#MasterChefGR: H μπριγάδα που κέρδισε την 3η ομαδική, η δοκιμασία ασυλίας και ο υποψήφιος προς αποχώρηση

#MasterChefGR: Ένταση με την απόφαση της Χριστίνας - Έβαλε τα κλάματα η Ζωή! - Πάγωσε τους κριτές o Κώστας με την αθυροστομία του: «Χρειάζεται να έχεις πολλά κιλά αρχ… για να το κάνεις»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η χαρά και η ικανοποίηση είναι τα συναισθήματα, που επικρατούν στη γκρι μπριγάδα του MasterChef, μετά τη νίκη τους στην Ομαδική Δοκιμασία. Η ακεφιά και ο προβληματισμός, από την άλλη, χαρακτηρίζουν τα μέλη της μπορντό μπριγάδας για τη συνολικότερη απόδοσή τους, αλλά και για το πώς θα πρέπει να επιμεριστούν οι ευθύνες για την ήττα τους.

H αρχηγός της μπορντό μπριγάδας, Χριστίνα Χριστοφή, καλείται, μετά το τέλος του συμβουλίου και τις παρατηρήσεις των τριών chef κριτών, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνου Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλου, να αποφασίσει ποια μέλη της μπριγάδας της θα έχουν ασυλία.

Η τελική της απόφαση προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις και πολλά σχόλια, τόσο στη δική της μπριγάδα όσο και στην αντίπαλη.

Ποιος ή ποια από την μπορντό μπριγάδα, στο τέλος της ημέρας, θα έχει κερδίσει τη Δοκιμασία Ασυλίας και ποιο από τα μέλη της θα συμπληρώσει την τριάδα των υποψήφιων προς αποχώρηση, για αυτή την εβδομάδα;

Απέναντι από τους κριτές του MasterChef βρέθηκαν στο νέο επεισόδιο, το βράδυ της Πέμπτης, οι παίκτες της μπορντό και της γκρι μπριγάδας. Ο λόγος βεβαίως αυτής της συνάντησης δεν ήταν άλλος από τα αποτελέσματα, μετά σχολιασμού, της τελευταίας ομαδικής δοκιμασίας του ριάλιτι μαγειρικής.

Κατά τη διάρκεια των συζητήσεων, ωστόσο, ο Κώστας έμελλε να ξεφύγει ολίγον λεκτικά με αποτέλεσμα να «παγώσει» για δευτερόλεπτα τους τρεις σεφ και κριτές του MasterChef. Χαρακτηριστική ήταν άλλωστε η κίνηση που έκανε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος προς τον νεαρό παίκτη της γκρι μπριγάδας προκειμένου να τον κάνει να ηρεμήσει και να… προλάβει τα χειρότερα από το στόμα του.

«Σεφ, θέλω να πω κάτι προσωπικά στη Χριστίνα. Άμα θες με ακούς. Μπορεί να είσαι καλύτερη μαγείρισσα από μένα, έχω μερικά χρόνια εμπειρίας παραπάνω από σένα, άμα θες να είσαι αρχηγός πρέπει να πατήσεις πόδι και να περνάει ο λόγος σου».

«Επίσης, αυτό που έχει κάνει τώρα… Δεν μπορώ να το πω κόσμια, χρειάζεται να έχεις πολλά κιλά αρχ@δι@ για να το κάνεις! Δεν υπάρχει άλλη λέξη για τα αρχ@δι@, συγνώμη» σημείωσε χαρακτηριστικά ο νεαρός παίκτης του MasterChef με τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να επιχειρούν να τον διαψεύσουν στο τελευταίο του σχόλιο.

«Κοχόνες» αναφώνησε με μιας ο σεφ και κριτής του ριάλιτι μαγειρικής για να προσθέσει ο άλλος πως «υπάρχουν πάρα πολλές άμα θέλεις να σε βοηθήσω».

«Το λέω όπως θα το λέγαμε και σε μια κουζίνα, σεφ. Γιατί βάζεις στον τάκο άτομα που έχουν να δώσουν πολλά ακόμα στο μέλλον και έπρεπε να σκεφτείς λίγο πιο σφαιρικά. Να πάρεις δηλαδή σαν κριτήριο συνολικά από τις άλλες δοκιμασίες τι έχουν κάνει τα παιδιά που ήταν κάτω στην προετοιμασία και τα παιδιά που ήταν κάτω στο σέρβις» συμπλήρωσε ο Κώστας για να συνεχιστεί η γνώριμη ροή στο νέο επεισόδιο του MasterChef.

Η γκρι μπριγάδα μπήκε στην κουζίνα του MasterChef 2024 αποφασισμένη να «σπάσει» το αήττητο των μπορντό και τα κατάφερε, αφού οι κριτές έδωσαν υψηλότερη βαθμολογία στα fine dining πιάτα τους.

«Σε σχέση με τους μπορντό είμαστε πιο προσγειωμένοι, μπορεί επειδή έχουμε χάσει πολλές φορές. Χαίρομαι ιδιαίτερα που δε βρίσκομαι στη θέση τους, γιατί σκεφτόμουν αν χάσουμε δε γίνεται να ψηφίσω κανέναν», δήλωσε ο αρχηγός της γκρι μπριγάδας, Λευτέρης, μετά τη μεγάλη νίκη τους. 

Μετά την ήττα, ο Γιάννης πέταξε σπόντα στη Χριστίνα με αφορμή τα σχόλια των κριτών για το γλυκό, που ήταν το πιο αδύναμο απ' όσα δοκίμασαν. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Η Χριστίνα είναι μια πολύ καλή μαγείρισσα αισθάνομαι και αν είχε να παίξει το τομάρι της θα το έσωζε και σε στήσιμο και σε βγάλσιμο».

Μια ακόμα έντονη συναισθηματική στιγμή στο MasterChef έμελλε να έχει η Γεωργία, το βράδυ της Πέμπτης, την ώρα που οι δυο ομάδες συζητούσαν όλα όσα έγιναν λίγες ώρες νωρίτερα στην τελευταία ομαδική δοκιμασία του ριάλιτι μαγειρικής. Η παίκτρια της μπορντό μπριγάδας, όμως, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

Αξίζει να σημειωθεί, δε, πως αυτή δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε και η δεύτερη φορά μέχρι σήμερα που η Γεωργία δεν μπορεί να διαχειριστεί την συναισθηματική της φόρτιση στον διαγωνισμό. «Σε μένα πάντως προσωπικά, σεφ, μου άρεσε που ανέλαβαν και τα παιδιά πιάτα. Το λέω και συγκινούμαι γιατί είμαι ένα άνθρωπος πολύ ντόμπρος και θεωρώ ότι η Χριστίνα υποτιμά και εμένα, όπως και άλλους».

«Εγώ ήθελα και ο Ηλίας να αναλάβει πιάτο και ας κάνει λάθος και ο Παναγιώτης και ο Σοφοκλής,. Έγιναν λάθη, θα μάθουν από τα λάθη τους και την επόμενη φορά θα ήθελα να έχουν πάλι, στην επόμενη ομαδική, να έχουν τα παιδιά δικά τους πιάτα. Και θα τα πάνε ακόμα καλύτερα» σημείωσε χαρακτηριστικά με μάτια, ελαφρώς, βουρκωμένα η Γεωργία πλάι στους συμπαίκτες της που έμοιαζαν να απορούν γι’ αυτή τη νέα της συγκίνηση.

«Τα κλάματα πως τα έχουν έτσι στο τσεπάκι;» αναρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, ο Κώστας από την γκρι μπριγάδα για την παίκτρια του MasterChef.

Δοκιμασία ασυλίας: Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μας δείχνει πώς φιλετάρουμε ψάρι!

Γιάννης και Ηλίας μπήκαν στην κουζίνα του MasterChef 2024 και με πρωταγωνιστή το λαβράκι στα πιάτα τους διεκδίκησαν την ασυλία. Σύμφωνα με τους κριτές και οι δυο έκαναν πολύ καλές προσπάθειες, αλλά ένας από τους δυο κέρδισε την ασυλία.

Αυτός δεν ήταν άλλος από τον Ηλία, ο οποίος μπορεί να ψηφίσει αλλά όχι να ψηφιστεί.

Η Γεωργία από την άλλη πλευρά που ήταν στον εξώστη όταν άκουσε το όνομα του Ηλία άρχισε να ζητωκραυγάζει και να χοροπηδά από χαρά δείχνοντας έτσι πως δεν ήθελε με τίποτα νικητή τον Γιάννη.

«Νιώθω ανακουφισμένος που κέρδισα την ασυλία…ταΐστηκε το εγώ μου. Το χρειάζεσαι αυτό εδώ μέσα. Δεν είναι κακό καμιά φορά», ήταν τα λόγια του Ηλία μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Μετά το συμβούλιο και τη δοκιμασία ασυλίας την οποία κέρδισε ο Ηλίας ήρθε η στιγμή της ψηφοφορίας στην μπορντό μπριγάδα.

Χριστίνα, Γιάννης, Μάριος, Χρήστος και Σοφοκλής φόρεσαν τις μαύρες τους ποδιές και ήταν εν δυνάμει υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Λίγο πριν ξεκινήσει η διαδικασία της ψηφοφορίας, Σοφοκλής, Ηλίας και Παναγιώτης ζήτησαν να αλλάξουν τις ψήφους τους κάτι που έκαναν δεκτό οι τρεις κριτές.

Έπειτα από λίγα λεπτά αναδείχτηκε και ο υποψήφιος προς αποχώρηση που είναι ο Γιάννης και έτσι συμπληρώνει την τριάδα μαζί με την Τάνια και τον Μπάμπη.

«Δεν είχα καταλάβει ότι κάποιοι με φοβούνται. Ήμουν τόσο αγαθός και αφελής», είπε φανερά ενοχλημένος ο Γιάννης μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Trailer Παρασκευή 16.2.2024

Δειτε Επισης

Οι νέες δηλώσεις Λάκη Γαβαλά μετά την ομοφοβική επίθεση από τρεις μοναχούς: «Με είπαν π@@@η!»
Η θεαματική πρεμιέρα Κωνσταντίνου Αργυρού! Η μαγεία επέστρεψε στη νυχτερινή Αθήνα!
#Cannes Film Festival 2024: Όρθιο το κοινό καταχειροκρότησε για έξι ολόκληρα λεπτά τον Γιώργο Λάνθιμο!
Γιώργος Τσαλίκης: «Να βρει η ΕΡΤ κανένα πιτσιρίκι για τη #Eurovision η Μαρίνα Σάττι δεν είναι πιτσιρίκα»
Προβλέπεται καύσωνας! Αντώνης Ρέμος - Ελένη Φουρέιρα Live στην πιο fuego νύχτα του καλοκαιριού!
To νέο πολύ κοντό, punk rock μαλλί, της Απόλυτης - To ανατρεπτικό look στο αναπάντεχο νέο videoclip
Η Μαρίνα Σάττι είναι η νέα βασίλισσα! Έσπασε όλα τα ρεκόρ & τα trends μετά τη #Eurovision - Μας πήγε τάπα!
Τρίτη σειρά του Αντρέα Γεωργίου ενισχύει την prime time ζώνη! Γιάννενα, Τζουμέρκα, Ζαγοροχώρια στο κάδρο
Tα δάκρυα της Καλομοίρας: «Ο πατέρας μου δεν ήρθε ούτε στη #Eurovision. Ήθελα το μπράβο του»
Η αποκάλυψη του Σάββα Γκέντσογλου για το φλερτ στο #SurvivorGR: «Το έκοψα για να μην το δει ο γιος μου»