Νίκος Γκέλια: «Όντας Αλβανός εκείνη την περίοδο ήταν από μόνο του πολύ δύσκολο»

O πρωταγωνιστής της θρυλικής ταινίας #Xenia και των σειρών #ΜαύροΡόδο & #Ναυάγιο: «Ήμουν δέκτης ξενοφοβικών φράσεων. Ένας δάσκαλος μου είχε πει ότι δεν μπορώ να μιλήσω για την ελληνική ιστορία γιατί δεν είμαι Έλληνας. Είναι απίστευτο το πώς η Ελλάδα έχει το δίκαιο του αίματος και όχι το δίκαιο του τόπου»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Νίκος Γκέλια έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή #PameDanai και τον Αλέξη Μίχα. Ο ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, και για ρατσιστικά σχόλια που είχε ακούσει στο παρελθόν.

«Όταν γυρίζαμε το ”Μαύρο ρόδο” μου έγινε η πρόταση για το ”Ναυάγιο”. Στο "Ναυάγιο" με δυσκολέψαν οι σκηνές που είχαμε στο διάδρομο και υποκριτικά και πρακτικά. Η πιο δύσκολη και απαιτητική σκηνή στο ”Ναυάγιο” ήταν αυτή στα βράχια, είχε πολύ κρύο».

Ορόσημο στην καριέρα ήταν η ταινία #Xenia, όπως είπε ο ηθοποιός και πρόσθεσε: «Νομίζω αυτή η ταινία με έβαλε στον κόσμο του σινεμά. Σκεφτόμουν ότι πρέπει να αποδείξω ότι το αξίζω».

Ο Νίκος Γκέλια είπε στη συνέχεια: «Όντας Αλβανός εκείνη την περίοδο ήταν από μόνο του πολύ δύσκολο. Ήμουν δέκτης ξενοφοβικών φράσεων, αλλά νομίζω πως αυτό αλλάζει, έχω τεράστια ελπίδα για τη νέα γενιά. Ένας δάσκαλος μου είχε πει ότι δεν μπορώ να μιλήσω για την ελληνική ιστορία γιατί δεν είμαι Έλληνας. Είναι απίστευτο το πώς η Ελλάδα έχει το δίκαιο του αίματος και όχι το δίκαιο του τόπου».

Ερωτηθείς αν του έχει συμβεί ποτέ κάποιο ευτράπελο στην καριέρα του απάντησε: «Όταν είχαμε πάει στις Κάννες μαζί με τον Κώστα Νικούλι είδαμε την Μαριόν Κοτιγιάρ. Άκουσε το όνομά της μαζί με μια ελληνική βρισιά και γύρισε και μας κοίταξε προσβεβλημένη».

Ο Νίκος Γκέλιας επέλεξε να παντρευτεί σε μικρή ηλικία, καθώς επίσης να γίνει και πατέρας σε μικρή ηλικία. Εξήγησε ότι αυτή του η απόφαση προέκυψε γιατί ήθελε να αποκτήσει παιδί κοντά στην ηλικία των 30 ετών.

«Ήθελα να έχω παιδί κοντά στα 30 επειδή έχω έναν αδελφό 13 χρόνια μικρότερο που ουσιαστικά τον μεγάλωσα εγώ. Δεν ήθελα να συμβεί το ίδιο στο παιδί μου. Η κόρη μου δεν με έχει δει ποτέ στην τηλεόραση. Δεν ξέρω αν έχει καταλάβει η κόρη μου τι δουλειά κάνω. Τη ρωτάνε στο σχολείο ”ο μπαμπάς σου είναι στο Ναυάγιο;” και απαντά ”όχι, στο σπίτι είναι”».

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»