Δημήτρης Ουγγαρέζος για Μαρία Μπακοδήμου: «Την γούσταρα σεξουαλικά. Το ‘χανα μαζί της. Της το έχω πει...»

Δημήτρης Ουγγαρέζος για Μαρία Μπακοδήμου, Σίσσυ Χρηστίδου, Ελένη Μενεγάκη, Κατερίνα Καινούργιου και Γιώργο Λιάγκα: «Βέβαια και την είχα βρίσει πάρα πολύ. Είχα πει τη φράση «μπλοκ μέχρι να σβήσει ο ήλιος» - «Εγώ απομακρύνθηκα από τη φιλία μας»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Μεσούσης της τηλεοπτικής σεζόν συνάντησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τον Fipster, στο διαδικτυακό του κανάλι, προκειμένου να του δώσει μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.

Ο γνωστός παρουσιαστής δεν δίστασε, μάλιστα, να εκφράσει την ειλικρινή του άποψη για τηλεοπτικά πρόσωπα, ανάμεσα στα οποία ήταν η Σίσσυ Χρηστίδου και η Μαρία Μπακοδήμου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «βέβαια και την είχα βρίσει την Σίσσυ Χρηστίδου πιο παλιά, πάρα πολύ. Είχα πει τη φράση «μπλοκ μέχρι να σβήσει ο ήλιος». Μιλήσαμε, τα βρήκαμε, της είπα όμως τι είχα μαζί της. Αυτό είχε σχέση με τον ραδιομαραθώνιο μας, τίποτα κακό, μην τρελαίνεστε. Κάτι είχε γίνει, μια παρεξήγηση όπου εγώ είχα καταλάβει κάτι λάθος».

«Εγώ έχω μερικά κουμπιά. Το κουμπί μου για τον ραδιομαραθώνιο που κάνουμε για τα παιδιά κάθε χρόνο, όπου είμαστε άυπνοι για 156 ώρες / 6 ημέρες, όποιος μου το θίξει θα του φάω το λαρύγγι! Λοιπόν, η Σίσσυ ένιωσα ότι μου έθιξε τον ραδιομαραθώνιο. Μου εξήγησε η κοπέλα και τελείωσε. Να πω όμως ότι θαυμάζω σε εκείνη την διαχείριση των θεμάτων επικαιρότητας που την κάνει περίτεχνα».

Όσον αφορά, δε, την Μαρία Μπακοδήμου, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τοποθετήθηκε ως εξής

«Θαυμάζω! Η Μαρία έχει χιούμορ και την πάω και μια περίοδο… το ‘χανα μαζί της! Την γούσταρα! Της το έχω πει μέσω χιούμορ. Την γούσταρα σεξουαλικά».

Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε για το τέλος της φιλίας του με τον Γιώργο Λιάγκα, αλλά και τη συνειδητή απόφασή του να φύγει από το Mega μετά το πρωινό.

«Πέρα από τα beefs που εξομαλύνθηκαν, έχτισα και σχέσεις σε αυτό τον χώρο. Θα το πω και θα το παραδεχτώ. Φυσικά και μοιραστήκαμε μια φιλία με τον Γιώργο, δυνατή, ωραία φιλία και περάσαμε καλά. Εντάξει, τα πράγματα ήρθαν έτσι, οι συγκυρίες και απομακρυνθήκαμε, δεν θέλω να μιλήσω άλλο για αυτό. Εγώ απομακρύνθηκα, δεν θέλω άλλο.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν εκτιμώ και τη φιλία του και πόσο με έχει βοηθήσει και τον έχω βοηθήσει. Κάτι καλό δεν υπάρχει πια, και καλά κάνει που δεν υπάρχει. Πάμε για νέα πράγματα, αν δεν πάνε, υπάρχει λόγος» απάντησε για τον Γιώργο Λιάγκα.

«Μετά το πρωινό με τον Λιάγκα και την Σκορδά, έπρεπε να φύγω. Δεν έπρεπε να κάτσω, δεν έπρεπε να δένομαι με κανάλια κατ’ επέκταση, σαν να είναι οικογένεια μου, όπως συνηθίζω να κάνω. Δεν έπρεπε να συνεχίσω να είμαι στα πρωινά του Mega, τον έκανα τον κύκλο μου. Φύγαμε ψηλά, οπότε δεν υπήρχε λόγος να συνεχίσω.

Όταν έφυγαν ο Γιώργος και η Φαίη από το Mega έπρεπε ή να πάω μαζί τους (ένα 30%) ή ένα 70% να συνεχίσω κάπου αλλού. Δεν είχα τα κότσια να το κάνω τότε. Σίγουρα δεν έπρεπε να μείνω στο Mega. Η βασική μαλ@@@ που έκανα, που δεν διεκδίκησα να κάνω κάτι άλλο μόνος μου, με απαξίωνε το Mega, δεν με ήθελε. Εκεί επέμεινα…» τόνισε για τα λάθη που έχει κάνει.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής σχολίασε τα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης και φυσικά δεν παρέλειψε την Ελένη Μενεγάκη, στην εκπομπή της οποίας βρίσκεται τα τελευταία 3 χρόνια.

«Θαυμάζω την Ελένη Μενεγάκη. Είναι μεγάλο σχολείο να δουλεύεις με την Ελένη. Το έχουμε χτίσει και το καταφέραμε. Έχουμε φτύσει αίμα και έχουμε κερδίσει ο ένας τον άλλον, θέλω να πιστεύω. Αν έχω προτάσεις για του χρόνου, που τελειώνει τώρα το συμβόλαιο μου, θα μιλήσω με την Ελένη ανεξαρτήτως πρότασης από εκείνη. Θα τη ρωτήσω και θα ζητήσω τη συμβουλή της» σχολίασε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Το αρνητικό της είναι ότι δεν κάνει την εκπομπή, η Ελένη είναι η εκπομπή. Έχει τον πλήρη έλεγχο του στούντιο, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα… θα το δει, είναι στο κινητό, το βλέπει. Τα αφτιά της είναι συνδεδεμένα με τα ηχεία του χώρου και τα μάτια της είναι συνδεδεμένα με τους φακούς των καμερών. Είναι ο χώρος. Γιατί είναι αρνητικό;

Γιατί είναι άνθρωπος και επαγγελματίας, αυτό δεν σημαίνει ότι μέσα της δεν έχει συναισθήματα, δεν έχει τις μέρες της. Όλη η εκπομπή χρωματίζεται από το χρώμα της Ελένης Μενεγάκη, ό,τι και να κάνεις. Είναι η Ελένη. Δεν θέλει εξωτερικά ρεπορτάζ, εμάς μας θέλει μέσα, είμαστε οι συνεργάτες της και οι προεκτάσεις των άκρων της. Μας θέλει μαζί της. Το θετικό… είναι η Ελένη Μενεγάκη. Έχει την πολυτέλεια να χαράσσει τον δικό της δρόμο, δεν χρωστάει σε κανέναν, κάνει την τηλεόραση που θέλει, έχει τον έλεγχο της δουλειάς της όπως εκείνη γουστάρει. Η Ελένη Μενεγάκη θα μπορούσε να είναι μάθημα στο πανεπιστήμιο. Με ό,τι θα ασχοληθεί θα αυγατίσει» συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έκανε φάρσα και στην Κατερίνα Καινούργιου!

Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής πήρε τηλέφωνο την παρουσιάστρια και καλή του φίλη και της είπε πως εδώ και έξι μήνες βρίσκεται σε σχέση με μια γνωστή Ελληνίδα και πως θέλει να της πάρει ένα δώρο για του Αγίου Βαλεντίνου.

Η Κατερίνα Καινούργιου δέχτηκε απευθείας να βοηθήσει τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, αλλά και να του… κανονίσει κάποια έκπτωση, μέχρι τη στιγμή που ο παρουσιαστής της αποκάλυψε ότι της κάνει φάρσα.

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»
H σπαρακτική ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου για τον θάνατο του αγαπημένου της συνεργάτη
Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα: «Ο χρόνος θα δείξει»
Αλέξανδρος Λογοθέτης: «Μεγάλωσα στην ουσία χωρίς πατέρα, ο Ηλίας δεν ήταν εκεί»
Η ανάρτηση της πρώην συζύγου της Ντέμης Γεωργίου και η απουσία της από την κηδεία της
Κώστας Μπερικόπουλος: «Παρενόχλησε την αδελφή μου ο παπάς στην κηδεία του πατέρα μας»
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»