Η Άντζελα Δημητρίου έπέστρεψε στην πίστα μετά τον θάνατο της μητέρας της

«Να ξέρετε ότι ο καλλιτέχνης πάντα έχει δύο όψεις. Μία του πόνου και μία του γέλιου. Εδώ πάνω γελάω, γελάω και τραγουδάω. Τραγουδάω για εσάς. Να είσαστε καλά και καλή βραδιά»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Λίγα μόλις 24ωρα μετά τον θάνατο της πολυαγαπημένης της μητέρας η λαϊκή τραγουδίστρια η οποία συμμετέχει στο #J2US έχοντας δίπλα της τον Στέλιο Δραμουλιά, δεν κατάφερε να κρύψει την συγκίνησή της για τι δύσκολες ώρες που περνά με την μεγάλη απώλεια της μητέρας της.

«Εύχομαι όμως εκεί να είναι πολύ καλά και αισθάνομαι πολύ τυχερή που όλα αυτά τα χρόνια είχα αυτή τη μάνα και μπορούσα και από μόνη μου να την έχω κυρία. Η μάνα είναι μάνα, μία λέξη, δεν υπάρχει άλλη… Σας ευχαριστώ πολύ μέσα από την καρδιά μου», ήταν τα πρώτα λόγια της Άντζελας Δημητρίου.

Οι τέσσερις κριτές του J2US έδωσαν τα συλλυπητήριά τους στην τραγουδίστρια η οποία είχε έναν σύντομο διάλογο με την Καίτη Γαρμπή, καθώς στο παρελθόν ο αδελφός της τραγουδίστριας υπήρξε παντρεμένος με την αδελφή της Καίτης Γαρμπή.

«Αυτά τα λόγια που είπες με συγκινούν μέχρι το βάθος της καρδιάς μου γιατί το έχω περάσει κι εγώ και με χτυπάνε μέσα στην καρδιά τα λόγια σου», είπε η Καίτη Γαρμπή.

«Το ξέρω, δεν χρειάζεται να μου πεις τίποτα, τα ξέρω όλα. Άλλωστε εγώ κι εσύ, η αδελφή σου και όλη σου η οικογένεια, ήμασταν μια οικογένεια κάποτε. Οι οικογένειες χωρίζουν, ξανασμίγουν. Σημασία έχει ότι μέσα σου έχεις τη μάνα σου και θα την έχεις για πάντα. Όπου και να είσαι γιατί κι εσύ είσαι μάνα και καταλαβαίνεις πάρα πολλά», απάντησε η Άντζελα Δημητρίου.

«Με χτυπάνε μέσα στην καρδιά τα λόγια σου! Σε θαυμάζω που είσαι σήμερα εδώ, βρήκες το κουράγιο και ήρθες μέχρι εδώ. Στέλιο, η δασκάλα σου έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Από εμένα έχετε ένα βαθμό παραπάνω! Είσαι καλός και φαίνεται ότι προσπαθείς», κατέληξε η Καίτη Γαρμπή.

Λίγο αργότερα επέστρεψε στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου

Η τραγουδίστρια ανέβηκε στην πίστα του Barbarella και θέλησε να πει δυο λόγια στους θαμώνες, που δεν σταμάτησαν να τη χειροκροτούν και να της πετούν λουλούδια.

«Να ξέρετε ότι ο καλλιτέχνης πάντα έχει δύο όψεις. Μία του πόνου και μία του γέλιου. Εδώ πάνω γελάω, γελάω και τραγουδάω. Τραγουδάω για εσάς. Να είσαστε καλά και καλή βραδιά», ανέφερε συγκινημένη η Άντζελα Δημητρίου και διασκέδασε τον κόσμο με τις επιτυχίες της.

Δείτε το βίντεο στο 01:07' ΕΔΩ

Untitled

Δειτε Επισης

Η Adele απέρριψε συμφωνία 200 εκατ. δολαρίων - Επιμένει στην απόφασή της να απέχει από το τραγούδι
Η Ελευθερίου ξαναβλέπει τον εαυτό της 15 χρόνια μετά το #XFactorGR: «Έτρωγα τόσο πολύ!»
Η Τουρκία κόβει τη #Famagusta από το #Netflix – Η αντίδραση & το μήνυμα Κούλλη Νικολάου & Αντρέα Γεωργίου
Ο Μάρκος Σεφερλής πέρασε στην αντεπίθεση: «Καταλάβετε ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε κοροϊδία & σάτιρα»
O Γιώργος Μαζωνάκης μετά τη δικαστική διαμάχη με την αδελφή του, έκανε πρεμιέρα «κουκουλοφόρος»
Ο Μάρκος Σεφερλής απάντησε στο κύμα αντιδράσεων κατά του, με βίντεο αποθέωσης του
Oι συγκινητικές φωτογραφίες της Μαρίνας Σάττι με τον πατέρα της, 5 μήνες μετά τον θάνατό του
O Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τα εστιατόρια του: «Είναι δύσκολο, είμαι εκτός»
#Fade: Η πρώτη κυπριακή ταινία που υποστηρίζει Dolby Atmos, έχει κυκλοφορήσει το Trailer της, με χορηγό επικοινωνίας την Ad Tag Cyprus
Κύμα αντιδράσεων κατά του Μάρκου Σεφερλή για το προσβλητικό σκετς με το Nemo: «Ντροπή του!»