Πρεμιέρα #J2us! Tα ζευγάρια, οι εκπλήξεις και τα special live act - «Λύγισε» η Βανδή με το αφιέρωμα στον Καρρά

Το #J2US επέστρεψε μέσα από τη συχνότητα του Alpha για να απογειώσει και πάλι τα Σαββατόβραδά μας! Ο νέος κύκλος κατέφθασε πιο θεαματικός από ποτέ με πολλή μουσική και ακόμη περισσότερες εκπλήξεις - Ο Σωτήρης Γιαζιτζόγλου και Φειδίας Ηροδότου ξανά μαζί οn stage! - Ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η Γαλάτεια Βασιλειάδη, στο φαντασμαγορικό σόου

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Νίκος Κοκλώνης έκανε την εμφάνισή του υπό την oriental διασκευή του «Κάνω Comeback» της Άντζελας Δημητρίου και πλαισιωμένος από ένα εντυπωσιακό μπαλέτο.

Αμέσως μετά την πρώτη «καλησπέρα» της βραδιάς ο παραγωγός και παρουσιαστής υποδέχτηκε την all star κριτική επιτροπή με τους Δέσποινα Βανδή, Σταμάτη Φασουλή, Βίκυ Σταυροπούλου και Καίτη Γαρμπή να παίρνουν τη θέση τους γεμάτοι ενθουσιασμό.

Tα live act:

Δεδομένης της στενής φιλίας του με τον Βασίλη Καρρά, τον τεράστιο καλλιτέχνη, που έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας στη θλίψη το πανελλήνιο, ο Νίκος Κοκλώνης ετοίμασε ένα μοναδικό αφιέρωμα – ύμνο στο αποτύπωμα που άφησε πίσω ο σπουδαίος λαϊκός βάρδος.

Ο Νίκος Κοκλώνης θέλησε να κάνει την επίσημη πρώτη του στη σκηνή έχοντας δίπλα του με έναν τρόπο τον καλό του φίλο.

«Είναι μία ιδιαίτερη στιγμή για εμένα γιατί λείπει ένας αγαπημένος φίλος. Σε κάθε μας πρεμιέρα ήταν εδώ μαζί μας. Μιλάω φυσικά για τον άρχοντα της νύχτας και όχι μόνο Βασίλη Καρρά.

Θέλαμε με κάποιον τρόπο να είναι σήμερα μαζί μας έτσι όπως σε κάθε πρεμιέρα ήξερε να μας αγκαλιάζει και εμάς στο πλατό και εσάς στο σπίτι.

Ένα είναι σίγουρο από το μυαλό και την καρδιά μας  δεν θα φύγει ποτέ. Θα ζει για πάντα εκεί όπως θα ζουν και τα τραγούδια του. Μαζί μας είναι οι μουσικοί συνεργάτες του Βασίλη Καρρά και φυσικά ο Δημήτρης Χρυσοχοϊδης σε ένα αφιέρωμα καρδιάς που ετοίμασε ο μαέστρος του Βασίλη Καρρά Γιάννης Γκιούρας.

Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια του Βασίλη Καρρά που είμαι σίγουρος ότι μας βλέπει και με έχουν αγκαλιάσει από τα πρώτα μου βήματα» ανέφερε φορτισμένος ο οικοδεσπότης του σόου.

Στη φαντασμαγορική πρεμιέρα του σόου έδωσαν το παρών ο μαέστρος και η ορχήστρα του αείμνηστου Βασίλη Καρρά και ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης τραγούδησε τις μεγάλες του επιτυχίες.

Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της η Δέσποινα Βανδή όταν ο συνεργάτης και φίλος του Βασίλη Καρρά, Δημήτρης Χρυσοχοΐδης ξεκίνησε ένα ποτ πουρί με αγαπημένα τραγούδια του αξέχαστου λαϊκού βάρδου.

Όταν μάλιστα πήγε κοντά της και της τραγούδησε το «Μην το ρωτάς το χελιδόνι», η Δέσποινα άφησε τα δάκρυά της να τρέξουν και το κατέγραψαν οι κάμερες.

Μάλιστα ο Νίκος Κοκλώνης έσπευσε να την παρηγορήσει με ένα φιλί στα μαλλιά της.

Να θυμίσουμε ότι η Δέσποινα Βανδή είχε καταγραφεί στην κηδεία του Βασίλη Καρρά στο Κοκκινοχώρι σε κακή κατάσταση από τη συγκίνηση καθώς με τον Βασίλη Καρρά έκανε το ντεμπούτο της στις πίστες.

Aκολούθησε η Άντζελα Δημητρίου σε ένα μοναδικό medley

Η Στέλλα Κονιτοπούλου σε ένα παραδοσιακό γλέντι

Ο Δημήτρης Κόκοτας σε αξέχαστες επιτυχίες

Ο Χρίστος Αντωνιάδης στις μεγάλες του επιτυχίες

Η Φαίη Ρουμπίνη μας ξεσηκώνει με τις επιτυχίες της

Τα ζευγάρια:

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η Γαλάτεια Βασιλειάδη, ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz βρίσκεται φέτος στο φαντασμαγορικό σόου του Alpha και είναι έτοιμο να τα δώσει όλα επί σκηνής.

Η αυλαία για το ερωτευμένο ζευγάρι ξεκίνησε με το κομμάτι ο «Ωραίος και η Ωραία», σίγουρα αντιπροσωπευτικό, και όπως φάνηκε ταιριαστό στις φωνές τους.

Σκαρφαλωμένοι σε μία γιγάντια τούρτα έκαναν ποδαρικό στο σόου και χωρίς καθυστερήσεις στάθηκαν μπροστά από τους κριτές για το πρώτο feedback.

«Είπες το μυστικό μόλις εμφανίστηκες, να περάσεις καλά και να το απολαύσεις. Αυτό θα κάνεις εδώ, στο υποσχόμαστε. Αεράτοι, χαρούμενοι, υπέροχοι» πήρε τον λόγο πρώτη η Βίκυ Σταυροπούλου.

«Τι ωραία έναρξη ήταν αυτή! Πολύ ωραίο το δικό σου γυναικάκι Γιώργο μου. Εξεπλάγην ευχάριστα, είχες άνεση» συνέχισε η Δέσποινα Βανδή.

«Είστε εντυπωσιακά καλοί» πρόσθεσε ο Σταμάτης Φασουλής.

«Έχεις έναν σούπερ ντούπερ δάσκαλο και νομίζω θα πας πάρα πολύ καλά» κατέληξε η Καίτη Γαρμπή.

Στην πρεμιέρα του J2US ο Γιώργος Αμούτζας και η Τάνια Μπρεάζου έκαναν θεαματική είσοδο ροκάροντας σε ρυθμούς Bin Jovi και It’s My Life βάζοντας φωτιά on stage.

Με ανάλογο ροκ στιλ και δυναμισμό κέρδισαν το πρώτο στοίχημα και βάζουν μπρος για ακόμη πιο δυνατές ερμηνείες στα επόμενα lives.

Οι κριτές ευχαριστήθηκαν το acts τους και τους χάρισαν μία ζεστή υποδοχή με τα σχόλιά τους.

«Υπέροχοι, καλωσήρθατε! Τι ωραία δυναμική αρχή, τι ωραία φωνή έχεις Τάνια μου κι εσύ Γιώργο μου υπέροχος» είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Η Δέσποινα Βανδή έμεινε εντυπωσιασμένη και αποθέωσε την Τάνια Μπρέαζου για την εκπληκτική φωνή της.

«Είσαι πολύ τυχερός Γιώργο και δίπλα στην Τάνια είδαμε την προσπάθειά σου, ήσουν πολύ καλός» σχολίασε ο Σταμάτης Φασουλής.

Είστε ένα εκρηκτικό ζευγάρι! Του Γιώργου ρου έχω μια αδυναμία από τον Σασμό, μ΄άρεσε η σοβαρότητά του» ανέφερε η Καίτη Γαρμπή.

Ένα από τα πιο ανατρεπτικά ζευγάρια του J2US είναι αναμφίβολα ο Δημήτρης Κόκοτας και η Τραϊάνα Ανανία.

Η χειμαρρώδης ηθοποιός και ο αγαπημένος τραγουδιστής ένωσαν τις δυνάμεις τους παρουσιάζοντας ένα δυναμικό act στην πρεμιέρα του σόου.

Πάνω στον… «Χάρτη» της Νατάσας Θεοδωρίδου βρήκαν τον δικό τους κρυμμένο θησαυρό εντυπωσιάζοντας την επιτροπή.

«Πάρα πολύ ωραία. Πέρα από ότι είσαι μια ωραία γυναίκα, μ΄αρέσει ότι η ακινησία σου ήταν εύγλωττη. Η κάθε σου στάση ήταν εύγλωττη και είναι σπάνιο, τα πήγες καλύτερα από ό,τι περίμενα» έκρινε πρώτος ο Σταμάτης Φασουλής.

Με ανακούφιση άκουσε τα λόγια του η Τραϊάνα καθώς όπως εξήγησε ήταν αγχωμένη για την εμφάνισή της.

«Αν αυτό είναι το αγχωμένο σου, κράτα το. Περιμένουμε ομορφιές από εσάς» της είπε με χαμόγελο η Βίκυ Σταυροπούλου.

Όσο για τη Δέσποινα Βανδή και εκείνη μόνο θετικά λόγια είπε για το ζευγάρι ενώ τόνισε ότι το performance της ηθοποιού άγγιξε επαγγελματικό επίπεδο.

Kαι η Αλίνα Κοτσοβούλου βρίσκεται φέτος στον ανανεωμένο κύκλο του J2US έτοιμη να μας καταπλήξει με τις φωνητικές της ικανότητες.

Ταίρι της ο Πέτρος Ίμβριος και απόψε ερμήνευσαν το «Σώσε με» με εκρηκτική χημεία επί σκηνής και περιστοιχισμένοι από το εντυπωσιακό χορευτικό του Φωκά Ευαγγελινού.

Η Δέσποινα Βανδή συμβούλευσε την ηθοποιό να απολαύσει την παραμονή της στο σόου και απευθύνθηκε με ειδική αναφορά στην… «παλιοσειρά» της Πέτρο Ίμβριο.

«Αλινάκι, χαίρομαι με τη χαρά σου, σχεδόν συγκινούμαι να βλέπω ανθρώπους να το απολαμβάνουν τόσο πολύ» σχολίασε η Βίκυ Σταυροπούλου με την Καίτη Γαρμπή να συνεχίζει στο ίδιο θετικό μοτίβο.

«Την Αλίνα την ξέρω από μικρό κορίτσι. Ο Πέτρος είναι μια αρσενική φωνή, λέει το τραγούδι όπως πρέπει να λεχθεί και με μία σοβαρότητα που καθηλώνει. Να σας πω ότι η επειδή την ξέρω είναι πολύ καλύτερη από ό,τι ήταν σήμερα» πρόσθεσε ο Σταμάτης Φασουλής.

Η Joanne και ο Ραφαήλ Καρυωτάκης έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους με τους κριτές να τους υποδέχονται θερμά αλλά και με… παρατηρήσεις.

«Είναι αστείο» μας τραγούδησαν αλλά καθόλου αστεία δεν ήταν η εμφάνισή τους που απέδειξε από τα πρώτα λεπτά ότι θα αποτελέσει σοβαρό ανταγωνισμό για τους υπόλοιπους.

«Εύχομαι να απολαύσετε το πάρτι, πολύ αρμονικό ζευγάρι, δροσερό. Είστε πολύ ωραίοι» επεσήμανε η Δέσποινα Βανδή.

Αμέσως μετά, όμως ο αυστηρός Σταμάτης Φασουλής έκανε την πρώτη παρατήρηση της σεζόν λέγοντας ότι «είστε λαμπερό ζευγάρι, θα δυσκολευτείτε λίγο έχω την εντύπωση ότι οι φωνές σας θέλουν πολλή δουλειά για να συναντηθείτε».

«Είναι πολύ μπάσος απλώς σε σχέση με την Joanne θα έχουν ένα πρόβλημα για να βρουν τον ενδιάμεσο τόνο» συμπλήρωσε.

Τι σχόλια έλαβαν από Καίτη Γαρμπή και Βίκυ Σταυροπούλου;

Οι εκρηκτικές Χριστίνα Μήλιου και Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έκλεψαν τις εντυπώσεις στην πρεμιέρα του J2US με επιτυχία του Χάρη Κωστόπουλου.

«Είσαι μία θεά» τραγούδησαν οι… θεές του J2US αλλά το act τους δεν έπεισε τον Σταμάτη Φασουλή.

Συγκεκριμένα, ο κριτής του σόου σχολίασε ότι «ήθελε ειδική μεταχείριση. Δεν ήταν αυτό που περίμενα» με τη Ναυσικά να εξηγεί ότι αυτή ήταν η… βελτιωμένη εικόνα τους από την πρόβα.

«Πάρα πολύ όμορφες παρουσίες. Ναυσικά μου άρεσες πάρα πολύ. Αντιλαμβάνομαι αυτό που λέει ο Σταμάτης αλλά αυτό θα το βρείτε μεταξύ σας. Θέλετε χρόνο μέχρι να νιώσετε η μία την άλλη» είπε η Δέσποινα Βανδή.

Αισιόδοξη η Βίκυ Σταυροπούλου προσπάθησε να ανεβάσει το ηθικό της Ναυσικάς. «Είναι δουλευταρού είμαι σίγουρη ότι θα δουλέψει και θα καταφέρει να κάνει ωραία πράγματα».

«Στο κουπλέ σου δεν πατούσες αλλά η Χριστίνα είναι πολύ καλή και θα δουλέψουν» σημείωσε και η Καίτη Γαρμπή.

Πρόσφατα αποφάσισαν να δημοσιοποιήσουν τον δεσμό τους και η ιστορία αγάπης της Σοφίας Κουρτίδου και του Γιάννη Σεβδικαλή είναι από αυτές που θα ήθελε κανείς να ζήσει έστω μία φορά στη ζωή του.

Το ερωτευμένο ζευγάρι αποφάσισε να δοκιμαστεί στη σκηνή του J2US και για επίσημη πρώτη ερμήνευσε το «30 – 40» από Μέλισσες

«Ήσασταν ένα όνειρο, η χημεία σας… Δεν είναι τυχαίο ότι είστε μαζί. Γιάννη, επειδή έχω δει συνεντεύξεις σου και την αδυναμία τη μετατρέπουν σε δύναμη» ανέφερε η Βίκυ Σταυροπούλου.

«Τραγουδήσατε επαγγελματικά» πήρε τον λόγο η Δέσποινα Βανδή με τον Σταμάτη Φασουλή να εύχεται χρυσό μετάλλιο στον πρωταθλητή Σεβδικαλή και στο… J2US.

Την εκτίμησή της προς τη Σοφία Κουρτίδου εξέφρασε και σε προσωπικό επίπεδο εκτός από το καλλιτεχνικό η Καίτη Γαρμπή καθώς της αρέσει όπως ανέφερε που η τραγουδίστρια μιλά ανοιχτά συνεχώς για θέματα που αφορούν την κοινωνία.

«Ο Γιάννης τραγούδησε σαν επαγγελματίας με αυτή τη δασκάλα θα πας πολύ καλά» συμπλήρωσε η Καίτη Γαρμπή.

Την… «Πρώτη θέση» στις καρδιές των κριτών διεκδίκησαν Γιάννης Ξανθόπουλος και Δώρα Παντέλη ερμηνεύοντας την ομώνυμη επιτυχία του Νίκου Οικονομόπουλου.

Και μπορεί με το τραγούδι να μην έχει καμία σχέση αλλά απόψε η Δώρα Παντέλη απέδειξε ότι είναι φυσικό ταλέντο!

Η Δέσποινα Βανδή έδειξε τρομερά ικανοποιημένη με την προσπάθειά της τονίζοντας ότι «το ότι είναι η πρώτη σου φορά και τραγουδάς τόσο καλά είναι εντυπωσιακό. Περιμένω από εσάς πολλά».

Ο Σταμάτης Φασουλής συνέχισε και είπε: «Είστε πολύ καλοί, είστε δουλευταρού, αυτό που είδαμε φαίνεται ότι έχει δουλευτεί. Αν μπει και ψυχή θα είναι καταπληκτικό».

Ενθουσιασμένη με το ντουέτο τους και η Καίτη Γαρμπή: «Πραγματικά είναι εντυπωσιακό αν δεν έχεις ξανατραγουδήσει το πόσο καλή ήσουν».

Στάθης Σχίζας και Μαλού Κυριακοπούλου ανέβηκαν στη σκηνή του J2US και από τα πρώτα λεπτά φάνηκε η χημεία τους επί σκηνής.

Οι δυο τους δοκιμάστηκαν στο «Ελεύθερος» του Κωνσταντίνου Αργυρού με τον Στάθη Σχίζα να υπογραμμίζει ότι ούτε στο μπάνιο του δεν έχει αποπειραθεί να τραγουδήσει.

«Πρώτη φορά τραγουδάς Στάθη; Για πρώτη φορά μια χαρά» επεσήμανε η Καίτη Γαρμπή.

Την ίδια άποψη είχε και η Βίκυ Σταυροπούλου.

«Αν θέλεις τη γνώμη μου να προσέξεις, γιατί υπάρχει μία άργητα, μία πλαδαρότητα» ήταν η συμβουλή από τον Σταμάτη Φασουλή.

«Θέλω να λυθείς λίγο» πρόσθεσε στο τέλος και η Δέσποινα Βανδή.

Μοναδικό ντουέτο αυτό του Ίαν Στρατή και της Πηνελόπης Αναστασοπούλου στο J2US.

Ο Ίαν Στρατής ανέλαβε ένα εύκολο έργο ως μέντορας της ηθοποιού η οποία είναι γνωστό ότι είναι προικισμένη και με ταλέντο στο τραγούδι.

Σε ξένο κομμάτι έδωσαν τα δυνατά τους στην πρεμιέρα και συγκεκριμένα στο Holding out for a hero από Bonnie Tyler και κατενθουσίασαν.

Οι φωνές τους έδεσαν ιδανικά και έδειξαν ότι ανήκουν στα φαβορί του σόου.

Την πρώτη επική ατάκα την έδωσε η Δέσποινα Βανδή: «Έχω να σας πω ντροπή, κλέβετε εκκλησία. Είστε φωνάρες και οι δύο».

«Συγκλονιστικές οι φωνές τους, ανατρίχιασα. Τραγουδάς υπέροχα κορίτσι μου. Δεν θέλω να φύγετε, αν ξεκινήσατε έτσι, θα πάθουμε πλάκα μαζί σας» τα λόγια της Καίτης Γαρμπή.

Με το στόμα ανοιχτό έμεινε και η Βίκυ Σταυροπούλου που τους βρήκε εξαιρετικούς και φωνητικά άψογους.

Ο δε Σταμάτης Φασουλής έκλεισε τον σχολιασμό με τρομερό κομπλιμέντο «ήσασταν η καλύτερη στιγμή για σήμερα».

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη! Η λαίδη του λαϊκού επέστρεψε στο J2US αυτή τη φορά ως coach του Στέλιου Δρουμαλιά σε ένα από τα πιο ανατρεπτικά ντουέτα του σόου.

Το ζευγάρι έσπασε τον πάγο με το «Είσαι μία συνήθεια» και έκανε θραύση! Στο πλατό βρισκόταν και ο Ηλίας Ψινάκης για να στηρίξει τον συνεργάτη του στο «Γηροκομείο» με τον Νίκο Κοκλώνη να του ζητά να ανέβει στη σκηνή.

Και μπορεί Ηλία Ψινάκη να μην είδαμε αλλά ακούσαμε τη χαρακτηριστική του φωνή όταν ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στον Στέλιο Δρουμαλιά.

Περνώντας στην κριτική η Δέσποινα Βανδή είπε: «Χαιρόμαστε πάρα πολύ που είσαι εδώ. Καλωσήρθατε! Στέλιο σε ξέρω τόσα χρόνια από τον Ηλία Ψινάκη. Τόσα χρόνια που σε ξέρω είσαι ένα σιωπηλό παιδί. Πρώτη φορά ακούω τη φωνή σου και να μιλάς και να τραγουδάς, Τραγούδησες μια χαρά».

Ο Σταμάτης Φασουλής σχολίασε: «Σταύρωσε με, δεν το περίμενα. Τα λάθη ήταν ελάχιστα, ήσασταν πολύ καλοί, ανταποκρίθηκες πολύ καλά».

«Και εγώ δεν ήξερα ότι τραγουδάς τόσο καλά. Μπράβο σου!» συνέχισε η Καίτη Γαρμπή.

«Όσο φανταστικά περνάς με τον Ηλία στο γηροκομείο άλλο τόσο θα περάσεις εδώ» ήταν τα λόγια της Βίκυς Σταυροπούλου.

Daphne Lawrence και Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος ανέβηκαν στη σκηνή του J2US και έκαναν ποδαρικό με Σάκη Ρουβά και την επιτυχία «Όλα γύρω σου γυρίζουν».

Το ντουέτο τους απέσπασε θερμά σχόλια και παρά τις όποιες αστάθειες το αποτέλεσμα ήταν άρτιο.

«Πήγες πάρα πολύ καλά, στην αρχή λίγο αλλά μετά το πήγες πολύ καλά…» ξεκίνησε πρώτος ο Σταμάτης Φασουλής με την Καίτη Γαρμπή να παίρνει τον λόγο. «Μου έκανε εντύπωση, μου φάνηκε σωστός»

«Κωνσταντίνε μου χαίρομαι πάρα πολύ. Στην αρχή ήσουν λίγο αγχωμένος μετά απογειωθήκατε» έκρινε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Με εξίσου κολακευτικά σχόλια συνέχισε και η Δέσποινα Βανδή.

«Θα με θυμηθείς μωρό μου» από Κώστα Μοναχό ερμήνευσαν στην πρεμιέρα του J2US Στέλλα Κονιτοπούλου και Χρήστος Κούτρας.

Η αγαπημένη φωνή των νησιώτικων ανέλαβε να κάνει ξεφτέρι στο τραγούδι τον δημοσιογράφο και τα κατάφερε αρκετά καλά.

Ο Χρήστος Κούτρας αποτέλεσε έκπληξη καθώς κανείς δεν περίμενε την άνεση που έδειξε στη σκηνή.

«Ήσουν άνετος, εξοικειωμένος» σχολίασε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Από την άλλη, η Καίτη Γαρμπή βρήκε άνοστο το κουπλέ αλλά ευτυχώς στο ρεφρέν τα πήγε καλύτερα.

«Χρήστο, ξεαγχώσου! Ήσουν πολύ καλός, μου άρεσες πάρα πολύ» τόνισε η Δέσποινα Βανδή.

Τελευταίος σχολίασε το ζευγάρι ο Σταμάτης Φασουλής και βρήκε αξιοπρεπέ ςτο act παρά το τρακ.

Η «δασκάλα» Ζωή Παπαδοπούλου ανέλαβε τον Μανώλη Κλωνάρη, που τον γνωρίσαμε στη Γη της ελιάς, με εντατικά μαθήματα φωνητικής και το αποτέλεσμα τους δικαίωσε στο J2US.

«Το είπες καλά αλλά ήταν πολύ χαμηλά. Παρ΄όλα αυτά τα έβγαλες πέρα εξαιρετικά» σχολίασε ο Σταμάτης Φασουλής.

Η Καίτη Γαρμπή συμφώνησε με τον προλαλήσαντα και συμπλήρωσε ότι«αυτά τα τραγούδια τα έχουν πει καλλιτέχνες που έχουν μεγάλη έκταση φωνής. Ήταν χαμηλό για τον Μανώλη, στην αρχή δεν πάτησες καλά, αλλά λίγο – λίγο τα βρήκες τα πατήματά του».

«Άλλο ένα υπέροχο ζευγάρι. Τον Μάνο τον ξέρω πολλά χρόνια. Μανώλη μου ήσουν πάρα πολύ καλός και κακώς του δίνουν τον ρόλο του κακού, είναι πολύ καλό παιδί»,

«Θα δούμε πολύ ωραία πράγματα και από τους δύο» σημείωσε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Το έκανε το… άλμα στο J2US και από την παρουσίαση ο Θανάσης Πάτρας πέρασε στο τραγούδι έχοντας για δασκάλα τη Φαίη.

Μάλιστα σύμφωνα με τη Δέσποινα Βανδή θα μπορούσε άνετα να αλλάξει και επάγγελμα καθώς τραγούδησε με στόφα σωστού λαϊκού τραγουδιστή.

«Ήσουν πάρα πολύ καλός, λαϊκός τραγουδιστής» του είπε ενθουσιασμένη με την εμφάνισή του.

Παράλληλα, η Καίτη Γαρμπή άκουσε μια στρωμένη φωνή χωρίς λάθη από το πρώτο live γεγονός πολλά υποσχόμενο για το μέλλον.

Παινέματα άκουσε ο δημοσιογράφος και από τη Βίκυ Σταυροπούλου που τον εξήρε τόσο για την καλή του φωνή όσο και για τον εξαιρετικό χαρακτήρα του.

Ξεχώρισαν στο Fame Story και τώρα φιλοδοξούν να κατακτήσουν και τη σκηνή του J2US.

Σωτήρης Γιαζιτζόγλου και Φειδίας Ηροδότου είναι ένα από τα λαμπερά ζευγάρια του σόου και για πρώτη act παρουσίασαν το «Πες» από ZAF και αποθεώθηκαν.

«Με εντυπωσιάσατε ήσασταν στο ίδιο level και οι δύο» τους είπε η Δέσποινα Βανδή η οποία ενθουσιάστηκε με τις επιδόσεις τους.

Για τη Βίκυ Σταυροπούλου τα «καραμελάκια» τα πήγαν πολύ καλά και το ίδιο και για τον Σταμάτη Φασουλή.

«Είστε καταπληκτικοί, μ΄αρέσει το χαμόγελό σας. Μ΄αυτή τη χαρά και το χαμόγελο μπαίνετε στη μουσική και αυτό είναι σπάνιο και πολύ ελπιδοφόρο. Είπατε ένα δύσκολο κομμάτι που δεν είναι τόσο γνωστό και θέλει φοβερές δυνατότητες αλλά και την έντασή σας όποτε θέλατε τη χαλιναγωγούσατε».

Αυτό που έκανε εντύπωση στην Καίτη Γαρμπή ήταν η ανυπομονησία του κόσμου στο πλατό όλη αυτή την ώρα για να ανέβει το ζευγάρι στη σκηνή.

«Μου έκανε εντύπωση από την ώρα που ξεκινήσαμε ότι περίμενε ο κόσμος να βγείτε εσείς. Ο κόσμος τους αγαπάει πάρα πολύ και δεν έχει άδικο. Είναι γλυκύτατα παιδιά με πολύ ωραίες φωνές και πολύ ωραίο στήσιμο πάνω στη σκηνή. Νομίζω το μέλλον σας είναι λαμπρό».

Δειτε Επισης

Η θεαματική πρεμιέρα Κωνσταντίνου Αργυρού! Η μαγεία επέστρεψε στη νυχτερινή Αθήνα!
#Cannes Film Festival 2024: Όρθιο το κοινό καταχειροκρότησε για έξι ολόκληρα λεπτά τον Γιώργο Λάνθιμο!
Η πρώτη του ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μετά από τη συγκλονιστική πρεμιέρα του #Maestro 2
Γιώργος Τσαλίκης: «Να βρει η ΕΡΤ κανένα πιτσιρίκι για τη #Eurovision η Μαρίνα Σάττι δεν είναι πιτσιρίκα»
Προβλέπεται καύσωνας! Αντώνης Ρέμος - Ελένη Φουρέιρα Live στην πιο fuego νύχτα του καλοκαιριού!
To νέο πολύ κοντό, punk rock μαλλί, της Απόλυτης - To ανατρεπτικό look στο αναπάντεχο νέο videoclip
Η Μαρίνα Σάττι είναι η νέα βασίλισσα! Έσπασε όλα τα ρεκόρ & τα trends μετά τη #Eurovision - Μας πήγε τάπα!
Η αποκάλυψη του Σάββα Γκέντσογλου για το φλερτ στο #SurvivorGR: «Το έκοψα για να μην το δει ο γιος μου»
To #MonAmour έσπασε τα ρεκόρ - Το 1ο γαλλικό τραγούδι στην ιστορία του #Spotify - Ανακοίνωσε World Tour
Έξαλλος ο Λιάγκας με την κριτική στο πρόσωπο του: «Έχουν πρόβλημα στον εγκέφαλο, να το κοιτάξουν»