Ο αλεξιπτωτιστής Μακαλιάς δίνει επική απάντηση στον Παπανώτα και η Μαγγίρα στην Καινούργιου

Η πληρωμένη απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου στην Ελένη Χατζίδου και στην Μαρία Μπακοδήμου - Η αντίδραση της Μπέττυς Μαγγίρα

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Δημήτρης Μακαλιάς, προ ημερών, χαρακτηριστικά ως “αλεξιπτωτιστής” από τον Δημήτρη Παπανώτα, κάτι που δεν μπορούσε να μείνει… αναπάντητο.

«Ζήλεψα που της έκανε ο Ουγγαρέζος και της έκανα κι εγώ. Έχει κάνει διάφορες τηλεοπτικές αταξίες η Μπέττυ και δεν την κατατάσσω στους συναδέλφους μου, ούτε στους παρουσιαστές ούτε στους δημοσιογράφους. Είναι ένα «πολύπλευρο» ταλέντο, που θα την προτιμούσα να παίζει σε κάτι επί μουσικής σκηνής. Στην τηλεόραση δεν θα ήταν η πρώτη μου επιλογή.

Με ενόχλησε που δύο φορές παρουσίασε ψέματα την άποψή μου περί του ποιος μπορεί να είναι παρουσιαστής. Είπε ότι εγώ είπα για πτυχία και έκανε ένα σκετσάκι με τον κ. Μακαλιά… άλλος αλεξιπτωτιστής στον χώρο. Ενώ της είπα ότι εγώ δεν το έχω πει, το έκαναν ξανά» είπε ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Θα το πω τηλεοπτική ανοησία κι όχι κακόβουλο. Ένας άνθρωπος που είναι αδαής, καταλαβαίνει ένα πολύ μικρό ποσοστό από αυτά που λες. Όταν έχει γνώση, σαφώς καταλαβαίνει πολύ περισσότερα» δήλωσε Δημήτρης Παπανώτας.

Περιστατικό 1:

Σήμερα (24/02) λοιπόν, η εκπομπή ξεκίνησε απουσία του Δημήτρη Μακαλιά, με την Μπέττυ Μαγγίρα να δείχνει... αγχωμένη που δεν θα είχε στο πλευρό της τον συνεργάτη της. Τάχα μου δήθεν δεν γνώριζε πού βρισκόταν όμως είπε να πέσει ένα βίντεο γιατί είχε την υποψία ότι η απουσία του Δημήτρη Μακαλιά είχε σχέση.

Πράγματι λοιπόν, στο βίντεο προβλήθηκαν δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα ο οποίος χαρακτήρισε τον Δημήτρη Μακαλιά «αλεξιπτωτιστή» και έτσι ο ηθοποιός και παρουσιαστής είπε να κάνει... θεαματική είσοδο στο πλατό με ένα αλεξίπτωτο και κάπως «στραπατσαρισμένος» από την πτώση.

Φυσικά, όλα είχαν στηθεί με πολύ χιούμορ, με τον Δημήτρη Μακαλιά όμως να ρίχνει τις... ατάκες του, λέγοντας πως είναι 20 χρόνια στην τηλεόραση και τα τελευταία δέκα στην παρουσίαση, όμως αλεξιπτωτιστής δεν είχε γίνει ποτέ.

«Εγώ έγινα καθαρίστρια, οπότε εσύ έπρεπε να γίνεις αλεξιπτωτιστής», είπε η Μπέττυ Μαγγίρα στον Δημήτρη Μακαλιά.

Με τον Δημήτρη Μακαλιά να απαντά: «Mετά από 20 χρόνια στην τηλεόραση και 10 χρόνια στην παρουσίαση έπρεπε να το ζήσω και το αλεξιπτωτιστής»

Περιστατικό 2:

Η Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο κτήμα Νεφέλες για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Alpha. Εκεί τη συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες με την παρουσιάστρια να ρωτάει από ποιες εκπομπές είναι.

Όταν της είπαν ότι είναι από την εκπομπή #ILoveΣουΚου του ANT1, η παρουσιάστρια του Alpha ρώτησε: «Εσείς τι έχετε μαζί μου; Θέλω να πιστεύω ότι δεν έχετε κάτι, γιατί και με την Μπέττυ έχω δουλέψει και τον Δημήτρη εκτιμώ απεριόριστα».

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε και για το σχόλιο της Μαρίας Μπακοδήμου ότι είναι η «πιο καλοπληρωμένη παρουσιάστρια».

«Γενικότερα είμαι της άποψης να μη σχολιάζουμε τις αμοιβές των άλλων ανθρώπων. Ασχολήθηκα εγώ με πόσα παίρνει η Μπακοδήμου; Δεν με αφορά. Με ενοχλεί μόνο όταν με σχολιάζουν εμμονικά και πολλές φορές» απάντησε η παρουσιάστρια. 

«Άμα την παίζουμε έχουμε εμμονή μαζί της, άμα δεν παίζουμε καθόλου, δεν ξέρω… Ε βέβαια την παρακολουθούμε γιατί μας αρέσει» σχολίασε μετά το τέλος του βίντεο η Μπέττυ Μαγγίρα.

Δειτε Επισης

H Ζήνα Κουτσελίνη μιλησε τους τηλεθεατές με λυγμούς: «Οι φωτεινές αγκαλιές σας με κάνουν να κοιμάμαι ήσυχα»
Σοφία Κουρτίδου & Γιάννης Σεβδικαλής οι νικητές του #J2US: «Αυτό το βραβείο είναι για όσους ζουν στο περιθώριο»
Ελένη Μενεγάκη: «Το studio άδειασε, οι καναπέδες σκεπάστηκαν, τα φώτα έσβησαν, μια τελευταία στάση στη θέση μου»
Ετεοκλής Παύλου: «Οι στίχοι είναι η ιστορία μου, ο μήνας που ήμουν σε κώμα, που ξύπνησα ανάπηρος, που είμαι εδώ»
Κυκλοφόρησε το videoclip της Ελένης Φουρέιρα για το τραγούδι «Αεροπλάνο», με guest star την Κόνι Μεταξά
Η Ήβη Αδάμου έδωσε συναυλία σε Αλικαρνασσό και Μπόντρουμ της Τουρκίας και αποθεώθηκε
Λαοθάλασσα στην Πάτρα για την Άννα Βίσση - Διέκοψε την συναυλία μετά από αλλεπάλληλες λυποθυμίες
Η Έφη Θώδη από το…«γατοξέρασμα» του Ζαριού στην σκηνή με τη Μαρίνα Σάττι
Ντάνιελ Νούρκα: «Τα χρήματα που κέρδισα στο #SurvivorGR θα μου αλλάξουν τη ζωή»
Αντίνοος Αλμπάνης και Γιώργος Παπαγεωργίου τραγουδούν αγκαλιά το «Δώδεκα» & δίνουν on stage υποσχέσεις