#MasterChefGR: Οι πολλές αστοχίες έκριναν το αποτέλεσμα και έδειξαν την πόρτα της εξόδου

#MasterChefGR: Η φάρσα των παικτών στον Ηλία! «Τρέλανε» ξανά το κοινό η Γεωργία με την αυτοπεποίθηση της

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ύστερα από μια καθ’ όλα πλήρη μαγειρική εβδομάδα, στον τάκο του MasterChef βρέθηκαν τέσσερις παίκτες το βράδυ της Παρασκευής όπως παρακολουθήσαμε στο νέο επεισόδιο. Ο λόγος για τον Νικόλα Καραμπούλη, τη Βιβή Ζησιμοπούλου, τον Λευτέρη Ζαφειρόπουλο και τον Αλέξανδρο Λούπο.

Δηλαδή τρία μέλη από την γκρι μπριγάδα και μόλις ένα μέλος από την μπορντό μπριγάδα κλήθηκαν να μονομαχήσουν για την παραμονή στο MasterChef.

Στη Δοκιμασία Τελευταίας Ευκαιρίας οι τέσσερις υποψήφιοι του MasterChef καλούνται να αναγνωρίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα από τα 30 ταπεινά, καθημερινά υλικά, που κρύβονται κάτω από τις καμπάνες. Όπως θα αποδειχθεί, τα παιδαριώδη λάθη, που θα γίνουν, θα κοστίσουν σε κάποιους  πολύ ακριβά.

Στην αποψινή Δοκιμασία Αποχώρησης οι τρεις chef κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχονται στην κουζίνα του MasterChef 2024 τον ιδιαίτερα αγαπητό τους chef, Σωτήρη Ευαγγέλου.

Ποιοι θα είναι τελικά οι τρεις υποψήφιοι, που θα λάβουν μέρος στη Δοκιμασία Αποχώρησης με αντιγραφή πιάτου και ποιος δεν θα επιστρέψει το βράδυ στο σπίτι του MasterChef;

Την ευκαιρία που του δόθηκε να αποφύγει τη δοκιμασία αποχώρησης, άδραξε ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος ο οποίος κατάφερε να κερδίσει τη δοκιμασία της τελευταίας ευκαιρίας.  

Έπρεπε να αναγνωρίσει όσα περισσότερα υλικά μπορούσε από τα 30 μπολάκια που είχε στη διάθεσή του και ο Λευτέρης πράγματι βρήκε με ταχύτητα τα περισσότερα από όσα είχε μπροστά του.

Όλα αυτά σε αντίθεση με τους συμπαίκτες του που ήταν πιο αργοί ή τέλος πάντων δεν αναγνώρισαν σωστά τα υλικά που είχαν στη διάθεσή τους.

Έτσι, ο Λευτέρης έφυγε για τον εξώστη, αφήνοντας τη Βιβή, τον Αλέξανδρο και τον Νικόλα να μονομαχήσουν για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Από την ψυχοφθόρα δοκιμασία αποχώρησης κατόρθωσε να απαλλαγεί νωρίς, όταν κέρδισε στην τελική δοκιμασία, ο Λευτέρης που ανέβηκε στον εξώστη για να παρακολουθήσει σαν θεατής τη μονομαχία μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής.

Για έναν λοιπόν παίκτη του MasterChef έμελλε να είναι αυτή η χρονική στιγμή που το ταξίδι στο όνειρο θα λάμβανε τέλος, θα αποχωριζόταν την μαύρη ποδιά και θα επέστρεφε στο σπίτι του. Οι τρεις σεφ και κριτές του ριάλιτι μαγειρικής δοκιμάσαν όλες τις προσπάθειες στο πιάτο αντιγραφής του Σωτήρη Ευαγγέλου και πήραν, με σχετική ευκολία, τις αποφάσεις τους.

Για ακόμα ένα επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής η Γεωργία έγινε η πρωταγωνίστρια των σχολίων στο Twitter για όσους παρακολουθούν. 

Και όχι άδικα αφού η Γεωργία σε έναν μονόλογό της on camera την ώρα που η Βιβή, ο Αλέξανδρος και ο Νικόλας έδιναν μάχη για να κρατηθούν στο παιχνίδι, άρχισε να λέει ότι η πρώτη διαγωνιζόμενη την... αντιγράφει στη συμπεριφορά.

Μάλιστα, ανέφερε και ένα περιστατικό που είχε να κάνει με τον Ηλία, με τη Γεωργία να λέει ότι η Βιβή την είχε ακούσει να του λέει να τη βοηθήσει και από τότε εκείνη είναι συνέχεια με τον Ηλία, του χαϊδεύει τα χέρια και άλλα τέτοια...

Η Γεωργία δεν έμεινε εκεί αλλά είπε ότι η Βιβή είναι κακή απομίμησή της σε ό,τι αφορά τη συμπεριφορά της.

Την υψηλότερη βαθμολογία από τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση συγκέντρωσε ο Αλέξανδρος ενώ την χαμηλότερη ο Νικόλας που συγκέντρωσε μόλις 21 βαθμούς.

Έτσι, ο νεαρός παίκτης της γκρι μπριγάδας αποτελεί παρελθόν πια για το MasterChef με τον Πάνο Ιωαννίδη να του συστήνει να αρχίσει να βάζει στο εξής τα πράγματα σε μια σειρά εν όψει μιας συνταγής και μια ευρύτερης νέας δοκιμασίας στις κουζίνες. «Σίγουρα νιώθω γεμάτος, αν και φεύγω νωρίς. Από την πρώτη στιγμή για μένα είναι σουρεάλ να βρίσκομαι εδώ, να σας βλέπω και να είμαι μέρος όλους αυτού» εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων, ο Νικόλας απευθυνόμενος στους τρεις κριτές.

Trailer Δευτέρα 26.2.2024

Δειτε Επισης

Οι νέες δηλώσεις Λάκη Γαβαλά μετά την ομοφοβική επίθεση από τρεις μοναχούς: «Με είπαν π@@@η!»
Η θεαματική πρεμιέρα Κωνσταντίνου Αργυρού! Η μαγεία επέστρεψε στη νυχτερινή Αθήνα!
#Cannes Film Festival 2024: Όρθιο το κοινό καταχειροκρότησε για έξι ολόκληρα λεπτά τον Γιώργο Λάνθιμο!
Γιώργος Τσαλίκης: «Να βρει η ΕΡΤ κανένα πιτσιρίκι για τη #Eurovision η Μαρίνα Σάττι δεν είναι πιτσιρίκα»
Προβλέπεται καύσωνας! Αντώνης Ρέμος - Ελένη Φουρέιρα Live στην πιο fuego νύχτα του καλοκαιριού!
To νέο πολύ κοντό, punk rock μαλλί, της Απόλυτης - To ανατρεπτικό look στο αναπάντεχο νέο videoclip
Η Μαρίνα Σάττι είναι η νέα βασίλισσα! Έσπασε όλα τα ρεκόρ & τα trends μετά τη #Eurovision - Μας πήγε τάπα!
Τρίτη σειρά του Αντρέα Γεωργίου ενισχύει την prime time ζώνη! Γιάννενα, Τζουμέρκα, Ζαγοροχώρια στο κάδρο
Tα δάκρυα της Καλομοίρας: «Ο πατέρας μου δεν ήρθε ούτε στη #Eurovision. Ήθελα το μπράβο του»
Η αποκάλυψη του Σάββα Γκέντσογλου για το φλερτ στο #SurvivorGR: «Το έκοψα για να μην το δει ο γιος μου»