Τo μήνυμα της Έλενας Τσαγκρινού μετά την ανακοίνωση εγκυμοσύνης: «Είμαι σε situation εγκυμοσύνη & χαρά»

Την πρώτη επίσημη κοινή εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της πραγματοποίησε η Έλενα Τσαγκρινού μαζί με τον σύντροφό της, Dj Stephan: «Δεν είναι από τα πιο εύκολα πράγματα το να έχεις μια αποβολή και να πρέπει να περάσεις τη διαδικασία της απογοήτευσης. Ξαναπροσπαθήσαμε και πήγαν όλα καλά»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Έγκυος είναι η Έλενα Τσαγκρινού και η ευτυχία της δεν περιγράφεται με λόγια. Η δημοφιλής τραγουδίστρια ανακοίνωσε το Σαββατοκύριακο πως μετά τη δύσκολη στιγμή που είχε το περσινό καλοκαίρι με την αποβολή του μωρού της, εκείνη και ο σύντροφός της, Dj Stephan σε λίγους μήνες θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς.

Η Έλενα Τσαγκρινού, λίγο μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της, δημοσίευσε ένα βίντεο στα Instagram Stories της για να ευχαριστήσει όλους όσους της ευχήθηκαν. Παράλληλα, η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως ακόμη μια φίλη της είναι έγκυος και είναι πολύ χαρούμενη που θα το περάσουν μαζί.

«Ευχαριστούμε πάρα πολύ για τα μηνύματά σας. Με βρίσκεται σε situation εγκυμοσύνη και χαρά. Αλήθεια είναι ότι αν κουραστώ για κάποιον λόγο, πρέπει να είμαι κοντά στο κρεβάτι γιατί θα κάτσω. Αρχικά ήθελα να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, γιατί τα διαβάζω και τα ξαναδιαβάζω τα μηνύματα.

Τα είχα πολύ ανάγκη. Σήμερα χάρηκα πολύ, γιατί μια φίλη μου είναι έγκυος και θα το περάσουμε μαζί. Είναι πολύ όμορφο να αισθάνεσαι ότι περνάς κάτι με κάποιον φίλο σου. Χάρηκα πάρα πολύ δευτεριάτικα που την είδα… Σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να κάνετε όσα παιδάκια θέλετε και να σας πάνε όλα τέλεια», είπε η Έλενα Τσαγκρινού.

Την πρώτη επίσημη κοινή εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της πραγματοποίησε η Έλενα Τσαγκρινού το βράδυ της Δευτέρας 26/2 μαζί με τον σύντροφό της, Dj Stephan.

Η γνωστή τραγουδίστρια μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για την εγκυμοσύνη της, αναφέρθηκε στην αποβολή της και περιέγραψε τα συναισθήματά της μόλις επιβεβαιώθηκε ότι είναι ξανά έγκυος.

«Είμαι πολύ χαρούμενη, ήταν πολύς ο καιρός που το προστάτευα και νομίζω είναι και το καλύτερο αυτό. Ήρθε η στιγμή όμως, που δεν αντέχαμε άλλο, θέλαμε να το μοιραστούμε και να φύγει ένα βάρος από πάνω μας», είπε αρχικά η Έλενα Τσαγκρινού.

Η Έλενα Τσαγκρινού συνέχισε: «Θέλω να πάνε όλα καλά, γιατί είναι νωρίς ακόμα, είμαστε στις αρχές του τέταρτου μήνυα και θέλω μόνο να πάνε καλά όλα τα πράγματα. Δεν είναι από τα πιο εύκολα πράγματα το να έχεις μια αποβολή και να πρέπει να περάσεις τη διαδικασία της απογοήτευσης. Ξαναπροσπαθήσαμε, ήταν δίπλα μας και οι γονείς μας. Ευτυχώς πήγαν όλα καλά». 

Ο Dj Stephan από την πλευρά του, ανέφερε: «Αισθάνομαι ευλογημένος. Νομίζω ότι δεν υπάρχει ομορφότερο πράγμα στη ζωή μιας γυναίκας αλλά και ενός άντρα. Η Έλενα έκανε ένα τεστ, εγώ εκείνη τη στιγμή έβγαζα βίντεο και όταν είδα ότι είναι θετικό χοροπηδάγαμε μέσα στο μπάνιο. Κάποια στιγμή θα το ανεβάσουμε κιόλας». 

Δείτε το βίντεο στο 00:30' ΕΔΩ

Untitled

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»