#Famagusta Spoiler - Στέφανος Μιχαήλ: «Κάποιος θα σπάσει και θα ομολογήσει τον πραγματικό ένοχο του φόνου»

Σε ζωντανή σύνδεση από την Κύπρο, ο Στέφανος Μιχαήλ που υποδύεται τον «Θοδωρή» μίλησε για τη συνέχεια της σειράς #Famagusta, αλλά και τον τρόπο που θα εξελιχθεί τελικά η διερεύνηση του φόνου που έχει διαπράξει και για τον οποίο κατηγορείται ο «Μάικλ», Χρήστος Λούλης.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Στέφανος Μιχαήλ μίλησε στην εκπομπή #PameDanai για τις εξελίξεις στην δραματική σειρά #Famagusta

Όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός τα επόμενα επεισόδια θα έχουν πολύ ενδιαφέρον και πρόσθεσε: «Ο Μάικλ θα στριμωχτεί πολύ, αλλά και ο Θοδωρής έχει τύψεις». Επίσης, ο Στέφανος Μιχαήλ αποκάλυψε ότι οι πιέσεις που δέχεται από την σύζυγό του στην σειρά ώστε να αποκτήσουν παιδί ενδέχεται κάπου να οδηγήσουν.

«Ο Κλεάνθης δεν εκβιάζει ουσιαστικά τον Θοδωρή απλά νιώθει βάρος στη συνείδησή του γιατί το γνωρίζει. Θα κατηγορηθεί ένας αθώος άνθρωπος, λογικό να αισθάνεται έτσι» ανέφερε ο Κύπριος ηθοποιός για τον μοναδικό ήρωα που γνωρίζει την αλήθεια.

Ωστόσο, παρά την πίεση της Δάναης Μπάρκα και των συνεργατών της στην εκπομπή, ο Στέφανος Μιχαήλ δεν θέλησε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Άλλωστε, όπως έχουμε παρακολουθήσει, ανέλπιστος σύμμαχος του Θοδωρή στη Famagusta αποδεικνύεται η Κατερίνα, η συνεργάτης του Μάικλ. «Θα έχει πολύ ενδιαφέρον γιατί θα στριμωχτεί πάρα πολύ ο Μάικλ εξαιτίας της».

Επιστρέφοντας στον ρόλο του, ο Στέφανος Μιχαήλ περιγράφει τα συναισθήματα του Θοδωρή, «Έχει τύψεις, απλά όπως ήρθαν τα πράγματα νομίζω ότι δεν έχει σκοπό να ομολογήσει. Θα μπορούσε όμως να σπάσει κάποιος άλλος» λέει. Παράλληλα, αφήνει να εννοηθεί πως η προσπάθεια του με τη Δάφνη να αποκτήσουν παιδί, ενδεχομένως να αποδώσει στο εγγύς μέλλον.

«Ο Θοδωρής θα ήθελε να τελειώσουν όλα αυτά. Δεν θα ήθελε να πάει στη φυλακή. Το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα… και το πώς θα εξελιχθούν και μετά από αυτές τις εξελίξεις. Γίνονται ακόμη πιο ενδιαφέροντα τα πράγματα» λέει, εντείνοντας την αγωνία των τηλεθεατών.

Ο Στέφανος Μιχαήλ δηλώνει άλλωστε ενθουσιασμένος με τον τρόπο που παρουσιάζονται οι χαρακτήρες στη σειρά Famagusta. «Είναι απίστευτο το πώς εξελίσσεται η ζωή του κάθε χαρακτήρα σε αυτή τη σειρά. Είναι τρομακτικό, έχει τόσο ενδιαφέρον, έχει τόσα σκαμπανεβάσματα».

Δειτε Επισης

Η θεαματική πρεμιέρα Κωνσταντίνου Αργυρού! Η μαγεία επέστρεψε στη νυχτερινή Αθήνα!
#Cannes Film Festival 2024: Όρθιο το κοινό καταχειροκρότησε για έξι ολόκληρα λεπτά τον Γιώργο Λάνθιμο!
Η πρώτη του ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μετά από τη συγκλονιστική πρεμιέρα του #Maestro 2
Γιώργος Τσαλίκης: «Να βρει η ΕΡΤ κανένα πιτσιρίκι για τη #Eurovision η Μαρίνα Σάττι δεν είναι πιτσιρίκα»
Προβλέπεται καύσωνας! Αντώνης Ρέμος - Ελένη Φουρέιρα Live στην πιο fuego νύχτα του καλοκαιριού!
To νέο πολύ κοντό, punk rock μαλλί, της Απόλυτης - To ανατρεπτικό look στο αναπάντεχο νέο videoclip
Η Μαρίνα Σάττι είναι η νέα βασίλισσα! Έσπασε όλα τα ρεκόρ & τα trends μετά τη #Eurovision - Μας πήγε τάπα!
Η αποκάλυψη του Σάββα Γκέντσογλου για το φλερτ στο #SurvivorGR: «Το έκοψα για να μην το δει ο γιος μου»
To #MonAmour έσπασε τα ρεκόρ - Το 1ο γαλλικό τραγούδι στην ιστορία του #Spotify - Ανακοίνωσε World Tour
Έξαλλος ο Λιάγκας με την κριτική στο πρόσωπο του: «Έχουν πρόβλημα στον εγκέφαλο, να το κοιτάξουν»