#J2us: Αυτό είναι το πρώτο ζευγάρι που αποχώρησε! Ο Αντώνης Ρέμος στο show - Έσπασε η Άντζελα Δημητρίου

Το δεύτερο live του #J2us στέφθηκε από επιτυχία και τα είχε όλα! Λάμψη, εκπληκτικά ντουέτα, απίθανες ατάκες και απίθανες εκπλήξεις που καθήλωσαν το τηλεοπτικό κοινό - Συγκίνηση στο πλατό με την Άντζελα Δημητρίου για την απώλεια της μητέρας της

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Καθ΄όλη τη διάρκεια του σόου το χάσταγκ #j2us ήταν Νο.1 στα trends με τους τηλεθεατές να σχολιάζουν μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια τα acts και όσα παρακολουθούσαν στη μικρή οθόνη.

Οι διαγωνιζόμενοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους on stage χαρίζοντας μοναδικές ερμηνείες σε τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει.

Το πάρτι ξεκίνησε εκρηκτικά στο J2US με τον Νίκο Κοκλώνη στο μικρόφωνο να ξεσηκώνει τα πλήθη στους ρυθμούς του... Νταμπά ντούμπα, την παραλλεγμένη επιτυχία της Τζένης Κατσίγιαννη.

Ta secret ζευγάρια

Οι εκπλήξεις, όμως, όπως είπαμε δεν σταματούν και το νέο ζευγάρι έκανε την εμφάνισή του.

Γιάννης Καπετάνιος και Μαρία Καρλάκη ανέβηκαν επί σκηνής ερμηνεύοντας το Oh Mami και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό!

Κατάφεραν να εντυπωσιάσουν τους κριτές;

«Χιούμορ πολύ, το σώσατε με το χιούμορ σας. Τα μπερδέψατε λίγο αλλά δεν πειράζει. Εγώ γέλασα! Για το κορίτσι δεν έχω τι να πω, είναι πάρα πολύ καλή. Πιστεύω το επόμενο θα είναι ακόμη καλύτερο», είπε η Καίτη Γαρμπή.

«Καλωσορίσατε! Με τον Γιάννη μας συνδέει ένα παρελθόν, είχαμε δουλέψει στα πρώτα του βήματα», είπε ο Σταμάτης Φασουλής.

«Χαιρόμαστε που είσαι στην σκηνή του J2US. Είχατε πολύ ωραία σχέση μεταξύ μας. Η Μαρία το πήρε πάνω της, προσαρμόστηκε με τον Γιάννη. Το μέρος που σου δώσαμε δεν ήταν εύκολο. Μπορεί να φαίνεται εύκολο αλλά να ραπάρεις δεν είναι τόσο εύκολο. Είχατε πλάκα! Μου αρέσει η διάθεση αυτή που έχετε. Εικάζω ότι αυτό θα κρατήσει και στη διάρκεια των άλλων τραγουδιών», πρόσθεσε η Δέσποινα Βανδή.

«Χαίρομαι πολύ που είστε εδώ! Γιάννη, εγώ δεν γέλασα μέσα μου αλλά φωναχτά σε όλα τα σημεία. Τι ωραίο να βλέπουμε τέτοιες ενέργειες. Είχες τόση πλάκα, διασκέδασα που σε είδα. Νιώθω ότι θα περάσουμε ωραίες στιγμές μαζί τους», κατέληξε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Το δεύτερο secret ζευγάρι του J2US είναι ο Κωνσταντίνος Μαργαρίτης και η Άννα Μπεζάν και είναι έτοιμοι να κερδίσουν τους κριτές αλλά και το τηλεοπτικό κοινό.

Οι δυο τους ανέβηκαν επί σκηνής και ερμήνευσαν το Τελικά του Κωνσταντίνου Αργυρού με τον Rack.

Ο γιος του μεγάλου Γιώργου Μαργαρίτη ξεκίνησε ραπάροντας και έδωσε το έναυσμα στην Άννα Μπεζάν που εξέπληξε με την ερμηνεία της.

«Ήσασταν πάρα πολύ ωραίοι. Κωνσταντίνα, χαίρομαι που σε γνωρίζω. Νομίζω θα δούμε ωραία πράγματα από εσάς. Άννα μου, τι κούκλα, τι γλύκα! Ήταν πολύ ωραία η εμφάνισή σας. Θα περιμένω το άλλο Σάββατο που μπαίνετε στο διαγωνιστικό. Τις εντυπώσεις τις κλέψατε», είπε η Δέσποινα Βανδή.

Ο Σταμάτης Φασουλής πρόσθεσε: «Θα περιμένουμε πολλά από εσάς. Είστε τόσο ωραίοι και οπτικά και πάνω όπως τραγουδάτε. Είστε πολύ καλοί!».

«Με εντυπωσίασαν και τα δύο παιδιά. Η φωνή σου είναι πολύ ωραία Κωνσταντίνα. Χαίρομαι πολύ που είστε εδώ και πιστεύω θα πάτε πολύ καλά», είπε η Καίτη Γαρμπή.

Η Βίκυ Σταυροπούλου κατέληξε: «Τι ζεστά χαμόγελα που έχετε. Κωνσταντίνε μου, φαίνεσαι τόσο ταλαντούχο παιδί που χαίρομαι που θα είσαι εδώ με το τόσο καλό και γλυκό πλάσμα δίπλα σου. Δεν είναι το αίμα που μας κάνει την οικογένεια! Είναι πολύ συγκινητική η Χριστίνα! Καλή αρχή, μπήκατε πολύ δυναμικά».

Τα live Act:

«Μην ρωτάς τους άλλους» φώναξαν Γιώργος Αμούτζας και Τάνια Μπρέζου και… κανέναν δεν ρώτησαν για να σαρώσουν στη σκηνή του J2US.

Το λαμπερό ζευγάρι που από την πρεμιέρα κιόλας έδειξε τη δυναμική του επανήλθε με την επιτυχία που αγαπήσαμε από τα χείλη του Γιάννη Πάριου – και οι νέες γενιές ξαναθυμήθηκαν από την Κατερίνα Λιόλιου- και τα πήγε περίφημα.

«Ήσουν καλός, δεν χάθηκες με τις δεύτερες, τρίτες, παρέμεινες σταθερός. Λίγο προς το τέλος ψιλοχάθκες. Για πρώτη φορά ήσουν καλός» σημείωσε η Δέσποινα Βανδή.

Πολύ καλούς τους βρήκε και ο Σταμάτης Φασουλής. «Σε θαύμασα φοβερά για τον τρόπο που αντιμετώπισες τις δυσκολίες. Οι φωνές σας μπ΄λεκονταν σαν κισσός σε δέντρο. Νομίζω στο κουπλέ υπήρχε κάτι πιο στακάτο. Είστε άριστοι» τόνισε.

Η Βίκυ Σταυροπούλου ξεχώρισε τις διφωνίες τους και έδωσε συγχαρητήρια στο ζευγάρι.

«Είστε ένα πανέμορφο ζευγάρι. Φαίνεται ότι ο Γιώργος έχει δουλέχει, έχετε κάνει δουλειά. Έχει μεστή αντρική φωνή» ανέφερε η Καίτη Γαρμπή.

Ψηλά έθεσαν τον πήχη η Χριστίνα Μηλιού και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου στην πρεμιέρα του J2US και ήρθαν να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία.

Οι εντυπωσιακές παρουσίες ερμήνευσαν το Σε αγαπάv και δεν πάω καλά που έχει γίνει viral και σημειώνει τεράστια επιτυχία από την Δέσποινα Βανδή.

«Είστε καταπληκτικές ως εμφάνιση αλλά δεν τα πήγατε καλά στο τραγούδι. Στην αρχή δεν το κατάλαβα, ρώτησα τη Δέσποινα αν είναι το τραγούδι που ξέρω. Θα τα ακούσετε και εσείς! Περίμενα να ακούσω μια διφωνία, δεν εκμεταλλευτήκατε το τραγούδι. Δεν κάνατε πρώτη, δεύτερη. Δεν ήταν ωραίο! Όταν δύο κορίτσια και ειδικά με αυτή την εμφάνιση καλό θα είναι να ακούσουμε και τη φωνή της μιας και της άλλης. Ήταν για εμάς λίγο μονότονο και μονόχνοτο. Ελπίζω ότι θα είστε πολύ καλές αν δουλέψεις περισσότερο», είπε ο Σταμάτης Φασουλής.

Η Καίτη Γαρμπή από την πλευρά της, πρόχθεσε: «Είπες κάτι πριν Χριστίνα και είναι σωστό αυτό που λες. Ότι θα είναι δύσκολη η δεύτερη φωνή για τη Ναυσικά. Ακουγόσουν μόνο εσύ, μπορεί να ήταν και το άγχος επειδή ήταν μπροστά και η Δέσποινα. Να ελπίσουμε σε μια τρίτη φορά;».

«Γέμισε η σκηνή ομορφιά, είστε δύο κούκλες! Αυτό το τραγούδι είναι ύπουλο. Εγώ δεν του το χα και μετά έφαγα τόσο κόλλημα μετά με το τραγούδι. Ακούσατε τι είπαν τα παιδιά, δεν θα διαφωνήσω. Στην αρχή στο κουπλέ ήταν αμήχανο. Επειδή πιστεύω σε εσάς όσο περνάει ο καιρός τόσο θα καλυτερεύουν τα πράγματα», συνέχισε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Η Δέσποινα Βανδή κατέληξε: «Έχω αποσυντονιστεί από την Ναυσικά, είναι απίστευτη, μια κούκλα. Το τραγούδι δεν έχει δεύτερες, είναι φυσιολογικό να ακούμε μια φωνή. Δύσκολο το μοίρασμα. Δεν θα σταθώ σε νότες και όλα αυτά. Αυτό που με ένοιαζε να πιάσετε το feeling του τραγουδιού και απλά ειπώθηκε. Ήθελε μια άλλη αντιμετώπιση το τραγούδι. Βγήκατε δύο χαρούμενα κορίτσια, χάθηκε το μυστήριο σε όλο αυτόν τον στίχο που υπομονεύει μια τρέλα γιατί αγαπάει. Αυτό με ένοιαξε περισσότερο».

Το ζευγάρι συγκέντρωσε 16 βαθμούς.

Χλιαρά ξεκίνησε ο Χρήστος Κούτρας στην πρεμιέρα του J2US γι΄αυτό πείσμωσε και έβαλε τα δυνατά του απόψε για να καταπλήξει την κριτική επιτροπή.

Μαζί με τη Στέλλα Κονιτοπούλου δοκιμάστηκαν στο κομμάτι «Ας το να μείνουμε φίλοι» και το αποτέλεσμα βγήκε άκρως ικανοποιητικό.

Ο Σταμάτης Φασουλής παίνεψε τον δημοσιογράφο για τη βελτίωσή του ενώ μαγκωμένη ήταν στα λόγια της η Δέσποινα Βανδή.

«Ωραίο ήταν σε γενικές γραμμές. Δεν θα πετάξω και το ροζ φουστάνι από πάνω μου. Χρήστο λίγο το μπάσιμό σου δεν ήταν καλό. Μετά ήρθε, και η διάθεσή σου ήταν καλή» σχολίασε η κριτής του σόου.

«Με ενθουσιάζει που το ζεις» είπε η Βίκυ Σταυροπούλου με την Καίτη Γαρμπή να τονίζει ότι «το πήρες εντελώς πάνω σου και το είπες με ψυχή και μου άρεσε πάρα πολύ».

«Χίλια σπίρτα» ερμήνευσαν ο Γιάννης Ξανθόπουλος και η Δώρα Παντέλη στο J2US σε ένα άκρως ερωτικό ντουέτο.

Ο Αντώνης Ρέμος μίλησε ζωντανά με αφορμή το τραγούδι του που ερμήνευσε το ντουέτο.

«Πώς κατάφερες ρε μπαγάσα να αδυνατίσεις;», είπε με χιούμορ ο Αντώνης Ρέμος στον Νίκο Κοκλώνη.

«Είδα τα παιδιά τώρα. Καλά ο Γιάννης είναι πολύ ελεύθερο παιδί. Ένα από τα πράγματα που ξεχωρίζουν είναι η σεμνότητά του και ο σεβασμός. Η Δώρα είναι μια εξαιρετική δημοσιογράφος και πολύ επιτυχημένη από ότι βλέπω. Καταφέρατε και κάνατε αυτό το τραγούδι ντουέτο που με το ζόρι το λέω μόνος μου. Είναι ένα περίεργο κομμάτι. Ο τρόπος που το έχει συνθέσει ο Γιώργος Σαμπάνης, έχουν μια κυκλικότητα. Παρόλα αυτά ήταν σεβαστικό, το είπατε με αγάπη και διακρίνω ότι έχετε μια ωραία χημεία μεταξύ σας», είπε για το ντουέτο των παιδιών.

Η Δέσποινα Βανδή είπε: «Μου αρέσατε πάρα πολύ. Καλά ο Γιάννης έχει μοναδική φωνή! Δώρα, ήσουν πολύ ευχάριστη έκπληξη για μένα. Πάτησε ωραία, έδεσε με τον Γιάννη πολύ ωραία. Η διάθεση που μετέφερε ήταν πολύ όμορφη. Δεν φαινόταν σαν να τραγουδάς πρώτη φορά σε μια σκηνή. Λίγο οι καταληξούλες αλλά εξεπλάγην ευχάριστα».

«Δώρα και εμένα μου άρεσες. Είναι ένα δύσκολο τραγούδι! Πραγματικά στάθηκες επάξια δίπλα στον Γιάννη και φαίνεται ότι δουλεύεις», είπε η Καίτη Γαρμπή.

«Δώρα φαίνεται ότι δουλεύεις. Ήταν πολύ δυνατή η μουσική. Δυσκολεύτηκα λίγο και το έκανε στα μάτια μου πιο μουντό», πρόσθεσε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Ο Σταμάτης Φασουλής κατέληξε: «Γιάννη το είπες πολύ ωραία παρότι δεν είναι στον τόνο σου. Δώρα μου δεν το είπες άσχημα. Το τραγούδι είναι μελό αλλά δεν το είδα από εσένα. Είδα μια εκτέλεση σχεδόν σωστή και απρόσωπο. Δεν υπήρχε ένα προσωπικό πάθος ή αίσθημα να το στολίσει».

Το ζευγάρι συγκέντρωσε 19 βαθμούς.

Τα καλύτερα λόγια άκουσαν στο πρώτο live του J2US Γιάννης Σεβδικαλής και Σοφία Κουρτίδου και εξίσου αποθεωτικά ήταν τα σχόλια και στην αποψινή τους εμφάνιση.

«Εσύ με ξέρεις πιο πολύ» ερμήνευσε το ζευγάρι σε μία μαγική εκτέλεση που συγκίνησε όσο και μάγεψε την επιτροπή.

«Παιδιά, ήσασταν καταπληκτικοί! Και καλά η Σοφία… Εσύ βρε Γιάννη μέσα σε όλη την ατμόσφαιρα σωστός, το χρώμα της φωνής σου, η τρυφεράδα που βγάζατε ο ένας στον άλλον» είπε πρώτη η Δέσποινα Βανδή.

Με την προλαλήσασα Δέσποινα συμφώνησε και ο Σταμάτησα Φασουλής. «Ήσασταν καταπληκτικοί. Όταν άρχισε η Σοφία είπα “την πάτησε ο Γιάννης”. Κι όντως Γιάννη μπήκες υπέροχα μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Είστε από τις πιο συγκινητικές στιγμές της βραδιάς, είστε για άριστα».

Η Καίτη Γαρμπή συγκινήθηκε με το act και επεσήμανε ότι η ερμηνεία τους ήταν σαν να μιλούσε ο ένας στην ψυχή του άλλου.

«Είστε συγκινητικοί, ήταν σαν δύο άνθρωποι με μία φωνή ενώ οι φωνές ήταν πολύ διαφορετικές να το πολλαπλασιάζατε. Ένα κι ένα κάνουν δέκα» πρόσθεσε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Με ευχάριστη διάθεση ανέβηκαν στην σκηνή του J2US ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η Γαλάτεια Βασιλειάδη για να ερμηνεύσουν το «Κόλλημα» της Ελένης Φουρέιρα.

«Επειδή η πρώτη σας εμφάνιση ήταν καταπληκτική, τώρα εδώ αισθάνομαι ότι δεν ήταν τόσο ωραία, δεν σας απόλαυσα όσο την πρώτη φορά. Με καλομάθατε μάλλον! Δεν ήταν κακό απλώς αισθάνομαι ότι ήθελε περισσότερο πάτημα, να είναι πιο στακάτο. Είχες την χαριτωμενιά στην αρχή. Δεν ξέρω τι μου φταίει», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

«Καλώς ή κακώς το έχουμε ταυτίσει τόσο πολύ με την εμφάνιση της Ελένης. Κανείς δεν είχε την απαίτηση να κάνεις κάτι αντίστοιχο. Αλλά προσωπικά θα ήθελα, επειδή είναι ένα ποπ τραγούδι, σε βρήκα αρκετά στατική. Ήθελα να μου το δώσει περισσότερο, να το χαρεί σωματικά. Εδώ ήταν μαγκωμένη πάρα πολύ σαν να την έβαλαν τιμωρία. Δεν το ευχαριστήθηκε. Λίγο να μας το δώσεις. Η αμηχανία σου αυτή φάνηκε στην σκηνή», πρόσθεσε η Δέσποινα Βανδή.

«Είστε χαλαροί για το τόσο ρυθμικό τραγούδι. Είδα μια επιθετικότητα, έναν τρόπο να το επιβάλλεις αυτό. Υπάρχει ένα τρικ στο θέατρο που γίνεται και στο τραγούδι. Μπορείς να κάνεις λάθος πράγματα με το σωστό ύφος. Δεν υπήρχε το ύφος», συνέχισε ο Σταμάτης Φασουλής.

Η Καίτη Γαρμπή κατέληξε: «Παρότι είδα ότι το προσπάθησε, στο πρώτο λάιβ ήταν καλύτερο. Ήταν αμήχανο από την πλευρά της Γαλάτειας. Το προσπαθούσες αλλά δεν έβγαινε».

Το ζευγάρι συγκέντρωσε 15 βαθμούς.

Ο Μανώλης Κλωνάρης, ο γοητευτικός ηθοποιός που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη Γη της ελιάς και η υπέροχη Ζωή Παπαδοπούλου, άλλαξαν ρεπερτόριο από το πρώτο live και απόψε κινήθηκαν σε πιο λαϊκά μονοπάτια.

Έπεσαν σαν… έκπτωτοι άγγελοι αλλά η προσγείωση ήταν κάπως απότομη…

Ο Σταμάτης Φασουλής βρήκε τον ηθοποιό λιγότερο καλό από την πρώτη φορά που τον είδε στην πρεμιέρα καθώς εντόπισε τρομερή αστάθεια στο κομμάτι.

«Μανώλη μου δεν ήσουν τόσο καλός όσο την προηγούμενη φορά. Ίσως σε μπέρδεψε ότι δεν μπήκατε μαζί στο πρώτο ρεφρέν. Χάθηκα λίγο, επειδή ήταν και πολύ χαμηλό για εσένα. Είδα μία μεγάλη αστάθεια και το κατάλαβες και εσύ. Σε έχω ικανό για καλύτερα πράγματα».

Από την άλλη, η Βίκυ Σταυροπούλου είπε ότι «επειδή έχει αρχίσει το διαγωνιστικό υπάρχει ένα άγχος. Την πρώτη φορά είπατε αυτή την τραγουδάρα και την είπατε καταπληκτικά. Το περίμενα με αγωνία αλλά δεν το ευχαριστήθηκα όσο ήθελα. Περίμενα να είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα».

«Συμφωνώ ότι υπήρξαν κάποιες αστάθειες. Θα σταθώ σε αυτό που έχω διακρίνει σε εσένα ότι έχεις και με γοητεύει και είμαι σίγουρη ότι με τα τραγούδια που θα σου δοθούν στη συνέχεια θα . Έχεις ένα πολύ ωραίο μέταλλο φωνής που συνάδει με όλη σου την παρουσία και αυτό μου αρέσει» σχολίασε με τη σειρά της η Δέσποινα Βανδή.

«Το μέταλλο της φωνής σου αυτό το αρρενωπό εμένα με αγγίζει πάρα πολύ. Είπες ένα τραγούδι που το λατρεύω. Όντως υπήρχαν αστάθειες, αλλά είναι ένα τραγούδι που σου πάει» πρόσθεσε η Καίτη Γαρμπή.

«Πεθαίνω για σένα» από τον υπέρτατο Γιώργο Μαργαρίτη ερμήνευσαν ο Πέτρος Ίμβριος και η Αλίνα Κωτσοβούλου στο J2US.

«Πολύ όμορφο τραγούδι. Πέτρο μου δεν θα πω για σένα κάτι, εννοείται. Αλίνα μου, δεν ήταν πάρα πολύ καλό. Είδα την φιλότιμη προσπάθεια που έκανες αλλά δεν ήταν τόσο καλό όσο θα ήθελα. Ίσως εκείνη που ήταν η συχνότητα της φωνής, λάθη αρκετά. Πιστεύω ότι την επόμενη φορά θα είναι καλύτερο», είπε η Δέσποινα Βανδή.

«Είπατε ένα τραγούδι που το έχουμε ακούσει πολύ. Μια γυναίκα που λέει “πεθαίνω για σένα”, δεν το αισθάνθηκα. Δεν ήταν τόσο καλό όσο περίμενα. Αισθανόμουν σαν να το έλεγες σε άλλον τόνο. Σαν να το άκουγα από ένα κοριτσάκι. Ήθελα να έχει άλλο αίσθημα και να περνάει αλλιώς κάτω. Κρίμα», πρόσθεσε η Βίκυ Σταυροπούλου.

«Το τραγούδι έχει μια επικινδυνότητα. Από τη μια πλευρά μιλάει για μια αγάπη και από την άλλη αυτοαναιρείται. Έχει ένα πράγμα που κάνει χαριτωμένο το πάθος. Θέλει ένα παίξιμο και το περίμενα από εσένα. Καλό ήταν τραγουδιστικά. Είναι οι στίχοι της Ελένης Ράντου! Αν το ακούσεις και με τον Λαυρέντη και με τον Μαργαρίτη, ο ένας το παίζει και ο άλλος το φέρει. Εδώ έπρεπε να δω από εσένα, το παίξιμο και όχι το τραγουδιστικό», συνέχισε ο Σταμάτης Φασουλής.

«Λίγο πολύ θα πω αυτό που είπαν τα παιδιά. Είχες ωραίες στιγμές αλλά στο σύνολό του δεν ήταν καλό. Περισσότερο το τραγούδησες ενώ θα έπρεπε να εμβαθύνεις. Δεν έπρεπε να το πεις με τέτοια ελαφρότητα. Χαμογελάς πάντα αλλά αυτό ήθελε μια άλλη προσέγγιση, πιο πολύ βάθος», κατέληξε η Καίτη Γαρμπή.

Το ζευγάρι συγκέντρωσε 16 βαθμούς.

«Κάνε μας τη χάρη» τραγούδησε ο Στάθης Σχίζας στο αποψινό live του J2us αλλά δυστυχώς οι κριτές δεν του την έκαναν…

Όχι μόνο έχασε τα λόγια του αλλά η ερμηνεία του είχε αρκετά αδύναμα σημεία…

«Στην αρχή ήταν πολύ αμήχανο ήταν σαν να έλεγες το ποίημα σου. Στο ρεφρέν ήσουν καλύτερος. Θέλω να λυθείς» του είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

«Δεν ήταν πολύ καλό… Ήταν πολύ σεμνό συνέχεια κοιτούσες κάτω, ήθελε περισσότερο παίξιμο. Από το ρεφρέν κι ύστερα πήγε καλύτερα» συνέχισε ο Σταμάτης Φασουλής.

Τον λόγο πήρε στη συνέχεια η Δέσποινα Βανδή… Και ούτε και για εκείνη το act στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων…».

Ένα από τα δυνατά ζευγάρια του J2US που ξεχώρισαν ήδη από την πρεμιέρα είναι ο Ίαν Στρατής και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Για άλλη μια φορά ανέβηκαν επί σκηνής και ρόκαραν ερμηνεύοντας το «Νεοέλληνας».

«Αυτό που έχω τώρα να σας πω δεν ξέρω αν οφείλεται στον τρόπο που το είπε ο Τζίμης Πανούσης. Ενώ φωνητικά είστε δύο εξαιρετικοί ερμηνευτές έχω την υποψία ότι κοίταξα το γύρω γύρω και όχι την ουσία του τραγουδιού. Επειδή είναι ένα ιδιαίτερο τραγούδι και ο στίχος του είναι to the point, έχω την αίσθηση ότι υπήρχαν κάποια στολίδια που αφαιρέθηκαν», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

«Εμένα μου αρέσατε πάρα πολύ! Πρέπει να κάνετε τρομερά μεγάλη προσπάθεια για να μου αρέσετε λιγότερο. Είστε καταπληκτικοί! Οι στίχοι ακούστηκαν όπως θα έπρεπε, μου άρεσε το στήσιμό σας. Μένω στην ουσία και ήσασταν σοβαροί μέσα σε αυτό που κάνατε και οι φωνές σας ήταν αδιανόητα πολύ καλές», πρόσθεσε η Δέσποινα Βανδή.

«Έχω μείνει άφωνη και από την εμφάνιση και από το τραγούδι. Έχω πάλι πλάκα και με τα παιδιά. Η φωνή τους ήταν ένα όνειρο. Πραγματικά με εντυπωσίασε», είπε η Καίτη Γαρμπή.

«Το τραγουδήσατε εξαιρετικά! Ήταν ένα άλλο τραγούδι, μια άλλη εκτέλεση. Υπάρχει μια οργή μέσα στο τραγούδι και ο Φωκάς πολύ σωστά το έβαλε. Αυτή η οργή και η ειρωνεία που έχει το τραγούδι, εδώ βγήκε σαν καραμέλα. Εσείς κάνατε καλύτερο το τραγούδι φωνητικά αλλά του ευνουχίσατε την οργή», κατέληξε ο Σταμάτης Φασουλής.

Το ζευγάρι συγκέντρωσε 23 βαθμούς.

«Σήκωσε το τηλέφωνο» τραγούδησαν Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος και Daphne Lawrence στο J2US και εκτόξευσαν το κέφι στα ύψη!

Ο αγαπημένος ηθοποιός ήταν φοβερός, άνετος και ολόσωστος φωνητικά με τους κριτές να μην έχουν να του προσάψουν τίποτα.

«Χόρεψε, τραγούδησε, ήταν ολόσωστος.» επεσήμανε η Καίτη Γαρμπή.

«Ήσουν πολύ καλός, φαίνεται άκουσες τη δασκάλα σου. Ήσουν άριστος» ήταν η κριτική του Σταμάτη Φασουλή.

Με τους προλαλήσαντες συμφώνησε και η Βίκυ Σταυροπούλου. «Πολύ ωραία γυρίσματα, ήσασταν καταπληκτικοί, μας κατέκτησες».

Με ένα άκρως θρυλικό τραγούδι ανέβηκαν στην σκηνή του J2US η Άντζελα Δημητρίου και ο Στέλιος Δρουμαλιάς.

Η εμφάνισή τους απέσπασε ένα δυνατό χειροκρότημα αφού κατάφεραν να περάσουν το συναίσθημα που είχε το τραγούδι.

Ο Νίκος Κοκλώνης έδωσε μια τεράστια αγκάλια στην Λαίδη του ελληνικού τραγουδιού μετά την απώλεια της μητέρας της.

«Η Άντζελα είναι ένας δυνατός άνθρωπος, πολύ ευαίσθητος. Σε θαυμάζω πάρα πολύ που βρίσκεσαι κοντά μας αυτή τη στιγμή. Στέλιο, είσαι μια χαρά. Στην αρχή μου φάνηκες σαν να μην πάτησες καλά. Μετά στο ρεφρέν που αφέθηκες και είχε περάσει η πρώτη κρυάδα ήσουν υπέροχος», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Η Δέσποινα Βανδή πρόσθεσε: «Έχει πολύ μεγάλη δύναμη ψυχής αυτό που έκανε η Άντζελα. Κάθε λέξη που λες στο τραγούδι γίνεται αυτοαναφορικό. Μπράβο σου Άντζελα, είσαι επαγγελματίας! Στέλιο, είναι μια ιδιάζουσα περίπτωση η σημερινή. Δεν μπορούμε να κρίνουμε, μας είναι αρκετό και μόνο που είστε στην σκηνή. Είχε κάποια λάθη αλλά ήταν καλό».

«Άντζελά μου, μόνο όσοι έχουν περάσει ακριβώς το ίδιο μπορούν να σε καταλάβουν. Έχω δει και σπαρακτικά πράγματα στην σκηνή. Σε συγχαίρω και σε συλλυπούμαι συγχρόνως! Στέλιο, με τις συνθήκες που δούλεψες ήταν μια χαρά. Στο μπάσιμό σου υπήρχε μια αμηχανία. Κατά τ’ άλλα τα πήγες μια χαρά!», συνέχισε ο Σταμάτης Φασουλής.

Η λαϊκή τραγουδίστρια η οποία συμμετέχει στο μουσικό show έχοντας δίπλα της τον Στέλιο Δραμουλιά, δεν κατάφερε να κρύψει την συγκίνησή της για τι δύσκολες ώρες που περνά με την μεγάλη απώλεια της μητέρας της.

«Εύχομαι όμως εκεί να είναι πολύ καλά και αισθάνομαι πολύ τυχερή που όλα αυτά τα χρόνια είχα αυτή τη μάνα και μπορούσα και από μόνη μου να την έχω κυρία. Η μάνα είναι μάνα, μία λέξη, δεν υπάρχει άλλη… Σας ευχαριστώ πολύ μέσα από την καρδιά μου», ήταν τα πρώτα λόγια της Άντζελας Δημητρίου.

Οι τέσσερις κριτές του J2US έδωσαν τα συλλυπητήριά τους στην τραγουδίστρια η οποία είχε έναν σύντομο διάλογο με την Καίτη Γαρμπή, καθώς στο παρελθόν ο αδελφός της τραγουδίστριας υπήρξε παντρεμένος με την αδελφή της Καίτης Γαρμπή.

«Αυτά τα λόγια που είπες με συγκινούν μέχρι το βάθος της καρδιάς μου γιατί το έχω περάσει κι εγώ και με χτυπάνε μέσα στην καρδιά τα λόγια σου», είπε η Καίτη Γαρμπή.

«Το ξέρω, δεν χρειάζεται να μου πεις τίποτα, τα ξέρω όλα. Άλλωστε εγώ κι εσύ, η αδελφή σου και όλη σου η οικογένεια, ήμασταν μια οικογένεια κάποτε. Οι οικογένειες χωρίζουν, ξανασμίγουν. Σημασία έχει ότι μέσα σου έχεις τη μάνα σου και θα την έχεις για πάντα. Όπου και να είσαι γιατί κι εσύ είσαι μάνα και καταλαβαίνεις πάρα πολλά», απάντησε η Άντζελα Δημητρίου.

«Με χτυπάνε μέσα στην καρδιά τα λόγια σου! Σε θαυμάζω που είσαι σήμερα εδώ, βρήκες το κουράγιο και ήρθες μέχρι εδώ. Στέλιο, η δασκάλα σου έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Από εμένα έχετε ένα βαθμό παραπάνω! Είσαι καλός και φαίνεται ότι προσπαθείς», κατέληξε η Καίτη Γαρμπή.

Το ζευγάρι συγκέντρωσε 21 βαθμούς.

Κάποια που να έχει αισθήματα έψαξε ο Θανάσης Πάτρας με τη βοήθεια της Φαίης Ρουμπίνη αλλά δυστυχώς ούτε τη βρήκαν ούτε τους κριτές άφησαν ικανοποιημένους με το act τους.

«Περίμενα καλύτερα πράγματα, ίσως φταίει και το τραγούδι. Είχες και φωνητικές, και τονικές και ρυθμικές αστάθειες, ενώ υπήρχε το κέφι. ίσως αυτό σε παρέσυρε και έφυγες και από τον ρυθμό και από το μέλος» είπε στον παρουσιαστή ο Σταμάτης Φασουλής.

«Το κουπλέ δεν ήταν καλό, ήταν σαν να μην κατάλαβες τον ρυθμό, σαν να μην ήξερες τι τραγουδάς, σαν να τραγουδούσες άλλο τραγούδι» σημείωσε η Καίτη Γαρμπή.

«Μου αρκεί η χαρά σου. Συμφωνώ είχε αρκετά λάθη μέσα ενδεχομένως να μην σου ταιριάζει αυτό το είδος» συνέχισε η Δέσποινα Βανδή.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η κριτική της Βίκυς Σταυροπούλου. «Είχε λάθη μωρέ Θανάση μου. Αν βαθμολογούσε την ενέργειά σου θα έπαιρνες 100».

Με ανεβασμένη διάθεση ανέβηκαν στην σκηνή του J2US η Joanne και ο Ραφαήλ Καρυωτάκης και ερμήνευσαν το «Θα σου λείψει η δική μου η τρέλα».

Είναι κι αυτό ένα από τα ζευγάρια που έχουν ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη από την πρώτη τους εμφάνιση.

«Μου άρεσε πάρα πολύ ο Ραφαήλ. Έχεις μια ωραία ζεστή και μπάσα φωνή και έκανες ένα ωραίο φινάλε. Πολύ δυνατός και βγήκε με αυτοπεποίθηση στην σκηνή», είπε η Καίτη Γαρμπή.

«Joanne έχω δηλώσει μεγάλη σου θαυμάστρια! Ραφαήλ, μπράβο. Άλλη διάθεση! Ήσουν εκφραστικός, υπήρχε επικοινωνία μεταξύ σας. Σε σχέση με την προηγούμενη φορά ήσουν πιο λυμένος», πρόσθεσε η Βίκυ Σταυροπούλου.

«Πολύ καλή προσπάθεια Ραφαήλ, μπράβο σου! Με κεντρίζει αυτό το χρώμα που έχεις στη φωνή σου και θα ήθελα να σε ακούσω σε τραγούδια που θα ταιριάζει το μέταλλο στη φωνή σου. Και κινησιολογικά ήσουν άνετος, χωρίς να κάνεις υπερβολές. Αυτό το μέταλλο που έχεις στη φωνή, θέλω να σε ακούσω σε άλλα πράγματα», πρόσθεσε η Δέσποινα Βανδή.

Ο Σταμάτης Φασουλής συνέχισε: «Είστε πολύ καλοί! Την Joanne την γνωρίζω πριν γεννηθώ και έμεινα όταν την είδα στην πρώτη της εμφάνιση στην τηλεόραση. Και εσύ Ραφαήλ μου σε θέλει η σκηνή και αυτό που έλεγε η Δέσποινα είναι πολύ καλό. Αυτή η χροιά που έχει η φωνή σου αν το εκμεταλλευτείς σωστά θα δούμε πολλά!».

Το ζευγάρι συγκέντρωσε 20 βαθμούς.

Χαμένα… όνομα και πράγμα τα είχαν επί σκηνής η Μπάγια Αντωνοπούλου και Χρίστος Αντωνιάδης.

Τουλάχιστον αυτή ήταν η άποψη του Σταμάτη Φασουλή στον οποίο δεν άρεσε καθόλου το act τους.

«Δεν ήταν τόσο καλό, δεν μου άρεσε. Είχε αστοχίες, δεν μπορούσαν να συνεννοηθούν και οι δυο. Δεν ξέρω τι έφταιξε. Έγινε ένα κυνηγητό που δεν ήταν ωραίο» σημείωσε ο Σταμάτης Φασουλής.

Powered By PlayUnmuteLoaded: 1.89%Fullscreen

«Κάτι έγινε μεταξύ σας και όταν πήγατε να σμίξετε, δεν λειτούργησε. Νομίζω ότι προέκυψε πρόβλημα όταν προσπαθήσατε να συναντηθείτε, γιατί νομίζω δεν συναντηθήκατε σωστά» συμπλήρωσε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Ο Χρίστος Αντωνιάδης δικαιολόγησε την παρτενέρ του λέγοντας ότι είναι άρρωστη και ότι δεν μπορούσε να πάει καλύτερη η εμφάνισή τους.

«Δεν το δέχομαι αυτό Χρίστο. Θεωρώ ότι πήγαινα καλύτερα αν άφηνες την Μπάγια περισσότερο μλονη της. Δεν είναι στην κατηγορία των ανθρώπων που δεν μπερδεύονται στα σεκόντα. Θεωρώ ότι θα έφευγε πολύ λιγότερο» είπε η Δέσποινα Βανδή.

Με ένα ζεϊμπέκικο τραγούδι ανέβηκαν στην σκηνή του J2US η Τραϊάνα Ανανία και ο Δημήτρης Κόκοτας.

Το ζευγάρι έχει εντυπωσιάσει με την ερμηνεία του από την εμφάνισή τους στην πρεμιέρα και έχουν ανεβάσει τον πήχη πολύ ψηλά.

Για άλλη μια φορά, η χημεία τους ήταν εμφανής και έδωσαν ρεσιτάλ ερμηνείας.

Μάλιστα, η Τραϊάνα Ανανία συγκινήθηκε γιατί όπως εξομολογήθηκε σκεφτόταν κάτι πολύ συγκεκριμένο που την έκανε να λυγίσει.

«Ήσουν πάρα πολύ εκφραστική, ήσουν πολύ καλή. Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ κάτι καλύτερο. Εντυπωσιακή! Δεν ξέρω τι ήταν αυτό που στο απογείωσε αλλά κράτησέ το», είπε η Δέσποινα Βανδή.

Η Βίκυ Σταυροπούλου πρόσθεσε: «Αριστούργημα! Μας έκανες να σε αγαπήσουμε. Ήσασταν καταπληκτικοί. Πέραν από την υπέροχη φωνή σου και του Δημήτρη και πόσο ωραία δένετε, το εννοούσες το τραγούδι. Μας παρέσυρες στο αίσθημα του τραγουδιού».

«Εξαιρετική, γοητευτικότατη, αποστομωτική, υπέροχη. Κατάφερες κάτι σπάνιο! Παρόλο που δόθηκες ολοκληρωτικά, οι νότες έβγαιναν όπως έπρεπε. Ήσουν πάρα πολύ καλή. Τραβούσες το βλέμμα, τα αυτιά, το αίσθημα σε εσένα! Ζήσατε μια μεγάλη στιγμή», είπε ο Σταμάτης Φασουλής.

Η Καίτη Γαρμπή κατέληξε: «Σήμερα ήσουν καταπληκτική. Ερμήνευσες με το σώμα σου, με την ψυχή σου και φάνηκε ότι κάπου αφιέρωνες το τραγούδι και όχι στον Δημήτρη. Ο Δημήτρης πήρε τον τόνο σου, το είπε καταπληκτικά, σε βοήθησε! Ήσουν πραγματικά καθηλωτική».

Το ζευγάρι συγκέντρωσε 24 βαθμούς.

Σε Balkan Disco μετέτρεψαν το J2US ο Φειδίας Ηροδότου και ο Σωτήρης Γιαζιτζιόγλου!

Πριν περάσουν όμως μπροστά από τους κριτές ο Νίκος Κοκλώνης γλύκανε τον Φειδία με μία υπέροχη τούρτα για να γιορτάσει τα γενέθλιά του!

Στη συνέχεια έδωσε πάσα στην Καίτη Γαρμπή η οποία βρήκε την εμφάνισή τους καταπληκτική. «Είστε χάρμα οφθαλμών»

«Επαγγελματικό το επίπεδο, η χαρά που μεταδώσατε άφατη. Δεν σας παρέσυρε το κέφι, υπέροχοι» είπε ο Σταμάτης Φασουλής.

«Τι ανάσα υπέροχη είστε στο σημερινό σόου. Ανάσα είστε στο σήμερα, τόσο σύγχρονο, τόσο αυτό που πρέπει να είναι η ποπ σκηνή. Εντυπωσιακοί, θα σας περιμένω κάθε Σάββατο για να δω τι θα κάνετε. Όλο αυτό συνοδεύεται με μία γλύκα, δεν υπάρχει τίποτα υπερφίαλο και αλαζονικό» τόνισε η Δέσποινα Βανδή.

Η Βίκυ Σταυροπούλου χάρηκε τρομερά το act τους και πρόσθεσε ότι «χορεύετε υπέροχα, συνεννοείστε υπέροχα, έχετε ωραία κίνηση, δεν σας λείπει τίποτα».

«Εγώ λέω να πάτε Eurovision» πετάχτηκε και η Δέσποινα Βανδή.

Η αποχώρηση:

Στο φινάλε της βραδιάς η αγωνία χτύπησε τα ύψη για την πρώτη αποχώρηση της σεζόν με τον Νίκο Κοκλώνη να ανακοινώνει ότι το ζευγάρι που αποχωρεί πριν καλά καλά γευτεί τη μαγεία του J2US είναι ο Ραφαήλ Καρυωτάκης και η Joanne.

Τα τραγούδια που θα ερμηνεύσουν τα ζευγάρια στο 3ο live

Γιώργος Καπετάνιος – Μαρία Καρλάκη: Μοδίστρες και Κομμώτριες

Γιώργος Αμούτζας – Τάνια: Μ΄αρέσει να μη λέω πολλά

Τραϊάνα Ανανία – Δημήτρης Κόκοτας: Πόσο σε θέλω

Πηνελόπη Αναστασοπούλου – Ίαν Στρατής: Ξενύχτησα Στην Πόρτα Σου

Μπάγια Αντωνοπούλου – Χρίστος Αντωνιάδης: Με την πρώτη ματιά

Γαλάτεια Βασιλειάδη – Γιώργος Παπαδόπουλος: Καλησπέρα

Σωτήρης Γιαζιτζιόγλου – Φειδίας: Κι αν δεν μ΄αγαπάς

Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος – Daphne Lawrence: Μενεξέδες και Ζουμπούλια

Στέλιος Δρουμαλιάς – Άντζελα Δημητρίου: Αμοίβαιος Έρωτας

Ραφαήλ Καρυωτάκης – Joanne: Τα ματόκλαδά σου λάμπουν

Μανώλης Κλωνάρης – Ζωή Παπαδοπούλου: Δεν έχω πολλά

Αλίνα Κοτσοβούλου – Πέτρος Ίμβριος: Θυμός

Χρήστος Κούτρας – Στέλλα Κονιτοπούλου: Bye Bye

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου – Χριστίνα Μηλιού: Φωτιά

Δώρα Παντέλη – Γιάννης Ξανθόπουλος: Έλα που δεν ξέρω

Θανάσης Πάτρας – Φαίη Ρουμπίνη: Η μπαλάντα του κυρ Μέντιου

Γιάννης Σεβδικαλής – Σοφία Κουρτίδου: You Got The Love

Στάθης Σχίζας – Μαλού: Πού θα με πας

Άννα Μπεζάν – Κωνσταντίνος Μαργαρίτης: Οδός Τσιμισκή

Δειτε Επισης

Η θεαματική πρεμιέρα Κωνσταντίνου Αργυρού! Η μαγεία επέστρεψε στη νυχτερινή Αθήνα!
#Cannes Film Festival 2024: Όρθιο το κοινό καταχειροκρότησε για έξι ολόκληρα λεπτά τον Γιώργο Λάνθιμο!
Η πρώτη του ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μετά από τη συγκλονιστική πρεμιέρα του #Maestro 2
Γιώργος Τσαλίκης: «Να βρει η ΕΡΤ κανένα πιτσιρίκι για τη #Eurovision η Μαρίνα Σάττι δεν είναι πιτσιρίκα»
Προβλέπεται καύσωνας! Αντώνης Ρέμος - Ελένη Φουρέιρα Live στην πιο fuego νύχτα του καλοκαιριού!
To νέο πολύ κοντό, punk rock μαλλί, της Απόλυτης - To ανατρεπτικό look στο αναπάντεχο νέο videoclip
Η Μαρίνα Σάττι είναι η νέα βασίλισσα! Έσπασε όλα τα ρεκόρ & τα trends μετά τη #Eurovision - Μας πήγε τάπα!
Η αποκάλυψη του Σάββα Γκέντσογλου για το φλερτ στο #SurvivorGR: «Το έκοψα για να μην το δει ο γιος μου»
To #MonAmour έσπασε τα ρεκόρ - Το 1ο γαλλικό τραγούδι στην ιστορία του #Spotify - Ανακοίνωσε World Tour
Έξαλλος ο Λιάγκας με την κριτική στο πρόσωπο του: «Έχουν πρόβλημα στον εγκέφαλο, να το κοιτάξουν»