Νίκος Αναδιώτης: «Θα με βρει αντίθετο το παιδί μου αν μου το πει οτι είναι ομοφυλόφιλο. Είναι αμαρτία»

Πυρ ομαδόν για τις αδι-ανόητες δηλώσεις Νίκου Αναδιώτης - Άρης Καβατζίκης, Δανάη Μπάρκα, Φαίη Σκορδά, Δημήτρης Μιλιόγλου, Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, Ελένη Τσολάκη κ.α.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Νίκος Αναδιώτης προχώρησε σε νέες δηλώσεις κατά του νόμου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, κατά τη διάρκεια χθεσινοβραδινής εξόδου του.

«Δεν βλέπω τους ομοφυλόφιλους σαν διαφορετική οντότητα. Έχω συνυπάρξει, έχω συμβιώσει και συνεργαστεί με πάρα πολλούς ανθρώπους πάνω από δέκα χρόνια που έχουν αυτούς τους σεξουαλικούς προσανατολισμούς. Χάρηκα που έγινε ονομαστική ψηφοφορία. Ήταν μια θλιβερή για μένα, δεν μου άρεσε που νομοθετήθηκε η επέκταση που έχει αυτό για τα παιδιά.

Ένας γονέας οφείλει να δέχεται τα παιδιά του με οποιαδήποτε επιλογή. Δεν θα πάψω να τα αγαπάω αν αύριο κάνουν μια ληστεία… Το αν θα το δεχθώ ή θα το συμφωνήσω, φυσικά θα με βρει αντίθετο και σε άλλα πράγματα. Το παιδί το δέχεται ο γονέας όπως είναι μέχρι να κλείσουν τα μάτια του» παραδέχθηκε ο Νίκος Αναδιώτης στις τηλεοπτικές κάμερες.

Οι δηλώσεις του Νίκου Αναδιώτη περί αντίθεσής του στο ενδεχόμενο τα παιδιά του να είναι ομοφυλόφιλα προβλήθηκαν στο #PameDanai, με τον Άρη Καβατζίκη και την Δανάη Μπάρκα να ξεσπούν.

Η παρουσιάστρια σχολίασε: «Το τελευταίο είναι ωραίο ότι παρότι αυτός ο άνθρωπος μπορεί να διαφωνεί ή να μην αντιλαμβάνεται ή κατανοεί ή καταλαβαίνει με κάτι που υπάρχει γύρω μας, δεν κάνει κακό. Όταν τον είχαμε φιλοξενήσει την πρώτη μας χρονιά εδώ, ήταν ευγενέστατος. Είναι ένα πολύ ευγενικό παιδί. Τώρα αν μας βλέπει π.χ. μία μαμά ή μπαμπάς ή ένα παιδί στη εφηβεία, το οποίο μπορεί να αισθάνεται ότι δεν μπορεί να αγαπήσει έναν άνθρωπο του αντίθετου φύλου κι ακούει αυτή τη δήλωση, μπορεί να πει "ωχ, ότι είμαι αμαρτωλός"».

Επίσης, πρόσθεσε: «Όταν προβαίνεις σε τέτοιες δηλώσεις και ξέρεις ότι μπορεί να φτάσουν στα αυτιά ενός παιδιού, το οποίο μπορεί να έχει περάσει πολύ άσχημα για όλους αυτούς τους λόγους που ξέρουμε και συζητιέται όλα αυτά τα χρόνια το θέμα, νομίζω ότι δεν την κάνεις τη δήλωση, ακόμα κι αν το πιστεύεις. Όλοι πιστεύουμε πράγματα, τα οποία δεν θέλουμε να τα πούμε δημόσια για να μην πληγώσουμε άλλους».

Σε άλλο σημείο, τόνισε: «Εμένα με νοιάζει αν μας βλέπει τώρα μια οικογένεια που βιώνει κάτι αντίστοιχο και πήγε όντως ένα παιδί τους να τους πει "ξέρετε τι, εμένα μ' αρέσουν τα κορίτσια, εμένα μ' αρέσουν τα αγόρια" και είτε να σοκαρίστηκαν είτε όχι, να πούμε και εμείς δημόσια ότι υπάρχει και η πλευρά ότι είναι προτιμότερο να κάνουν οι άνθρωποι αυτό που θέλουν, από το να καταπιέζονται και μετά να τους βγει σε μια καταστροφή της ζωής τους. Να αγαπάμε τους ανθρώπους έτσι όπως αυτά είναι».

«Έχω γνωρίσει ανθρώπους που υπηρετούν τη θρησκεία, ιερείς, ανθρώπους που ζουν σε μοναστήρια, πολλούς σπουδαίους ανθρώπους που το μόνο τους μέλημα είναι να σκορπούν την αγάπη και να βοηθούν τον κόσμο να βρίσκει το φως και τη γαλήνη μέσα του χωρίς να βλάπτουν τους γύρω τους» ανέφερε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

«Είναι ευγενικό παιδί ο Νίκος Αναδιώτης. Άκουσα πολύ προσεκτικά αυτά που είπε. Δηλαδή, για έναν άνθρωπο που είναι θρησκευόμενος είναι αμαρτία να είναι κάποιος ομοφυλόφιλος και δεν θα το ήθελε για τα παιδιά του, το είπε καθαρά. Άρα ουσιαστικά δεν είναι αμαρτία να συνεργάζεσαι με αμαρτωλούς και να το δηλώνεις; Σύμφωνα με αυτή τη θρησκεία της αγάπης που πρεσβεύει αυτή τη στιγμή ο Νίκος, σου λέει ότι εσύ δεν είσαι αμαρτωλός αλλά θα δουλέψεις με αμαρτωλούς. Αλλά εσύ συγχωρείσαι με ανθρώπους που δουλεύεις με αμαρτωλούς… Και βγαίνεις και το λες αυτό» είπε με τη σειρά του ο Άρης Καβατζίκης και συνέχισε:

«Τον βρήκα πολύ φάουλ σε όλο αυτό. Αν είχε την άποψή του, ας την κρατούσε για τον εαυτό του γιατί έχουμε συνηθίσει να μας μιλάει ένα πολύ ευγενικό παιδί. Εγώ πραγματικά τον εκτιμώ, σε κάθε γιορτή του στέλνω μήνυμα, αλλά νομίζω ότι μου κατέρριψε πολλά πράγματα. Δεν έπρεπε να τα πει αυτά δημόσια, ας τα κρατήσει για τη ψυχή του και ούτε καν για το σπίτι του. Αν το παιδί του είναι ομοφυλόφιλο θα το τρέχει για εξορκισμό; Άρα δεν θα τα αποδεχτεί; Αυτό δεν είναι αμαρτία αυτό για τη θρησκεία που πιστεύει;» αναρωτήθηκε στη συνέχεια ο δημοσιογράφος στο #PameDanai.

Τις δηλώσεις που έκανε ο Νίκος Αναδιώτης με αφορμή το νομοσχέδια για τα ομόφυλα ζευγάρια, σχολίασε η Φαίη Σκορδά με την πρωινή παρέα του ΣΚΑΪ στο #FaysTime. 

Μετά την προβολή των δηλώσεών του, η Φαίη Σκορδά διαφώνησε, επισημαίνοντας: «Ήταν ένα ατυχές – προσβλητικό παράδειγμα. Είναι σαν το έγκλημα και το κακό να είναι ίσον με την ομοφυλοφιλία. Επίσης, δεν είναι επιλογή, δεν είναι προσανατολισμός», είπε η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ.

«Ποιον ενδιαφέρει εάν συμφωνήσει ο γονιός με την επιλογή του παιδιού του; Είναι όλο λάθος, απ’ όπου κι αν το δεις», σχολίασε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. 

Η Φαίη Σκορδά πρόσθεσε: «Ο δημόσιος διάλογος για εμένα γίνεται σε αυτό το επίπεδο – άσχετα με το νομοσχέδιο – γιατί θα πρέπει να μην αισθάνονται ντροπή ή ότι κάτι κακό συμβαίνει. Θα πρέπει οι γονείς σε μια κλειστή κοινωνία  να μην αισθάνονται άσχημα.

Γιατί πόσες φορές έχουμε ακούσει παιδιά να εξομολογούνται: “Με διώξανε από το σπίτι, ο πατέρας μου ντρεπότανε, χτυπούσε τη μαμά μου γιατί θεωρούσε ότι έφταιγε εκείνη”. Μετράει να ακούσεις αυτό δημόσια υπέρ της αγάπης», είπε στον αέρα του ΣΚΑΪ η Φαίη Σκορδά με αφορμή τις δηλώσεις του Νίκου Αναδιώτη. 

Ο Νίκος Αναδιώτης προχώρησε και σε νέες δηλώσεις στην εκπομπή #PrwinoSousou: «Το Ευαγγέλιο λέει ξεκάθαρα ότι η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία»

Τις δηλώσεις του Νίκου Αναδιώτη για τους ομοφυλόφιλους σχολίασε η παρέα στο #PrwinoSousou. Ο Δημήτρης Μηλιόγλου, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, και η Ελένη Τσολάκη δεν έκρυψαν τη δυσανασχέτησή τους για όσα εξέφρασε το γνωστό μοντέλο, με την υπόλοιπη ομάδα να υιοθετεί την ίδια άποψη.

«Ποιος να καταλάβει όταν λέμε εν έτει 2024 ότι η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία, ρε παιδιά; Ποιος να καταλάβει; Είναι λες και ακούω… είναι νέος άνθρωπος, είναι αμαρτία από τον Θεό, έχει και παιδιά», σχολίασε αρχικά ο Δημήτρης Μηλιόγλου.

«Ποια Ευαγγέλια διάβασε ήθελα να ‘ξερα που λένε αυτό το πράγμα; Η Εκκλησία το λέει! Η σχέση μας με τον Θεό – και το λέω εγώ ως ένας άνθρωπος που πιστεύει – είναι προσωπική υπόθεση. Εγώ αντιμετωπίζω την Εκκλησία ως μεσάζοντα γι’ αυτό και την έχω απορρίψει», υπογραμμίζει ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

«Λέει ότι δεν μπορεί να υπηρετήσει την τηλεόραση… στο μόντελινγκ τι; Κάνουν κάθε Κυριακή κατηχητικό;», τόνισε ο Δημήτρης Μηλιόγλου αμέσως μετά, με την Ελένη Τσολάκη να παρατηρεί: «Καμιά φορά τον ακούω και λέω: γιατί το είπες τώρα αυτό;».

«Έχει πει κανείς ότι οι ομοφυλόφιλοι δεν πιστεύουν; Ότι έχουν γραμμένο το 666 στο κούτελό τους και κάνουν επικλήσεις στον έξω από δω; Στο μόντελινγκ δεν μπορεί να μη βρήκες έναν ομοφυλόφιλο! Όταν συναναστράφηκες με αυτούς τους ανθρώπους δεν ήταν αμαρτία; Είπες τότε: εγώ δεν κάνω πασαρέλα μαζί σας, γιατί είστε αμαρτωλοί;», είπε κλείνοντας το σχόλιό του ο Δημήτρης Μηλιόγλου.

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»
Οι πρώτες φωτογραφίες της Μαρίνας Σάττι από τις «Ικέτιδες» - Η κατάμεστη πρεμιέρα στους Δελφούς
#TemptingFortune: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στο πρώτο τρέιλερ του νέου reality
Ο Φάνης Μουρατίδης παρουσιαστής στην επιστροφή του #MoneyDrop στους τηλεοπτικούς μας δέκτες
Η πρώτη ανάρτηση και το δημόσιο «ευχαριστώ» των Maneskin μετά τη μεγάλη συναυλία τους στο ΟΑΚΑ
Νίκος Οικονομόπουλος: «Αν πούμε: Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια, θα μας θεωρήσουν χουντικούς»
#FindMeFalling: O Njoy στην πρώτη κυπριακή ταινία του Netflix!