Η κόντρα της Καινούργιου με Μπακοδήμου - Μαγγίρα - Ετεοκλή & η κοινή έξοδος της Μπάρκα με τον πρώην της

Η Κατερίνα κατέβασε την ανάρτηση «διαφήμιση» που του έκανε - Θέση στη νέα «κόντρα» θέλησε να πάρει η Μπέττυ Μαγγίρα και η Σταματίνα Τσιμτσιλή - Όσα είπε ο Ετεοκλής Παύλου - Η απάντηση της Κατερίνα Καινούργιου

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Μια νέα κόντρα φαίνεται πως αναπτύχθηκε ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και την Μαρία Μπακοδήμου, όταν η δεύτερη σχολίασε μέσα από την εκπομπή της στον ΣΚΑΪ τις δηλώσεις του Ιορδάνη Χασαπόπουλου για την παρουσιάστρια του Alpha.

Η Κατερίνα Καινούργιου είδε τα σχόλια της Μαρίας Μπακοδήμου και στη συνέχεια ανέβασε το βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram γράφοντας «Πόση καλοσύνη η Μαρία Μπακοδήμου».

Μετά το σχόλιο της παρουσιάστριας του ΣΚΑΪ που προκάλεσε την αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου αλλά και τηαρχική έμμεση αναφορά της Μαρίας Μπακοδήμου σε όλο αυτό που δημιουργήθηκε, στη πορεία της εκπομπής #GeiaSou έγινε μια νέα – άμεση αυτή τη φορά – αναφορά στην παρουσιάστρια του Alpha.

Η Μαρία Μπακοδήμου ξεκίνησε την εκπομπή της με ένα τραγούδι της Άννας Βίσση και τους στίχους, «το πολύ πολύ, να μη μου μιλήσει, να με πει τρελή ή και να με βρίσει» και στη συνέχεια, πήρε τον λόγο λέγοντας, «Δε πειράζει ρε παιδιά, ας κάνουμε εμείς αυτά που νιώθουμε και το πως θα τα πάρουν οι άλλοι, κάπου είναι και δικός τους λογαριασμός».

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια πήγε στο πάνελ με τον συνεργάτη της, Ισίδωρο Φίκαρη να της λέει,  «Σκέφτομαι ότι αν εσύ έχεις χιούμορ, είναι δικό σου θέμα».

«Δε βαριέσαι, έχω τόσα, ας έχω και το χιούμορ» απάντησε η Μαρία Μπακοδήμου και προχώρησε στην ροή της εκπομπής της.

«Εμείς είπαμε χθες.. ύμνο της κάναμε. Μου γράφανε και στο twitter “τι πάθατε” και ξαφνικά μου λένε ότι γράφει η Κατερίνα Καινούργιου, “Μαρία Μπακοδήμου, ευχαριστώ για την καλοσύνη”. Έχω σκεφτεί ότι τρία πράγματα μπορεί να συμβαίνουν, ή κάποιος της το είπε για να τη φυτιλιάσει έχοντας ακούσει το χιούμορ που κάναμε χωρίς να της έχει πει τα επόμενα σχόλια, ή το είδε μόνη της χωρίς να δει την κουβέντα μετά, ή το τρίτο, το κάνει μόνη της για να κάνει θόρυβο για να έχουμε να λέμε. Όπως και να έχει Κατερίνα μου, εγώ σου αφιερώνω το τραγούδι, “βρε κουτό, βρε κουτό, εγώ θέλω να σε δω ευτυχισμένο”. Ευτυχισμένη να είσαι. Να είσαι καλά βρε… κουτό» είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Μπακοδήμου.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε το πρωί της Δευτέρας μέσα από το #HappyDay όλα όσα συνέβησαν αυτό το Σαββατοκύριακο ανάμεσα στις δύο γυναίκες της ελληνικής τηλεόρασης.

«Προσπαθώντας να δούμε το απόσπασμα με προσοχή δεν καταλάβαμε τι συνέβη. Πιο πολύ θεώρησα αιχμηρό αυτό που είπε η Μαρία Μπακοδήμου για τις απολαβές της Κατερίνας παρά το «μέσα έπεσε». Μου φάνηκε ότι αυτό το είπε ειρωνικά, ότι «δεν έπεσε μέσα ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος». Άρα την υποστήριξε. Η Κατερίνα είναι όντως πολύ ακριβοπληρωμένη και καλά κάνει, γιατί είναι πολύ επιτυχημένη» ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Αυτό που έχω καταλάβει, γιατί και εγώ με την Κατερίνα είχαμε κάποιες κόκκινες στιγμές, είναι ένα κορίτσι που λειτουργεί παρορμητικά. Το παθαίνω και εγώ. Πριν βάλεις τις μπλε φατσούλες, πρέπει να τσεκάρεις “το είπε έτσι;”» τόνισε η παρουσιάστρια του Alpha.

Δείτε το βίντεο στο 00:25' ΕΔΩ

Θέση στη νέα «κόντρα» που φαίνεται πως άνοιξε ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τη Μαρία Μπακοδήμου, θέλησε να πάρει η Μπέττυ Μαγγίρα.

Παρακολουθώντας αυτή τη νέα κόντρα που φαίνεται να άνοιξε στην ελληνική showbiz, η Μπέττυ Μαγγίρα ανέφερε, «Να σας πω κάτι; Η Μαρία φάνηκε ξεκάθαρα ότι το είπε ειρωνικά για τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, εννοώντας ότι καθόλου μέσα δεν έπεσε, αφού η Κατερίνα κάνει καριέρα τόσα χρόνια. Εγώ το πήρα ως φανταστικό σχόλιο. Καταρχάς δείχνει ότι έχει χιούμορ. Τώρα γιατί το πήρε στραβά η Κατερίνα, δε ξέρω».

«Ίσως γιατί έχει προηγηθεί στο παρελθόν μια μικρή κοντρίτσα. Πολύ παλιότερα, εποχή Κωστόπουλου. Μήπως γι’ αυτό θυμήθηκαν τα πιο παλιά;» σχολίασε από τη δική του πλευρά ο Δημήτρης Μακαλίας.

«Και το κατάλαβε η Μαρία για να βγει να πει μετά ότι έκανε πλάκα. Γιατί η Μαρία έχει χιούμορ. Θέλησε να το εξηγήσει γιατί και προφανώς κατάλαβε ότι και κάποιος άλλος μπορεί να το πάρει αυτό πιο στραβά, οπότε βγήκε να το εξηγήσει, αλλά να που το εξέλαβε στραβά» είπε σε άλλο σημείο η Μπέττυ Μαγγίρα.

Το παράπονο που εξέφρασε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας για το #StarBreakfast η Κατερίνα Καινούργιου, σχολίασε σε δηλώσεις του στην εκπομπή #GeiaSou ο Ετεοκλής Παύλου.

«Με το Star αδελφάκια δεν είμαστε; Γιατί το #StarBreakfast κάθε μέρα έχει κάτι αρνητικό για μένα; Χρήστο μου; Στην αρχισυνταξία να το πω και το Star. Δε γίνεται από αγάπη. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να πουλάει, αλλά κάθε μέρα κάτι αρνητικό για την Κατερίνα; Τέλος πάντων, δε θα ασχοληθώ καν» είχε πει η Κατερίνα Καινούργιου.

Ο δημοσιογράφος του #GeiaSou, Ισίδωρος Φίκαρης συνάντησε τον Ετεοκλή Παύλου ο οποίος ανέφερε ότι δεν υπάρχει καμία κόντρα με την Κατερίνα Καινούργιου και πως δε γνωρίζει τι μπορεί να έχει συμβεί ανάμεσα σε εκείνη και τον αρχισυντάκτη τους.

«Τι έγινε; Δε ξέρω, τι να σου πω; Δεν υπάρχει τίποτα, κανένα beef. Όλα καλά, δεν υπάρχει κάτι. Ο Χρήστος Αϊβαλιώτης, ο αρχισυντάκτης μας, είναι μια ιστορία από μόνος του, του έχω πολύ μεγάλη αδυναμία και τον αγαπώ πολύ. Δεν έχω ιδέα τι έχει γίνει ανάμεσα σε εκείνον και την Κατερίνα Καινούργιου, δε ξέρω και όλη την ιστορία τους. Ξέρω ότι ο Χρήστος Αϊβαλιώτης είναι ένας πολύ κοντινός μου άνθρωπος. Τον εμπιστεύομαι απόλυτα.

Δεν έχει τύχει να συναντηθούμε με την Κατερίνα Καινούργιου. Είχαμε συναντηθεί πολύ καιρό πριν, όλα μια χαρά» είπε ο Ετεοκλής Παύλου.

Ο Χρήστος Αϊβαλιώτης είναι ο αρχισυντάκτης του του #StarBreakfast ενώ για χρόνια είχε το τιμόνι της αρχισυνταξίας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. 

Η Μπέττυ Μαγγίρα αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, αναφέροντας πως δεν είχαν κάποιο ραντεβού, ενώ λίγα λεπτά αργότερα η παρουσιάστρια του ANT1 μίλησε στην εκπομπή #FaysTime του ΣΚΑΪ.

Τις δηλώσεις που δεν έκανε στα υπόλοιπα κανάλια, παρά μόνο στον ΣΚΑΙ σχολίασαν στην #SuperΚατερίνα με την Κατερίνα Καινούργιου να απορεί αν μίλησε ξανά για την ίδια.

«Να φανταστώ ότι ήταν από τον ΣΚΑΙ και την Μαρία Μπακοδήμου; Γιατί συνέχεια στηρίζουν η μία την άλλη. Από την εκπομπή της Φαίης, οκ από τον ΣΚΑΙ» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Αφού ήταν ραντεβού, γιατί δεν κατέβηκε από το αυτοκίνητο να το κάνει πιο επίσημο;» συνέχισε ο Γρηγόρης Γκουντάρας με την Κατερίνα Καινούργιου: «Να φανταστώ κάπου θα μίλησε και για εμένα, είμαι το καθημερινό της. Δεν πειράζει να είναι όλοι καλά. Το θέμα είναι ότι και με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο τα βρήκα, δεν ξέρω αν τα είχε χάσει και ποτέ».

Τι συμβαίνει τελικά με τον πρώην της Κατερίνας Καινούργιου, Φίλιππο Τσαγκρίδη και τη Δανάη Μπάρκα;

Σύμφωνα με όσα είπε ο Νίκος Γεωργιάδης στο #PrwinoSousosu, η παρουσιάστρια του Mega και ο πρώην της Κατερίνας Καινούργιου εθεάθησαν μαζί το βράδυ του Σαββάτου 17/2 στην Άννα Βίσση, κάτι που ειπώθηκε -χωρίς ονόματα- στο #HappyDay.

Νωρίτερα το πρωί της Δευτέρας, ένας τεχνικός του #HappyDay αποκάλυψε πως μία παρουσιάστρια ήταν σε τρυφερά ενσταντανέ με κάποιο γνωστό πρόσωπο πρώτο τραπέζι πίστα στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται η Άννα Βίσση. Τότε η Σταματίνα Τσιμτσιλή συμπλήρωσε: «Είδε ωραία συναισθήματα, αντάλλασσαν φιλιά».

Την προηγούμενη εβδομάδα, η Κατερίνα Καινούργιου προχώρησε σε ανάρτηση – διαφήμιση για το μαγαζί του Φίλιππου Τσαγκρίδη, γεγονός που «γέννησε» τις φήμες για επανασύνδεση. Η ανάρτηση αυτή πλέον δεν υπάρχει.

Untitled

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»
H σπαρακτική ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου για τον θάνατο του αγαπημένου της συνεργάτη
Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα: «Ο χρόνος θα δείξει»
Αλέξανδρος Λογοθέτης: «Μεγάλωσα στην ουσία χωρίς πατέρα, ο Ηλίας δεν ήταν εκεί»
Η ανάρτηση της πρώην συζύγου της Ντέμης Γεωργίου και η απουσία της από την κηδεία της
Κώστας Μπερικόπουλος: «Παρενόχλησε την αδελφή μου ο παπάς στην κηδεία του πατέρα μας»
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»