#MasterChefGR: «Κατέρρευσε» ο Λευτέρης για το χειρουργείο που πρέπει να υποβληθεί στο νεφρό

#MasterChefGR: Ξεκίνησε η εβδομάδα θρίλερ - Δύο αποχωρήσεις αυτή την εβδομάδα! - Η Χριστίνα νιώθει ανακουφισμένη που απαλλάχθηκε από την αρχηγία της μπορντό μπριγάδας - Βαριές κουβέντες Γιάννη: «Να ρουφήξει να τελειώνουμε, είχε πολύ μεγάλο στόμα» - Η Βιβή θέλει να αποχωρήσει οικειοθελώς - Ο νικητής του Mystery Box που κερδίζει ασυλία όλη την εβδομάδα!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Νικόλας Καραμπούλης από την γκρι μπριγάδα του MasterChef ήταν αυτός που παρουσίασε την πιο αδύναμη προσπάθεια στη Δοκιμασία Αντιγραφής Πιάτου στο προηγούμενο επεισόδιο (Παρασκευή 23/2) και έτσι αποχώρησε οριστικά από τον διαγωνισμό.

Μια νέα εβδομάδα…thriller ξεκινάει απόψε για τους 20 επίδοξους νέους και νέες MasterChef 2024 της Ελλάδας. Οι τρεις chef κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, κάνουν μια ανατρεπτική ανακοίνωση στους διαγωνιζόμενους: οι μπριγάδες διαλύονται!

Όλοι και όλες θα παλέψουν από την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου, έως την Παρασκευή 1 Μαρτίου, ατομικά για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στον διαγωνισμό. Η έκπληξη και η αγωνία των διαγωνιζομένων γίνεται ακόμα μεγαλύτερη όταν μαθαίνουν πως αυτή την εβδομάδα θα γίνουν δυο αποχωρήσεις!

Ένα Mystery Βox, με πολύ ιδιαίτερα υλικά, περιμένει σήμερα τα ζευγάρια των μονομαχιών, τα οποία θα σχηματιστούν με έναν διαφορετικό τρόπο. Μια δοκιμασία από την οποία, στο τέλος της ημέρας, θα προκύψουν 10 υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Ποιοι δέκα θα καταφέρουν να σταθούν στο ύψος των μαγειρικών περιστάσεων και ποιοι δέκα θα κληθούν να υπερασπιστούν τη θέση τους στον διαγωνισμό, σε μια εξαιρετικά απαιτητική δοκιμασία;

Ξεκίνησε η εβδομάδα θρίλερ του MasterChef. Με την ολοκλήρωσή της δύο παίκτες θα δουν την πόρτα της εξόδου από τον διαγωνισμό μαγειρικής.

«Από σήμερα όλα αλλάζουν», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ζητώντας από τη Χριστίνα και τον Λευτέρη να αφαιρέσουν τις κονκάρδες τους, καθώς παύει η αρχηγία τους. Στη συνέχεια ο κριτής στράφηκε προς τον εξώστη δίνοντάς τους εντολή να βγάλουν τα διακριτικά τους.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς πήρε αμέσως μετά τον λόγο, ανακοινώνοντας τους νέους κανονισμούς: «Δύο είναι οι σταθερές. Οι μονομαχίες και η μαγειρική. Τα ζευγάρια θα τα φτιάξουμε από το μηδέν. Σε κάθε ζευγάρι η καλύτερη προσπάθεια θα είναι ασφαλής. Ο χαμένος από κάθε ζευγάρι αυτόματα υποψήφιος. Τι σημαίνει αυτό; Ξεκινάτε να μαγειρεύετε 20, οι 10 θα είναι ασφαλείς, οι 10 με τις χειρότερες προσπάθειες θα είναι υποψήφιοι».

O/η διαγωνιζόμενος/η με το καλύτερο πιάτο εξασφαλίζει ασυλία για όλη την εβδομάδα πράγμα που συνεπάγεται απευθείας πρόκρισης στους «18» του MasterChef 2024!

Ο chef Κοντιζάς γνωστοποίησε στους 20 MasterChefs τη διαδικασία από την οποία θα προκύψουν τα νέα ζευγάρια: «Ο πρώτος που θα κατέβει κάτω θα επιλέξει τον αντίπαλό του. Ο δεύτερος θα επιλέξει τον πρώτο του επόμενου ζευγαριού, δίνοντάς του έτσι το πλεονέκτημα να επιλέξει εκείνος με τη σειρά του τον αντίπαλό του. Θα συνεχίσουμε έτσι μέχρι να σχηματιστούν όλα τα ζευγάρια», ανέφερε, φωνάζοντας πρώτο το όνομα της Τάνιας επειδή στατιστικά έχει τις λιγότερες νίκες.

Η Τάνια επέλεξε να μονομαχήσει με τον Χρήστο, τα υπόλοια ζευγάρια διαμορφώθηκαν ως εξής:

Κώστας – Παναγιώτης

Ηλίας – Μάριος

Αλέξανδρος – Ζωή

Χριστίνα – Γιάννης

Γιάννης Κ – Βιβή

Λευτέρης – Γεωργία

Άνχελ – Νίκος

Σταμάτης – Χρήστος Γ.

Σοφοκλής – Θάνος

Το μαύρο Mystery Box μόνο τυχαίο δεν ήταν, καθώς είχε μέσα μαύρα υλικά στην ίδια απόχρωση, τα οποία οι επίδοξοι μάγειρες πρέπει να αξιοποιήσουν σε διάστημα 60 λεπτών.

Εβδομάδα ανατροπών στο MasterChef με όσα γνωρίζαμε για αρχηγούς και μπριγάδες να μην ισχύουν πλέον.

Οι παίκτες έπρεπε πλέον να χωριστούν σε ζευγάρια για μονομαχία κι όλοι εν δυνάμει είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Η Βιβή επιλέχθηκε από τον Γιάννη, τον οποίον δεν αντέχει καθόλου και ξεσπάθωσε εναντίον του. Βέβαια, από τα πυρά της δεν γλίτωσε και η Γεωργία.

«Έχουμε συμφωνήσει γκρι μπορντό να μην με βάλετε με τον μαλ…α γιατί είναι μαλ…ς και μπαίνω με τον μαλ…α. Με διάλεξε εκείνος γιατί είναι τόσο μαλ…ς!» είπε η Βιβή στο MasterChef φανερά εκνευρισμένη.

«Μην τρελαθούμε . Χάνουμε την αξία μας για τον μ@λ@κα και τη μάγισσα. Έχει ανέβει η άλλη καβαλήσει στο καλάμι και μας έχει ζαλίσει τα ούμπαλα» συνέχισε έξαλλη για την συμπαίκτριά της.

Ανελέητη είναι η σύγκρουση ανάμεσα στην Βιβή και στον Γιάννη στο MasterChef. Η Βιβή δέχθηκε συντριπτική ήττα από τον συμπαίκτη της και στράφηκε για άλλη μία φορά εναντίον του και εναντίον της Γεωργίας.

«Θα φύγω, δεν μπορώ. Έχω ξενερώσει. Πολλή βρωμιά από τα παιδιά, οι περισσότεροι σκοτώνονται μεταξύ τους. Έχω και την άλλη την μαλ…η που με γλωσσοτρώει κάθε τρεις και λίγο. Έχω ζοριστεί, κάνω υπομονή, κάποια στιγμή το ποτήρι ξεχειλίζει. Στο τέλος θα ξεχειλίσει και θα γίνω πουτ…α με την άλλη την μαλ…η» είπε έξαλλη Βιβή στο MasterChef.

Ο Γιάννης σχολίασε από τη μεριά του: «Ήθελα να ρουφήξει να τελειώνουμε γιατί έχει πολύ μεγάλο στόμα. Ρούφα για να δεις πόσο τυχαίος είμαι. Έχω να πω στην Βιβή ότι έχω να της προσφέρω ήττες πολλές. Θα τις μαζεύει μέχρι να σβήσει ο ήλιος. Αν μπορούσα να την παίζω κάθε φορά για αυτά τα λόγια που έχει πει για τους γονείς μου, τον αδερφό μου, την κοπέλα μου και εμένα τον ίδιο, θα μπορούσα να την παίζω για δέκα MasterChef».

Υποτονικός ήταν ο Λευτέρης στο MasterChef. Λίγο ένας καυγάς που είχε με τον Κώστα, λίγο ένα θέμα υγείας που αντιμετωπίζει έκαναν τον νεαρό παίκτη να λυγίσει σε δηλώσεις του.

«Πήγε να με ρωτήσει κάτι ο Κώστας και εγώ δεν τον άκουσα και του είπα τι εννοείς; Αυτός το παρεξήγησε και με είπε καραγκιόζη και μαλ…α. Του είπαν τα παιδιά να σταματήσει και είχε γενικά μία αντίδραση που από ανθρώπους που εκτιμώ, δεν γουστάρω» είπε καταρρακωμένος ο Λευτέρης από τη συμπεριφορά του Κώστα στο MasterChef.

«Έχω κι ένα όχι πάρα πολύ σημαντικό, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να το κάνω. Έχω ένα θέμα υγείας, μία εγχείρηση που πρέπει να κάνω στο νεφρό, που το έχω αφήσει τρία χρόνια εξαιτίας της δουλειάς και δεν το λέω σε κανένα για να μην λένε ότι το λέω για να με συμπονέσει κάποιος» εξομολογήθηκε με δάκρυα στα μάτια ο παίκτης του MasterChef.

Ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα θα είχε ο νικητής του αποψινού Mystery Box. Κι αυτό δεν είναι άλλο από την απευθείας πρόκρισή του στους «18» καλύτερους του MasterChef, καθώς στο τέλος της εβδομάδας θα αποχωρήσουν δύο διαγωνιζόμενοι.

Η πιο δυνατή προσπάθεια ανήκει στον Ηλία, ο οποίος συνεχίζει την παράδοση με τις ασυλίες. Απέναντί του βρήκε τον Σοφοκλή, το πιάτο του οποίου κατέλαβε με μικρή διαφορά τη δεύτερη θέση. 

Ο Ηλίας στους «18» του MasterChef

«Χαίρομαι απίστευτα πολύ που είμαι στους 18. Άλλη μια ασυλία, θέλω να κάνω ρεκόρ με ασυλίες. Ηλίας ο ασυλίας», δήλωσε ο Ηλίας, ο οποίος μέχρι στιγμής έχει κατακτήσει τρεις ολόκληρες ασυλίες.

Τrailer 27.2.2024

Δειτε Επισης

Η θεαματική πρεμιέρα Κωνσταντίνου Αργυρού! Η μαγεία επέστρεψε στη νυχτερινή Αθήνα!
#Cannes Film Festival 2024: Όρθιο το κοινό καταχειροκρότησε για έξι ολόκληρα λεπτά τον Γιώργο Λάνθιμο!
Η πρώτη του ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μετά από τη συγκλονιστική πρεμιέρα του #Maestro 2
Γιώργος Τσαλίκης: «Να βρει η ΕΡΤ κανένα πιτσιρίκι για τη #Eurovision η Μαρίνα Σάττι δεν είναι πιτσιρίκα»
Προβλέπεται καύσωνας! Αντώνης Ρέμος - Ελένη Φουρέιρα Live στην πιο fuego νύχτα του καλοκαιριού!
To νέο πολύ κοντό, punk rock μαλλί, της Απόλυτης - To ανατρεπτικό look στο αναπάντεχο νέο videoclip
Η Μαρίνα Σάττι είναι η νέα βασίλισσα! Έσπασε όλα τα ρεκόρ & τα trends μετά τη #Eurovision - Μας πήγε τάπα!
Η αποκάλυψη του Σάββα Γκέντσογλου για το φλερτ στο #SurvivorGR: «Το έκοψα για να μην το δει ο γιος μου»
To #MonAmour έσπασε τα ρεκόρ - Το 1ο γαλλικό τραγούδι στην ιστορία του #Spotify - Ανακοίνωσε World Tour
Έξαλλος ο Λιάγκας με την κριτική στο πρόσωπο του: «Έχουν πρόβλημα στον εγκέφαλο, να το κοιτάξουν»