#Famagusta: Καρέ – καρέ η φυγάδευση του Μακάριου στο πραξικόπημα και το ιστορικό διάγγελμα που ακολούθησε

«Στα επόμενα επεισόδια θα ακολουθήσουν αφηγήσεις από δύο γυναίκες που όταν ήταν 14 ετών βιάστηκαν από τους στρατιώτες. Κάποιες από αυτές αποφάσισαν να κρατήσουν το παιδί τους. Η κοινωνία τις στιγμάτισε και πήγαν στο εξωτερικό να μεγαλώσουν τα παιδιά τους».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Συγκλονιστικές εξελίξεις έρχονται στη νέα σειρά #Famagusta. Καρέ – καρέ η φυγάδευση του αρχιεπίσκοπου Μακαρίου την ημέρα της τραγωδίας στην Κύπρο.

Η εκπομπή #PameDanai και ο Αλέξης Μίχας έδωσαν spoiler για το τι θα δούμε στη συνέχεια.

Ποιο θα είναι το συμπέρασμα του Ανδρέα από την έρευνα για το φόνο της Ελένης;

Ο Ανδρέας ξεκινά έρευνα για το φόνο της Ελένης και από τα πρώτα στοιχεία που έχει στα χέρια του βγάζει ένα συμπέρασμα. Είναι πεπεισμένος πλέον πως ο Μαικλ είναι αυτός που διέπραξε την δολοφονία. Ποια θα είναι η αντίδραση του; Θα σκληρύνει παραπάνω τη στάση του;

Η επανασύνδεση του Παύλου με την Ιφιγένεια φέρνει αντιδράσεις

Στην συνέχεια της σειράς βρίσκεται άλλη μια ιστορία σε εξέλιξη.  Ο Παύλος που όπως ήδη είδαμε η υγεία του επιδεινώθηκε ραγδαία και αποφασίζει να επανασυνδεθεί με την Ιφιγένεια. Τα κακό παρελθόν της Ιφιγένειας όμως δημιουργεί έντονες αντιδράσεις στην οικογένεια Σέκερη. Οι γονείς δεν επιθυμούν αυτήν την επανασύνδεση και η αντίδραση του Αντρέα και της Χριστίνα θα είναι έντονη.

Η Σοφία αντιλαμβάνεται πλήρως από κάποια στοιχεία και συζητήσεις ότι η Χριστίνα είναι η βιολογική μητέρα του Μαικλ. Τα στοιχεία και τα δεδομένα που έχει συνδέσει έως τώρα είναι όλο και πιο δυνατά. Το συναίσθημα της και το ένστικτο της την οδηγούν μόνο σε αυτό το συμπέρασμα. Η εξέλιξη γύρω από αυτή τη πλοκή που θα ακολουθήσει θα είναι μια ανατροπή!

Τη Σοφία Παυλίδου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής #PameDanai

Η αγαπημένη ηθοποιός, η οποία πρωταγωνιστεί στη νέα υπερπαραγωγή, η οποία αγκαλιάστηκε από το πρώτο επεισόδιο, #Famagusta, μιλάει για τη σειρά και τα γυρίσματα.

«Το πρώτο μου γύρισμα, στη γιορτή του πορτοκαλιού, πήγα ξενυχτισμένη γιατί γύριζα από ταξίδι στην Ισπανία. Ήταν όλα πολύ οργανωμένα και ήταν μικρή σκηνή, δεν υπήρχε περιθώριο διασκέδασης γιατί υπήρχαν πολλές σκηνές δράσης. Ήταν όλα πολύ ωραία. Το γύρισμα κύλησε μέσα στα χρονικά πλαίσια που είχαμε».

Όπως λέει η ίδια: «Οι ιστορίες από τις αφηγήσεις των ηρώων είναι συγκλονιστικές γιατί είναι όλες πραγματικές. Καθώς γυρίζαμε τις σκηνές με τις αφηγήσεις, υπήρχε απολυτή ησυχία. Στο τρίτο επεισόδιο με συγκλόνισε η ιστορία που ένα 17χρονο παιδί δολοφονήθηκε εν ψυχρώ».

Για τον Αντρέα Γεωργίου

«Ο Αντρέας Γεωργίου είναι τόσο οργανωμένος, που όλες οι σκηνές γυρίζονται με δύο ή το πολύ τρεις λήψεις».

Όσο για τις δυσκολίες στα γυρίσματα;

«Η σκηνή που βρέθηκε νεκρή η Ελένη στο πηγάδι ήταν δύσκολη αλλά δεν υπήρχε περιθώριο λάθους και γυρίστηκε με επιτυχία από την πρώτη στιγμή. Η σκηνή που γινόμαστε μούσκεμα από την βροχή με τον Χρήστο Λούλη δεν χρειάστηκε να γυριστεί πολλές φορές ώστε να πέτυχει το αποτέλεσμα».

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

«Στα επόμενα επεισόδια θα ακολουθήσουν αφηγήσεις από δύο γυναίκες που όταν ήταν 14 ετών βιάστηκαν από τους στρατιώτες. Κάποιες από αυτές αποφάσισαν να κρατήσουν το παιδί τους. Η κοινωνία τις στιγμάτισε και πήγαν στο εξωτερικό να μεγαλώσουν τα παιδιά τους».

Η ίδια καταλήγει:

«Στις σκηνές με τον Χρήστο Λούλη δεν υπήρχε χώρος για ευτράπελα. Με τον Γιάννη Μπέζο περνάω πολύ ωραία στα γυρίσματα. Δε χάνει το χιούμορ του ποτέ».

Δειτε Επισης

Η θεαματική πρεμιέρα Κωνσταντίνου Αργυρού! Η μαγεία επέστρεψε στη νυχτερινή Αθήνα!
#Cannes Film Festival 2024: Όρθιο το κοινό καταχειροκρότησε για έξι ολόκληρα λεπτά τον Γιώργο Λάνθιμο!
Η πρώτη του ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μετά από τη συγκλονιστική πρεμιέρα του #Maestro 2
Γιώργος Τσαλίκης: «Να βρει η ΕΡΤ κανένα πιτσιρίκι για τη #Eurovision η Μαρίνα Σάττι δεν είναι πιτσιρίκα»
Προβλέπεται καύσωνας! Αντώνης Ρέμος - Ελένη Φουρέιρα Live στην πιο fuego νύχτα του καλοκαιριού!
To νέο πολύ κοντό, punk rock μαλλί, της Απόλυτης - To ανατρεπτικό look στο αναπάντεχο νέο videoclip
Η Μαρίνα Σάττι είναι η νέα βασίλισσα! Έσπασε όλα τα ρεκόρ & τα trends μετά τη #Eurovision - Μας πήγε τάπα!
Η αποκάλυψη του Σάββα Γκέντσογλου για το φλερτ στο #SurvivorGR: «Το έκοψα για να μην το δει ο γιος μου»
To #MonAmour έσπασε τα ρεκόρ - Το 1ο γαλλικό τραγούδι στην ιστορία του #Spotify - Ανακοίνωσε World Tour
Έξαλλος ο Λιάγκας με την κριτική στο πρόσωπο του: «Έχουν πρόβλημα στον εγκέφαλο, να το κοιτάξουν»