#MasterChefGR: Τα έκαναν μαντάρα - Έβγαλαν 2 υποψήφιους αποχώρησης! Πρόσωπο έκπληξη κερδίζει τα 1.000€!

#MasterChefGR: Η Γεωργία τούς τρέλανε όλους: «Αν δεν ήταν παντρεμένος ο Κουτσόπουλος, θα έβγαινα»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Μεγάλη και άνετη ήταν η νίκη της γκρι μπριγάδας την (Δευτέρα 19/2) δοκιμασία του Mystery Box, με τελικό σκορ 7-3.

Ο Νίκος Κυψίδης, επίσης από την γκρι μπριγάδα, παρουσίασε το καλύτερο πιάτο της ημέρας, κερδίζοντας το χρηματικό έπαθλο των 1.000 ευρώ! Ο Αλέξανδρος Λούπο, μετά και την ψηφοφορία στην μπορντό μπριγάδα, αναδείχθηκε ως ο πρώτος υποψήφιος της εβδομάδας.

Τεστ Δημιουργικότητας την Τρίτη 20/2 και ο μόνος στόχος της μπορντό μπριγάδας είναι να πάρει τη νίκη, έτσι ώστε τα μέλη της να αποφύγουν για δεύτερη συνεχόμενη φορά τη δύσκολη Διαδικασία της Ψηφοφορίας.

Η «ταπεινή κουζίνα» έχει πολλές ευφάνταστες συνταγές και στη ζαχαροπλαστική. Οι παίκτες της κάθε μπριγάδας θα πρέπει να εμπνευστούν από τρία αγαπημένα παραδοσιακά γλυκά, την πορτοκαλόπιτα, τον σιμιγδαλένιο χαλβά και το ρυζόγαλο, με στόχο να ετοιμάσουν και να παρουσιάσουν στους τρεις chef κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, όμορφα, φροντισμένα και εύγευστα πιάτα.

Ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος, ως Αρχηγός της γκρι μπριγάδας, θα έχει την ευκαιρία να σχηματίσει όλα τα ζευγάρια, πλεονέκτημα που αν το εκμεταλλευτεί σωστά μπορεί να δώσει μια επιπλέον ώθηση και δυναμική στην μπριγάδα του.

Ποιο θα είναι το σκορ στο τέλος της ημέρας και από ποια μπριγάδα θα προκύψει ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση;

Μία ατάκα της Γεωργίας λίγο πριν ξεκινήσει η σημερινή δοκιμασία στην κουζίνα του ριάλιτι μαγειρικής, έκανε τους τηλεθεατές να... γονατίσουν από το γέλιο και φυσικά τα σχόλια άρχισαν να πέφτουν βροχή! 

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Τεστ Δημιουργικότητας και ο μόνος στόχος της μπορντό μπριγάδας ήταν να πάρει τη νίκη, έτσι ώστε τα μέλη της να αποφύγουν για δεύτερη συνεχόμενη φορά τη δύσκολη Διαδικασία της Ψηφοφορίας.

Η «ταπεινή κουζίνα» έχει πολλές ευφάνταστες συνταγές και στη ζαχαροπλαστική. Οι παίκτες της κάθε μπριγάδας έπρεπε να εμπνευστούν από τρία αγαπημένα παραδοσιακά γλυκά, την πορτοκαλόπιτα, τον σιμιγδαλένιο χαλβά και το ρυζόγαλο, με στόχο να ετοιμάσουν και να παρουσιάσουν στους τρεις chef κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, όμορφα, φροντισμένα και εύγευστα πιάτα.

Ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος, ως Αρχηγός της γκρι μπριγάδας, είχε την ευκαιρία να σχηματίσει όλα τα ζευγάρια, πλεονέκτημα που αν το εκμεταλλευόταν σωστά μπορούσε να δώσει μια επιπλέον ώθηση και δυναμική στην μπριγάδα του.

Την ώρα λοιπόν που οι παίκτες βρίσκονταν στο pantry και συνέλεγαν τα προϊόντα που έπρεπε για να κάνουν το πιάτο που τους είχε ζητηθεί, η Γεωργία άρχισε να τραγουδάει μία επιτυχία της Βανδή ενώ όταν την πλησίασε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και της είπε χαριτολογώντας ότι τον αγνοεί, εκείνη απλώς του είπε... χαλβά, ένα από τα πιάτα της δοκιμασίας, με τον θείο Λεωνίδα με χιούμορ και πάλι να τη ρωτάει αν τον είπε... χαλβά!

Και τότε ήρθε η ατάκα-έκπληξη της Γεωργίας που μπροστά στον φακό είπε: «Καλέ είναι παντρεμένος ο κύριος Κουτσόπουλος... Αν δεν ήταν παντρεμένος, θα έβγαινα».

Σε κλάματα ξέσπασε ο Γιάννης Κούρτογλου λίγο πριν ξεκινήσει η δοκιμασία στην κουζίνα του ριάλιτι μαγειρικής. 

Οι παίκτες έπρεπε να φτιάξουν την καλύτερη πορτοκαλόπιτα, τον καλύτερο χαλβά ή το καλύτερο ριζόγαλο και ο Γιάννης επιλέχθηκε να κάνει πορτοκαλόπιτα. Ένα γλυκό που όπως είπε, έφτιαχνε με γνώμονα τη μητέρα του.

Όπως αποκάλυψε, είναι η ηρωίδα του καθώς δούλευε δύο δουλειές για να το μεγαλώσει καθώς είναι παιδί χωρισμένων γονιών.

Ο Γιάννης με δάκρυα στα μάτια τόνισε πως εκείνη προσπάθησε πολύ για πολλά χρόνια και επεσήμανε πως του λείπει πολύ.

Δεν κατάφερε λοιπόν, φέρνοντας στη μνήμη του ένα τόσο αγαπημένο του πρόσωπο, να μην συγκινηθεί, αφήνοντας να φανεί η ιδιαίτερη φόρτισή του συναισθηματικά on camera.

Η Γεωργία Μπετχαβά κατέκτησε μετά από μία σκληρή δοκιμασία το χρηματικό έπαθλο των 1000 ευρώ! 

Η Γεωργία, όπως σχολίασαν οι κριτές, κατάφερε να δημιουργήσει ένα από τα πιο γευστικά και χωρίς αστοχίες ρυζόγαλο, καλά βρασμένο και το πιάτο της, όπως ήταν φυσικό, ξεχώρισε ανάμεσα σε εκείνα των υπολοίπων.

Με το που άκουσε η παίκτρια από τη Λάρισα ότι είναι η μεγάλη νικήτρια μιας και είχε δημιουργήσει το καλύτερο πιάτο, ξέσπασε σε πανηγυρισμούς, όμως όταν μίλησε στην κάμερα μόνη της, δεν κατάφερε, για ακόμα μία φορά να συγκρατήσει τα δάκριά της.

Μάλιστα, όπως είπε, «πνιγμένη» στο κλάμα, η Γεωργία το προηγούμενο βράδυ είχε φορέσει ένα κομποσκοίνι της μητέρας της που δεν είναι πια στη ζωή, γεγονός που ένιωσε πως ήταν σαν να τη βοήθησε στην εξέλιξη των γεγονότων.

Όπως είπε η Γεωργία, το μόνο που θέλει είναι να μαγειρεύει καθώς όπως τόνισε, ονειρεύεται κάθε μέρα ότι στήνει πιάτα. «Δεν αγαπάει κανένας περισσότερο από εμένα στη μαγειρική» είπε κλαίγοντας, φανερά συγκινημένη για τη νίκη της.

Και να ήθελαν οι παίκτες της Γκρι Μπριγάδας να βγάλουν δύο υποψήφιους προς αποχώρηση, δεν θα τα κατάφερναν!

Γιατί απόψε αυτό ακριβώς συνέβη μιας και οι Γκρι έχασαν με μεγάλη διαφορά από τους Μπορντώ στη δοκιμασία.

Στην ψηφοφορία λοιπόν, οι Γκρι έβγαλαν δύο υποψήφιους προς αποχώρηση, τον Λευτέρη και τη Βιβή ενώ οι περισσότεροι από τους υπόλοιπους παίκτες της συγκεκριμένης μπριγάδας πήραν από μία αρνητική ψήφο.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς πάντως, έκανε για ακόμα μία φορά τη διαφορά, με ένα... μπλονζόν που έκανε μπροστά από τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο οι οποίοι φυσικά και ξέσπασαν σε γέλια.

Άγνωστο γιατί το έκανε στην προσπάθειά του να πιάσει κάτι που τελικά έπεσε από τον πάγκο, όμως το αποτέλεσμα ήταν ότι όλοι ξέσπασαν στα γέλια.

Trailer Τετάρτη 21.2.2024

Δειτε Επισης

Οι νέες δηλώσεις Λάκη Γαβαλά μετά την ομοφοβική επίθεση από τρεις μοναχούς: «Με είπαν π@@@η!»
Η θεαματική πρεμιέρα Κωνσταντίνου Αργυρού! Η μαγεία επέστρεψε στη νυχτερινή Αθήνα!
#Cannes Film Festival 2024: Όρθιο το κοινό καταχειροκρότησε για έξι ολόκληρα λεπτά τον Γιώργο Λάνθιμο!
Γιώργος Τσαλίκης: «Να βρει η ΕΡΤ κανένα πιτσιρίκι για τη #Eurovision η Μαρίνα Σάττι δεν είναι πιτσιρίκα»
Προβλέπεται καύσωνας! Αντώνης Ρέμος - Ελένη Φουρέιρα Live στην πιο fuego νύχτα του καλοκαιριού!
To νέο πολύ κοντό, punk rock μαλλί, της Απόλυτης - To ανατρεπτικό look στο αναπάντεχο νέο videoclip
Η Μαρίνα Σάττι είναι η νέα βασίλισσα! Έσπασε όλα τα ρεκόρ & τα trends μετά τη #Eurovision - Μας πήγε τάπα!
Τρίτη σειρά του Αντρέα Γεωργίου ενισχύει την prime time ζώνη! Γιάννενα, Τζουμέρκα, Ζαγοροχώρια στο κάδρο
Tα δάκρυα της Καλομοίρας: «Ο πατέρας μου δεν ήρθε ούτε στη #Eurovision. Ήθελα το μπράβο του»
Η αποκάλυψη του Σάββα Γκέντσογλου για το φλερτ στο #SurvivorGR: «Το έκοψα για να μην το δει ο γιος μου»