Ο σύντροφος της Ζωζούς Σαπουντζάκη μίλησε για την κατάσταση της υγείας της: «Είμαστε 25 χρόνια μαζί, είμαστε ένα»

Ο Πύρρος Αναγνωστόπουλος, η Δέσποινα Στυλιανοπούλου, η Ρίκα Διαλυνά, o Μάκης Δελαπόρτας, ο Χάρης Αργυρός, o image maker της Ζωζώς Σαπουντζάκη μίλησαν για την βασίλισσα της νύχτας

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η αγαπημένη ηθοποιός είχε πολύ υψηλή πίεση, γεγονός που ανησύχησε την ίδια και τους ανθρώπους του στενού της περιβάλλοντος, με αποτέλεσμα να ληφθεί η απόφαση να ζητήσει έκτακτη ιατρική βοήθεια.

Η 90χρονη ηθοποιός παρακολουθείται από τους γιατρούς. Η κατάσταση της είναι σταθερή.

H βασίλισσα της νύχτας νοσηλεύεται σε απλό θάλαμο, είναι πολύ καλύτερα και σύντομα αναμένεται να πάρει εξιτήριο.

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη ένιωσε αδιαθεσία λίγο πριν πάει για γύρισμα καθώς ανέβασε πίεση σύμφωνα με τα ρεπορτάζ. Πλέον όμως είναι καλύτερα στην υγεία της.

Ο σύντροφός της, Πύρρος Αναγνωστόπουλος που εδώ και 25 χρόνια βρίσκεται στο πλευρό της, ήταν δίπλα της από το πρώτο λεπτό, αφού όπως λέει, η μόνη του έννοια είναι να είναι καλά η Ζωζώ Σαπουντζάκη. Η κάμερα της εκπομπής #PrwinoSousou τον συνάντησε έξω από το νοσοκομείο, με τον ίδιο να μιλά για την αγαπημένη του με πολύ τρυφερά και όμορφα λόγια.

«Η Ζωζώ είναι καλά. Περαστικό ήταν. Συμβαίνει στον καθένα μας. Με τη Ζωζώ είμαστε 25 χρόνια μαζί, ποια θα μπορούσε να είναι θα συναισθήματά μου; Δεν είναι μόνο η αγάπη που έχουμε, είναι το δέσιμο που έχει αναπτυχθεί όλα αυτά τα χρόνια. Είμαστε ένα. Νιώθω πολύ ευχάριστα που με θέλει δίπλα της, είναι ωραία η ζωή μας με τη Ζωζώ.

Το “Μόνο που σε κοιτώ λιώνω” είναι ένα τραγούδι της που με συγκινεί πολύ. Ό,τι τραγούδι και να μου πει, ό,τι και να κάνει το απολαμβάνω, και τον Εθνικό Ύμνο να πει, θα το χαρώ. Μόνο που με κοιτάει η Ζωζώ, γεμίζει από ευχαρίστηση, το πρόσωπό της λάμπει, και η ψυχή της φαντάζομαι για να είναι τόσο χαρούμενη.

Η Ζωζώ είναι ένα κομμάτι του εαυτού μου. Ή Ζωζώ ή Πύρρος, είναι το ίδιο, σαν να έχουμε μια σύνδεση εσωτερική. Είμαστε πάντα μαζί. Ένας άνθρωπος που έχει δεθεί τόσο με κάποιον άλλον, πάντα φροντίζει για το καλό του άλλου. Όταν υπάρχει αγάπη, το μόνο που θες είναι να περνά ο άνθρωπός σου καλά και να τον φροντίζεις» είπε χαρακτηριστικά ο σύντροφος της Ζωζώς Σαπουντζάκη, κ. Πύρρος Αναγνωστόπουλος.

H Δέσποινα Στυλιανοπούλου μίλησε στην #SuperKατερίνα: «Αγαπημένη μου Ζωζώ, σου εύχομαι ό,τι το καλύτερο. Δε ξεχνώ τη συνεργασία μας, την αγάπη μας. Σου εύχομαι περαστικά, σιδερένια και σου εύχομαι πολύ γρήγορα να σε δούμε πάλι στη σκηνή να μας τραγουδάς και να μας διασκεδάζεις. Ξέρω ότι έχεις κέφι για ζωή και είναι τόσο εύκολο αυτό που έχεις που θα το ξεπεράσεις πολύ γρήγορα»

H Ρίκα Διαλυνά μίλησε στο #PrwinoSousou: «Tης εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να γίνει καλά»

O Μάκης Δελαπόρτας μίλησε στο #ToPrwino: «Η Ζωζώ είναι η χαρά της ζωής, σε λίγο θα είναι όρθια και πάνω στη σκηνή».

Ο Χάρης Αργυρός, o image maker της Ζωζώς Σαπουντζάκη μίλησε στο #ToPrwino: «Η Ζωζώ τραγουδάει στους γιατρούς αλλά παραμένει σοκαρισμένη. Δεν είχε μπει σε νοσοκομείο ξανά, παρά μια μόνο φορά»

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»