H Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε γιατί ο Χρήστος Μάστορας δημοσιοποίησε το πρόβλημα υγείας του

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Κάποιοι δεν πίστεψαν ότι είναι άρρωστος, γράφτηκε πως ενεπλάκη σε έναν καβγά» - Ματίνα Παγώνη: «Δύσκολη περίπτωση που σιγά σιγά θα αντιμετωπιστεί»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Με αφορμή την ανάρτηση του Χρήστου Μάστορα, όπου μέσα από φωτογραφίες, έδειξε το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε στο μάτι του, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε πώς γεννήθηκε η ανάγκη του να το δημοσιοποιήσει.

Η παρουσιάστρια του #HappyDay διάβασε τη λεζάντα στην ανάρτηση του Χρήστου Μάστορα, ο οποίος έκανε λόγο για κάποια αναληθή δημοσιεύματα και είπε: «Θέλω να πω για τον Χρήστο -επειδή χθες μίλησα με τον Γιάννη Κουτράκη- και του είπα ότι γνωρίζοντας τον Χρήστο από εσένα, έχω καταλάβει ότι είναι ένα παιδί, που δεν βγαίνει να απαντήσει στο καθετί που γράφεται και ακούγεται για εκείνον.

Μου είπε ότι προφανώς για να μπήκε στη διαδικασία και να πει ότι δεν απαντώ, αλλά κάποιοι υπονόησαν πράγματα για εμένα, ένιωσα ότι προσβάλλομαι και ήθελα να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας, κάτι ακούστηκε»

«Κατάλαβα ότι το έκανε αυθόρμητα. Κάποιοι δεν πίστεψαν ότι είναι άρρωστος και του συμβαίνει κάτι άλλο. Σας θυμίζω ότι εδώ και μία εβδομάδα δεν εμφανίζεται κιόλας. Κατάλαβα ότι γράφτηκε κάτι πως ενεπλάκη σε ένα καβγά και ότι υπήρξε μία παραβατική συμπεριφορά. Προτίμησε να δείξει αυτές τις σοκαριστικές φωτογραφίες, που αποτυπώνουν το πρόβλημα που πέρασε -και σε κάνουν όχι μόνο να τον λυπάσαι, αλλά κάποιες είναι στο όριο του παίρνω το βλέμμα μου και δεν μπορώ να τις βλέπω, παρά να αφήσει να τον κουτσομπολεύουν», σημείωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Ο κορωνοϊός με τις υποπαραλλαγές εδώ είναι και έχει αφήσει όλα αυτά τα οποία βλέπετε και τα long Covid και όλα αυτά», λέει, μιλώντας στην εκπομπή, #ΚοινωνίαΏραMega, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη.

«Αυτό είναι μια σπάνια περίπτωση, το ξέρουμε, είναι δακρυοαδενίτιδα, η οποία είναι πάρα πολύ σπάνια και μπορεί να οφείλετε σε βακτήριο, σε μύκητες, σε χλαμύδιο ή μπορεί να είναι εκδήλωση ενός συστηματικού νοσήματος».

«Είναι φλεγμονή των αδένων των δακρυικών ή του ενός ή και των δύο. Αν έχουμε μια οξεία μορφή, χρειάζεται κάποιες ημέρες και μετά σταδιακά θα περάσει με αντιφλεγμονώδη, αν είναι μια χρόνια μορφή η οποία μπορεί να είναι από ένα συστηματικό νόσημα, κρατάει πάρα πολύ. Θέλει χρόνο, δεν περνάει από τη μία ημέρα στην άλλη. Είναι τραγικό, το ξέρω, δεν είναι εύκολα πράγματα αυτά. Είναι μια δύσκολη περίπ

Δειτε Επισης

Έσπασαν τον τάφο του Κώστα Βουτσά στο Πρώτο Νεκροταφείο – Απίστευτες ζημιές
Δημήτρης Λάλος και Έλενα Μαυρίδου χώρισαν και επίσημα - Όλες οι λεπτομέρειες
Νίκος Μάνεσης για Γιώργο Λιάγκα: «Δεν τον εκτιμώ καθόλου, αλλά είναι πιο έξυπνος από μένα, έχει υψηλότερο IQ»
Tα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Σταρόβα και Δημήτρη Κόκοτα
Κόλαφος ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Τραμπικό φαινόμενο, ο Στέφανο Κασσελάκης»
Καταπέλτης η Άννα Χατζησοφιά: «Υποψήφιες για το βραβείο Α' γυναικείου ρόλου η Καραμπέτη και η Καγιά;»
«Λύγισε» η Λένα Δροσάκη: «Ένιωσα απόγνωση που το διαζύγιό μου έγινε δημόσιο θέμα»
Εξιτήριο από το νοσοκομείο για τον Mente Fuerte: – Στο πλευρό του η Μαρία Σολωμού
Η αποκάλυψη της Ασημίνας Χατζηανδρέου για τον γάμο με τον Χρήστο Δάντη: «Θα είναι κλειστός, δεν θα το ξέρετε»
Νεφέλη Κουρή: «Έμεινα έγκυος στους τέσσερις μήνες της σχέσης μας. Δεν προλάβαμε να γνωριστούμε»