Εκνευρισμένος ο Δημήτρης Σκαρμούτσος διαψεύδει τον χωρισμό του: «Είναι δυνατόν, υπάρχει ένα παιδί!»

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος διαψεύδει τον χωρισμό: «Λένε ότι έχω βρει άλλη. Είμαι στενοχωρημένος»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Δημοσίευμα του περιοδικού #DownTown, ήθελε τον Δημήτρη Σκαρμούτσο να έχει χωρίσει με την Μαριέττα Ντάνα και ο γνωστός σεφ το διέψευσε σήμερα 21/02.

Όπως αναφερόταν σε δημοσιεύματα, ο γνωστός σεφ και η σύντροφός του χώρισαν μετά από έξι χρόνια σχέσης, με το ρεπορτάζ να αναφέρει ότι ο Δημήτρης Σκαρμούτσος εδώ και δύο μήνες έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική του ζωή.

Μιλώντας στην εκπομπή #FaysΤime όπου μαγειρεύει καθημερινά, θέλησε να απαντήσει δημόσια και να εξηγήσει ότι όχι απλά δεν έχει βρει νέα σύντροφο όπως ανέφερε το δημοσίευμα αλλά είναι μια χαρά με την καλή του.

skarmoutsos

«Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος γιατί όλοι γράφουν ότι έχω χωρίσει. Το έχεις ακούσει;» είπε στη Φαίη Σκορδά ο γνωστός σεφ.

«Όλοι λένε ότι έχω χωρίσει, όλοι λένε ότι έχω βρει άλλη. Εγώ, ούτε έχω χωρίσει», πρόσθεσε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, ενώ η Μαρία Φραγκάκη ανέφερε: «Εγώ σήμερα το έμαθα που βγήκε ο Δημήτρης να ξεκαθαρίσει ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο.».

«Με πήρανε τηλέφωνο γιατί  γράφτηκε χωρίς να με πάρουν τηλέφωνο. Είναι δυνατόν να έχω χωρίσει; Αλίμονο. Δεν έχει συμβεί γιατί πρώτον, αγαπιόμαστε πάρα πολύ, δεύτερον, υπάρχει ένα παιδί. Δεν μπορεί κάποιος να σηκώσει το τηλέφωνο και να πει: “Ρε αδελφέ, ισχύει ή δεν ισχύει;” Υπάρχει ένα παιδί, μπορεί οι φίλοι του να πουν ότι οι γονείς του χωρίζουν. Οι γονείς είναι κάθε μέρα μαζί», ανέφερε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

«Χθες με πήραν από το TLIFE και είπα: “Παιδιά όχι, τι να έχω χωρίσει…” Να παίρνουν ένα τηλέφωνο. Γίνεται χαμός, ξέρουμε ότι πρέπει να βγει η είδηση, αλλά όταν υπάρχει οικογένεια και παιδί, είναι τραγικό αυτό το πράγμα, δεν γίνεται. Και δεν θα σας το έλεγα εσάς; Εδώ είμαστε σαν οικογένεια. 

Εκνευρίστηκα και η Μαριέττα πολύ εκνευρισμένη και έχει δίκιο. Όχι για εμάς τους δύο αλλά για το παιδί. Το παιδί δεν είναι μικρό, είναι 8 – 9 χρονών και τα παιδιά πλέον σε αυτή την ηλικία έχουν το μυαλό μεγάλων», ανέφερε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»