H ανάρτηση «καρφί» της Κατερίνας Καινούργιου για το σχόλιο της Μαρίας Μπακοδήμου: «Πόση καλοσύνη»

Την απάντηση της στην Μαρία Μπακοδήμου θέλησε να δώσει η Κατερίνα Καινούργιου, λίγες ώρες μετά τα όσα σχολίασε η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ με αφορμή την άγνωστη ιστορία της οικοδέσποινας της #SuperΚατερίνα με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος είχε πει στον πατέρα της Κατερίνας Καινούργιου πως δεν θα κάνει καριέρα κι αυτό έγινε θέμα σχολιασμού στην εκπομπή #Γειασου.

Η παρουσιάστρια της #SuperΚατερίνα αποκάλυψε ότι ο δημοσιογράφος είχε πει στον πατέρα της ότι δεν κάνει για τη δουλειά αυτή, και δε θα πετύχει ποτέ.

«Ήμουν 18 χρονών, μόλις είχα μπει στο Πανεπιστήμιο, πριν ξεκινήσω στο Τηλεάστυ. Δούλευα σε ένα βιβλιοπωλείο, αλλά ο πατέρας μου, μού λέει “θα σε στείλω σε έναν έμπειρο δημοσιογράφο, να σου πει αν το έχεις”. Εξυπνάδες του πατέρα μου. Μου είπε ότι θα με στείλει στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, που ήταν φίλος ενός άλλου φίλου μας.

Πάω λοιπόν με τον κοινό φίλο του μπαμπά μου, και κάνουμε ένα ραντεβού στην Παιανία με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο. Αρχίζουμε και μιλάμε, με ρώταγε ποιο είναι το όνειρό μου, τι θέλω να κάνω, με ρώταγε γιατί θέλω να γίνω δημοσιογράφος, ποιοι είναι οι στόχοι μου. Φεύγουμε και αυτός παίρνει τον πατέρα μου τηλέφωνο.

Γυρνάω σπίτι και μου λέει ο πατέρας μου, “καλά, μου είπε ο άνθρωπος ότι δεν το έχεις καθόλου, ότι δε πρόκειται να πετύχεις ποτέ, ότι δε σε ενδιαφέρει καθόλου και καλύτερα να κάνεις κάτι άλλο στη ζωή σου”. Απογοητεύτηκα. Όταν μετά από χρόνια τον συνάντησα στο Open και του το είπα, μου λέει “εντάξει, λέω και καμία βλακεία καμιά φορά”. Μπορεί και αυτό τότε να με είχε πεισμώσει… Μπορεί κάτι να μη του άρεσε, αλλά καμιά φορά όταν σε απογοητεύουν λίγο στην αρχή, πεισμώνεις» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Αμέσως μετά την προβολή του σχετικού βίντεο, τον λόγο πήρε η Μαρία Μπακοδήμου, η οποία ανέφερε ότι αυτή τη στιγμή η παρουσιάστρια του Alpha είναι η πιο ακριβοπληρωμένη.

«Χωρίς να έχει ξεκινήσει ο άλλος; Φυσικά και έχει κάνει μεγάλη εξέλιξη. Αυτή τη στιγμή δεν είναι η πιο ακριβοπληρωμένη η Κατερίνα Καινούργιου; Πέρα από το συμβόλαιό της, και από τα εμπορικά. Νομίζω ότι είναι η πιο ακριβοπληρωμένη στην τηλεόραση. Και από την Ελένη Μενεγάκη, εγώ αυτό ξέρω. Δεν είμαι και στο πορτοφόλι της, αλλά αυτό που ακούω από την αγορά…

Είπε ότι αυτό την πείσμωσε. Εμένα αν έρθει το παιδί μου να με ρωτήσει αν κάνει γι’ αυτή τη δουλειά, δε μπορώ να του πω πριν βγει, του κόβω τα φτερά. Καριέρα δε κάνουν οι ταλαντούχοι, πόσοι ηθοποιοί έχουν μεγάλο ταλέντο και τελικά καριέρα κάνουν όσοι δουλεύουν σκληρά» είπε η Μαρία Μπακοδήμου.

Η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου λίγες ώρες αργότερα αναδημοσίευσε το εν λόγω στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έγραψε:

«Πόση καλοσύνη η Μαρία Μπακοδήμου…».

Untitled

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»
Οι πρώτες φωτογραφίες της Μαρίνας Σάττι από τις «Ικέτιδες» - Η κατάμεστη πρεμιέρα στους Δελφούς
#TemptingFortune: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στο πρώτο τρέιλερ του νέου reality
Ο Φάνης Μουρατίδης παρουσιαστής στην επιστροφή του #MoneyDrop στους τηλεοπτικούς μας δέκτες
Η πρώτη ανάρτηση και το δημόσιο «ευχαριστώ» των Maneskin μετά τη μεγάλη συναυλία τους στο ΟΑΚΑ
Νίκος Οικονομόπουλος: «Αν πούμε: Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια, θα μας θεωρήσουν χουντικούς»
#FindMeFalling: O Njoy στην πρώτη κυπριακή ταινία του Netflix!