Επικό άδειασμα Δημήτρη Ουγγαρέζου σε Γιώργο Λιάγκα: «Θα είχε αξία το Instagram να είχε επιλογή: Block-στο-Block»

«Πετάχτηκαν και κάτι γλείφτες εκείνη την ώρα απ’ το πλατό και το κοντρόλ να δηλώσουν μπλοκαρισμένοι (χωρίς να είναι), μπας και τους παρατηρήσει ο παρουσιαστής τους. Γκρεμίστηκε κανάς φούρνος (όχι ο δικός τους) με όλο αυτό το ευφάνταστο θεατρικό & έσκασε λίγο το χειλάκι τους» - Η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα και το on air υπονοούμενο για την Κατερίνα Καινούργιου

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Για τα μπλοκ που κάνει στο Instagram μίλησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Ο παρουσιαστής απάντησε, επίσης, και για τη Μπέττυ Μαγγίρα.

«Όποιον έχω κάνει μπλοκ ξέρει πολύ καλά για ποιο λόγο το έχω κάνει. Είναι δικά μου τα social, κάνω ότι γουστάρω. Εγώ κάνω τα μπλοκ και οι άλλοι δικαιούνται να τα συζητήσουν. Η λέξη «σιχαίνομαι» που είπα για όσους κάνω μπλοκ, εννοούσα ότι τους αντιπαθώ», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε στη συνέχεια: «Μια χαρά είμαστε με την Μπέττυ Μαγγίρα, μιλήσαμε. Είναι τιμή μου να θέλει να συνεργαστεί μαζί μου».

Ο Γιώργος Λιάγκας έκανε live γκάλοπ για τα block του Ουγγαρέζου: «Σιχαίνεται έξι, μόνο από αυτήν εδώ την εκπομπή»

«Τι έκανε ο φίλος μου Δημήτρης Ουγγαρέζος; Παλαιόφιλος», παρατήρησε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό, λίγο πριν τη μετάδοση των δηλώσεων του Ουγγαρέζου.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, μεταξύ άλλων, είπε για τα block στο Instagram: «Όποιος τον έχω κάνει block ξέρει πάρα πολύ καλά γιατί τον έχω κάνει. Πιστέψτε με, είναι ελάχιστοι αυτοί που έχω μπλοκάρει, είναι τρεις».

Αμέσως μετά, ο Γιώργος Λιάγκας γελώντας, άρχισε να κάνει γκάλοπ εντός της εκπομπής για να βρει πόσα άτομα έχει μπλοκάρει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. «Εδώ μόνο στο Πρωινό έχει μπλοκάρει έξι!  Άρα σιχαίνεται έξι μόνο από αυτήν εδώ την εκπομπή», είπε ο παρουσιαστής.

Στη συνέχεια, ωστόσο, ο Γιώργος Λιάγκας είπε για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο τα εξής: «Εγώ πάντως, ό,τι και να μου λέτε, block ξε-block, τον αγαπώ, είναι κομμάτι της ζωής μου μεγάλο, έχουμε κάνει πολύ παρέα στο παρελθόν κι επειδή όταν μεγαλώνεις και αφήνεις το πρόβλημα πίσω κοιτάς πάντα τα θετικά, θυμάμαι μόνο τα θετικά, τις πλάκες και τις ωραίες διακοπές που έχουμε κάνει με τον Δημήτρη και μόνο καλά αισθήματα έχω γι’ αυτόν».

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος απάντησε μέσα από τη διαδικτυακή του στήλη για το γκάλοπ που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας σε σχέση με τα block του εντός του #ToPrwino.

«Κάνανε «γκάλοπ» στο #ToPrwino ποιους έχω μπλοκάρει. Είναι αλήθεια ότι σε διαφορετικές περιόδους και για διαφορετικούς λόγους (εκτός της κας Καλύβα που δε γνωριζόμαστε και τα φιλαράκια μου, Βαγγέλη Περρή και Γρηγόρη Μπάκα) επέλεξα να μην έχω σχέσεις. Είναι επίσης αλήθεια πως και μόνο γι’ αυτό το «σκετσάκι» που έκαναν, έδειξαν πως «ένα πρωινό» δεν έχουν καταλάβει για το λόγο που με στεναχώρησαν – μια που με τους περισσότερους έχουμε φάει «ψωμί κι αλάτι» στο παρελθόν συνεργαζόμενοι και «πολεμώντας» για τους ίδιους στόχους. Και μόνο γι’ αυτό το αναίσθητο αστειάκι λοιπόν, θα είχε αξία το Instagram να είχε επιλογή: Μπλοκ-στο-Μπλοκ.

Ότι πετάχτηκαν και κάτι γλείφτες εκείνη την ώρα απ’ το πλατό και το κοντρόλ να δηλώσουν μπλοκαρισμένοι (χωρίς να είναι), μπας και τους παρατηρήσει ο παρουσιαστής τους. Μακάρι να «γκρεμίστηκε κανάς φούρνος» (όχι ο δικός τους) και να τους παρατήρησε… ότι με όλο αυτό το ευφάνταστο θεατρικό που στήθηκε με αφορμή εμένα, τουλάχιστον «έσκασε λίγο το χειλάκι» τους στο «Το Πρωινό». Άντε, σε κάνα μήνα πάλι, συνάδελφοι» έγραψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

6522940350358

Μετά το live γκάλοπ που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας αναφορικά με τα άτομα που έχει μπλοκάρει από τα social media ο παρουσιαστής του MEGA, εκείνος επανήλθε με νέες δηλώσεις μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή.

«Την Βουλγαράκη δεν την μετράμε, γιατί την Βουλγαράκη την έχω μπλοκ πριν γίνει το Instagram. Είναι για άλλους λόγους, για άλλο φάουλ, όταν ακόμα μπουσούλαγε  ο Φώτης (σ.σ Φώτης Ιωαννίδης, σύντροφος Ελένης Βουλγαράκη)», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Για την αποκατάσταση της αλήθειας, αν και δεν έχω κανέναν λόγο να απολογηθώ, δύο είχα μπλοκάρει και μετά από αυτό το σκετσάκι μακάρι να υπήρξε μπλοκ στο μπλοκ να τους διπλό… μπλοκάρω, δύο συγκεκριμένους που ξέρουν πάρα πολύ καλά γιατί τους έχω μπλοκάρει.

Μάλιστα ο ένας να μην αναρωτιέται, έχει προσβάλει συνεργάτιδά μου στον αέρα. Οπότε μπλοκ μέχρι να σβήσει ο ήλιος.  Ξέρεις φιλαράκο ποιος είσαι… Η Ελένη ξέρει και πολύ αξιοπρεπώς το αντιμετώπισε στον αέρα και την ευχαριστώ πολύ, γιατί αφορά εμένα και εκείνη», συμπλήρωσε ο συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη.

«Πετάχτηκαν δύο τσουτσέκια, οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση – και μάλιστα τη μία την έχω βάλει και σπίτι μου (σ.σ. Η Γεωργίτσα από τα παρασκήνια)- θεώρησε σωστό να πάει τώρα με τους παρουσιαστές εκεί να νιώσει λίγο παρουσιάστρια.

Εντάξει δεν θα μπορούσε να επιβιώσει. Έχει περάσει και από 45 παραγωγούς. Έτσι επιβιώνουν οι άνθρωποι. Ξέρει ανάλογα με τη φάση με ποιον θα πάει και ποιον θα “γλείψει”», σχολιάζει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αμέσως μετά.

«Ο χειρότερος από όλους είναι αυτός ο Περικλής που ακούστηκε. Ελπίζω να μην είναι ο σκηνοθέτης Περικλής Βούρθης που δεν τον είχα μπλοκάρει. Του έστειλα μάλιστα και μήνυμα να τον ρωτήσω και δεν απάντησε», κατέληξε στο αιχμηρό του σχόλιο ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Μετά το βίντεο με τις δηλώσεις η Ελένη Τσολάκη σχολίασε: «Νομίζω τσαντισμένος ήταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην απάντησή του. Νομίζω τον πείραξαν περισσότερο αυτοί οι δύο άνθρωποι που δεν ξέρω, ο ένας είναι ο Περικλής Βούρθης που γνωρίζω, τον άλλον άνθρωπο, την άλλη την κοπέλα, δεν κατάλαβα…» ανέφερε η παρουσιάστρια του Open.

«Έχει απογοητευτεί πάρα πολύ από τον Γιώργο Λιάγκα γιατί ενώ έχουν ζήσει μία στενή φιλία και με πολλές δύσκολες στιγμές – γιατί εκεί δένεσαι υποτίθεται – στα δύσκολα, ήταν ο άνθρωπος που τον έκρινε πιο αυστηρά μέσα από το Πρωινό. Έχει μιλήσει πάρα πολλές φορές αρνητικά για τον Δημήτρη, κάποια στιγμή το ποτήρι ξεχείλισε και τον έκανε τότε μπλοκ», είπε ο Νίκος Γεωργιάδης για Λιάγκα – Ουγγαρέζο. 

Μετά τη χθεσινή αναφορά της Κατερίνας Καινούργιου για το γεγονός ότι έχει βγάλει τα «γεμίσματα» από το πρόσωπό της και τις νέες δηλώσεις μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή του Δημήτρη Ουγγαρέζου, ο Γιώργος Λιάγκας και ο Βαγγέλης Περρής απάντησαν.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να κάνει μία τοποθέτηση για τη συζήτηση που γίνεται στην τηλεόραση για το πόσο γελούν στο Πρωινό. «Αυτή η συζήτηση είναι σε εξέλιξη και σε άλλες εκπομπές για το πόσο γελάμε εμείς εδώ. Πραγματικά πέρασε τα δικά μας όρια και το πρόβλημα άλλων εκπομπών και παρουσιαστών αν και κατά πόσο γελάμε σε αυτή εδώ την εκπομπή. Κι εγώ θα κάνω μία αποκάλυψη. Αν υπογράψω καινούργιο συμβόλαιο με άλλο κανάλι, θα βάλω όρο να μετράνε πόσο γελάω και να αυξάνονται τα χρήματα που παίρνω ως αμοιβή.

Έχει πει κανείς σε κάποιον ότι εδώ εμείς πληρωνόμαστε για να κάνουμε τον κόσμο να γελάει; Από πού προκύπτει αυτό; Στο τέλος τέλος πληρωνόμαστε για να γελάμε βλέποντας τα αποτελέσματα αυτής εδώ της εκπομπής» είπε χαρακτηριστικά, με τη Ναταλία Ανδρικοπούλου να διευκρινίζει: «Να χαιρόμαστε εννοείς…».

Τότε, ο Βαγγέλης Περρής είπε στον Γιώργο Λιάγκα: «Έχεις τις ομορφιές σου. Γιώργο, δεν το έπιασες αυτό που σου είπα. Είπα ότι έχεις τις ομορφιές σου. Μου το επιτρέπεις;».

«Έχω βγάλει τα… τέτοια. Γι΄ αυτό» απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας και προχώρησε σε άλλο θέμα.

Στη χθεσινή εκπομπή, η Κατερίνα Καινούργιου είπε χαρακτηριστικά: «Ξέρεις γιατί έχω ομορφύνει; Γιατί δεν κάνω τίποτα πια. Τίποτα εννοώ ότι θα πάω να κάνω τις θεραπείες μου, αλλά έχω βγάλει γεμίσματα και δεν θέλω τίποτα. Τα θέλω όλα πιο φυσικά, οπότε όσο αφήνεις τον εαυτό σου λίγο πιο απλό, τα πράγματα είναι καλύτερα».

Δειτε Επισης

Απασφάλισαν Χατζίδου, Γκουντάρας, Κωνσταντάρας & Τσιμτσιλή για την Super Κική
H Ελένη Φουρέιρα έγραψε ιστορία με το πρώτο διαμαντένιο άλμπουμ στην Ελλάδα
Γιώργος Λιάγκας: «Ο σταθμάρχης είχε πόρνη για να σκοτώνει την ώρα του ενώ οι επιβάτες σκοτώθηκαν κανονικά»
Γαρυφαλλιά Καληφώνη για Χρήστο Μάστορα: «Να ξεκαθαρίσω κάτι, δεν έγινε ποτέ μπλοκ και unfollow»
Νίκος Αποστολόπουλος: «Ο Στέλιος Κουδουνάρης είναι σαν γεροντοκόρη από το χωριό που δεν παντρεύεται»
Θανάσης Ευθυμιάδης: «Οι κόρες μου συχνά δεν θέλουν να πάνε σχολείο, οριακά περνάνε τις τάξεις με τις απουσίες»
Αναβλήθηκε η εμφάνισή της Δέσποινας Βανδή στο Ντουμπάι - Η ανάρτηση της: «Ελπίζω να είστε ασφαλείς»
Eurovision 2024: Tεράστια ανατροπή για τη σειρά εμφάνισης των χωρών στον Τελικό ανακοίνωσε η #EBU
#MasterChefGR: Η «διαβολική» δοκιμασία, το ταρτάρ του κέρδισε τα 1000€ & το πιάτο… Βατερλώ
#SurvivorGR: Το δίλλημα του James μετά το ναυάγιο του πατέρα του, η μάχη για την ασυλία & ο 2ος μονομάχος