Ελισάβετ Μουτάφη: «Ποτέ δεν ένιωσα ότι πρέπει να κάνω την καλή νεράιδα στα παιδιά του συζύγου μου»

O Μάνος Νιφλής αποκάλυψε και πώς βίωσε το πρώτο φιλί της ηθοποιού με τον Στέλιο Μάινα στο θέατρο: «Δεν υπάρχει ισορροπία, είναι μια περιπέτεια - Φυσικά και υπάρχουν συγκρούσεις και θέματα» - «Έσπασε» η Ελισάβετ Μουτάφη για την απώλεια του πατέρα της: «Δεν έχω επανέλθει ακόμη! Έφυγε άδικα…»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Καλεσμένοι στην εκπομπή, #EnwpiosEnwpiw, βρέθηκαν ο Μάνος Νιφλής και η Ελισάβετ Μουτάφη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στην μεταξύ τους σχέση.

Για την απώλεια του πατέρα της αλλά και την γνωριμία της με τον Μάνο Νιφλή μίλησε η Ελισάβετ Μουτάφη. Η ηθοποιός ερωτεύτηκε τον δημοσιογράφο με την πρώτη ματιά από ένα «προξενιό» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε και την αλλαγή του επιθέτου της από Μουταφτσή σε Μουτάφη.

«Ο Λάκης Λαζόπουλος έκανε την αλλαγή στο επίθετό μου. Το Μουτάφη δεν το έκανα τυχαία! Ο μπαμπάς μου ήταν τραγουδιστής του Μίκυ Θεοδωράκη. Με έγραφαν παντού λάθος και μου λέει ο Λάκης ότι “είναι σαν φτέρνισμα παιδί μου, να το αλλάξουμε”. Εμένα μου φαινόταν περίεργο αλλά το συνήθισα, διάλεξα αυτό που είχε ο πατέρας μου. Τον Μάρτιο κλείνει δύο χρόνια από την απώλειά του. Δεν μπορώ να βλέπω το βίντεο που χορεύουμε στον γάμο. Δεν έχω επανέλθει ακόμη! Έφυγε άδικα…».

Μάνος Νιφλής: «Όλα έχουν συμβεί στο Real Fm. Την ώρα της εκπομπής μου στέλνει μήνυμα ο Βασίλης Μπουζιώτης. Είχε ένα χαρακτηριστικό “Μάνο πρέπει να το παίξουμε τώρα γιατί θα καεί”. Και μου στέλνει “Πρέπει να ανέβει αυτό για την Ελισάβετ Μουτάφη”. Και του λέω “Δεν το ανεβάζω αν δεν μου τη γνωρίσεις”. Την είχα τσεκάρει, μου άρεσε πάντα ως γυναίκα και ως ηθοποιός. Δεν ήξερα ποτέ τον τρόπο προσέγγισης, ήταν η δημοσιογραφική φλασιά και είπα να η ευκαιρία. Στήσαμε το ραντεβού, ότι θα πάμε για ποτό την τάδε ημέρα και κάνε ότι περνάς. Στο μεταξύ το είχε προδώσει το μυστικό».

Ελισάβετ Μουτάφη: «Η Μαρίνα Ασλάνογλου, η κουμπάρα, είχε προδώσει το μυστικό. Εγώ ήξερα τα πάντα αλλά ήμουν κυρία».

Μάνος Νιφλής: «Η Μαρίνα είχε στείλει βιογραφικό, τα πάντα, ποιος είμαι. Βρεθήκαμε σε εκείνο το ραντεβού, μετά εγώ έπρεπε να κάνω ένα χειρουργείο του θυροειδούς και δεν είχαμε βρεθεί. Μου είχε στείλει μήνυμα πώς πήγε το χειρουργείο. Μετά βρεθήκαμε σε δεύτερο ραντεβού που όλα έδειχναν ότι όλα θα πάνε χάλια. Αλλά πήγαμε για ένα ποτό και από τότε μείναμε μαζί».

Ελισάβετ Μουτάφη: «Έμεινα στο σπίτι του στην Παλλήνη από το πρώτο βράδυ. Δεν ξέρω πώς την πάτησα έτσι».

Μάνος Νιφλής: «Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Η Ελισάβετ είναι αυτό που περιγράφει όλος ο κόσμος. Είναι ένας απίστευτα καλοπροαίρετος άνθρωπος. Δεν έχει δεύτερη σκέψη όταν σου μιλάει ούτε κάτι άλλο ότι κρύβεται από πίσω. Ήταν πολύ πραγματικό όλο αυτό».

Ελισάβετ Μουτάφη: «Ήταν τόσο διακριτικός και τόσο σωστός που μου έκανε ωραία εντύπωση. Μετά το δεύτερο βράδυ που βγήκαμε και δεν είχα διάθεση, μου έκανε μια ανάλυση για την υποκριτική μου δεινότητα και έμεινα… Ήρθαν και φίλοι μου να τον τσεκάρουν! Ήταν συγκλονιστικό, πράγματα που και ειδικός να είσαι, δεν. Ήταν το τελειωτικό! Η πρώτη εντύπωση ήταν ωραία, μου άρεσε και εξωτερικά. Του είπα ότι ο πατέρας μου δάκρυσε με τον θάνατο ενός πολιτικού προσώπου. Και μου λέει “Αλήθεια; Τώρα σε ερωτεύτηκα”. Το βράδυ που έμεινα μαζί του και ήταν τρομερά γοητευτικό, ήταν τόσο κύριος και το κρουασάν το πρωί. Με κέρδισε με την μία».

Το ζευγάρι μπορεί να προέρχεται από διαφορετικούς επαγγελματικούς προσανατολισμούς, ωστόσο, έχουν βρει τον απόλυτο κώδικα επικοινωνίας. Όπως εξομολογήθηκαν, ασκούν η κριτική ο ένας του άλλου και μάλιστα ο Μάνος Νιφλής αποκάλυψε και πώς βίωσε το πρώτο φιλί της ηθοποιού στο θέατρο.

Ελισάβετ Μουτάφη: «Εγώ οφείλω να πω ότι έμαθα. Πάντα σεβόμουν τους δημοσιογράφους που κάνουν ρεπορτάζ, που μπαίνουν στη ζωή μας πολύ έντονα. Έμαθα πολλά από τον Μάνο και είναι θετικό όλο αυτό. Βλέπω και πώς είναι η από εκεί πλευρά και να δικαιολογήσω αυτά που ίσως με ενοχλούσαν. Να τα καταλάβω, να τα κατανοήσω, να μπω στο παπούτσι».

Μάνος Νιφλής: «Δεν υπάρχει ισορροπία, είναι μια περιπέτεια. Οι ηθοποιοί είναι πολυδιάστατα πρόσωπα! Είναι πολυεπίπεδα άτομα. Πλέον το έχω συνηθίσει να φιλιέται στις σειρές. Την πρώτη φορά που μου συνέβη πήγα να δω την Ελισάβετ στην πρόβα, μόλις την είχα γνωρίσει. Φιλιόταν με τον Στέλιο Μάινα και στο διάλειμμα αφού σταμάτησαν την πρόβα, για να με καλωσορίσει πήγε να με φιλήσει. Και της λέω “πλάκα κάνεις. Τόση ώρα φιλιόσουν με τον Μάινα και τώρα ήρθες σε εμένα;”. Υπάρχουν και κανόνες στο φιλί, το έχω ψάξει. Θα κοιτάξω αν κάποιος προχωρήσει παραπάνω».

Ελισάβετ Μουτάφη: «Ξέρω πως είναι η συνθήκη, είναι η δουλειά μας. Αλλά δεν είναι καθόλου εύκολο πράγμα! Είναι υποστηρικτικός σε αυτό. Καμιά φορά του ξεφεύγει με χιούμορ σε κάτι».

Μάνος Νιφλής: «Στο πλάνο που χορεύει στην μπάρα, όταν το είδα της έστειλα μήνυμα και της λέω “δεν ντρέπεσαι λίγο;”. Συναντιόμαστε Σαββατοκύριακα! Έχουμε βρει έναν τρόπο αποσυμπίεσης. Εγώ έχω βρει και το έχει ασπαστεί και η Ελισάβετ, την Αίγινα. Είναι ένας μαγικός τόπος που είναι απίστευτη αποσυμπίεση. Δεν θεωρώ ότι στα ζευγάρια υπάρχουν ισορροπίες».

Ελισάβετ Μουτάφη: «Φυσικά και θα υπάρχουν συγκρούσεις και θέματα αλλά έτσι πρέπει να είναι η ζωή. Κριτική μου κάνει ειδικά τώρα που βλέπει το Προξενιό και του αρέσει πολύ. Κάθε το Σαββατοκύριακο και μου λέει “έχω να δω τα επεισόδια της εβδομάδας”. Δεν μιλάω! Προσέχει πολύ τι λέει, είναι πονηρός. Είναι και to the point αλλά είναι και πονηρούλης».

Μάνος Νιφλής: «Μου κάνει κριτική, τσακωνόμαστε. Είναι το πώς το ακούει ένας άνθρωπος. Η Ελισάβετ εκπροσωπεί ένα κοινό που δεν έχει καθημερινή τριβή με την πολιτική επικαιρότητα και θες να ακούσεις πώς το βλέπει. Τα σχόλιά της είναι τα απλοϊκά και τα πιο εύστοχα».

H δημοφιλής ηθοποιός μιλάει και για τη σχέση που έχει αναπτύξει με τις κόρες του συζύγου της.

Ειδικότερα, η Ελισάβετ Μουτάφη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν μπορώ να μην το πω αυτό γιατί από τους γονείς ξεκινάει, και από μένα, η σχέση, αυτό που θα δημιουργηθεί στο κεφάλι των παιδιών και η εικόνα για έναν καινούργιο άνθρωπο που μπαίνει στη ζωή τους. Με την Μαρία, την μητέρα τον κοριτσιών, μιλάμε στο τηλέφωνο κανονικά, «θάβουμε» τον Μάνο και τέτοια! Πλάκα κάνω! Θέλω να πω όμως ότι μιλάμε, πίνουμε καφέ και έχουμε μια άψογη σχέση. Αυτό οφείλεται, ξεκινώντας, στη Μαρία και σε μένα και στον Μάνο άρα αυτό περνάει και στα παιδιά».

«Εγώ έχω το ελεύθερο από τη Μαρία να αντιμετωπίζω τα κορίτσια έτσι όπως νιώθω. Ποτέ δεν ένιωσα ότι πρέπει να κάνω την καλή νεράιδα σε αυτά τα παιδιά για να τις πείσω για κάτι. Ήταν δυο παιδιά άνετα, άψογα και μάλιστα τώρα περνάνε μια ζόρικη ηλικία γιατί είναι στην προεφηβεία τους. Οπότε είμαι αληθινή, είμαι εκεί, είμαι αυτό που νιώθω στα παιδιά».

«Έχω πάρει το ΟΚ και από τον πατέρα τους, ο οποίος είναι λίγο πιο ενοχικός απέναντι στα κορίτσια του αλλά έχω το ελεύθερο και από την μητέρα τους. Μάλιστα μια φίλη συνάδελφος, που είναι σε μια αντίστοιχη θέση, μου είπε «μιλάς με την μαμά των κοριτσιών έτσι στο τηλέφωνο;» και της απάντησα «ναι». Ήμασταν όμως και τυχεροί όλοι σε αυτή τη σχέση, για να το λέμε και αυτό γιατί παίζει ρόλο και ο χαρακτήρας του κάθε ανθρώπου» συμπλήρωσε, ακόμα, η Ελισάβετ Μουτάφη στη βραδινή εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Στη συνέχεια, στην εκπομπή μίλησε ο αδελφός της Ελισάβετ Μουτάφη, και επίσης ηθοποιός,  Κωνσταντίνος Μουταφτσής.

«Δεν εξαρτόμαστε ο ένας από τον άλλον, αλλά θέλουμε να υπάρχει ο ένας στη ζωή του άλλου… Νομίζω ότι είμαστε αγαπημένοι, όχι γιατί πρέπει, αλλά γιατί έχει αποδείξει ο ένας στον άλλον ότι πάντα θα είμαστε ο ένας στο πλευρό του άλλου… Δεν έχουμε καμία αντιζηλία… Τη θαυμάζω πολύ ως ηθοποιός. Την αγαπάνε όλοι πολύ… Και οι δυο έχουμε στοιχεία του πατέρα μας, οπότε υπάρχει στη ζωή μας ακόμα και μετά τον θάνατό του. Τη μαμά την προσέχουμε. Έχουμε μια διάλεκτο με την αδελφή μου που δε τη καταλαβαίνει ο κόσμος, και στη μαμά μου δεν αρέσει, και προσπαθεί να το αλλάξει… Το Μουτάφη το έκανε ο Λαζόπουλος, γιατί δεν ήταν εύηχο του “Μουταφτσή”…» είπε ο Κωνσταντίνος Μουταφτσής.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Ελισάβετ Μουτάφη αναφέρθηκε και στην ενασχόλησή της με το ατελιέ του θείου της, Μάκη Τσέλιου λέγοντας, «Από μικρή έλεγα ότι θα γίνω σχεδιάστρια μόδας… Πάντα υπήρχε μέσα μου, ακολούθησα την υποκριτική…Τα τελευταία χρόνια υπάρχει και αυτό το κομμάτι, μαζί με τον θείο και τη μητέρα μου είπα να μπω και να ασχοληθώ με το ατελιέ… Εκεί πάνω που ανέλαβα το ατελιέ ήρθαν οι καραντίνες, άρχισα να φοβάμαι λίγο γιατί είχα γυρίσματα στην Κύπρο… Πήραμε την απόφαση να κλείσουμε το ατελιέ για λίγο καιρό και να επανέλθουμε όταν φτιάξουν τα πράγματα. Έχουμε μέλλον».

Ενώ και ο Μάκης Τσέλιος μίλησε για εκείνη με πολύ τρυφερά και όμορφα λόγια.

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»