Νόρα Βαλσάμη: «Το πρόβλημα είναι ότι έχασα τον άντρα μου, όλα είναι χάλια. Δεν με βοηθάει κανείς, είμαι ολομόναχη»

Μετά το ξέσπασμα της Νόρας Βαλσάμη για την οικονομική της κατάσταση, η ηθοποιός επανήλθε με νέες δηλώσεις από τη Σύρο, όπου και ζει μόνιμα τα τελευταία χρόνια.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η γοητευτική ξανθιά του παλιού ελληνικού κινηματογράφου το τελευταίο διάστημα απασχόλησε τα media, για το σπίτι της στη Ραφήνα, που παραλίγο να χάσει σε πλειστηριασμό.

Εκτός από τα κινητικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, η Νόρα Βαλσάμη αποκάλυψε την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου στο #ToPrwino τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει, τονίζοντας ότι η σύνταξη που παίρνει «δεν της φτάνει ούτε για νερά και καφέδες».

Το πρωί της επομένης, η Νόρα Βαλσάμη μίλησε στο #PrwinoSousou και τόνισε ότι το μεγάλο της πρόβλημα είναι που έφυγε από τη ζωή ο σύζυγός της.

«Άλλα είναι τα προβλήματα, έχασα τον άντρα μου, κοντεύει χρόνος, ούτε, κάτι μήνες. Χάλια, χάλια, όλα χάλια. Είναι αλήθεια ότι το σπίτι μου σώθηκε από τον πλειστηριασμό. Δεν με βοηθάει κανείς οικονομικά, όχι, είμαι ολομόναχη με το παιδί στη Σύρο».


Μια μέρα πριν, η Νόρα Βαλσάμη επιβεβαίωσε ότι το σπίτι της σώθηκε χάρη σε μια εταιρεία κινηματογραφικών παραγωγών, που όμως της ζήτησαν να μην αποκαλύψει περισσότερα. Παρόλα αυτά, όπως τόνισε και η ίδια στην εκπομπή #ToPrwino τα βγάζει δύσκολα πέρα, με το μηνιαίο εισόδημά της να ανέρχεται στα 500 ευρώ. Η ηθοποιός αποκάλυψε με ένταση τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ζει τα τελευταία χρόνια, τονίζοντας ότι η σύνταξη που παίρνει, δεν φτάνει ούτε για να αγοράσει νερό.

Για το σπίτι της στη Ραφήνα, που κατάφερε να κρατήσει μετά τη βοήθεια που δέχτηκε, η Νόρα Βαλσάμη είπε: «Τακτοποιήθηκε το θέμα με τον πλειστηριασμό του σπιτιού μου. Το σώσαμε το σπίτι, δόξα τω Θεώ. Είναι μια μεγάλη εταιρεία κινηματογραφική, μου το έσωσε, μου το πήρε το σπίτι, δόξα τω Θεώ. Με παρακάλεσαν να μην το πω πουθενά. Το σπίτι είναι δικό μου, τελείωσε. Απλά θέλει φτιάξιμο μέσα, να δω τι θα κάνω, γιατί θέλει δουλειά μέσα το σπίτι, πού θα βρω ανθρώπους; Δεν το περίμενα, είναι κάτι από τον Θεό. Λες και ο Θεός μού πήρε τον Ερρίκο για να με βοηθήσουν, δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω».

Όσο για την οικονομική της κατάσταση, η ηθοποιός είπε φορτισμένη: «Σκ.. τα βγάζω πέρα, δεν έχω λεφτά, παίρνω 500 ευρώ σύνταξη τίποτα, δεν φτάνει ούτε να πάρω νερά και καφέδες, ντροπή».

Δειτε Επισης

Είκοσι σελίδες πόρισμα με στοιχεία για ξέπλυμα και φοροδιαφυγή για τον Αντώνη Ρέμο
Επίθεση Ρέμου στις Αρχές-«Λέτε ψέματα, παραβιάζετε τον Νόμο, δεν είμαι κατηγορούμενος, είμαι ερευνώμενος»
Ο Αντρέας Γεωργίου ποζάρει με μαγιό τον φακό της Σιμώνης Χριστοδούλου
Σοφία Μανωλάκου: «Ευτυχώς, πρόλαβα τη νόσο του Crohn σε πρώιμο στάδιο.. Στην αρχή όμως ήταν δύσκολο»
Η Δέσποινα Μοιραράκη πρωταγωνίστησε σε σκηνικό καταδίωξης στο κέντρο της Αθήνας πριν το τροχαίο;
Στο στόχαστρο της Αρχής Καταπολέμησης Εσόδων Παράνομης Δραστηριότητας δύο τραγουδιστές & παρουσιάστρια
Η Ελένη Καστάνη για τον χωρισμό της: «Τον παραμέλησα τον άντρα μου, τα πάντα παραμέλησα για το παιδί»
Αλέξης Κούγιας: «Αδιανόητο να είναι φυλακή ο Απόστολος Λύτρας. Ο Θέμης Σοφός έχει τη χειρότερη εικόνα»
Ετεοκλής Παύλου: «Οι στίχοι είναι η ιστορία μου, ο μήνας που ήμουν σε κώμα, που ξύπνησα ανάπηρος, που είμαι εδώ»
Νίκος Καρβέλας: «Σε αφυπνίζω πιστέ άνθρωπε. Δεν σου λέω να γίνεις άπιστος. Σου λέω να πιστέψεις στον Θεό»