Μίνως Θεοχάρης: «Βίωνα έντονα την απόρριψη. Από την εφηβεία μου πετάω τα πάντα. Δεν πέρασα καλά»

Ο Μίνως Θεοχάρης για την απώλεια του μπαμπά του, τα παιδικά χρόνια και η προσωπική ζωή: «Ο πατέρας μου πέθανε δέκα μέρες πριν γεννηθώ - Δεν τα έχω καταφέρει όσο καλά θα ήθελα στο κομμάτι του έρωτα και της συντροφικότητας»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Μίνως Θεοχάρης άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για τις κρίσεις που έχει περάσει η γενιά του, τα παιδικά χρόνια και τη δύσκολη εφηβεία, αλλά και την προσωπική ζωή του.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός και σκηνοθέτης εξομολογήθηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη πως στο κομμάτι των σχέσεων δεν τα έχει καταφέρει όπως θα ήθελε.

«Ανήκω σε μια γενιά που της έτυχαν πολλά. Έζησα την οικονομική κρίση και μετέπειτα τον κορωνοϊό. Η γενιά η δική μου έχει μάθει να δουλεύει σκληρά και δεν έχουμε μάθει να είμαστε τεμπέληδες. Ήμουν ανέκαθεν ψώνιο. Είναι και ένας μηχανισμός για να προσπεράσεις πράγματα που σε στενοχωρούν.

Σίγουρα σε μια φάση της ζωής μου, που ήμουν μικρότερος και βίωνα έντονα την απόρριψη, έκανα αυτό το βήμα μέσα μου, δημιουργώντας ένα υπερεγώ», ανέφερε αρχικά ο Μίνως Θεοχάρης.

«Από τα παιδικά χρόνια μου θυμάμαι τα καλοκαίρια με τον παππού και τη γιαγιά μου που πηγαίναμε διακοπές. Ο πατέρας μου “έφυγε” από τη ζωή δέκα ημέρες πριν γεννηθώ. Ευτυχώς είχα τον πατριό μου και τον παππού μου.

Δεν με άφησαν να νιώσω την απουσία του βιολογικού πατέρα μου, την κάλυψαν και με το παραπάνω. Από την εφηβεία μπορώ να τα πετάξω όλα; Δεν περνούσα καλά τότε. Το μόνο που κρατάω είναι ότι έγραφα πολύ», εξομολογήθηκε ο ηθοποιός.

Σχετικά με την προσωπική ζωή του, ο Μίνως Θεοχάρης απάντησε με ειλικρίνεια: «Δεν τα έχω καταφέρει όσο καλά θα ήθελα στο κομμάτι του έρωτα και της συντροφικότητας. Είναι κάτι που με προβληματίζει. Όταν ερωτεύομαι είμαι έτοιμος να τα τινάξω όλα στον αέρα. Έχει να μου συμβεί χρόνια. Το φλερτ στις ημέρες μας μου φαίνεται ξενέρωτο».

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»