#SurvivorGR: Ζευγάρωμα Σταυρούλας και Γιάννη κάτω από τα σκεπάσματα - Η τετράδα του τάκου

#SurvivorGR: Μετά τη νίκη των Μαχητών με 10-7 επί των Διασήμων για την 3η ασυλία φαίνεται πως η 27χρονη αθλήτρια στίβου θέλησε να το γιορτάσει μαζί με τον αγρότη της Μπλε ομάδας

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στον στίβο μάχης για την τρίτη και τελευταία υποψηφιότητα της εβδομάδας ρίχνονται Μπλε και Κόκκινη Ομάδα. Μετά την ήττα των Μαχητών στη χθεσινή αναμέτρηση, η οποία οδήγησε στην υποψηφιότητα της Μαριλίνας, οι δύο ομάδες διεκδικούν τη νίκη και την τρίτη ασυλία.

Το κλίμα ανάμεσα στους Διάσημους και τους Μαχητές είναι τεταμένο και ο Σταμάτης δεν δίστασε να καταφερθεί τόσο εναντίον του Αλέξη Παππά όσο και εναντίον του Ντάνιελ Νούρκα, κριτικάροντας τη στάση που κρατάνε στο παιχνίδι.

«Στο χθεσινό συμβούλιο είχαμε να κάνουμε με τον δικηγόρο της Κόκκινης Ομάδας, η Κόκκινη Ομάδα νομίζω ότι δεν κατέβηκε στο Συμβούλιο. Κατέβηκε μόνο ο Αλέξης Παππάς», είπε αρχικά ο Σταμάτης στο προσωπικό του cue στο Survivor.

«Από την επόμενη φορά εγώ σκέφτομαι να τον φωνάζουμε και να του λέμε: Αλέξη, θα ψηφίσουμε αυτό το άτομο, συμφωνείς ή διαφωνείς; Ό,τι και να κάνουμε ο Αλέξης πάντα θα έχει κάτι να πει, κάτι πάντα θα τον ενοχλεί», συμπλήρωσε με ειρωνικό ύφος.

«Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι ο Ντάνιελ δέχθηκε στην ουσία μία επίθεση από την Κατερίνα και από κάποιους άλλους παίκτες της Κόκκινης Ομάδας, όταν την πρώτη φορά αποφάσισε να βγει μπροστά και να διαλέξει παίκτη και έτσι δεν διάλεξε ο Νίκος… και όταν στη χθεσινή ασυλία δεν κατάφερε να φέρει τον πόντο», σχολίασε αμέσως μετά ο Σταμάτης στο Survivor.

«Εμένα και την ομάδα μου μας έκανε να νιώσουμε ότι τον πετάνε απ’ έξω, ενώ είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Πλέον δεν βγαίνει σχεδόν καθόλου, μένει πίσω και δεν μιλάει. Με το να μη βγεις όμως να πεις ότι σε ενοχλεί αυτό που σου κάνουν, για να μπορέσεις να κρατηθείς σε μία ενδεχόμενη ψηφοφορία και να μην σε ψηφίσουν…

Ξέρεις ότι, αν πας κόντρα στην Κατερίνα, πας κόντρα και στην Ασημίνα και στον Αλέξη, στο «Τρίο Στούτζες» δηλαδή και θα σε πετάξουν απ’ έξω. Αυτό κάνεις, Ντάνιελ, αυτή τη στιγμή», τόνισε ο παίκτης του Survivor.

«Αντί να παραδεχθείς ότι σε ενοχλεί, κάνεις μόκο και περιμένεις τους άλλους να σου κάνουν κουμάντο», σχολίασε ο Σταμάτης για τον συμπαίκτη του στο Survivor.

Την υποστήριξή της στον Τζέιμς Καφετζή έδειξε για ακόμα μια φορά στο Survivor η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Η παίκτρια μιλώντας στην κάμερα του Survivor, αναφέρθηκε στη συμπεριφορά του Αλέξη Παππά, αλλά και της υπόλοιπης κόκκινης ομάδας απέναντι στον Τζέιμς.

Όπως είπε, θεωρεί ότι οι Διάσημοι έχουν εμμονή μαζί του και προσπαθούν να τον βγάλουν εκτός παιχνιδιού.

Μιλώντας με τους συμπαίκτες του, ο Τζέιμς Καφετζής ανέφερε: «Προσπαθούν να σας επηρεάσουν, μήπως και με διώξουν νωρίς πριν βάλω μπρος. Γιατί ξέρουν ότι είμαι ανταγωνιστικός, ξέρουν ότι μπορώ να είμαι καλός, ειδικά ο Παππάς».

Στη συνέχεια, μιλώντας στην κάμερα του Survivor, η Σταυρούλα Χρυσαειδή είπε: «Έχει ένα θέμα με τον Τζέιμς, ένα κόλλημα, μια εμμονή, όπως κι όλη η ομάδα έχει ένα κόλλημα με τον Τζέιμς, τον φοβούνται κιόλας».

Με τους συμπαίκτες της τα έχει βάλει η Ασημίνα Χατζηανδρέου στο Survivor, καθώς νιώθει ότι δεν τους ενδιαφέρει αν η ίδια βγει υποψήφια προς αποχώρηση ή όχι.

Μιλώντας στην κάμερα του Survivor, η παίκτρια των Διασήμων είπε: «Ο τίτλος του MVP έχει χαθεί από την ομάδα μου για κάποιον λόγο, χωρίς λόγο. Γιατί μάλλον θέλουμε να τους τον δώσουμε κι αυτόν. Δεν ξέρω γιατί η ομάδα μου λειτουργεί έτσι. Κι ειδικά αν εστιάσουμε στο δικό μου κομμάτι, γιατί θεωρώ ότι η ομάδα μου δεν εστιάζει ποτέ σε εμένα, να βγω MVP. Κι ο MVP από εκεί, αν βγει, αν τους το χαρίσουμε, λογικά θα βγάλει εμένα. Δεν νομίζω ότι θα βγάλει μια αδύναμη».

Στη συνέχεια, εξήγησε πως δεδομένου ότι με την Σταυρούλα δεν υπάρχει καμία συμπάθεια, θεωρεί πως η ίδια θα βρεθεί στη θέση να αποχωρήσει.

Μάλιστα, τόνισε πως ίσως η ομάδα της το κάνει αυτό επίτηδες, κατηγορώντας τους συμπαίκτες της πως ενδιαφέρονται για το ατομικό και όχι το ομαδικό τους συμφέρον.

«Γιατί αν βγει MVP η Σταυρούλα, ξέρω ότι έχει μένος με εμένα, θα βγάλει εμένα. Και ποιο είναι το ερώτημα; Θέλει η ομάδα μου να βγάλει εμένα; Δεν καταλαβαίνω και δεν μπορώ να καταλάβω. Τελικά μας συμφέρει να κερδίσουμε την ασυλία ή όχι; Μας συμφέρει να βγάλουμε MVP ή όχι; Να σπάσω σήμερα τα πόδια μου για την ομάδα μου ή να κάτσω στον πάγκο αραχτή και light και να κοιτάξω την παρτάρα μου και την υγεία μου και να μη με νοιάζει κανένας; Δεν κατάλαβα. Δεν καταλαβαίνω ποιος εδώ μέσα θέλει το καλό της ομάδας και ποιος το προσωπικό του καλό», είπε κλείνοντας.

Μετά τον Φάνη και ο Γιάννης με πονεμένο δάχτυλο

Ένας υδάτινος στίβος περιμένει τους Survivors και το αποτέλεσμα δείχνει τη δυναμική που έχει η κάθε ομάδα. Πόσο θα κρίνουν τα αποψινά ματσαρίσματα την ταυτότητα του/της MVP; Τι συζητήσεις και εσωτερικές διεργασίες θα γίνουν ανάμεσα στα μέλη της ηττημένης ομάδας;

Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν για την τρίτη και τελευταία ασυλία της εβδομάδας με σκοπό να στείλουν τους αντιπάλους τους στο συμβούλιο του νησιού. Ο στίβος μάχης ήταν ιδιαίτερα απαιτητικός.

Τον πρώτο αγώνα ασυλίας κέρδισαν οι Μπλε και οι ομάδες οδηγήθηκαν στο συμβούλιο του νησιού. Οι Διάσημοι ψήφησαν προς αποχώρηση τον Θοδωρή Τουρκογεώργο. Στον δεύτερο αγώνα κέρδισαν οι Κόκκινοι και οι Μαχητές ψήφησαν προς αποχώρηση την Μαριλίνα.

Οι Μαχητές κατάφεραν να κερδίσουν και την τρίτη ασυλία. Οι Μπλε τερμάτισαν πρώτοι και στη συνέχεια οι Κόκκινοι θα ψηφίσουν ακόμα έναν παίκτη τους προς αποχώρηση.

Η είσοδος της Σταυρούλας Χρυσαειδή στο Survivor 2024 ανέβασε τους Μαχητές αγωνιστικά, αλλά και την ερωτική διάθεση στον Άγιο Δομίνικο.

Η 27χρονη πρωταθλήτρια στίβου από την πρώτη μέρα που μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ έδειξε να... ταιριάζει αγωνιστικά και όχι μόνο με τον Γιάννη Περπατάρη.

Ο αγρότης των Μπλε μάλιστα μετά τη νίκη στο πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας έλεγε πως με τη Σταυρούλα «είμαστε καλό ζευγάρι» και στο επεισόδιο της Τρίτης (20/2) το απέδειξε και εκτός στίβων μάχης.

Μετά τη νίκη των Μαχητών με 10-7 επί των Διασήμων για την 3η ασυλία, φαίνεται πως η Σταυρούλα θέλησε να το γιορτάσει μαζί με τον Γιάννη. Οι δυό τους είχαν ερθει αρκετά κοντά όταν η παρουσία της Δώρας τους έκοψε τη φόρα.

«Δώρα, εδώ είσαι;» ρώτησε έκπληκτη η Σταυρούλα, με την συμπαίκτρια της να της απαντάει «μην αγχώνεστε παιδιά, δεν έχω πρόβλημα!» και την Σταυρούλα να απομακρύνεται από τον Γιάννη.

Όταν όμως οι Μαχητές έπεσαν για ύπνο οι κάμερες έπιασαν τη Σταυρούλα και τον Γιάννη κάτω από τα σκεπάσματα με τα social media να παίρνουν... φωτιά.

Τα τρυφερά τετ-α-τετ της Σταυρούλας και του Γιάννη σχολιάστηκαν από τους υπόλοιπους παίκτες, με την Μαριλίνα Βακονδίου να λέει: «Στην καλύβα μας, με τις νέες αφίξεις που είχαμε στο νησί, μάλλον ο Άγιος Βαλεντίνος επηρέασε αυτούς που ήταν μόνοι και τους έφερε λίγο πιο κοντά. Ελπίζω να πάει πολύ καλά αυτό, γιατί όχι από τη στιγμή που είναι ελεύθεροι. Ίσως έχουμε νέο ζευγάρι στο Survivor του 2024»

Εβδομάδα ανατροπών είναι όπως φαίνεται αυτή που διανύουμε στο απόλυτο ριάλιτι επιβίωσης. Το κλίμα ανάμεσα στις δύο ομάδες του Survivor είναι τεταμένο και μετά από τη νέα ήττα των Διασήμων ήρθε η ανάδειξη της Ιωάννας ως MVP από τους Μπλε.

Ο Γιώργος Λιανός άφησε μία «βόμβα» ακόμη να σκάσει και ανακοίνωσε ότι με εντολή γιατρού, Αντωνά και Πηλιάκη δεν μπορούν να ψηφιστούν γιατί δεν μπορούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους αν αγωνίζονταν σε μονομαχία. Μπορούν όμως να ψηφίσουν και μάλιστα η Όλγα Πηλιάκη ψήφισε με επιστολική ψήφο.

Σε περίπτωση μάλιστα ισοψηφίας ανάμεσα σε δύο υποψήφιους προς αποχώρηση ο MVP αναλαμβάνει την ευθύνη να υποδείξει εκείνος ποιος τελικά θα πάει στον αγώνα αποχώρησης.

«Ο MVP της εβδομάδας για την ομάδα που ψηφίζει θα επιλέξει ποιος θα πάει σε μονομαχία» ανέφερε ο παρουσιαστής.

Τελικά, οι Κόκκινοι έδωσαν τον Αλέξη Παππά. Επομένως, η Μαριλίνα εξασφάλισε την παραμονή της στο παιχνίδι, όμως οι Μπλε κλήθηκαν να υποδείξουν έναν άλλο άντρα στη θέση της. Αυτός ήταν ο Σταμάτης.

Ο Σταμάτης βγαίνει υποψήφιος στη θέση της Μαριλίνας

Αμέσως μετά, η MVP της εβδομάδας, που αυτή τη φορά ήταν η Ιωάννα, έδωσε ως τέταρτο και τελευταίο υποψήφιο προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα στο Survivor τον Νίκο Γκάνο.

Trailer | 21/02/2024

Δειτε Επισης

Η θεαματική πρεμιέρα Κωνσταντίνου Αργυρού! Η μαγεία επέστρεψε στη νυχτερινή Αθήνα!
#Cannes Film Festival 2024: Όρθιο το κοινό καταχειροκρότησε για έξι ολόκληρα λεπτά τον Γιώργο Λάνθιμο!
Η πρώτη του ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μετά από τη συγκλονιστική πρεμιέρα του #Maestro 2
Γιώργος Τσαλίκης: «Να βρει η ΕΡΤ κανένα πιτσιρίκι για τη #Eurovision η Μαρίνα Σάττι δεν είναι πιτσιρίκα»
To νέο πολύ κοντό, punk rock μαλλί, της Απόλυτης - To ανατρεπτικό look στο αναπάντεχο νέο videoclip
Η Μαρίνα Σάττι είναι η νέα βασίλισσα! Έσπασε όλα τα ρεκόρ & τα trends μετά τη #Eurovision - Μας πήγε τάπα!
Η αποκάλυψη του Σάββα Γκέντσογλου για το φλερτ στο #SurvivorGR: «Το έκοψα για να μην το δει ο γιος μου»
To #MonAmour έσπασε τα ρεκόρ - Το 1ο γαλλικό τραγούδι στην ιστορία του #Spotify - Ανακοίνωσε World Tour
Έξαλλος ο Λιάγκας με την κριτική στο πρόσωπο του: «Έχουν πρόβλημα στον εγκέφαλο, να το κοιτάξουν»
Ρένος Χαραλαμπίδης: «Έκλαιγα έξω από τις αίθουσες, εγκατέλειψα τα σχέδια μου, τον κινηματογράφο»