Φιλαρέτη Κομνηνού: «Ήταν ένα θηρίο δυσβάσταχτα σκληρό, οι καβγάδες μας έχουν μείνει παροιμιώδεις»

«Πήγα και έκοψα τα μαλλιά μου, τα έβαλα σε έναν φάκελο και του τα έστειλα στο Παρίσι»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Φιλαρέτη Κομνηνού βρέθηκε καλεσμένη στο #Στούντιο4, το απόγευμα της Πέμπτης, για να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ.

Η σπουδαία ηθοποιός μίλησε για τα δεκάδες ταξίδια της, την μητρότητα στα μόλις 23 χρόνια της και τον γιο της, Γιώργο Παπαγεωργίου.

«Στα 23 έκανα τον γιο μου, έχω μπει στην λογική της οικογένειας, του ότι μεγαλώνω ένα παιδί. Δεν ήταν συνειδητή η απόφαση να κάνω παιδί, απλά ήμασταν ερωτευμένοι και έμεινα έγκυος. Ευτυχώς κρατήσαμε το παιδί. Ο γιος μας είναι το παιδί του έρωτά μας. Ήμουν μικρή, δεν είχα συνειδητοποιήσει τι σημαίνει μητρότητα. Τον πρώτο καιρό που έκλαιγε, έπαιρνα τη μητέρα μου και τη ρώταγα τι να κάνω με αυτό το παιδί. Είναι γνώριμο αυτό στις μαμάδες.

Ουσιαστικά μέχρι τα 30 εγώ πέρασα αυτή τη φάση της ζωής μου. Μετά κατά κάποιον τρόπο έζησα ένα είδος νιότης και εφηβείας, ξεγνοιασιάς» εξομολογήθηκε η Φιλαρέτη Κομνηνού.

Η Φιλαρέτη Κομνηνού αναφέρθηκε και στον νέο της ρόλο… ως γιαγιά: «Η Δανάη Μιχαλάκη έχει αποδειχτεί μια καταπληκτική μαμά. Συμπεριφέρεται στο μωρό με μια ωριμότητα που για μένα είναι αποκαλυπτική. Κάνω και babysitting για να βγουν. Τώρα αρχίζει το μωρό και επικοινωνεί. Η αθωότητα του μωρού στο βλέμμα είναι μεγάλη ιστορία».

Μέσα σε όλα, δε, η δημοφιλής πρωταγωνίστρια μίλησε για τις παροιμιώδεις συγκρούσεις, όπως η ίδια τις χαρακτηρίζει, που είχε με τον Ανδρέα Βουτσινά.

Πιο συγκεκριμένα, η Φιλαρέτη Κομνηνού σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είχα γνωρίσει τον Βουτσινά ο οποίος, για όσους δεν τον ξέρουν, ήταν ο απόλυτος μύθος. Έφερνε τον αέρα αυτόν του ανθρώπου που είχε ζήσει στην Αμερική και είχε γνωρίσει όλους τους μεγάλους σταρ. Γνωρίζοντας λοιπόν τον Βουτσινά, κατά κάποιο τρόπο εξοικειώθηκα με αυτό που λεγόταν σταρ και μύθος. Ύστερα πάνω στη Θεσσαλονίκη είχα δουλέψει με τον Κώστα Καζάκο και την Δέσπω Διαμαντίδου».

«Ο Ανδρέας Βουτσινάς ήταν πολύ δύσκολος. Ένα θηρίο το οποίο ήταν πάρα πολύ σκληρό κάποιες στιγμές, δυσβάσταχτα σκληρό και κάποιες άλλες φορές πάρα πολύ τρυφερός. Τώρα βέβαια το λέμε, μεταξύ αστείου και σοβαρού, πως οι καβγάδες και οι συγκρούσεις μας έχουν μείνει παροιμιώδεις».

«Θυμάμαι πως μια φορά κάναμε πρόβες για τις Τρωάδες και σε κάποια στιγμή χτυπάω το κεφάλι μου, με παίρνουν τα αίματα και κόβετε το φρύδι μου. Βέβαια σταμάτησε η πρόβα, με πήγαν στο νοσοκομείο, μου έκαναν ράμματα και την άλλη μέρα πήγα στην πρόβα ενώ θα μπορούσα να μην είχα πάει λόγω μιας ελαφριάς διάσεισης. «Ωραία, πάμε τη σκηνή της Ανδρομάχης» λέει ο Βουτσινάς».

«Έχουν μείνει όλοι, γυρνάνε και με κοιτάνε για να δουν πως θα αντιδράσω, εγώ δε φορούσα μαύρα γυαλιά γιατί η εικόνα μου ήταν αποτροπιαστική. «Α έτσι είσαι, με προκαλείς» σκέφτηκα και του είπα εντάξει, πάμε» πρόσθεσε, επίσης, η Φιλαρέτη Κομνηνού στην ψυχαγωγική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.

Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη σχέση με τον Ανδρέα Βουτσινά αποκαλύπτοντας μια άγνωστη ιστορία από το μακρινό παρελθόν.

ήμουν πολύ μικρή τότε για να έχω απαιτήσεις από τον Ανδρέα Βουτσινά. Απλώς η σχέση μας στηριζόταν σε αυτό το συγκρουσιακό στοιχείο. Ας πούμε, μια φορά μου ζήτησε να κόψω τα μαλλιά μου κοντά και εγώ είχα λίγο το φετίχ με τα μακριά μαλλιά από μικρό παιδί. «Έλα μωρέ τώρα, δεν μπορώ! Λίγες μέρες πριν από την πρεμιέρα στην Επίδαυρο, έχω λίγο το σύνδρομο του Σαμψών» του είπα, με ρώτησε τι είναι αυτό και του απάντησα πως «νομίζω ότι θα χάσω τη δύναμη μου». «Καλά, εντάξει, θα βάλουμε μια περούκα τώρα και τελείωσε» μου είπε. Εξάλλου είναι και οι αποστάσεις τεράστιες στην Επίδαυρο».

«Μου το έκανε όμως χατίρι. Έτσι και γω μετά από κάποιους μήνες, όταν για προσωπικούς λόγους πήγα και έκοψα τα μαλλιά μου, τα έβαλα μέσα σε έναν φάκελο και του τα έστειλα στο σπίτι του στο Παρίσι. «Η κουρά έγινε, ιδού και τα πειστήρια» έγραφε από πάνω ο φάκελος. Είχαμε εντελώς τέτοια σχέση».

«Θυμάμαι ότι με παίρνει τηλέφωνο, που τότε δεν ήταν εύκολα γιατί κόστιζαν οι υπεραστικές κλήσεις, για να μου πει: «Είσαι τρελή! Είσαι μάγισσα! Άνοιξα τον φάκελο και γέμισε το σπίτι μου από τις τρίχες σου». Για να κλείσω αυτή την ιστορία όταν πια έφυγε από τη ζωή και πήγε ο γιος του στο σπίτι του να μαζέψει τα πράγματα του, βρήκε αυτόν τον φάκελο. Τον είχε κρατήσει» συμπλήρωσε, ακόμα, η Φιλαρέτη Κομνηνού.

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»