Έγκυος για δεύτερη φορά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Ξανά πατέρας ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος

Το δεύτερο παιδί τους περιμένουν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Μόλις έναν χρόνο μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι έγκυος για δεύτερη φορά. Η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της και επιχειρηματίας, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος θα γίνουν ξανά γονείς και η ευτυχία τους δεν περιγράφεται με λόγια.

Το χαρμόσυνο γεγονός έγινε γνωστό, το βράδυ της Πέμπτης 22/02, όταν η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας βρέθηκαν σε dinner σε χώρο όπου ανήκει στον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο στο Πεδίον του Άρεως.

H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε μαζί με τον σύζυγό της σε dinner party που διοργανώθηκε σε χώρο που ανήκει στον επιχειρηματία. Εκεί, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, εμφανίστηκε φορώντας ένα μαύρο ριχτό φόρεμα, και μιλώντας στους δημοσιογράφους αποκάλυψε πως είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της, χωρίς ωστόσο να θέλει να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το φύλο του μωρού αλλά και τον μήνα κύησης στον οποίο βρίσκεται.

4eef04e8-6d02-4e67-be25-2d62a50b17c2

5f62aaa2-a793-4af3-8d34-9f40332b35d2

«She did it again!!!🤰🏼#sixmonthspregnant. Πόσο χαρούμενος είμαι που η οικογένεια σας πολύ σύντομα θα γίνει ακόμα μεγαλύτερη @konstantinaspyropoulou @vasilios_stathokostopoulos σας αγαπώ πάντα», γράφει ο Χάρης Σιανίδης στην ανάρτησή του.

Η παρουσιάστρια, μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και παρότι στην αρχή ήταν αρκετά συγκρατημένη, όταν όμως οι δημοσιογράφοι της ανέφεραν ότι τις τελευταίες ημέρες «φωτογραφίζεται» ως η παρουσιάστρια που είναι έγκυος, εκείνη έκανε την αποκάλυψη!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό της μέλλον:

«Το #J2us  δεν ήταν κάτι που μου ταίριαζε δεν μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μέσα σε αυτό το ρόλο. Είχα εκδηλώσει την επιθυμία μου να ξεκινήσω κάτι, αλλά τελικά πήγε πίσω».

Στα σχόλια που έκανε η Ζήνα Κουτσελίνη απάντησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου:

«Δεν ξέρω αν είμαι ”ζουζούνι” όπως είπε η Ζήνα, την ευχαριστώ πολύ που της λείπω, μπορεί να έρχεται στο σπίτι να με βλέπει. Θεωρώ ότι η ζωή κάνει κύκλους και όταν δεν έχεις βλάψει κάποιον θεωρώ ότι στο τέλος φαίνεται η αλήθεια».

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της:

«Είμαι πολύ καλά, πολύ χαρούμενη! Η μαμά μου με βοηθάει πολύ με το παιδί. Δεν λέω ποτέ ψέματα στον κόσμο, είναι μια πολύ προσωπική ερώτηση αλλά επειδή αρχίζει και φαίνεται… Δεν μπορώ να πω κάτι που δεν ισχύει. Είμαι έγκυος. Μεγαλώνει η οικογένεια μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι με αυτό.

Εγώ και ο άντρας μου ξέρουμε το φύλο του μωρού. Δεν θα ήθελα να πω πόσο μηνών έγκυος είμαι. Σε αυτή την εγκυμοσύνη είχα περισσότερες δυσκολίες και συμπτώματα στην αρχή. Κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική» αποκάλυψε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Μετά την προβολή των δηλώσεών της στην εκπομπή #PrwinoSousou, η Ελένη Τσολάκη αποκάλυψε ότι είχε συναντήσει πριν έναν μήνα την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ωστόσο δεν είχε καταλάβει ότι ήταν έγκυος.

«Την είχα πετύχει έναν μήνα πριν κάπου έξω, εγώ δεν έχω καταλάβει τίποτα. Την βλέπω, έρχεται… Κούκλα, όμορφη και αρχίζει και λέει “πόσο δύσκολα είναι με τον μικρό, ο οποίος μεγαλώνει και δεν φτάνουν οι 24 ώρες στο σπίτι. Ζω μια τρέλα”, με την καλή έννοια το κορίτσι, πόσο κουρασμένη είναι από αυτό. Μαθαίνω μετά ότι είναι εγκυούλα και λέω αποκλείεται, προχθές την είδα…» αποκάλυψε η παρουσιάστρια.

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»