρώτη φορά συζητιόταν συνεχώς και μετά τη δεύτερη φορά ήθελαν να αλλάξουν χώρο οι άνθρωποι. Αφήστε με, ξέρω τι λέω! Υπάρχουν και επιθετικοί προσδιορισμοί που δεν θα τους πω!», συνέχισε την τοποθέτησή του ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Αυτό που εξηγώ είναι ότι, εάν πάω εγώ να βρω τον Κιμούλη, τον τζαρτζάρω, στέκομαι στα νύχια και είμαι τοξικός απέναντί του, θα αντιμετωπίσω έναν Κιμούλη πάρα πολύ αυστηρό. Αν πάω με σεβασμό, θα δω έναν Κιμούλη που θα είναι ευεργετική βροχή. Τα είπα όλα. Εγώ ψέματα εδώ πέρα δεν λέω!», έκλεισε την τοποθέτησή του για την Τραϊάνα Ανανία ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Δείτε το βίντεο στο 00:52' ΕΔΩ

Untitled

Δειτε Επισης

Ben Affleck και Jennifer Lopez ζουν χωριστά εδώ και μερικές εβδομάδες - Η εμφάνιση του χωρίς βέρα
Φωτεινή Δάρρα: «Ο θάνατος της μητέρας μου με σημάδεψε, μετά από αυτό ενηλικιώθηκα»
Παντελής Τουτουντζής: «Όταν είπα στον αδελφό μου ότι είμαι γκέι, με πήρε αγκαλιά και μου είπε: Είμαι μαζί σου!»
Σοκάρει το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου με τον Puff Daddy να ξυλοκοπά άγρια τη σύντροφό του
Χρήστος Δάντης: «Ο Τριαντάφυλλος είναι επιεικώς φάλτσος, να μάθει να τραγουδά και μετά μιλάμε»
Κατερίνα Λέχου: «Ίσως γι’ αυτό δεν έκανα παιδιά. Ένιωθα ανασφαλής σε σχέση με μένα, τι θα τους εμφυσήσω»
Θοδωρής Μαραντίνης: «Παιδί μπορεί να ξαναέκανα, αλλά γάμο, όχι. Δεν είναι κάτι που μου λείπει»
Ο Snik πήγε να αγοράσει ρολόι αξίας 116.000 ευρώ στο Ναύπλιο και προκάλεσε αναστάτωση
Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Έχω βέρα, αλλά δεν έχω παντρευτεί ποτέ. Δεν υπάρχει κάποιος να με πάει στην εκκλησία»
Δώρα Τσαμπάζη για Αλέξανδρο Νικολαΐδη: «Δεν είχα περιθώριο να πενθήσω. Δεν βρήκα ακόμα τον χρόνο»