Έμιλυ Κολιανδρή: «Ο Χρήστος είχε πληγωθεί πάρα πολύ με τη μαζική επίθεση, του έχω πει να προσέχει τι λέει»

«Η Ελένη Κοκκίδου είναι μεγάλη ανακατώστρα, ήταν μεγάλη γάτα!  Γάτα, είναι γάτα! Και τελικά έγινε νονά του παιδιού μας»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Καλεσμένη στην εκπομπή #Στούντιο4 βρέθηκε η Έμιλυ Κολιανδρή. 

Η Κύπρια ηθοποιός μέσα σε όλα αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Χρήστο Λούλη αλλά και τη συμβουλή που του έχει δώσει για τις συνεντεύξεις του, ενώ αποκάλυψε και το πόσο τον είχαν επηρεάσει τα αρνητικά σχόλια που είχε δεχτεί εν μέσω κορωνοϊού.

«Τον Χρήστο τον γνώρισα 21-22 χρονών. Συναντηθήκαμε ωραία σε μία πολύ τρυφερή ηλικία, δεν είχαμε κάνει ακόμα στέρεα βήματα στη δουλειά. Γνωριστήκαμε και σε δύσκολες συνθήκες, στις πρόβες του Λευτέρη Βογιατζή. Αυτό κάπως μας ένωσε», ανέφερε αρχικά η Έμιλυ Κολιανδρή.

«Ο Χρήστος είναι πολύ καλός πατέρας, έχω σκεφτεί αρκετές φορές ότι είναι καλύτερος γονιός από εμένα. Είναι θαυμαστός ο τρόπος που διαχειρίζεται τις καταστάσεις, που καταφέρνει να μην φωνάζει, κάνει πίσω πολύ περισσότερο απ’ ό,τι εγώ», παραδέχεται η ηθοποιός.

«Του λέω: πρόσεχε τι θα πεις στις συνεντεύξεις. Έχει την άποψή του και είναι πολύ ισχυρή και πάντα εμπεριστατωμένη κατά τη γνώμη μου. Όταν όμως τα σχόλια κάποιου έχουν δύο-τρεις φορές γίνει αντικείμενο συζητήσεων, λες: ας είμαι λίγο πιο προσεκτικός, δεν χρειάζεται να δημιουργείται συνέχεια ένας θόρυβος χωρίς λόγο», απαντά η Έμιλυ Κολιανδρή σε σχετική ερώτηση των παρουσιαστών.

«Τότε με τον κορωνοϊό και τα σποτάκια κι όλα αυτά είχε στεναχωρηθεί πάρα πολύ, αν και δεν το παραδέχεται. Ήταν μία περίοδος που δεν ήταν ευχάριστη. Πλέον μπορεί ο καθένας να σου στείλει ένα προσωπικό μήνυμα και να σε βρίσει κι αυτό είναι επίσης πολύ σκληρό, μία τόσο μαζική επίθεση. Είμαι τελείως αντίθετη σε όλο αυτό», περιγράφει η ηθοποιός για τα σχόλια που είχε δεχθεί ο Χρήστος Λούλης εκείνη την περίοδο.

«Εγώ είχα πει σε μία συνέντευξη ότι πιο πολύ με τρομάζει που μεγαλώνω έναν γιο, παρά το ότι μεγαλώνω μία κόρη ή που μεγαλώνω εγώ. Εννοούσα ότι, εάν κάνω καλή δουλειά στο μεγάλωμα του γιου, θα ωφεληθεί και η κόρη μου. Μου έστελναν πάρα πολλοί μηνύματα και μου έγραφαν «σα δεν ντρέπεστε». Δεν κατάλαβα γιατί παρερμηνεύτηκε αυτή μου η δήλωση. Με τρομάζει αυτό», παραδέχεται αμέσως μετά η Έμιλυ Κολιανδρή.

xristos_loulis_emili_koliandri

Η όμορφη πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη φιλία που διατηρούν με τον σύζυγο της, Χρήστο Λούλη με άλλους καλλιτέχνες ενώ πρόδωσε και την… ανακάλυψη της Ελένης Κοκκίδου!

Ειδικότερα, η Έμιλυ Κολιανδρή σημείωσε χαρακτηριστικά πως «κάνουμε παρέα και με άλλους ηθοποιούς. Ειδικά τα παλιά τα χρόνια, στην προ παιδιών εποχή, κάναμε παρέα κυρίως με ηθοποιούς γιατί βγαίναμε μετά την παράσταση. Έχουμε κρατήσει βεβαίως σχέσεις και μέσα σε αυτά τα χρόνια με πολλούς έχουμε γίνει οικογένεια. Μας έχουν βαπτίσει τα παιδιά μας, μας έχουν παντρέψει. Κουμπάρος μας είναι ο Νίκος Καραθάνος και η Ελένη Κοκκίδου μάς έχει βαπτίσει τον Αλέξανδρο».

«Η Ελένη Κοκκίδου είχε ανακαλύψει τη σχέση μας με τον Χρήστο πριν το πούμε εμείς σε κανέναν. Μεγάλη ανακατώστρα! Το είχε αντιληφθεί γιατί ήμασταν μαζί στις ίδιες πρόβες και ήταν μεγάλη γάτα!  Γάτα, είναι γάτα! Και τελικά έγινε νονά του παιδιού μας».

«Μετά από τα παιδιά. έχουμε ευτυχήσει και είμαστε αρκετά τυχεροί και σε αυτό το κομμάτι γιατί κάνουμε παρέα με τους γονείς των φίλων των παιδιών μας αλλά πάλι τυγχάνει να είναι άνθρωποι που μας ταιριάζουν. Οπότε είμαστε έξι – επτά οικογένειες που κάνουμε πολλή παρέα, πάμε μαζί τριήμερα. Αυτό δεν είναι αυτονόητο να συμβεί γιατί έχω βρεθεί και σε παρέες που δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε» συμπλήρωσε, με χαμόγελο, η Έμιλυ Κολιναδρή στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»