#MasterChefGR: Μπουρλότο μετά την ήττα: «Στην πουτανέσκα το νέσκα είμαι γω, εσύ τι είσαι;»

#MasterChefGR: Ένιωσε αδιαθεσία και έφυγε εσπευσμένα για το νοσοκομείο - Ποια μπριγάδα κέρδισε την ομαδική δοκιμασία με τριπλάσια διαφορά; - Αυτός είναι ο 4ος υποψήφιος προς αποχώρηση!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Γεύμα για 70 εργαζόμενους έπρεπε να ετοιμάσουν οι δυο μπριγάδες στη προχθεσινή (Τετάρτη 21/2) Ομαδική Δοκιμασία του MasterChef 2024, μια μαγειρική αποστολή η οποία αποδείχτηκε ιδιαίτερα απαιτητική για όλους τους διαγωνιζόμενους.

Στο επεισόδιο της Πέμπτης 22/02, οι τρεις chef κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, θα ανακοινώσουν το αποτέλεσμα και η αγωνία ανεβαίνει κατακόρυφα στις δύο μπριγάδες.

Στο άκουσμα του αποτελέσματος, όπως είναι αναμενόμενο, κάποιοι χαμογελούν πλατιά και κάποιοι αναρωτιούνται για το ποιοι ευθύνονται για τα λάθη, που τους οδήγησαν στην ήττα.

Για ακόμα μια φορά ο αρχηγός της χαμένης μπριγάδας θα κληθεί να πάρει δύσκολες αποφάσεις, που θα προκαλέσουν ποικίλες αντιδράσεις και στα δυο μαγειρικά στρατόπεδα.

Ποια μπριγάδα θα λάβει μέρος στη Δοκιμασία Ασυλίας και ποιος θα είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση;

Μπηχτές και επικές ατάκες

Αρχικά, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ρώτησε τον Άνχελ πώς προτιμά τη Χριστίνα στις ομαδικές δημοκρατική ή απόλυτη.

«Η λύση βρίσκεται κάπου στο ενδιάμεσο. Προφανώς τις περισσότερες φορές πρέπει να είναι απόλυτη, αλλά και να ακούει τις απόψεις και στο τέλος να επιλέγει εκείνη τι θεωρεί σωστό και να το κρατήσει», είπε.

Ο Γιάννης σχολίασε τη διπλωματική απάντηση που έδωσε ο παίκτης λέγοντας: «Δε μιλάω στο ζευγαράκι της Αγίας Παρασκευής. Υπάρχουν άλλες σχέσεις. Σιγά - σιγά όλα θα γίνουν και όλα θα μαθευτούν. Τουλάχιστον όχι από εμένα».

Ο Γιάννης άρχισε στη συνέχεια να αναλύει τα λάθη της αρχηγού του στην τελευταία ομαδική με την ίδια να εκφράζει τη δυσαρέσκειά της.

«Δεν μου άρεσε ο τρόπος που μίλησε ο Γιάννης γιατί χθες μετά την Ομαδική δεν ήρθε να με πιάσει να μου πει τα λάθη που είπε και μπροστά στους κριτές. Αντιλαμβάνομαι ότι δε θέλουν όλοι το καλό μου», είπε.

«Ο Γιάννης θέλει την αρχηγία με νύχια και με δόντια. Πιστεύει κι έχει δηλώσει ότι είναι καλύτερος από τη Χριστίνα», τόνισε ο Λευτέρης μιλώντας στις κάμερες.

Άνω κάτω με φόντο την… τριπλάσια διαφορά στην τελευταία ομαδική δοκιμασία του MasteChef έγιναν οι παίκτες της μπορντό μπριγάδας. Τον πρώτο λόγο, δε, είχε και πάλι η Γεωργία που έδωσε στεγνά τον «αντίπαλο» από την γκρι μπριγάδα, Σταμάτη.

Ειδικότερα, μιλώντας στους τρεις κριτές, η παίκτρια του MasterChef δήλωσε πως «το μόνο που με άγχωσε εμένα στη δοκιμασία ήταν ότι έγιναν κάποιες αστοχίες, γιατί δεν μπορώ να ξέρω τι έχει κάνει η άλλη ομάδα. Κάποια στιγμή ο Σταμάτης έφυγε από την ομάδα του και ήρθε να παίξει με μένα! Να κάνει αστεία! «Σε εμάς εδώ βλέπεις τι ησυχία επικρατεί, γύρνα στην ομάδα σου, τι θες εδώ;» του είπα και σκεφτόμουν πως είναι τόσο μπροστά εκείνοι οπότε ήρθε για να μας κάνει πλάκα».

«Ήρθε και έλεγε διάφορα, ότι του κατέβαινε στο κεφάλι. Θεωρώ, σεφ, πως δεν χρειάζεται να τρώμε τον χρόνο και να ασχολούμαι τώρα με αυτόν» πρόσθεσε η Γεωργία με το απόσπασμα, από την εν λόγω ενόχληση του Σταμάτη, να έρχεται με μιας στην οθόνη μας και να… καίει τον παίκτη της γκρι μπριγάδας.

Σ.Σ.: Γεωργία!

Γ.Μ.: Άντε βρε, παράτα με τώρα!

Σ.Σ.: Τι γλυκό κάνετε;

Γ.Μ.: Πουτανέσκα!

Σ.Σ.: Πουτανέσκα;

Γ.Μ.: Ναι.

«Το νέσκα είμαι εγώ, εσύ τι είσαι;» αναρωτήθηκε τότε ο Σταμάτης για να επαναλάβει, αμέσως, την ερώτηση προς την αντίπαλο του. «Ε Γεωργία! Το νέσκα είμαι εγώ, εσύ τι είσαι;» ρώτησε γελώντας ο παίκτης της γκρι μπριγάδας με ορισμένους συμπαίκτες του να απορούν και την Γεωργία να απαντά ότι «όχι, εσύ δεν είσαι το νέσκα! Εσύ είσαι ο μαλ…ας».

«Ας ασχοληθούν περισσότερο με τα εντός της ομάδας τους» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η παίκτρια της μπορντό μπριγάδας στους κριτές του MasterChef με τον Σταμάτη να δίνει μια δική του, πιο μαλακή, εκδοχή του γεγονός. «Πήγα να δω τι κάνουν απέναντι. Είχα λίγο χρόνο μέχρι να ζεσταθεί το λάδι για τα ντόνατς και πήγα να πειράξω, κλασικός εγώ. Εντάξει, ο καθένας ότι θέλει να σκεφτεί, το σκέφτεται. Δεν θα σταθώ σε ότι και να πει η Γεωργία, δεν με ενδιαφέρει καν».

Με ένα πρωτοφανές αποτέλεσμα ομαδικής δοκιμασίας στο MasterChef έμελλε να έρθουν αντιμέτωποι, τη νύχτα της Πέμπτης, οι παίκτες της μπορντό και της γκρι μπριγάδας όταν συνάντησαν τους τρεις κριτές στο συμβούλιο του ριάλιτι μαγειρικής.

Εκεί δηλαδή που όλοι, μαζί με το τηλεοπτικό κοινό, ανέμεναν να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα της τελευταίας καθ’ όλα απαιτητικής ομαδικής δοκιμασίας και για τα σχόλια του κόσμου που δοκίμασε τα πιάτα τους. Τότε λοιπόν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσαν τα κακά μαντάτα στην γκρι μπριγάδα.

Κι αυτό μιας και η διαφορά των δυο ομάδων ήταν τριπλάσια με τους παίκτες της μπορντό μπριγάδας να πετυχαίνουν 48 βαθμούς και τους παίκτες της γκρι μπριγάδας… μόλις 16 βαθμούς!

Εύλογα, τότε, όλοι οι παίκτες της γκρι μπριγάδας του MasterChef δεν μπόρεσαν να κρύψουν την έκπληξη και την απογοήτευση τους. «Τόσο σκατ… ήμασταν;» αναρωτήθηκε ο Κώστας με τον αρχηγό, Λευτέρη να παραδέχεται πως «όταν ανακοίνωσαν οι κριτές ότι είναι τριπλάσιοι οι ψήφοι, δεν παίζεται η διαφορά στον πόντο, δεν πέρασε καν από το μυαλό μου ότι μπορεί να είμαστε εμείς».

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανακοίνωσε στους παίκτες πως η Τάνια δεν αισθανόταν καλά και έτσι πήγε στο νοσοκομείο. Αυτό θα είχε ως αποτέλεσμα να μη συμμετέχει στην δοκιμασία ασυλίας.

«Παιδιά, να πούμε και κάτι! Η Τάνια δεν αισθανόταν καλά, έχει πάει στο νοσοκομείο για να κάνει κάποιες εξετάσεις. Οπότε δεν θα πάρει μέρος στην ασυλία», είπε χαρακτηριστικά ο σεφ.

Το σχόλιο του Λεωνίδα Κουτσόπουλου κι η απορία του Σωτήρη Κοντιζά

Μετά την ήττα της γκρι μπριγάδας στην ομαδική δοκιμασία του MasterChef 2024, ο αρχηγός της ο Λεύτερης έπρεπε να δώσει ασυλία σε ένα από τα μέλη της.  

Ο Λευτέρης επέλεξε να τη δώσει στον Θάνο, με τον παίκτη να μην μπορεί να ψηφιστεί. «Ευχαριστώ τον Λευτέρη. Θεωρώ ότι είχα αρκετές αστοχίες στο κομμάτι που είχα αναλάβει. Ήθελε να με βοηθήσει στο να αποφύγω κάποιον κίνδυνο. Τον ευχαριστώ που με βγάζει από αυτήν τη θέση», είπε ο Θάνος στον Σωτήρη Κοντιζά.

Ο Θάνος έκανε ένα από τα καλύτερα πιάτα της ηττημένης ομάδας, αυτό με τα ρεβύθια

«Την έδωσα στον Θάνο την ασυλία γιατί το πήρε εξ ολοκλήρου πάνω του. Προσπάθησε να βγάλει ένα καλό αποτέλεσμα... μπορεί κάποια από τα ρεβύθια να παραβράσανε, αλλά έδωσε το 100% ώστε να τα φέρει σε μια ισορροπία μέχρι και τα τελευταία λεπτά. Δε θα ήθελα τα άλλα παιδιά να τον κρίνουν άσχημα», αιτιολόγησε την απόφασή του ο Λευτέρης απαντώντας στον Σωτήρη Κοντιζά, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να τονίζει ότι τα ρεβύθια του ήταν ένα από τα πιο νόστιμα πιάτα της γκρι μπριγάδας. 

Ο δεύτερος παίκτης που φόρεσε λευκή ποδιά μετά τον Θάνο, στον οποίο έδωσε ασυλία ο Λευτέρης στο συμβούλιο, ήταν ο Γιάννης, ο οποίος βρέθηκε στον τελικό μαζί με τον Χρήστο

«Μου πάνε καλά οι δοκιμασίες ασυλίας 2/2», δήλωσε στις κάμερες μετά την εξασφάλιση της παραμονής του στον διαγωνισμό.

Τα μέλη της γκρι μπριγάδας θα οδηγηθούν σε ψηφοφορία από την οποία θα προκύψει ο 4ος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Με τον Γιάννη και τον Θάνο να έχουν ασυλία, οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να ψηφίσουν τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους, με εξαίρεση την Τάνια που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. 

Η απουσία της Τάνιας για ιατρικούς λόγους, ωστόσο, προκάλεσε ντόμινο ανατροπών στην εξέλιξη.

Έτσι, η Βιβή αναγκάστηκε να κάνει κάτι που στο παρελθόν η ίδια είχε κατηγορήσει στο ριάλιτι μαγειρικής. «Η αλήθεια είναι ότι διχάστηκα πάρα πολύ και, μέχρι να κερδίσει ο Γιάννης την ασυλία, ήμουν σίγουρη ότι η ψήφος μου θα πάει εκεί. Όχι για προσωπικό επίπεδο όσο για κάποιες προσπάθειες, γιατί θεωρώ ότι έχεις πάρα πολλά να δώσεις. Δυστυχώς θα ψηφίσω τον Νικόλα που δεν θέλω καθόλου και με στενοχωρεί» τόνισε αρχικά η έντονη παίκτρια του MasterChef.

«Θα ψήφιζα την Τάνια για να την διευκολύνω σε κάποια πράγματα αλλά δεν βρίσκεται εδώ πέρα. Να την διευκολύνω σε πιο προσωπικά ζητήματα, θα το συζήταγα μαζί της πριν μπούμε στη δοκιμασία αυτή και αν συμφωνούσε θα προχωρούσα εκεί. δεν υπάρχει κάποιος άλλος που μπορώ να ψηφίσω. Δεν μπορώ να ψηφίσω κανένα από αυτά τα παιδιά».

«Ηθικά νιώθω σκουπίδι! Όταν βγαίνω και λέω ότι είναι πολύ άδικο για εμένα να με ψηφίζουν και ξαφνικά κάνω το ίδιο πράγμα, δεν μπορώ να νιώθω κάτι περισσότερο ή λιγότερο από αυτό» εξομολογήθηκε η Βιβή, στην κάμερα του MasterChef, αμέσως μετά την ψήφο της.

Πρώτος ψήφισε ο Θάνος, δίνοντας την ψήφο του στον Νικόλα. Τον Νικόλα ψήφισε κι ο Γιάννης Γ. αλλά κι ο αρχηγός της ομάδας, ο Λευτέρης. Τέταρτη ψήφος για τον Νικόλα κι από τη Βιβή. Ο Χρήστος ψήφισε τον Σταμάτη για τη συμπεριφορά του απέναντι στη Γεωργία κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας. Ο Νικόλας από την πλευρά του ψήφισε τον Σταμάτη λόγω της αστοχίας που είχε στο γλυκό. Ο Κωνσταντίνος «κάρφωσε» κι εκείνος τον Νικόλα, όπως έκανε κι ο Σταμάτης. Κλείνοντας ο Νίκος ψήφισε τον Νικόλα.

Με επτά ψήφους ο Νικόλας βγήκε ξανά υποψήφιος προς αποχώρηση. Έτσι Λευτέρης, Βιβή, Αλέξανδρος και Νικόλας είναι οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση από το παιχνίδι.  

«Όσον αφορά το κομμάτι της δοκιμασίας αποχώρησης δεν το φοβάμαι, πιστεύω θα τα καταφέρω», είπε ο Νικόλας στον Σωτήρη Κοντιζά.

Τrailer Παρασκευή 23.2.2024

Δειτε Επισης

Η θεαματική πρεμιέρα Κωνσταντίνου Αργυρού! Η μαγεία επέστρεψε στη νυχτερινή Αθήνα!
#Cannes Film Festival 2024: Όρθιο το κοινό καταχειροκρότησε για έξι ολόκληρα λεπτά τον Γιώργο Λάνθιμο!
Η πρώτη του ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μετά από τη συγκλονιστική πρεμιέρα του #Maestro 2
Γιώργος Τσαλίκης: «Να βρει η ΕΡΤ κανένα πιτσιρίκι για τη #Eurovision η Μαρίνα Σάττι δεν είναι πιτσιρίκα»
Προβλέπεται καύσωνας! Αντώνης Ρέμος - Ελένη Φουρέιρα Live στην πιο fuego νύχτα του καλοκαιριού!
To νέο πολύ κοντό, punk rock μαλλί, της Απόλυτης - To ανατρεπτικό look στο αναπάντεχο νέο videoclip
Η Μαρίνα Σάττι είναι η νέα βασίλισσα! Έσπασε όλα τα ρεκόρ & τα trends μετά τη #Eurovision - Μας πήγε τάπα!
Η αποκάλυψη του Σάββα Γκέντσογλου για το φλερτ στο #SurvivorGR: «Το έκοψα για να μην το δει ο γιος μου»
To #MonAmour έσπασε τα ρεκόρ - Το 1ο γαλλικό τραγούδι στην ιστορία του #Spotify - Ανακοίνωσε World Tour
Έξαλλος ο Λιάγκας με την κριτική στο πρόσωπο του: «Έχουν πρόβλημα στον εγκέφαλο, να το κοιτάξουν»