Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είναι σε σχέση αποκάλυψε η Σκορδά - Τα πειράγματα της Καινούργιου και Μενεγάκη

Μετά τις δηλώσεις του Δημήτρη Ουγγαρέζου για τον Άγιο Βαλεντίνο η Φαίη Σκορδά έκανε μια αποκάλυψη για την προσωπική ζωή, αφήνοντας υπονοούμενα για νέο έρωτα - Ακολούθησε τρολ από όλες τις παρουσιάστριες

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Τον Δημήτρη Ουγγαρέζο συνάντησε το πρωί της Τετάρτης 14/2 η κάμερα της εκπομπής #FaysTime και η δημοσιογράφος, Νάσια Μανέντη. 

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για το αν γιορτάζει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και απάντησε για το αν έχει δεχτεί δώρα από κάποια σύντροφο στο παρελθόν.

Με αφορμή τις δηλώσεις του παρουσιαστή, η Φαίη Σκορδά έκανε μια αποκάλυψη για την προσωπική ζωή, αφήνοντας υπονοούμενα για νέο έρωτα.

«Εγώ πιστεύω ότι ο Δημήτρης επειδή αυτοσαρκάζεται πολύ και βγάζει προς τα έξω αυτό, αλλά δεν ισχύει γιατί έχει πάρα πολλές κατακτήσεις, άσχετα που κάποιες σχέσεις δεν λειτούργησαν όπως θα ήθελε. Γνωρίζω πάρα πολλά κορίτσια που θα ήθελαν να βγουν μαζί του και επίσης ξέρω ότι και αυτή την περίοδο δεν είναι solo, έτσι έχω ακούσει, ο ίδιος δεν μου έχει πει κάτι», είπε η Φαίη Σκορδά και πρόσθεσε με χιούμορ: «Τώρα θα μου κάνει μπλοκ. Χρόνια πολλά Δημήτρη μου, σ’ αγαπώ πολύ»

Τη φάρσα που της έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια που εδώ και λίγο καιρό έχει αποκαταστήσει τις σχέσεις της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, αποκάλυψε ότι ο δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός την πήρε τηλέφωνο και της ζήτησε να τον βοηθήσει να βρει ένα δώρο για τη νέα του κοπέλα, προκειμένου να δει αν θα δεχόταν αμέσως να τον βοηθήσει.

«Ο Ουγγαρέζος μου έκανε μια φάρσα χθες, νομίζω για το Youtube του Fipster. Με έπαιρνε συνέχεια τηλέφωνο, εγώ δεν ήμουν και στα καλύτερά μου, είχα κάτι δικά μου, κλασικά. Δε το σήκωνα. Με πήρε 5 φορές, και λέω, ας το σηκώσω. Μου λέει, “που είσαι; Μπορείς να έρθεις τώρα να με βρεις;”, τον ρώτησα αν έγινε κάτι σοβαρό.

Και μου είπε ότι τα έχει φτιάξει με μια κοπέλα, είναι από τον χώρο, πολύ γνωστή και θα μου πει από κοντά ποια είναι. Μου λέει, “θέλω να πάρω ένα δώρο και θέλω τη βοήθειά σου. Ντύσου και έλα Κολωνάκι”. Του είπα ότι ήμουν στο Κολωνάκι, έτσι κι αλλιώς, στο σπίτι μου, ότι ντύνομαι και τον ρώτησα αν θέλει να κανονίσω καμία έκπτωση σε κανένα μαγαζί.

“Ναι, οκ, κανόνισε” μου λέει, και λέω κι εγώ “εντάξει, κλείσε να ντυθώ και σε παίρνω σε πέντε λεπτά”. Μετά με πήρε πίσω και μου είπε ότι μου έκανε πλάκα για να δει αν θα έλεγα “ναι” αμέσως. Ήμουν ετοιμοπόλεμη, τι να κάνω; Λέω, βρήκε κοπέλα ο Ουγγαρέζος, να βοηθήσω» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε το βίντεο στο 01:33 ΕΔΩ

Λίγο πριν το τέλος της εκπομπής της, η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να… τσεκάρει με τον τρόπο της την είδηση.

«Έστειλες άνθη σήμερα;» ήταν η ερώτηση της παρουσιάστριας, με την αμηχανία του Δημήτρη Ουγγαρέζου να μην κρύβεται. «Η αρχισυντάκτριά μου μού είπε ότι ένας πολύ δικός σου άνθρωπος είπε δημόσια ότι έχεις κορίτσι. Εγώ δεν εκθέτω, με ξέρεις. Τα λέω συνθηματικά. Κι εγώ είπα «α ναι ε;», άρα εγώ καλά είπα πριν από λίγο καιρό έτσι από κάτι από αυτά που είπες ότι κάτι έχει αλλάξει» συνέχισε η Ελένη Μενεγάκη.

Τον Δημήτρη Ουγγαρέζο συνάντησε η κάμερα της εκπομπής #PrwinoSousou και η δημοσιογράφος, Χαρά Μπουτσικάκη.

Ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για την προσωπική του ζωή, μετά την αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά για έναν νέο έρωτα που μπήκε στη ζωή του.

«Να ρωτήσετε τη Φαίη, εκείνη που τα είπε, εκείνη να τα διευκρινίσει. Δεν θα κάνω μπλοκ τη Φαίη Σκορδά που είπε ότι δεν είμαι solo», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. 

Για την Ιλένια Ουίλιαμς, την οποία θεωρεί οικογένειά του, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ανέφερε: «Η Ιλένια είναι δικός μου άνθρωπος και φυσικά και την αγαπώ. Σε κάθε περίπτωση είναι “θετικά προκατειλημμένη” γιατί είναι δικός μου άνθρωπος, οπότε θα θέλει το καλύτερο για εμένα. Είμαστε οικογένεια με την Ιλένια». 

Μετά την προβολή των δηλώσεων του Δημήτρη Ουγγαρέζου, ο Νίκος Γεωργιάδης επιβεβαίωσε τα όσα δήλωσε η Φαίη Σκορδά και παραδέχτηκε πως ο δημοσιογράφος εδώ και λίγους μήνες είναι ερωτευμένος ξανά.

«Είναι μια σχέση που είναι ακόμη στην αρχή, είναι μια πολύ όμορφη κοπέλα, δεν έχει σχέση με τον χώρο και είναι μια πολύ σικάτη κοπέλα. Ο Δημήτρης θέλει να το προστατέψει όσο μπορεί. Είναι πολύ χαρούμενος, περνάνε αρκετό χρόνο μαζί. Έχει πολύ καλές προοπτικές», είπε ο Νίκος Γεωργιάδης. 

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»