Η Ζωζώ Σαπουντζάκη στέλνει το δικό της μήνυμα προς τον κόσμο μέσα από το νοσοκομείο

Όσα είπε ο Πύρρος Αναγνωστόπουλος, σύντροφος Ζωζώς Σαπουντζάκη για τα δημοσιεύματα περί διαθήκης της Ζωζώς Σαπουντζάκη: «Λένε ανακρίβειες»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στο νοσοκομείο βρίσκεται εδώ και μια εβδομάδα η Ζωζώ Σαπουντζάκη, μετά από ένα λιποθυμικό επεισόδιο που υπέστη, ενώ ετοιμαζόταν για να πάει σε γύρισμα για την εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά. Η σπουδαία καλλιτέχνιδα ένιωσε μια ξαφνική αδιαθεσία και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, εκεί όπου οι γιατροί της παρείχαν τις πρώτες βοήθειες.

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη ήρθε αντιμέτωπη με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο, ωστόσο, ξεπέρασε, με τη διάθεσή της να ανεβαίνει και την ίδια να ανυπομονεί να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο και να επιστρέψει στους κανονικούς ρυθμούς της ζωής της, μετά τα δύσκολα που έζησε.

Από την πρώτη στιγμή που μπήκε στο νοσοκομείο είχε στο πλευρό της πολύ αγαπημένα της πρόσωπα, ενώ η αγάπη που έλαβε από τον κόσμο είναι μεγάλη. Το μόνο που την τάραξε και την ενόχλησε κατά την παραμονή της εκεί, είναι το ψευδές δημοσίευμα που γράφτηκε και για τη διαθήκη της.

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη, μετά την πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία της, θα πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο κατά πάσα πιθανότητα αύριο, Παρασκευή. Μέσα από το νοσοκομείο και μέσω της εκπομπής Πρωινό, η σπουδαία ηθοποιός έστειλε το δικό της μήνυμα.

Κρατώντας στα χέρια της ένα χαρτί, η Ζωζώ Σαπουντζάκη έγραψε μπροστά στον φακό της κάμερας: «Σας αγαπώ», έγραψε η ηθοποιός και έβαλε από κάτω την υπογραφή της.

Ο σύντροφος της Ζωζώς Σαπουντζάκη, Πύρρος Αναγνωστόπουλος, μίλησε στη #SuperΚατερίνα για τα δημοσιεύματα που στεναχώρησαν τη μεγάλη κυρία του θεάτρου και βιάστηκαν να την πεθάνουν.

«Καλά είναι, αύριο, μεθαύριο θα βγει. Έχει αποκατασταθεί η ανωμαλία που είχε.

Κάποιοι δημοσιογράφοι για να πουν κάτι, λένε ανακρίβειες, ό,τι φαντάζονται.  Δεν είναι κάτι που την απασχολεί αυτόν τον καιρό η διαθήκη της» ανέφερε.

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»