Τόνυ Δημητρίου: «Δεν χρειάζεται να αποδείξω στον κόσμο πόσο κάφρος είμαι, το ξέρουν»

«Το λέω εγώ για την παράστασή μου γιατί είμαι γνωστός κάφρος, δεν είναι πολιτικώς ορθή. Αν ενοχλείται κάποιος καλό είναι να μην έρθει. Ποτέ δεν έχω σκοπό να στεναχωρήσω, αλλά θα στεναχωρήσω. Πήγαμε στην Κρήτη που είναι πιο μπρούτοι και λέω “τώρα θα φάμε ξύλο”»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Καλεσμένος στην εκπομπή, #ΚαλύτεραΑργά, βρέθηκε ο Τόνυ Δημητρίου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην παράσταση που πρωταγωνιστεί.

Ο ηθοποιός παραδέχθηκε πως όταν έγραψε το εν λόγω έργο, φοβόταν λόγω της πολιτικής ορθότητας της εποχής, ωστόσο μια παράσταση στην Κρήτη ήταν αρκετή για να τον πείσει να τη φέρει και στην Αθήνα.

«Η παράσταση “Εκ του πατρός γεννηθέντα” έχει κάφρικο χιούμορ. Το λέω εγώ για την παράστασή μου γιατί είμαι γνωστός κάφρος, δεν είναι πολιτικώς ορθή. Αν ενοχλείται κάποιος καλό είναι να μην έρθει. Λέμε τα πράγματα όπως έχουν! Έχω “κατακλέψει το σύμπαν”. Ο ένας χαρακτήρας πάσχει από σύνδρομο Τουρέτ. Το είχα δει σε μια αμερικάνικη ταινία πριν από 15 χρόνια. Οι άνθρωποι που πάσχουν από αυτό το σύνδρομο και ιδίως από την κοπρολαλία είναι σαν να κρατάς το φτέρνισμα και να μην μπορείς. Έχουν και πολλά τικ. Ο άλλος χαρακτήρας που παίζω εγώ είναι ένας άνθρωπος του “φαίνεσθαι”, επιχειρηματίας, μπορεί να φοράει ρολόι ακριβό. Είμαι άνθρωπος που δεν δαγκώνει μεγαλύτερη μπουκιά από ότι μπορεί να καταπιεί. Αλλά στη σύγχρονη κοινωνία μας νοιάζει περισσότερο του τι δείχνουμε παρά το τι θέλουμε. Αν πεις σε κάποιον αν πάει στα καλύτερα ξενοδοχεία χωρίς ποστ ή δύο μέρες και να ποστάρει ό,τι θέλει, επιλέξει το δεύτερο. Είναι δύο διαφορετικοί χαρακτήρες με κοινό πατέρα και όλα τα προβλήματα ξεκινούν από εκεί».

«Ποτέ δεν έχω σκοπό να στεναχωρήσω, αλλά θα στεναχωρήσω. Όλο αυτό το πολιτικώς ορθό μας έχει κάνει να φοβόμαστε να πούμε σε μια κοπέλα “σου πάει αυτό που φοράς”. Πού πάει όλο αυτό το πράγμα; Βεβαίως δεν πρέπει να γίνεσαι προσβλητικός με τους ανθρώπους που δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά. Πλέον έχει ξεφύγει το πράγματα».

«Δεν χρειάζεται να αποδείξω στον κόσμο πόσο κάφρος είμαι, το ξέρουν. Όλο αυτό ξεκίνησε από τη διάθεση να γράψω κάτι. Ήταν μια περίοδος που ήθελα να κάνω κάτι δημιουργικό, ξεκίνησα από ιδέες που δανείστηκα δεξιά και αριστερά. Όταν ολοκληρώθηκε το φοβόμουν και λέω “Παναγία μου, θα φάμε ξύλο”. Πήγαμε στην Κρήτη που είναι πιο μπρούτοι και λέω “τώρα θα φάμε ξύλο”. Αλλά γέλασαν τόσο πολύ που μου έδωσε την ώθηση να το ανεβάσω στην Αθήνα. Ο κόσμος γελούσε σε σημείο που δεν το περίμενα, σαν να ξεσπούσε!».

Ο Τόνυ Δημητρίου μίλησε και στον καναπέ του ψυχοθεραπευτή του… Γιώργου Κρικοριάν στο #PameDanai.

«Είμαι αεικίνητος, βαριέμαι εύκολα και δεν παίρνω ποτέ το αμάξι, δεν αντέχω την καθυστέρηση. Με εξοργίζει η βλακεία, μπορώ να κάνω παρέα με έναν που κακό άνθρωπο, άλλα όχι με έναν βλάκα. Είμαι ο μεσαίος από τα αδέλφια μου και είμαι το πιο αλάνι», είπε αρχικά ο Τόνυ Δημητρίου.

Στη συνέχεια αποκάλυψε: «Ήμουν έξι χρόνων όταν έγινε η εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο και θυμάμαι τους βομβαρδισμούς. Όταν έπεφταν οι βόμβες μας έλεγε ψέματα ο πατέρας μου ότι αν τις ακούμε να σφυρίζουν είναι μακριά».

Για την προσωπική του ζωή: «Ο έρωτας είναι παροδική τρέλα που θεραπεύεται με τον γάμο. Όλες μου οι μεγάλες σχέσεις ήταν «ψυχικός» γάμος. Είμαι ενάμιση χρόνο με τη σύντροφο μου και θεωρώ ότι είμαι παντρεμένος. Γνώρισα τη σύντροφο μου σε μία σειρά και μετά συναντηθήκαμε στο θέατρο άλλα δεν μιλήσαμε, μόνο μου χαμογέλαγε. Φλέρταρα τη σύντροφο μου άλλα δεν έγινε κάτι, ήταν κάπου άλλου. Έκανα πρόταση στη σύντροφό μου, Στεφανία, μέσα από το Instagram να πάμε μαζί σε μία πρεμιέρα. Αυτό που με εκνευρίζει στη Στεφανία είναι ότι είναι ισχυρογνώμων. Πολλές φορές λέω στη Στεφανία «έχεις δίκιο, άλλα δεν είσαι κι ο Φρόιντ», τόνισε σχετικά με την σύντροφό του ο Τόνυ Δημητρίου.

Και συμπλήρωσε: «Σχολιάζουν την διάφορα ηλικίας με την Στεφανία και λένε «τι θέλει με τον πάππου. Πολλοί μου γράφουν για τη διαφορά ηλικίας και με ρωτούν «καλά με την κόρη σου;». Δεν με ενδιαφέρουν τα σχόλια για τη διαφορά ηλικίας μας από τη στιγμή που εμείς περνάμε καλά, γελάμε και διασκεδάζουμε. Το σεξ μπορούν όλοι να το βρουν, η σύντροφός μου με έχει πάει ένα βήμα παραπέρα σαν άνθρωπο».

Για τον αδερφό του, αλλά και για την στάση ζωής που έχει επιλέξει δήλωσε: «Με πήρε η μάνα μου ότι ο αδερφός μου χτύπησε σε τροχαίο και δεν ξέραμε αν θα ζήσει κι εγώ έπρεπε να παίξω στην παράσταση, ήταν πολύ δύσκολο. Ο αδερφός μου έμεινε παραπληγικός αλλά τον θαυμάζω, σπούδασε, παντρεύτηκε δυο φορές, έκανε παιδί και ζει περισσότερο από όλους μας. Τα έχω καλά με τον εαυτό μου αλλά μερικές φορές είμαι κάφρος, δεν με συμπαθώ καθόλου».

«Δεν ξέρω αν είμαι κάλος μπαμπάς, αυτό θα μου το πουν τα παιδιά μου όταν φτάσουν στα 35 τους. Ζω μακριά από τα παιδιά μου και η επικοινωνία μας είναι από το τηλέφωνο. Πολλές φορές δεν μου απαντούν, τους παίρνω δέκα φορές και μου απαντούν στις τρεις άλλα δεν στεναχωριέμαι, εγώ είμαι πάντα εκεί αν θέλουν κάτι. Έφτασε το tik tok της Στεφανίας 75.οοο.οοο προβολές
σε έναν χρόνο», κατέληξε στην ψυχοθεραπεία του με τον Γιώργο Κρικοριάν ο Τόνυ Δημητρίου.

Δειτε Επισης

Ευγενία Σαμαρά: «Θέλω να διορθώσω τη συναισθηματική αναπηρία επειδή με πάει πίσω, δεν είναι λειτουργική»
Μαρίνα Καλογήρου για την απώλεια του πρώην συζύγου της: «Ήμασταν δεμένοι, η αγάπη γιατρεύει τα πάντα»
Ματθίλδη Μαγγίρα: «Έκανα ηλιοθέαση, με αυτό το τρόπο δε πεινάς, θεραπεύει όλα τα προβλήματα στα μάτια»
Ορφέας Αυγουστίδης: «Ας ηρεμήσουμε λίγο με τις συμβουλές, όλοι δίνουμε συμβουλές σε όλους»
Χρήστος Λούλης: «Θυμάμαι την Έμιλυ Κολιανδρή να κλαίει πριν ανοίξει τα μάτια της, ήταν κακοποιητικός»
Αναστάσιος Ράμμος.«Δεν νομίζω ότι έχω αγαπήσει κάποιον γιατί ακόμα δεν έχω αγαπήσει τον εαυτό μου»
Κώστας Κόκλας: «Δεν πιστεύω στον Θεό, μου αρέσει να μένω σε μοναστήρια αλλά μέχρι εκεί»
Λένα Δροσάκη – Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Η πρώτη κοινή τηλεοπτική συνέντευξή τους μετά το διαζύγιο
Έλενα Χριστοπούλου: «Έχουν ακουστεί πράγματα βαθιά προσβλητικά, απέχουν πολύ από την πραγματικότητα»
Εριέττα Κούρκουλου: «Ο πατέρας μου μπαινόβγαινε στα νοσοκομεία, πάθαινε ανακοπές στο σπίτι. Ζούσα το δράμα»