Εύη Δρούτσα: «Ξέρεις τι είναι να πας ένα βράδυ με έναν άνθρωπο & να βρεθείς έγκυος 4μιση μηνών;»

Η γνωστή στιχουργός μεταξύ άλλων, μίλησε για την προσωπική της ζωή, τη μοναξιά, την απρόσμενη εγκυμοσύνη στα 19 και τις τεράστιες επιτυχίες που έχει γράψει: «Πότε πότε είμαι γυναίκα, αλλά καμιά φορά είμαι και ο Τσεβάς ο Τέγκουλας»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Καλεσμένη στην εκπομπή #The2nightShow βρέθηκε η Εύη Δρούτσα.

Η Εύη Δρούτσα, η οποία μέσα από τα τραγούδια της έχει «φωτογραφίσει» τη ζωή της, μιλάει για τις μεγάλες συνεργασίες, αλλά και τις επιτυχίες που έγραψε. Γιατί νιώθει πως τώρα ζει για εκείνη; Πόσο εύκολο ήταν να μεγαλώσει μόνη της την κόρη της; Μετάνιωσε για τον χωρισμό της;

Γιατί της αρέσει να λέει την αλήθεια, όσο σκληρή και αν είναι; Πώς την ενθάρρυνε να γράψει ο μεγάλος ποιητής και θείος της, Μανώλης Αναγνωστάκης; Τι ρόλο έπαιξε ο Αντώνης Βαρδής στην πορεία της; Πώς έγραψε το «Τολμώ» για τη Μαρινέλλα; Πώς σκέφτηκε το «Τι τι» για τον Αλκαίο;  Γιατί η Καίτη Γαρμπή απέρριψε τον «Παλιόκαιρο»;

Η γνωστή στιχουργός, αποκαλύπτει επίσης πικάντικες και ανέκδοτες ιστορίες πίσω από τους στίχους.

«Στο σπίτι που έχω τώρα δεν έχω κανέναν δίσκο. Τους έβαλα σε μια αποθήκη, δεν θέλω να τους πάρει κάποιος που δεν θα ξέρει πως θα τους φερθεί. Μπορεί να τους πουλάει στον δρόμο οταν πεθάνω», αποκάλυψε.

«Είμαι καλά, έχω κάνει φίλους. Καλούς φίλους. Παλιά δεν είχα τίποτα. Τώρα είμαι εγώ και ζω για εμένα, είμαι καλά», τόνισε.

«Μόνη μου μεγάλωσα το παιδί μου, δεν ήταν εύκολο. Τώρα απελευθερώθηκα. Δεν με φλερτάρουν τώρα, αλλά δεν πολύ βγαίνω», εξήγησε η Εύη Δρούτσα.

«Οι άντρες δεν θέλουν γυναίκες με τόση προσωπικότητα. Πότε πότε είμαι γυναίκα, αλλά καμιά φορά είμαι και ο Τσεβάς ο Τέγκουλας», δήλωσε.

«Πάντα ήμουν πληγωμένη στη ζωή μου, μόνο τώρα δεν είμαι. Δεν ήταν εύκολο να το αλλάξω. Γενικά αγαπάω πάρα πολύ τον κόσμο, λέω αλήθεια πάντού. Δεν μπορώ να λέω ψέματα. Αντέχω να ακούω την αλήθεια. Είναι ο καθρέφτης σου», τόνισε.

«Δεν είναι η αιτία που έγραφα τραγουδάρες ότι ήμουν πληγωμένος. “Ο δικός μου ο δρόμος” είναι πραγματικά λόγια, δικά μου. Δεν σκέφτηκα τη δική μου ζωή. Όταν χώρισα με τον άντρα μου είχα γράψει στη Μαντώ, μπήκα μέσα και του είπα “χωρίζουμε, φύγε”. Δεν μετανιώνω ποτέ που χώρισα, ούτε για τις αποφάσεις μετά. Μετάνιωσα για όσα έκανα, δεν έπρεπε να τα έχω κάνει. Η πολλή αγάπη φέρνει την καταστροφή», αποκάλυψε.

Η Εύη Δρούτσα μίλησε για το πέρασμά της από την υποκριτική και την και η εγκυμοσύνη

«Είμαι καλά, έχω κάνει φίλους. Καλούς φίλους. Παλιά δεν είχα τίποτα. Τώρα είμαι εγώ και ζω για εμένα, είμαι καλά», είπε αρχικά η Εύη Δρούτσα.

Και συνέχισε: «Πάντα ήμουν πληγωμένη στη ζωή μου, μόνο τώρα δεν είμαι. Δεν ήταν εύκολο να το αλλάξω. Γενικά αγαπάω πάρα πολύ τον κόσμο, λέω αλήθεια παντού. Δεν μπορώ να λέω ψέματα. Αντέχω να ακούω την αλήθεια. Είναι ο καθρέφτης σου».

Όσον αφορά στον ρόλο της ως μητέρα από νεαρή ηλικία, η Εύη Δρούτσα ανέφερε: «Μόνη μου μεγάλωσα το παιδί μου, δεν ήταν εύκολο. Τώρα απελευθερώθηκα. Δεν με φλερτάρουν τώρα, αλλά δεν πολύ βγαίνω. Οι άντρες δεν θέλουν γυναίκες με τόση προσωπικότητα. Πότε πότε είμαι γυναίκα, αλλά καμιά φορά είμαι και ο Τσεβάς ο Τέγκουλας».

«Έμεινα έγκυος τυχαία. Αυτό το τυχαία με τρέλανε. Να πας ένα βράδυ με έναν άνθρωπο, να είσαι έγκυος 4μιση μηνών και να μην τον έχεις καταλάβει ξέρεις τι είναι; Ήμουν 19, γέννησα το παιδί μου, παρααφοσιώθηκα και ξαφνικά μου ήρθε ο στίχος, χωρίς να σκέφτομαι ποτέ ότι θέλω να γράψω στίχους», πρόσθεσε η Εύη Δρούσα.

«Διάβαζα πάρα πολύ. Ζούσαμε με τον θείο μου, Μανώλη Αναγνωστάκη, τον μεγάλο ποιητή. Έγραφε ποιήματα και με έβασε να του τα διαβάζω. Αυτό με βοήθησε πάρα πολύ και ακόμα με βοηθάει», τόνισε.

«Πάω μια μέρα στον Αναγνωστάκη και του λέω έχω ένα πρόβλημα, του λέω είμαι πολύ ανορθόγραφη. Το και το γράφω με έψιλον, δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Είμαι δυσλεκτική. Προσπάθησα να μάθω ξένες γλώσσες, μέχρι πριν από 5 χρόνια στα Αγγλικά με έδιωξε η δασκάλα».

Το πρώτο τραγούδι

«Το Τολμώ ήταν το πρώτο μου τραγούδι που έγινε επιτυχία. Ο σύζυγός μου τότε ήταν φίλος με τον Βαρδή. Νευρίασα μια μέρα, γράφω δυο τραγούδια, τα πετάω στη βιβλιοθήκη, τα βλέπει μετά από καιρό ο Αντώνης, τους διαβάζει και έκανε δυο τραγούδια στην Πίτσα Παπαδοπούλιυ. », είπε η Εύη Δρούτσα.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο πώς έγραψε τραγούδια στη Μαρινέλλα.

«Όλη μου την καριέρα τη χρωστάω στον Μάκη Μάτσα. Μου ζήτησε ένα τραγούδι γιατί θα έβγαινε για πρώτη φορά στο Ρεξ, σε θέατρο. Σε όλα τα τραγούδια κάνω σκηνοθεσία », εξήγησε.

«Ο Αντώνης Ρέμος μου είχε ζητήσει ένα τραγούδι σαν τον Δρόμο. Του είπα τότε ότι δεν μπορεί γιατί δεν έχει την εμπειρία», αποκάλυψε.

Για τον Παλιόκαιρο: «Δεν έβρεχε τη μέρα που το έγραφα. Δεν ξέρω πώς μου έρχονται. Μου λένε θέλω αυτό και κάθομαι και το γράφο. Έχω γράψει και πάρα πολλά πάνω σε μουσική. Ο Μάκης Μάτσας μου το έμαθε. Τον Κορκολή όλο τον έγραψα πάνω στη μουσική».

«Στον Αλκαίο είπα “εσύ θα γίνεις γιατί το θέλω εγώ”. Η δυσκολία στο Τι, Τι ήταν να το ενώσεις με το κουπλέ. Τον έχω πάλι τον Αλκαίο τώρα, γράφουμε», εξήγησε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα κομμάτια που έχει γράψει σε Τριαντάφυλλο και Γιάννη Πλούταρχο.

«Όλα έχουν την ιστορία που σκέφτομαι. Είμαι πολύ τζόρας», τόνισε.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου, η Άντζελα Δημητρίου και το μήνυμα που έστειλε για τα όσα περνάει, ο Σάκης Ρουβάς που θα έπρεπε να τραγουδάει μπαλάντες και το τραγούδι που προοριζόταν για άλλον.

«Η Γαρμπή απέρριψε τον Παλιόκαιρο γιατί δεν της άρεσε. Και τώρα το συζητήσαμε», αποκάλυψε.

«Εγώ την αχαριστία τη θεωρώ αλλιώς από ότι τη θεωρούν οι άλλοι. Για εμένα η αχαριστία δεν έχει να κάνει με τα χρήματα και τα δώρα, αλλά με το να μη με πάρει κάποιος τις γιορτές να δει τι κάνω και να μου ευχηθεί», ξεκαθάρισε.

Κλείνοντας η Εύη Δρούσα μίλησε για τα τραγούδια που έχει γράψει, αλλά και για τον χωρισμό της, λέγοντας: «Δεν είναι η αιτία που έγραφα τραγουδάρες ότι ήμουν πληγωμένος. “Ο δικός μου ο δρόμος” είναι πραγματικά λόγια, δικά μου. Δεν σκέφτηκα τη δική μου ζωή. Όταν χώρισα με τον άντρα μου είχα γράψει στη Μαντώ, μπήκα μέσα και του είπα “χωρίζουμε, φύγε”. Δεν μετανιώνω ποτέ που χώρισα, ούτε για τις αποφάσεις μετά. Μετάνιωσα για όσα έκανα, δεν έπρεπε να τα έχω κάνει. Η πολλή αγάπη φέρνει την καταστροφή».

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν έμαθα την καταγγελία βιασμού εις βάρος μου, ήταν κεραυνός εν αιθρία»
Το πρώτο μήνυμα του Δημήτρη Δερματά μετά το τροχαίο και το χειρουργείο
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Γιάννης Ξανθόπουλος ανάρτησε το πρώτο του βίντεο 1,5 μήνα μετά το θανατηφόρο τροχαίο
Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Ο πατέρας μου δεν με αποδέχθηκε… έλεγε αν σου βγει έτσι ο γιος, να τον σφάξεις»
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Μαρία Αντωνά και Άρης Σοϊλέδης ανταλλάζουν αναρτήσεις όλο νόημα μετά τον... χωρισμό τους
Γιώργος Καραμίχος: «Συνεχίζω τη θεραπεία μου για τον καρκίνο για λίγο ακόμα»
Γιώργος Θεοφάνους: «Είμαι παραδοσιακός, την Κυριακή θέλω να τρώμε κοτόπουλο με πατάτες, είμαι & της εκκλησίας»
Η δημόσια αντίδραση της Ελένης Βουλγαράκη, στις φήμες περί ντόπινγκ του συντροφου της, Φώτη Ιωαννίδη