O Κωνσταντίνος Βασάλος «στολίζει πατόκορφα» την ελληνική Tv, αποδομώντας τους παρουσιαστές ένα ένα

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος «πέρασε από κόσκινο» τους: Μενεγάκη, Λιάγκα, Xρηστίδου, Καινούργιου, Μικρούτσικο, Ζαρίφη, Μελέτη: «H Φαίη Σκορδά είναι στις πέντε πιο ωραίες Ελληνίδες. Μου αρέσει» - Τι σχολιάζει η παρέα του #StarBreakfast και η Ζενεβιέβ - Η απάντηση της Ελεονώρας - Έξαλλος ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος σχολιάζει, ένα προς ένα, τα τηλεοπτικά πρόσωπα χωρίς να «μασάει τα λόγια του».

«Ο Γιώργος Λιάγκας είναι αυτό που λέμε ”αγαπάς να τον μισείς”. Λέει τη γνώμη του και αυτό που σκέφτεται».

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος ρωτήθηκε αν τυχόν θα δούλευε μαζί με τη Φαίη Σκορδά και ανέφερε: «Τη Φαίη Σκορδά τη βάζω κάθε φορά μέσα στις πέντε πιο ωραίες Ελληνίδες. Είναι λίγο συνεσταλμένη, δε ξέρω αν είναι όντως έτσι, είναι ντροπαλή. Γενικά μου αρέσει.»!

Και πρόσθεσε: « Δε θα κάτσω να δω την εκπομπή, δε θα πω ψέματα αλλά σαν παρουσία μου αρέσει, κρατάει ένα επίπεδο. Μου είχε γίνει πρόταση να πάω στην εκπομπή της. Δε πήγα το καλοκαίρι, θα πάω τώρα;»!

Και συνέχισε λέγοντας: «Το ‘χω ξαναπεί με τη Σίσσυ περνάω καλά, γιατί να ρισκάρω, αφού πάνω κάτω τα ίδια κάνουν. Απ’ τη Σίσσυ θα πάρω σύνταξη».

Στην συνέχεια ο Κωνσταντίνος Βασάλος μίλησε για την Κατερίνα Καινούργιου και για την εκπομπή της: «Η Κατερίνα Καινούργιου ερωτικά και τηλεοπτικά δεν είναι του στυλ μου. Δεν θα πήγαινα να δουλέψω στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Είναι η πιο δύσκολη εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση».

Ξεχωριστή αναφορά έκανε για τον Ανδρέα Μικρούτσικο λέγοντας: «Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι περίεργη περίπτωση. Δεν ξέρω που βρίσκει ο Μικρούτσικος την όρεξη να τσακώνεται με όλον τον κόσμο σε αυτή την ηλικία».

«Η Κατερίνα Ζαρίφη είναι ”οδοστρωτήρας” και δεν ξέρω αν θα μπορούσα να δουλέψω στην εκπομπή της», ενώ για τον Νίκο Μουτσινά είπε: «έκανε επιτυχία στην τηλεόραση και καλώς έκανε και έφυγε για να ξεκουραστεί».

Καταλήγοντας ο Κωνσταντίνος Βασάλος μίλησε και για την Ελεονώρα Μελέτη και παραδέχθηκε: «Η Ελεονώρα με έχει στεναχωρήσει».

Απάντηση στα όσα είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος για την ίδια μέσα από το κανάλι του στο youtube έδωσε η Ελεονώρα Μελέτη στο #MegaΚαλημέρα.

Η παρουσιάστρια είπε πιο συγκεκριμένα: «Γιατί βρε αγάπη μου σε στενοχώρησα; Ήταν δική σου η εκπομπή; Κάτι συζητούσαν που εγώ δε θα το έβλεπα. Δε θυμάμαι και τι ήταν αλλά δεν τα είχα βάλει με τον Κωνσταντίνο ο οποίος έχει και πολλή πλάκα και όντως είχαμε περάσει πολύ ωραία στο Πανόραμα. Να μην πω την άποψή μου για ένα προϊόν είτε είναι τηλεοπτικό, είτε youtub-ικό;».

Στη συνέχεια, η Ελεονώρα Μελέτη πρόσθεσε για την εποχή που συνυπήρξαν στο Survivor Πανόραμα. «Δεν ευθύνομαι εγώ, ευθύνεται ο εαυτός του που ήταν πολύ καλός. Μου είχε κάνει εντύπωση γιατί ήμουν από εκείνους που γνώριζε πρώτα τους παίκτες εκτός παραλίας. Και ο Κωνσταντίνος ήταν πάρα πολύ καλός. Όχι μόνο τηλεοπτικά, αλλά γενικά. Αν δεν τον συμπαθούσες στην παραλία, τον συμπαθούσες στη ζωή» ανέφερε.

«Θυμάμαι ότι δεν μου άρεσε το αντικείμενο που συζητούσαν. Ότι δεν ήταν τηλεοπτικό. Δεν θα έπρεπε να στενοχωρηθεί, και για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα είχα πει» κατέληξε η Ελεονώρα Μελέτη.

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, στον αέρα της εκπομπής #PrwinoSousou, ξέσπασε κατά του Κωνσταντίνου Βασάλου.

«Κωνσταντίνε, μην πω καμιά βαριά κουβέντα… Δούλεψέ το λίγο, μην το χάνουμε. Δεν νομίζω ότι υπάρχει ενδιαφέρον γι άλλη μία ταξιδιωτική εκπομπή με σένα και τον Φίλιππο. Κάθε μουρλοκακομοίρα, δεν το λέω για σένα Κωνσταντίνε, που θέλει να κάνει τηλεόραση, η πρώτη κουβέντα που λέει είναι για ταξιδιωτική εκπομπή.

Σιγά μη βάλουμε στον ίδιο σάκο τον Δημήτρη Μακαλιά και τον Κωνσταντίνο Βασάλο, που αυτός κι αν είναι αλεξιπτωτιστής στο χώρο μου και λυπάμαι αν το λέω έτσι. Κάποτε είχα πολύ θετική άποψη για τον Κωνσταντίνο, δεν ξέρω τι έχει πάθει τον τελευταίο καιρό», είπε αρχικά ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος είπε στη συνέχεια: «Αυτός είναι αλεξιπτωτιστής και βγαίνει και ειρωνεύεται και τον ενοχλούμε κιόλας. Τον τελευταίο καιρό έχει χάσει τον έλεγχο. Ας κοιτάξει τις επιρροές και τις συναναστροφές του, γιατί αυτός ο Βασάλος με τον Βασάλο που είχα γνωρίσει εγώ τα πρώτα χρόνια, δεν έχει καμία σχέση».

Τι σχολιάζει η παρέα του #StarBreakfast και η Ζενεβιέβ Μαζαρί

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»
H σπαρακτική ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου για τον θάνατο του αγαπημένου της συνεργάτη
Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα: «Ο χρόνος θα δείξει»
Αλέξανδρος Λογοθέτης: «Μεγάλωσα στην ουσία χωρίς πατέρα, ο Ηλίας δεν ήταν εκεί»
Η ανάρτηση της πρώην συζύγου της Ντέμης Γεωργίου και η απουσία της από την κηδεία της
Κώστας Μπερικόπουλος: «Παρενόχλησε την αδελφή μου ο παπάς στην κηδεία του πατέρα μας»
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»